Wpisy 5 117 532 – 5 117 657
11 września 2024 01:44 → 11 września 2024 09:58, 100 wpisów
@5 117 504 Janosik 2009: @5 117 486 Sebastian_M: Podawanie testu po losowamiach mija sie z celem.Test nr 1.

@5 117 504 Janosik 2009: Test nr 2, ten sam kupon wyslany 2 x, patrz godzina nadania.

rano mogły być małe problemy z czatem, naprawiono, należy ponownie wejść na stronę albo ją odświeżyć teraz
@5 117 538 Jelonek:
Ktoś stawka pociągnął na 5liczb ładnie
@5 117 539 sony71: DziękujęTo nie wszystko.Byly problemy z publikacja skanow.Wkurzylem sie, usunalem fotki, nie robilem nowych.
@5 117 540 Rrrooobbbeeerrrttt: To sie nazywa intuicja.Coś w rodzaju gracza z Wągrowca.
trojca mocy w mini 1.12.42
dwa asy w mini weszly tak czy nie 12.16
dwa asy w mini weszly tak czy nie 12.16
takie byly asy 4.8.12.16.22.26.34.38
@5 117 540 Rrrooobbbeeerrrttt: Ja tez czulem liczby w Mini wysylajac pewien kupon 2 x po 16-tej i po 18-tej - jak w poniedzialek tez w Mini.Dwie trojki na jednym kuponie.Żle rozpisane.
trojca mocy plus wszystkie asy 4/10 siedzi
@5 117 547 tomi77: Bylo ulamac galązkę lipy podczas kwitnienia, zawiesic nad swoim lozkiem to mialbys wygrane.
@5 117 547 tomi77: Lipową gałązką szczęście wita
Zielona gałązka lipy, W słońcu lśniąca, pachnąca, W dłoniach ściskana, ciepło daje, Serce kojąc, lęki goni.
W liściach szelestem wiatr szepcze, O radości i o szczęściu, Gałązka w dłoniach, nadzieja rośnie, I w sercu kwitnie kwiat szczęścia.
Zielony amulet, magiczny dar, Od lipy, drzewa mądrości, W nim siła tkwi, by lęk pokonać, I by szczęście w sercu gościć.
Gałązka lipy, w dłoniach ściskana, Wspomnienie lata, ciepłego słońca, W niej tkwi magia, w niej moc ukryta, By szczęście w życiu znaleźć, w końcu.
Zielona gałązka lipy, W słońcu lśniąca, pachnąca, W dłoniach ściskana, ciepło daje, Serce kojąc, lęki goni.
W liściach szelestem wiatr szepcze, O radości i o szczęściu, Gałązka w dłoniach, nadzieja rośnie, I w sercu kwitnie kwiat szczęścia.
Zielony amulet, magiczny dar, Od lipy, drzewa mądrości, W nim siła tkwi, by lęk pokonać, I by szczęście w sercu gościć.
Gałązka lipy, w dłoniach ściskana, Wspomnienie lata, ciepłego słońca, W niej tkwi magia, w niej moc ukryta, By szczęście w życiu znaleźć, w końcu.

albo wrzos kladziesz pod poduche i numery sie przysnio
wrzos swieta roslina druidow
wrzos swieta roslina druidow
jelonek
na lipe bym nie stawial. heather
@5 117 559 MONTEZUMA1: Nigdy nie wnos wrzosu do domu! To nieszczęścia - śmuerc.

@5 117 563 krzysztof 24:
Gałązki wrzosu wykorzystywano niegdyś do wróżenia poprzez wkładanie ich pod poduszkę przed pójściem spać. Według wierzeń miało to zapewnić prorocze wizje
smierc tak ale totolotka
Witam wszystkich
Co się dzieje ?
@5 117 559 MONTEZUMA1: 

@5 117 571 Jelonek:
To co w końcu z tym wrzosem ?
@5 117 569 Sebastian_M: Witam.Byly problemy z czatem.Miales czutkę na 36 i weszla.

