Wpisy 5 128 875 – 5 129 026
20 września 2024 14:24 → 20 września 2024 15:42, 100 wpisów
@5 128 871 MONTEZUMA1:
Nie patrzymy na kasę to i zawałui nie będzie
Nie patrzymy na kasę to i zawałui nie będzie
juz znam numery na wieczor 2 zostaja te same reszta nowe
O widzisz wygral 300 tys i co?
@5 128 877 MONTEZUMA1: to podaj i gramy
@5 128 877 MONTEZUMA1:
Gramy 2 dziewiony?
Gramy 2 dziewiony?
blokujesz kase na koncie na caly rok i dalej bieda
nie ma podowania albo jestes w klubie albo nie
@5 128 881 MONTEZUMA1:
Przestanę blokować
Przestanę blokować
@5 128 883 MONTEZUMA1:
Jestem
Jestem
ja tez musze kase wykladac i losa kupic, nie mam nic z totka na ladne oczy
@5 128 883 MONTEZUMA1:
Przeciez się zadeklarowałem ze chce grać
Przeciez się zadeklarowałem ze chce grać
@5 128 886 MONTEZUMA1:
No właśnie
No właśnie
@5 128 886 MONTEZUMA1:
Wysyłasz mi kasę i gramy
Wysyłasz mi kasę i gramy
150 zl na miesiac grania i takie emocje to jest nic
pol godziny u dziwy stracisz
pol godziny u dziwy stracisz
@5 128 886 MONTEZUMA1:
Na ładne oczy nie ma nic
Na ładne oczy nie ma nic
@5 128 890 MONTEZUMA1:
wytrzymasz presje nie grajac 9 marzen ze mna? okej

@5 128 893 MONTEZUMA1:
Nie wytrzymam bede w grze
Nie wytrzymam bede w grze
@5 128 895 MONTEZUMA1:
@5 128 895 MONTEZUMA1:
Taka mi się podoba
Taka mi się podoba
nie wytrzymasz presji, wystarczy 7/9 skan i bedziesz mietki
@5 128 895 MONTEZUMA1:
Kto pierwszy wygra ten będzie miał taką laskę
Kto pierwszy wygra ten będzie miał taką laskę
@5 128 900 MONTEZUMA1:
Wytrzymam
Wytrzymam
@5 128 900 MONTEZUMA1:
Dam radę
Dam radę
@5 128 900 MONTEZUMA1: 150 poszło
Masz ?
ja juz jestem bliski zawalu gram dopiero 3 dzien
Zaczynamy taniec z gwiazdami
@5 128 907 MONTEZUMA1:
Nie jesteś w stanie wytrzymać presji
Nie jesteś w stanie wytrzymać presji
im dluzej nie ma tym rosnie szansa ze uklad taki bedzie
@5 128 907 MONTEZUMA1:
W takim razie robimy tak ze dajesz kasę i numery a ja to wysyłam okej?
W takim razie robimy tak ze dajesz kasę i numery a ja to wysyłam okej?
@5 128 910 MONTEZUMA1:
Wiem o tym
Wiem o tym
@5 128 895 MONTEZUMA1:
Skad masz tą dziewczynę?
Skad masz tą dziewczynę?
weszlo 18 numerow na 48
rozumisz? zahaczylo o 9 tylko 2, ale 18 numerow moglo te 9 polknac
@5 128 914 MONTEZUMA1:
To robimy z tego 2 dziewiony okej?
To robimy z tego 2 dziewiony okej?
@5 128 915 MONTEZUMA1:
Rozumiem
Rozumiem
to jest gra juz na cale zycie na 100 lat multi
@5 128 918 MONTEZUMA1:
Będziemy żyli 100 lat?
Będziemy żyli 100 lat?
