Wpisy 513 209 – 513 308
27 września 2011 19:47 → 27 września 2011 20:48, 100 wpisów
ahaaa ja juz mam dawno wlyslane 

oj jestem przygotowana do zimy ...może być nawet bardzo sroga...mam prawie wszystko

<krysieńka> prawdziwa jest również historia mówiąca o tym,że jeden z grających trafił "szóstę" dnia 30.03.1996r. bawiła się cała wieś "a konto" wygranej,ale potem ten szczęściarz okazał się wielkim przegranym,bowiem wypłata za szóstkę nie pokryła kosztów imprezki
ja też nie lubię ...szczególnie ,że jestem strasznym zmarzluchem

kryśieńka...leci..przetworów mam troszkę...na kumulacje dziś i ja sie rzuciłam,męża nie posiadam

<krysieńka> w tej materii moja pamięć jest już zawodna,ale podywagujmy. Wygrana za "szóstę" oscylowała wokół 1mln zł. Jeśli milion podzilimy na 80 "szóstek" dało to zawrotną kwotę 12500zł. Ale podkreślam to tylko moje skojarzenia,które mogą nie pokrywać się z tamtą rzeczywistością. Tak po prostu podpowiada mi pragmatyzm.
dziękuje bardzo a wy jakie macie liczby ?? udało wam sie wygrać ?
Qń dzięki za informacje

ja na razie zmykam może za jakiś czas przejdę się jeszcze do kolektury..ma być czynna do 21ej

ja na razie zmykam może za jakiś czas przejdę się jeszcze do kolektury..ma być czynna do 21ej

<krysieńka> Nie pamiętam stawek za zakłady, podziału puli.Należałoby również wspomnieć słowem czy opisywana sytuacja miała miejsce przed czy po denominacji złotówki. Przepraszam tego nie pamiętam a nie mam zwyczaju wypisuwać głupot. Wole przyznać się do niewiedzy niż wprowadzać forumowiczów w błąd. Amen.
Witam,moje typowanie na MM 10/10 :1,4,5,9,10,18,19,20,54,57
Lotto i Mini Lotto w Typowaniach
Lotto i Mini Lotto w Typowaniach

<krysieńka> system on-line totalizatora jest w stanie przyjąć zakłady do 5-ciu lub 15-stu minut przed losowaniem. Tego teź już nie pamiętam. Gdybyś mnie spytała mnie o te rzeczy kilka lat temu jak prowadziłem kolekturę odpowiedziałbym bez zastanowienia.
Panie i panowie
pula w lotto-53 z kawałkiem

wróżka przepowiedziała 3 szóstki
skreślone nie ch/tr
2xfacet
1xbabka----to ja

pula w lotto-53 z kawałkiem

wróżka przepowiedziała 3 szóstki
skreślone nie ch/tr
2xfacet
1xbabka----to ja

Qń kolektury zamykają o 22, później już raczej nie przyjmują, ale mm na 14 puszczałem nawet tuz przed 14
zakłady można dzisiaj zawrzeć do 21,55tak mówiła mi kolektorka
project
Tobie również
project
Tobie równieżbella.....
pewnie 2 facetów a tą babka jest wróżka
nie wierzę w takie wróżki kłamczuszki

pewnie 2 facetów a tą babka jest wróżka
nie wierzę w takie wróżki kłamczuszki

lila 

liluś wróżki kłamczuszki i ich po***uszki
uciekam....muszę popracować na kompie

uciekam....muszę popracować na kompie

wrózka mnie nie kłamał

podałem wcześnie 13 wyskoczy

podałem wcześnie 13 wyskoczy

siemka wszystkim
w Wawie przeszła burza , jest świeże powietrze i
mogę wyjść się puścić
Więc nie macie szans
moje typy dziś wygrywają
w Wawie przeszła burza , jest świeże powietrze i
mogę wyjść się puścić
Więc nie macie szans moje typy dziś wygrywają

O godz. 20.06 w puli było już 55.216.428 zł. Będzie leciutko
57 baniek
57 baniek
<projekt x > badźmy precyzyjni nie pamiętam po prostu ile minut przedlosowaniem system przestaje przyjmować zakłady.Należy też ( przynajmniej według mnie sprecyzować pojęcie kolektury). Nie musi to być koniecznie żółta budka totalizatota. Zakłady możesz zawrzeć nawet w firmie o wdzięcznej nazwie " Czarna dupa". Wiążąca jest odpowiedź,o której dokładnie godzinie ( i sekundzie ) dla bardzo dokładnych totalizotor zawiesi możliwość wysłania zakładów w systemie on-line.
jackwar...nie niech tak będzie tylko tak

poza tym 6już była przez naszą trójcę zarezerwowana

poza tym 6już była przez naszą trójcę zarezerwowana

lila 

andromeda

...."Gdy emocje juz opadną,jak po wielkiej bitwie kurz" zapanuje cisza i oczekiwanie na ilość i wysokość wygranych pierwszego stopnia w grę lotto na forum i wielu domach zapanuje cisza,dlatego bez zbytniej emocji idę zagrać w mini lotto. Zdrowsza i bardziej prawdopodobna wygrana całkiem pokaźna,zapewniająca spokój i odprężenie.
Qń - masz rację
. Napisałem tak na forum nie dawno. Jeżeli nie wygram nic w lotto, to przesiadam się na ML, TAŃSZE a kwoty też ładne. 
. Napisałem tak na forum nie dawno. Jeżeli nie wygram nic w lotto, to przesiadam się na ML, TAŃSZE a kwoty też ładne. 
Śnił mi się ryż, żaden ptak mnie nie osrał,więc nie musiałem prać ubrania. Z konsekwencją mini. Po co tyle emocji. Kardiolodzy i psychiatrzy bez wygranych totkowiczów i tak mają co robić.
dobra znikam ....

bet5....ja też próbowałam kremów tysiące i to niektóre były dość drogie i nie pomagały.Mam świra na punkcie mycia rąk,myję je ze 300 razy dziennie i czasami przesusza się skóra a w zimie pęka i czerwienieje.Ten krem mi pomógł ale musisz go systematycznie używać.Szybko się wchłania więc nie ma poczucia tłustych rąk.Cena bardzo przystępna,kosztuje duża tubka około 7 zeta

Witam wszystkich chodź rzadko uczestniczę w czacie,a tylko wówczas gdy dopisuje mi szczęście w grze. No cóż do rzeczy pytanie do wszystkich - losowania lotto nie odbywają się na żywo bo takiego napisu niema na ekranie telewizora, więc dzisiejsze losowanie powinno być na żywo tak czy nie.?
Mogę się mylić ale pewne jest że są wcześniej i później odtwarzane.
Mogę się mylić ale pewne jest że są wcześniej i później odtwarzane.
eeee wszyscy ludzie chce 50 mil lotto , mówie wy bedze wróci do pracy

Ja też mam kręćka
. Wiesz jestem facetem, jak powiedziałem kiedyś o tym znajomym, to zapytali się mnie czy ja 'babą' jestem. Taki dziwny stereotyp, że facet nie może o siebie dbać... A ze ja młody to znajomi też dziwnie odebrali mój 'problem. A każdy inaczej to rozumie. Więc dziękuj za pomoc. Jak krem przyniesie jakieś efekty to napisze 
. Wiesz jestem facetem, jak powiedziałem kiedyś o tym znajomym, to zapytali się mnie czy ja 'babą' jestem. Taki dziwny stereotyp, że facet nie może o siebie dbać... A ze ja młody to znajomi też dziwnie odebrali mój 'problem. A każdy inaczej to rozumie. Więc dziękuj za pomoc. Jak krem przyniesie jakieś efekty to napisze 
siemanko załoga....

lila...

andro...

wy tu jedno za duzo gadają 50 mil 

dobra znikam...

będe przed losowaniem

bet5.....facet powinien dbać o siebie
ja już z tym myciem rąk czasami przesadzam
nawet jak długopis wezmę do ręki to zaraz lecę potem umyć szybko łapki a jak gotuję to myję je co sekundę praktycznie

ja już z tym myciem rąk czasami przesadzam
nawet jak długopis wezmę do ręki to zaraz lecę potem umyć szybko łapki a jak gotuję to myję je co sekundę praktycznie

czesc lila

czekam na te miliony

witaj projectx

witam Płock

Wiesz lila, w dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo, będziesz miała brudne ręce, i zaczniesz coś gotować, nie wiadomo czy jakaś (bakteria) nie spowoduje choroby. Dla mnie to normalne, lepiej myć często niż wgl.
.
.a Ty wujek skad jestes???

z Płocka 

ja tez, witam jeszcze raz

lottomilionera na mapie z plocka jeszcze nie ma ,może mi się pofarci, ucieszyłbym się nawet z piątki