Sadzić wrzos czy nie ?
@5 117 574 Jelonek:
@5 117 572 Sebastian_M: Dwa razy ten sam kupon wyslalem.

Pisałem że będzie 36 i wpadło
Tak jak poprzednio pisałem i tez wpadło
@5 117 577 Jelonek:
Nie podaję codziennie liczb bo nie mam codziennie czutki
@5 117 575 Sebastian_M: Wrzosy są piękne, stawiam je na grobach.Skandynawowie sa przesadni, oni wymyślili też trolli zarazajacac Polskę co widać, slychać i czuć
Podaję tylko wtedy jak mam czutkę
Lotto.pl
Graj w aplikacji LOTTO i na lotto.pl
Kulka lotto.pl
Gratulujemy wygranej!
Cześć KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 10.00 zł
w grze Ekstra Pensja!
Szczęśliwe losowanie odbyło się 10-09-2024.
Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 11-09-2024.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoim Koncie Gracza w serwisie https://www.lotto.pl lub w aplikacji LOTTO.
Życzymy powodzenia w kolejnych grach!
Dziękujemy,
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl
i kicha nic wiecej
Graj w aplikacji LOTTO i na lotto.pl
Kulka lotto.pl
Gratulujemy wygranej!
Cześć KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 10.00 zł
w grze Ekstra Pensja!
Szczęśliwe losowanie odbyło się 10-09-2024.
Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 11-09-2024.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoim Koncie Gracza w serwisie https://www.lotto.pl lub w aplikacji LOTTO.
Życzymy powodzenia w kolejnych grach!
Dziękujemy,
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl
i kicha nic wiecej
@5 117 586 krzysztof 24:
@5 117 584 Sebastian_M: Byla czutka , ale bez plusa.Tylko jedna z plusem.

Czyli są wygrane i bardzo dobrze
@5 117 532 Jelonek:
Czyli dałeś 36 jako pewniaka tak ?
Czyli dałeś 36 jako pewniaka tak ?
@5 117 589 Sebastian_M: Wczoraj byly - znow byly piekne wygrane.A mowolem, ze we wyorek pęknie kumulacja w Lotto.Piekna puatka w mini i moc wygranych w MM.To urok daty 10 - tego.
@5 117 590 Sebastian_M: Tak, wszędzie dawalem.Online też.
@5 117 591 Jelonek:
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze
W ten sposób jest szansa nawet na 5 w Mini
@5 117 593 Sebastian_M: Nie będę juz wkleial zestawow na nie, jak to uczynilem wczoraj.
@5 117 594 Sebastian_M: Oczywiście, ze tak.Potrzeba pięciu takich Czytkowiczoŵ i piateczka pewna.
@5 117 586 krzysztof 24: jakaś odmiana od 2 zł
ts wczoraj nic mi nie sprezentował na urodziny może dzis 6/6 chce mi dać
@5 117 595 Jelonek:
Dlaczego?
Dlaczego?
@5 117 596 Jelonek:
Znajdziemy 5 którzy podadzą po 1 liczbie ?
Znajdziemy 5 którzy podadzą po 1 liczbie ?
@5 117 596: W loterii szaleństwo, losy się krzyżują, Szczęśliwe liczby, serca rozpalają. Jeden, jak początek, nowy rozdział życia, Dwunastka, jak miesiąc, gdzie nadzieja świta.
Szesnaście, jak wiek, gdzie marzenia kwitną, Trzydzieści sześć, jak dni w roku, co szczęście dają. Czterdzieści dwa, jak karty w talii, Los szczęśliwy, radość w sercu pali.
Piątka z Mini Lotto, to prezent od losu, Szczęśliwe liczby, jak magiczne słowa. Pamiątka ta, niech zawsze przypomina, O tym, że szczęście, w życiu się zdarza, nie znika.
Szesnaście, jak wiek, gdzie marzenia kwitną, Trzydzieści sześć, jak dni w roku, co szczęście dają. Czterdzieści dwa, jak karty w talii, Los szczęśliwy, radość w sercu pali.
Piątka z Mini Lotto, to prezent od losu, Szczęśliwe liczby, jak magiczne słowa. Pamiątka ta, niech zawsze przypomina, O tym, że szczęście, w życiu się zdarza, nie znika.

