Wpisy 513 309 – 513 408
27 września 2011 20:48 → 27 września 2011 21:15, 100 wpisów
ale i tak myślę,że na sobotę będzie z 70 baniek kumulacji 

mnie piatka nie interesuje, mialam juz dwie. Czekam na szostke

jak wygram to dam na naprawę paru dróg w Płocku 

dziewczynom z "podolaka"powiedzialam, zeby w poniedziales sie odelegantowaly, bo przyjada z TVN i Faktu.....

Ja na zadne drogi nie dam nawet centa, mam niezbyt zamozne kolezanki...wole im dac

bet5....z tymi bakteriami to się zgadza,lepiej zapobiegać jak leczyć

Lila nie przejmuj sie tak tymi bakteriami
oficjalna pula na szóstkę z godziny 20:40 55,5mln PLN terminal totalizatora
lila lepeij myc czesciej rece
Niektórzy mogą lila myśleć, że Ty i ja to jacyś wariaci, bez obrazy 
, nie tylko Ty masz obsesje na punkcie mycia rąk.

, nie tylko Ty masz obsesje na punkcie mycia rąk.rece trzeba myc, bez wzgledu na to czy sa bakterie, czy ich nie ma

jakbym trafił 6 to bym chyba musiał wezwać konwój opancerzony w drodze do oddziału 

Ludzie ale bez emocji jeśli najwyższą wygraną w historii totalizora w kwocie ponad 24 mln PLN podzielić przez ówczesną stawkę za zakład w kwocie 1,25PLN to i tak dzisiejsza wygrana "nie umywa się" do tamtej wygranej. I jeszcze jedna malutka dygresja jaka była siła nabywcza wspomnianych 24 mln PLN a jaka jest dziś przy kwocie ponad 55mln PLN. Ale to już wyższa szkoła jazdy.
mrówka a te ,,5' trafiłaś własnymi liczbami czy na lottomat się zdałaś ?
Witam maniaków "mycia rąk" - mam ten sam problem .. ciągle myje ręce i dzieciaków pilnuję.Zwłaszcza po przyjściu do domu,skorzystaniu z toalety,przed jedzeniem i jak zaczynam gotować - to obowiązkowo ... myślałam,ze tylko ja taka zakręcona ... prócz dobrego kremu polecam dobre mydło do mycia takie,które nie wysusza ...
dzisiaj Rembiszewski mówił że, za jego kariery najwięcej 6 wpadło na chybił trafił

no właśnie ja na chybił częściej trafiam osttanio mi 4 wpadła w lotto a za kupon 6 zeta dałem
Madzia - mycie rozumiem ale kremy ? ja nie używam . Moja skóra jest w sam raz bez kremów . 

to miałeś tak ja 'wujek600kv' kupon w profilu
20.08.2011 4/6 wypłata 326,70 zł
. I od tamtej pory nic nie wygrałem 
20.08.2011 4/6 wypłata 326,70 zł
. I od tamtej pory nic nie wygrałem 
takie info o statystykach,ze na chybił-trafił czesciej padaly wygrane należy między bajki włożyc,albowiem to jest nakręcanie koniunktury,bo szybciej a co za tym idzie więcej jet zawieranych zakładów a o to w tej zabawie chodzi totalizatorowi
Dobry wieczór na chwilkę 
Chciałam tylko życzyć wszystkim wieeeelkiej wygranej

Buziaki

Chciałam tylko życzyć wszystkim wieeeelkiej wygranej

Buziaki

ale jak ktoś tarfi 6 to dane idą do skarbowego a tam urzędasy mają dane tej osoby i mogą się wygadać przy kawce np przyjaciółce i już wieśćgminna niesie kto wygrał,dlatego przy takiej kasie chyba przeprowadzka nieunikniona
lili i tu się mylisz
myślę że jestem w tym samym wieku , może ciut starszy . Kremów nie używam , choć nawet w pracy dostaję ponieważ mam styczność z prądem i nie chcę zmiejszać o***ści naskórka .
myślę że jestem w tym samym wieku , może ciut starszy . Kremów nie używam , choć nawet w pracy dostaję ponieważ mam styczność z prądem i nie chcę zmiejszać o***ści naskórka .Wujek, urząd skarbowy nie ma danych zwycięzców. Totalizator może Tobie na życzenie wydać zaświadczenie (że wygrałeś i ile) ale nie musisz nigdzie tego pokazywać 

a angli trafili jakos 600 czy 700 mln na nasze i pokazali sie swiatu u nas wygrac 1 mln zl to sie sciagnie hineny z calej okolicy
no właśnie albinlotto,otóz to 

US nie ma danych osobowych wygrywajacego
bet5>>> wiem żeś facet o Madzię mi chodziło... 
Lila>>>końcówkę Waszej rozmowy przeczytałem -nadinterpretacja z mojej strony...

Lila>>>końcówkę Waszej rozmowy przeczytałem -nadinterpretacja z mojej strony...

Dziś czytałem najwyższa wygrana na świecie w grach liczbowych to 390 mln dolarów. chyba ze to stare dzieje 

zwrocic uwage moze tylko sam wygrywajacy wydajac kase na gupoty
no tak , admin jako informatyk powinien przewidzieć że jest słowpo opo rność
Witajcie
Pamiętacie może w zeszłym tygodniu pisałem wam o kliencie, który nadał u mojej znajomej w żółtej budce 3 x system z 12 w lotto, jeden za 2,772,00 zł, chcecie znać dalszy ciąg tej historii?

Pamiętacie może w zeszłym tygodniu pisałem wam o kliencie, który nadał u mojej znajomej w żółtej budce 3 x system z 12 w lotto, jeden za 2,772,00 zł, chcecie znać dalszy ciąg tej historii?

godz. 21.02 W puli 55.973.084 zł. Dzisiaj zostawiliśmy w kolekturach 100 mln zł
slavo >>> a coś Ty dzisiaj taki podekscytowany 
pukony nadane i emocje "zenitu" sięgają ...

pukony nadane i emocje "zenitu" sięgają ...

jak tyle jest w poli to ladnie przekroczyl 

ciekawe czy jak by uciąć ten kawałek oloteriimistrzów na kuponie czy kuponn byłby nadal ważny .. p.s już wariuję 

podobno pula przekroczyła 50 milionów dopiero się dowiedziałem, czyli jednak sporo ludzi gra i chyba Totalizator ma to na co liczył długie kolejki i duży dochód
jutro mam poprawkę z prawa cywilnego więc dodatkowy stres 

Madziu jak Ciebie widzę,to zawsze jestem podekscytowany,a z dzisiejszymi pukonami moje ekscytacja sięga zenitu...

wujek600kv >>> no to dla Ciebie dla ochłody ...
http://www.youtube.com/watch?v=jJBS5DWKDug
http://www.youtube.com/watch?v=jJBS5DWKDug
mozna sobie odaciac ta ich reklama smsowa
Gość wydał dokładnie 8,316,00 zł dziś ze znajomą rozmawiałem i w sekrecie powiedziała mi że w jednym z kuponów miał 4 z 12 a w drugim 3 z 12, a w trzecim 0 z 12. Sumując to wszystko, bo to się jakoś tam liczy i opieram się tu na wyliczeniach znajomej gość wygrał 11,480,00 zł, czyli 3,164,00 zł jest zarobiony:0 mało tego, dziś zagrał znowu nadając 4 x12 za całe 11,480,00zł, jak poznam dalszy ciąg tej historii, to Wam opowiem

totalizator ma za dużo papieru chyba 

dużo troszkę