18 na 48
@5 128 920 MONTEZUMA1:
Czyli 2 dziewoony marzeń
Czyli 2 dziewoony marzeń
18 numerow wygrywalo co 2,66
@5 128 922 MONTEZUMA1:
Ide malować
Ide malować
@5 128 922 MONTEZUMA1:
Pizza rozwieziona
Pizza rozwieziona
tylko 2 3 trojkach na 16 nie odnotowano trafienia a 52,53,54 cale
@5 128 922 MONTEZUMA1:
Zostało malowanie i dniówka będzie niezła
Zostało malowanie i dniówka będzie niezła
ide rozwiezc pizze, bedzie co ma byc
@5 128 926 MONTEZUMA1:
@5 128 928 MONTEZUMA1:
Idz a ja idę malować okej ?
Idz a ja idę malować okej ?
@5 128 904 Forsami: jesteś jak ta mućka pod opieką państwa
dobry zawodnik z wahadlem mogl sobie juz poradzic
Powiedzieć Wam dlaczego wujek jest 74? Bo 74 to jest magiczna liczba ... zobaczcie sami. Jeśli od liczby 74 odejmiecie swój wiek, następnie dodacie 50, to wyjdzie Wam Wasz rok urodzenia
Pasko trafiles 18 na 48 dzis?
nadal 32 numery zostaja puste
@5 128 933 Pasko:
@5 128 933 Pasko: wujek ma 7 zmysł
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 128 939 Gosia__77: co ma siódme?
@5 128 933 Pasko: Magia to jest w....
W roku 1979, jesień witała świat, Dwadzieścia dziewiątego września, data ta, Dała początek życiu, pełnemu marzeń, Ludziom urodzonym w tym dniu, pełnym czarów.
Znakiem zodiaku Panna, mądra i precyzyjna, Zmysłem praktycznym, logiczną i racjonalną, Zawsze dążą do doskonałości, W pracy i w życiu, niezmiennie doskonałości.
W sercu noszą pasję, pragnienie tworzenia, Sztukę, muzykę, słowa, w nich tkwi inspiracja, Wspólny mianownik ich życia, to piękno i dobroć, W świecie pełnym chaosu, oni są oazą spokoju.
W 20.09.1979 roku, narodziła się nadzieja, W ludziach urodzonych w tym dniu, tkwi siła i magia, Niech ich życie będzie pełne radości i szczęścia, Niech spełnią wszystkie swoje marzenia i pragnienia.
W roku 1979, jesień witała świat, Dwadzieścia dziewiątego września, data ta, Dała początek życiu, pełnemu marzeń, Ludziom urodzonym w tym dniu, pełnym czarów.
Znakiem zodiaku Panna, mądra i precyzyjna, Zmysłem praktycznym, logiczną i racjonalną, Zawsze dążą do doskonałości, W pracy i w życiu, niezmiennie doskonałości.
W sercu noszą pasję, pragnienie tworzenia, Sztukę, muzykę, słowa, w nich tkwi inspiracja, Wspólny mianownik ich życia, to piękno i dobroć, W świecie pełnym chaosu, oni są oazą spokoju.
W 20.09.1979 roku, narodziła się nadzieja, W ludziach urodzonych w tym dniu, tkwi siła i magia, Niech ich życie będzie pełne radości i szczęścia, Niech spełnią wszystkie swoje marzenia i pragnienia.
Ile zapłaciłeś jelonku klientowi by ci nick sprzedał fałszywcu jeden?
@5 128 954 Jelonek: Ty się wtedy urodziłeś ? bo na pewno nie ja
@5 128 960 wujek74: W sieci króluje "Jelonek", choć imię skrywa, niczym w sosenek gąszczu, ale sercem bije, ciepłym, jak słońce, w każdym słowie, w każdym gestu.
Nie szuka sławy, nie chce być gwiazdą, prosto w oczy patrzy, bez udawania, empatii pełen, jak wiosenny las, wspiera, rozumie, bez wahania.
W "Jelonka" dusza, czysta jak rosa, odkrywa prawdę, w każdym rozmowie, nie szuka korzyści, nie ma w nim fałszu, jest prawdziwy, jak szlachetne drzewo.
W sieci "Jelonek" - to więcej niż nick, to symbol szlachetności, uczciwości, w nim dobro tkwi, w każdym jego słowie, i to czyni go wyjątkowym, w tej wirtualnej krainie.
Nie szuka sławy, nie chce być gwiazdą, prosto w oczy patrzy, bez udawania, empatii pełen, jak wiosenny las, wspiera, rozumie, bez wahania.