@5 117 601 Sebastian_M: Ty jedna, moze ja drugą, a pozostale 3 z rodziny Czutkowiczow, a jest taka.
mewa dzieki
@5 117 606 krzysztof 24:
@5 117 609 Andreas3864: Jak wygrane? Pozdrawiam.

W dymie i ogniu, w szaleństwie dnia, Świat zamarł, patrząc na mroczną panoramę. Wieże, jak olbrzymy, w proch się rozpadły, A z nimi marzenia, nadzieje i chwile.
Tysiące dusz, w mgnieniu oka zgaszonych, Rodziny rozbite, serca zbolałe. Wśród gruzów i pyłu, szept modlitw wznosi się, Dla tych, co odeszli, w wieczność oddaleni.
Wspominamy ich dziś, z bólem i żalem, W sercach blizny, nie do zagojenia. Niech ich pamięć żyje, w każdym z nas, Byśmy w obliczu zła, stali zawsze zjednoczeni.
To juz 22 lata
Tysiące dusz, w mgnieniu oka zgaszonych, Rodziny rozbite, serca zbolałe. Wśród gruzów i pyłu, szept modlitw wznosi się, Dla tych, co odeszli, w wieczność oddaleni.
Wspominamy ich dziś, z bólem i żalem, W sercach blizny, nie do zagojenia. Niech ich pamięć żyje, w każdym z nas, Byśmy w obliczu zła, stali zawsze zjednoczeni.
To juz 22 lata
@5 117 610 Jelonek: Galeria Gemini Tychy,narazie Lipa
@5 117 605 Jelonek:
Jest rodzina czutkowiczów?
Jest rodzina czutkowiczów?
@5 117 611 Jelonek:
Co to za wiersze ?
Co to za wiersze ?
@5 117 586 krzysztof 24: Żeby ci nie owaliło,niezły piniądz
@5 117 609 Andreas3864:
@5 117 616 waldus: Harnas z rana jak smietana i nie mieknie po nim P...ła
@5 117 614 Sebastian_M:
Dla uczczenia zamachu w NY.Przeciez tam zginęli tez Polacy
Dla uczczenia zamachu w NY.Przeciez tam zginęli tez Polacy
@5 117 613 Sebastian_M: Uwazam, ze jest , choc ogrodzona murem, ale jest.
ale co mnie kraje skandynawskie. liczy sie w co wierzyli celtowie
co robiliscie w 9/11 czy 11/9 ja bylem z dziewczyna w kinie i dwie wieze
the falling man 13
@5 117 638 Kawasaki: Celtowie wierzyli w naturę i bóstwa, które ją kontrolowały. Ich religia była poligteistyczna, a bogowie reprezentowali różne aspekty przyrody. Wierzyli również w reinkarnację i życie po śmierci.
-do 14tejPasko dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
ale co mnie to wikipedie mi czytasz?
nas interesuja wrzosy dzis
3 dzien sprawdzilem system. ta sama godzina te same ustawienia
zyleta
zyleta
Celtowie uważali też, że wrzos włożony pod poduszkę sprowadza prorocze sny. I to jest całkiem możliwe, bo na jego listkach żyją niewielkie grzyby o właściwościach halucynogennych. Druidzi wierzyli, że roślina ta otwiera bramy między światami
no to asy na mini dzis 4.8.12.16.21.26.34.39
jokery 14.22
jokery 14.22
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
kto ma taki obraz na szkle. palec do budki. wrzosowisko uroczysko
piekny obraz jest moc

piekny obraz jest moc

MONTEZUMA1 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 117 651 MONTEZUMA1: Przypomina mi to kolor biskupi.
Montezuma.
Masz rację: pomysł upadnie.
Masz rację: pomysł upadnie.
chodzi o to zeby zainteresowac duzo ludzi ale poza tym to nie bedzie mialo sensu