Wpisy 5 148 551 – 5 148 685
10 października 2024 06:08 → 10 października 2024 12:55, 100 wpisów
Ale bym się wjebał
Postawili pachołki że studzienka uszkodzona jadę sobie wychodzę z zakrętu patrzę a tam pachołki na środku drogi no to wio po hamulcach i ledwo się zatrzymałem
Ani znaku nakazu jazdy z lewej nic ktos tam się przedzie
Postawili pachołki że studzienka uszkodzona jadę sobie wychodzę z zakrętu patrzę a tam pachołki na środku drogi no to wio po hamulcach i ledwo się zatrzymałem
Ani znaku nakazu jazdy z lewej nic ktos tam się przedzie
Myślę że jak droga wyłączona z ruchu to piwinien być znak nakazujacy jazdy lewym pasem
@5 148 553 waldus: to musisz z Tomim77 porozmawiać na ten temat,on jest znawca od ruchu drogowego
@5 148 554 Bolo22: to nie jest zabawne
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
"Tata mówi do syna: - Znowu nie trafiłem ani jednej liczby w totka. Syn na to: - Nie martw się tato, to tak jak ja na klasówce z matmy."
@5 148 563:
"Dziecko do świętego Mikołaja: - Przyślij mi na święta braciszka. Święty Mikołaj do dziecka: - To przyślij mi przed świętami swoją mamusię."
💰 🍀 🍀
"Dziecko do świętego Mikołaja: - Przyślij mi na święta braciszka. Święty Mikołaj do dziecka: - To przyślij mi przed świętami swoją mamusię."
💰 🍀 🍀

@5 148 542 Sebastian_M: "Lotto to jak życie: szanse są niewielkie, a wygrana nie gwarantuje szczęścia."

@5 148 572 tomi77: Co jest ze Zbigniew g ? Za co ma bana i jak długo? Pozdrow 🐞, to chyba ona go usadziła?
Ciężko💰 💰
W miejscowości Białogard padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Jabłonna padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 5)

Ludzie gdzie rozmowy o liczbach,ja pierdole,strona do narzekania...
@5 148 580 islandorka30,5: ale narzekasz
@5 148 580 islandorka30,5: jakie pewniakiczestuja ludzi obokami i udaja ze jest fajnie a nawet nie ma komu losowan o 14 prowadzic to jak powiedziec dziecku ze dzis nie bedzie jadł
wszystkie zyski jakie polska wygospodarowała idzie na ukraincow i ukraine
krykra dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 148 585 Forsami: no ale wygrane wyzsze
Przed chwilą padło 531 x 5,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Nic....nie dziwi mnie wcale taki fakt że ktoś wygrywa w to Mini na tyle tysięcy kokektur dodatkowo konta I Lotto to takie wygrane to zwyczajnie wypadkowa zdarzenia żadne tam systemy statystyki pisania gupoty przed losowaniem bęben weryfikuje najlepiej te wszystkie teorie z .upy wzięte i niema na to proroka szamana co by mi gwarantował codzienne picie szampana 🍾
@5 148 586 waldus: wyższe ceny wyższe podatki wyższe fale Odry niestety
Dziś jest data 10.10.2024 idę zagrać dwa zakłady na 10/10 z Plusem z tego powodu
@5 148 590 Forsami: tez miałem mini i nic nie trafiłem no musze stwierdzic ze skoro oni klienta olewaja to ich tez trzeba olewac
@5 148 592 waldus: ciepłym moczem i rzadką kupą
@5 148 591 Forsami: poczkej dam liczby nie uciekaj
@5 148 592 waldus: Waldek albo Władek jak wolisz wpadłem na pomysł że będę blokował troli wiadomo i takich co ich tu nie widzę po h.j mają czytać co ja pisze a do biblioteki ku.wa nać a nie moje książki czytać
@5 148 594 waldus: dawaj jeden zakład tylko żebyś mi tu Litania nie wypisał do Świętego Milionera Hazardzisty
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Serdrcznie witam milosnikow zielonej strony zycze milego dnia wczoraj na 3 zaklady bylo 2x2 kupon z maszyny wazny jeszcze dzis wegiel przywiezli ziec przyjdzie z pracy to go wrzuci bedziie mial rozrywke ale dzis swiat sie narobilo dzien drzewa dobrze ze wczoraj je przyciolem bo dzis by nie wypadalo przycinac i swieto owsianki zycze smacznego
Walduś bo mi sklep zamkną a Ty mnie olewasz ile mam czekać aż się zamienię w psa i zacznę szczekać
Walduś dziękuję idę zagrać to co dałeś jak coś mam dać skan jawny czy tylko Tobie
@5 148 602 Forsami: daj po losowaniu jak cos bedzie
@5 148 603 Biedroneczka1977:czytaj mój wpis wyżej...a propos tego wygrywania to jest tak że jeden będzie grał całymi latami nawet jesienią wiosną i zimami i nic nie wygra inny pierwszy lepszy weźmie udział i 5/5 od tak...niema rady na to
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Gdów |
|---|---|---|
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Świnoujście |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Gliwice |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Kościan |
Idę zagrać nowi Dyrektorzy Totalizatora Sportowego w Potrzebie mam ostatni grosz ale dla tych biedaków się znajdzie uskłada wygrzebie
Pasko ja Jestem bardziej upierdliwy niż myślisz PROSZĘ CIĘ PORAZ MILIONOWY WEŹ ŻESZ ZLIKWIDUJ TE ZASRANE REKLAMĘ NA TYM DOLE POD CZATEM PISZĘ I MI SIĘ WPIER...CO CHWILE CHYBA BEZ TEGO NIE ZUBOŻEJESZ
Dziś wygrywam w Lotto i pojadę na tym koniu do Rzeszowa na Ulicę Geodetów 1
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 154 371,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Dziekanowice padła wygrana 154 371,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Chełmek padła wygrana 154 371,00 zł w grze Mini Lotto
Forsami.
U mnie N I E ma... reklam.
U mnie N I E ma... reklam.
Groszek zbankrutował.. Buda zamknięta bo sklep zamknęli a zabka po południu może ktoś będzie

Dziś kotlety mielone z karkówki z jabłkiem jajkiem bułką czosnkiem cebulką oregano z Grecji 

Gosia.🌹 🌺 🌷
Tak oto sytuacje tej grupy ludzi Podwyżki dla posłów w 2025 r.
Darmowe przejazdy w Polsce, także loty samolotem, diety, ryczałt na prowadzenie biur poselskich - to tylko nieliczne przywileje przysługujące posłom i senatorom.
Są konsumentami naszej ciężkiej pracy, dobrze wynagradzanymi pracownikami nie wartymi inwestowania w nich takich sum. Nieudaczni, pazerni kombinatorzy, produkują jeno buble prawne.
Ogólny wzrost wydatków na pracowników Kancelarii i posłów na 2025 rok to 80 mln więcej co stanowi wzrost o 11,6% robi sumę 854mln 258tys.
- Uposażenie poselskie od 12826,64 do 19239,96 to na waciki tylko
miesięcznie
- Na biura poselskie 23100 zł. miesięcznie
- 4000zł na wynajem mieszkania miesięcznie, suma wzrośnie
- 48300zł ryczałt roczny na przejazdy autem obecnie, zatem też
wzrośnie
- Dieta Parlamentarna 4008,33zł obecnie, zatem wzrośnie
- 66 000zł suma wolna od podatku
- Nieopodatkowana dieta parlamentarna
- Jeśli poseł nie został wybrany na następną kadencję to
przytula 38480 zł
- od 2025r. każdy klub poselski dostanie dodatkowe fundusze na
zatrudnienie ekspertów😃
Czy pamiętacie jak w czasie pandemii, kiedy zamykaliśmy firmy lub ograniczano nam prowadzenie działalności, Sejm głosował skutecznie za podwyżkami dla siebie!!?
Wtedy sala była pełna........
Darmowe przejazdy w Polsce, także loty samolotem, diety, ryczałt na prowadzenie biur poselskich - to tylko nieliczne przywileje przysługujące posłom i senatorom.
Są konsumentami naszej ciężkiej pracy, dobrze wynagradzanymi pracownikami nie wartymi inwestowania w nich takich sum. Nieudaczni, pazerni kombinatorzy, produkują jeno buble prawne.
Ogólny wzrost wydatków na pracowników Kancelarii i posłów na 2025 rok to 80 mln więcej co stanowi wzrost o 11,6% robi sumę 854mln 258tys.
- Uposażenie poselskie od 12826,64 do 19239,96 to na waciki tylko
miesięcznie
- Na biura poselskie 23100 zł. miesięcznie
- 4000zł na wynajem mieszkania miesięcznie, suma wzrośnie
- 48300zł ryczałt roczny na przejazdy autem obecnie, zatem też
wzrośnie
- Dieta Parlamentarna 4008,33zł obecnie, zatem wzrośnie
- 66 000zł suma wolna od podatku
- Nieopodatkowana dieta parlamentarna
- Jeśli poseł nie został wybrany na następną kadencję to
przytula 38480 zł
- od 2025r. każdy klub poselski dostanie dodatkowe fundusze na
zatrudnienie ekspertów😃
Czy pamiętacie jak w czasie pandemii, kiedy zamykaliśmy firmy lub ograniczano nam prowadzenie działalności, Sejm głosował skutecznie za podwyżkami dla siebie!!?
Wtedy sala była pełna........
Przerwa.
Wynika z tego że nie ma przeszkolenia.. Bo jedna już zdobyła uprawnienia ale będzie po południu..
Motto młodzieżówki PiS: "Tym chata bogata, co nakradł tata"...😂
Realista
Prezes jest niewinny, bo sam niczego nie podpisywał.
Realista
Prezes jest niewinny, bo sam niczego nie podpisywał.
@5 148 633 Janosik 2009:
hej na stronie lotto na kompie jak się wysłało zakład to nie widać tak jak na telefonie że liczby trafione są na zielono ?
Zagrałem w to Mini wygrane są wyższe jak nic nie będzie to makulatury tylko u aż przybędzie 

