Wpisy 5 147 275 – 5 147 513
8 października 2024 14:44 → 8 października 2024 20:26, 100 wpisów
@5 147 275 Forsami: 

@5 147 277 waldus: a haa to tym się trujemy nie lepiej było to by zagrać w Mini wygrane są wyższe weź tyczkę i skacze aż przeskoczy
@5 147 279 waldus: już myślałem że jaką 🐄
@5 147 282 Forsami:
@5 147 284 waldus: Bo Widzisz ktoś myśli że jak wsiądzie na rower to daleko zajedzie a g.no prawda 

@5 147 289 Forsami: wrzuć jakiego schabowego to triso sie uaktywni
@5 147 246 islandorka30,5: to niech nie gada. Piepszony samotnik i lazior
@5 147 290 waldus: czy to wygląda jak schabowy to nawet nie jest podobne do krowy 

@5 147 293 Forsami: sprasowane wymie
@5 147 294 waldus:
@5 147 297 Biedroneczka1977:
.....................
Nie narzekajcie na TS.
Zobaczcie jak robią w USA.
Jest 2 Będzie... 5

Panoramix.
Test wpisany.
Test wpisany.
W miejscowości Poznań padła wygrana 410 000 zł w zdrapce MEGA LINIE. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Przerwa.
@5 147 277 waldus: to chyba czesc rakiety co przyleciała z białorusi,znalazłeś?
2razy 3/10
@5 147 314 Janosik 2009: nie odbieraj tego do Siebie...
Od kiedy to wyższy koszt zakładu ma wpływ na częstsze wygrane cóż za teoria
Od kiedy to wyższy koszt zakładu ma wpływ na częstsze wygrane cóż za teoria
@5 147 318 Andreas3864:
@5 147 317 Janosik 2009:

Też mam przerwę dlatego jestem
@5 147 326 Janosik 2009:
No ładnie
No ładnie
@5 147 326 Janosik 2009:
Oni zawsze mają do pokazania plusy a nie minusy.
Oni zawsze mają do pokazania plusy a nie minusy.
MONTEZUMA1 jest u siebie w zamku a tam nie ma internetu.
Siedzi sobie spokojnie pewnie koło niego za 3 laski i czego więcej chcieć ?
Sebastian.
Na dziedzińcu stoi złote BMW i kierowca cały czas czeka na rozkaz jazdy
A może on tam siedzi w lochu? Kto to wie
A że brak internetu to na plus
Czasami jak zapomnę zabrać ze sobą telefonu to czuję ulgę. Wewnętrzną ulgę.
@5 147 333 Janosik 2009:
Zagram w EJ
Wziąłem pod uwagę prognozę Janosika
Wziąłem pod uwagę prognozę Janosika
12.50 zł to nie jest dużo a wygrana może być nawet w wysokości
45 Milionów zł
45 Milionów zł
Pokaże wam jak baterie naśladuje gdzie te grzyby rosły...śmiech na sali..
Mama z zakupów jechała. I przy mostku na wolnej działce były muchomory to i grzyby musza być..I były
Lotto sprawdza czy jestem człowiekiemale ja nie wiem gdzie to się dmucha

Przed chwilą padło 1 x 3950,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Sebastian.
Zawsze skreślaj swoje liczby, nie patrz na Prognozę.
Zawsze skreślaj swoje liczby, nie patrz na Prognozę.
wybrałem wypłatę za wrzesień miałem zagrać zapomniałem a wychodzić już się nie chce jutro zagram
@5 147 385 Janosik 2009:
Tak robię ale uwzględniam wszystko
Tak robię ale uwzględniam wszystko
@5 147 386 Mulag:
Nie mogłeś wybrać wypłaty za tydzień ?
Nie mogłeś wybrać wypłaty za tydzień ?
@5 147 386 Mulag:
Po co się tak spieszyłeś ?
Po co się tak spieszyłeś ?
@5 147 386 Mulag:
Pozdrów Forsami
Pozdrów Forsami
@5 147 386 Mulag:
Dla Forsami jak zwykle Bonus
Dla Forsami jak zwykle Bonus
Niedługo będę miał do sprzedania takie kule z numerami
Kule Życzeń snów i marzeń
Takie

Kula prawdę Ci powie. Kula pokaże Ci liczby których bez niej nie widzisz
Teraz oglądałem samochód i przeczytałem taki opis.
Autko w ciągłym użytkowaniu, coś tam stuka coś tam puka, posiada ślady ataków parkingowych oraz niestety początki łuszczycy lakieru. Ogólnie odpala, skręca i hamuje.
Autko w ciągłym użytkowaniu, coś tam stuka coś tam puka, posiada ślady ataków parkingowych oraz niestety początki łuszczycy lakieru. Ogólnie odpala, skręca i hamuje.
Ataki parkingowe
No i to że coś stuka i coś puka
I ta łuszczyca
Jutro w Warszawie będą wyły syreny

To będą ćwiczenia. Także jak ktoś z Was przyjedzie do Mnie do Warszawy to proszę się nie bać
Ty też się nie bój.
Jestem nastawiony pokojowo
Jestem nastawiony pokojowo
Skatowalem baterie..Nekielka..25 do 30 na godzinę.. zostało 16 %
@5 147 360 tomi77: Tomi, ile metrow ma Twoje foto?
@5 147 408 Sebastian_M: Dzisiaj wugrywamy ????