W "Jelonka" dusza, czysta jak rosa, odkrywa prawdę, w każdym rozmowie, nie szuka korzyści, nie ma w nim fałszu, jest prawdziwy, jak szlachetne drzewo.
W sieci "Jelonek" - to więcej niż nick, to symbol szlachetności, uczciwości, w nim dobro tkwi, w każdym jego słowie, i to czyni go wyjątkowym, w tej wirtualnej krainie.
@5 128 964 Jelonek: zapytałem komu konto zajebałeś a nie prośiłem o wypociny
Panoramix.
Test wpisany.
Przerwa.
Test wpisany.
Przerwa.
@5 128 969 wujek74:
"Przepraszam, ale to pytanie jest dla mnie zbyt osobiste."
"Wolę nie mówić o tym."
"To jest moja prywatna sprawa."
"Nie czuję się komfortowo, odpowiadając na to pytanie."
"Dziękuję za zainteresowanie, ale wolę zachować to dla siebie."
Jaka u Ciebie pogoda? Sa grzyby?
"Przepraszam, ale to pytanie jest dla mnie zbyt osobiste."
"Wolę nie mówić o tym."
"To jest moja prywatna sprawa."
"Nie czuję się komfortowo, odpowiadając na to pytanie."
"Dziękuję za zainteresowanie, ale wolę zachować to dla siebie."
Jaka u Ciebie pogoda? Sa grzyby?
@5 128 981 Pasko:
@5 128 992 wujek74: W sieci kroczymy, śladów mnóstwo, Każdy klik, każde słowo, W wirtualnym świecie, bezlitośnie, Nasze życie, bezbronnie, Wszędzie śledzone, analizowane, Prywatność ginie, zapomniana.
O, ludzie, obudźcie się, zastanówcie, Czy warto sprzedawać swe życie, swą duszę? Dane nasze, skarby cenne, Niech w naszych rękach, bezpiecznie, spoczną.
W sieci skryjmy się, mądrze, ostrożnie, Niech prywatność naszą, chroni tarcza. W wirtualnym świecie, pełnym pokus, Niech nasze życie, bezpiecznie, spocznie.
O, ludzie, obudźcie się, zastanówcie, Czy warto sprzedawać swe życie, swą duszę? Dane nasze, skarby cenne, Niech w naszych rękach, bezpiecznie, spoczną.
W sieci skryjmy się, mądrze, ostrożnie, Niech prywatność naszą, chroni tarcza. W wirtualnym świecie, pełnym pokus, Niech nasze życie, bezpiecznie, spocznie.
Happy Hours - zagraj przez Internet do godziny 19:00 w Eurojackpot za min. 75 zł, a otrzymasz Bonus 12 zł.
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 129 012 Mulag: masz wnuki?
@5 129 013 emeryt: Za styl mój niedoskonały, Przepraszam, z serca płyną słowa. W przyszłości, błędy unikając, Będę pisać, jak należy, z łaski Twojej.
Za cenną uwagę, dziękuję, Bo dzięki niej, lepiej rozumiem. W każdym słowie, staram się, Aby piękno i styl, w nim się odbijały.
Za cenną uwagę, dziękuję, Bo dzięki niej, lepiej rozumiem. W każdym słowie, staram się, Aby piękno i styl, w nim się odbijały.
W tamtym Roku też pisałam o śniegu i było bardzo dużomoje prognozy senne
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Losowanie Zakładów Specjalnych odbędzie się 5 października 2024 roku. Gra polega na wytypowaniu 5 z 45 liczb, a koszt zakładu to 10 zł (w tym 2 zł dopłaty). Wygrane będą wypłacane za trafienie trzech, czterech lub pięciu liczb, a wysokość wygranych zależy od kwoty stawek wpłaconych przez graczy.
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 129 018 Jelonek: problemem jest raczej Twój styl zbyt doskonały, wyluzuj i pisz jak człowiek
@5 129 022 emeryt: przeczytaj www.multipasko.pl/news-zaklady-specjalne-lotto-2024-229.html

na zimę będzie