Wiecie jakie mi wyszły kotlety soczyste z tym jabłkiem i smakowite
@5 148 612 Forsami: hej. Czy ona pojawiła się znowu dzisiaj u Ciebie, czy jest cały czas tam od kilku dni?
Forsami.
Zdjęcie.
Kupon z lewej strony: 0-1/5.
Kupon z prawej strony: 1-2/5.
Zdjęcie.
Kupon z lewej strony: 0-1/5.
Kupon z prawej strony: 1-2/5.
@5 148 646 Janosik 2009: twierdzę że nic nie będzie
@5 148 645 Pasko: cały czas jest nawet tetaz w lewym dolnym rogu samo się aktywuje znaczy wysuwa nad czat jak pisze muszę reagować w trakcie pisania odpowiedzi
Forsami.
Tak mi wyszło, że zestawy są na N I E, ale mogę się mylić.
Tak mi wyszło, że zestawy są na N I E, ale mogę się mylić.
@5 148 649 Forsami: buty koledze nie pasują ?
@5 148 634 Biedroneczka1977: Biedroneczka wiesz co może być...np jeżeli pracownik danego sklepu nie został odpowiednio przeszkolony i nie chodzi mi o to że druga koleżanka ją przeszkoliła tylko były na odpowiednim szkoleniu które było przeprowadzone przez pracownika Oddziału Totalizatora Sportowego to może taka osoba odmówić obsługi by nie brać odpowiedzialności za jakiekolwiek błędy przy obsłudze klienta oczywiście najprościej powiedzieć nie umiem bo poco się wychylać dodatkowe zajęcie na sklepie spożywczym nic z tego dziewczyna niema tylko wg niej uciążliwych klientów
@5 148 651 Robal_36: żebyś Pan Wiedział ciasne że tak chodzę
@5 148 642 Forsami: ooo widać -2- to pewniak gwarantowany, noooo chyba, że na bank się nie wturla
Pasko być wyrozumiały bo mam stary model telefonu i reklamy usunąć nie sposób 

@5 148 655 Forsami: to nie jest takie proste jak się wydaje, bo mam połączone RODO z reklamami, więc jak usunę kod, to usunę też RODO zgody.
Mam opcję wyłączenia reklam których nie chcesz na określonych stronach, ale z jakiegoś powodu nie chce mi to zadziałać, czyli dodaję wykluczenia, a reklamy wciąż się wyświetlają... zgłosiłem problem do Google, zobaczymy.
Mam opcję wyłączenia reklam których nie chcesz na określonych stronach, ale z jakiegoś powodu nie chce mi to zadziałać, czyli dodaję wykluczenia, a reklamy wciąż się wyświetlają... zgłosiłem problem do Google, zobaczymy.
Szła baba przez mostek
Bolał ja wyrostek
Chłop myślał że kicha
Wciąż do nej tak wzdycha
Bolał ja wyrostek
Chłop myślał że kicha
Wciąż do nej tak wzdycha
U mnie też Pasko reklama na dole non stop wylazi
@5 148 665 tomi77: Tomi dziewczyna nie umie obsługiwać terminala Lotto no okej okej tak Ci odpowiada to się jej zapytaj z uśmiechem na twarzy czy umie obsługiwać lewarek zmiany biegów
@5 148 667 islandorka30,5: Isia że co Ci wyłazi
@5 148 668 Forsami: może od razu, jego lewarek...
@5 148 670 Forsami: to co Ci...
@5 148 671 islandorka30,5: i te zmięte kupony całe życie latami szuka żony
@5 148 673 Forsami: może się jaka trafi pomoże mu mientolic
@5 148 674 islandorka30,5: ✊ 🤏 🙀