@5 147 360 tomi77: Twoje grzyby jeszcze wieksze od mojej koniczyny,
Czy wiecie, że losowania Mini Lotto są z nami codziennie od prawie 9 lat? W grudniu 2015 roku do dni losowań tej gry dołączyła niedziela i to właśnie od wtedy mamy codzienne losowania Mini Lotto, których od tamtej pory było już 3235 w ciągu 462 tygodni.
Postanowiłem przeanalizować jak rozkładała się w tym czasie liczba zawieranych zakładów na poszczególne dni tygodnia i oto wynik tej analizy:
Poniedziałki - 13,54 %
Wtorki - 14,74 %
Środy - 14,46 %
Czwartki - 14,75 %
Piątki - 15,33 %
Soboty - 17,11 %
Niedziele - 10,07 %
Pytanie, czy lepiej grać wtedy gdy jest najwięcej zawieranych zakładów, a może gdy najmniej, a może nie ma to znaczenia ? Ja może Was zaskoczę, ale uważam, że lepiej gdy jak najmniej osób gra. Dlaczego?
Mniej osób grających zwiększa nasze szanse na to, że nikt nie trafi "piątki", a to w przypadku gdyby udało się nam trafić "trójkę" lub "czwórkę" jest bardzo cenne, bo zgodnie z regulaminem, należy nam się wtedy podwójna wygrana. Widać to choćby po wczorajszym losowaniu, gdy za "trójkę" było ponad 65 zł.
A co jeśli trafię "piątkę"? No wtedy grając w sobotę faktycznie tam w puli będzie pewnie najwięcej, ale kij ma 2 końce. Zawieranych zakładów jest na tyle dużo, że najczęściej wygra więcej niż jedna osoba i trudno być jedyną osobą, która faktycznie zgarnie tą powiększoną pulę. A dzieląc się wygraną choćby z jedną osobą, na pewno nie przekroczy ona okolic 250 000 zł, więc znowu lepiej wygrać w niedzielę, ale samemu 🙂 Oczywiście prędzej czy później wygrana też jedynie 1 osoba w piątek lub sobotę i tutaj też będą ustanawiane rekordy wygranych, powyżej 500 000 zł po zmianie stawki na 2 zł.
Postanowiłem przeanalizować jak rozkładała się w tym czasie liczba zawieranych zakładów na poszczególne dni tygodnia i oto wynik tej analizy:
Poniedziałki - 13,54 %
Wtorki - 14,74 %
Środy - 14,46 %
Czwartki - 14,75 %
Piątki - 15,33 %
Soboty - 17,11 %
Niedziele - 10,07 %
Pytanie, czy lepiej grać wtedy gdy jest najwięcej zawieranych zakładów, a może gdy najmniej, a może nie ma to znaczenia ? Ja może Was zaskoczę, ale uważam, że lepiej gdy jak najmniej osób gra. Dlaczego?
Mniej osób grających zwiększa nasze szanse na to, że nikt nie trafi "piątki", a to w przypadku gdyby udało się nam trafić "trójkę" lub "czwórkę" jest bardzo cenne, bo zgodnie z regulaminem, należy nam się wtedy podwójna wygrana. Widać to choćby po wczorajszym losowaniu, gdy za "trójkę" było ponad 65 zł.
A co jeśli trafię "piątkę"? No wtedy grając w sobotę faktycznie tam w puli będzie pewnie najwięcej, ale kij ma 2 końce. Zawieranych zakładów jest na tyle dużo, że najczęściej wygra więcej niż jedna osoba i trudno być jedyną osobą, która faktycznie zgarnie tą powiększoną pulę. A dzieląc się wygraną choćby z jedną osobą, na pewno nie przekroczy ona okolic 250 000 zł, więc znowu lepiej wygrać w niedzielę, ale samemu 🙂 Oczywiście prędzej czy później wygrana też jedynie 1 osoba w piątek lub sobotę i tutaj też będą ustanawiane rekordy wygranych, powyżej 500 000 zł po zmianie stawki na 2 zł.
@5 147 456 Pasko: tylko nie przewidziales jednej rzeczy
@5 147 463 Angierski: czasami lepiej nic nie mieć

Uwaga!
Jutro paskudna pogoda.
Zestawienia liczb losowanych najczęściej nie są gwarancją wygranej. Gry losowe są oparte na przypadku, a żadna strategia nie gwarantuje wygranej.
Przed chwilą padło 443 x 5,40 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
Już jestem
Co robicie?
Graliście w EJ ?
Tak czy nie?
Dopisano wyniki Eurojackpot - 13,29,42,44,48 oraz dodatkowe liczby 2,8
Eurojackpotujemy się.
No i masz Ci los
@5 147 508 Janosik 2009: