Wpisy 51 105 – 51 204
7 czerwca 2009 17:21 → 8 czerwca 2009 10:48, 100 wpisów
allan
czy ty pracujesz jako naczelnik
któregoś w kraju najbardziej złodziejskiego urzędu?
Tak rozliczam się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy
czy ty pracujesz jako naczelnik
któregoś w kraju najbardziej złodziejskiego urzędu?
Tak rozliczam się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy
albo inaczej
rozliczam się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego
rozliczam się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego
Dzieki wszystkim zyczliwym za podanie wynikow.Pozdrawiam i wysokich wygranych zycze.Jestescie wspaniali:))
Allan>>>witam
manieg odpowiadając na Twój post przyznał się do sprawnego manipulowania wszystkimi, którzy złapią się na jego pseudo super propozycje...
otóż "rozlicza się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy" oraz "rozlicza się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego"
po pierwsze: w Polsce nie ma zarejestrowanych firm bukmacherskich, które prowadzą działalność poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
w Polsce zabronione jest zawieranie zakładów poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
moim skromny zdaniem ściemnia jak mało kto...
Pzdr.
manieg odpowiadając na Twój post przyznał się do sprawnego manipulowania wszystkimi, którzy złapią się na jego pseudo super propozycje...
otóż "rozlicza się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy" oraz "rozlicza się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego"
po pierwsze: w Polsce nie ma zarejestrowanych firm bukmacherskich, które prowadzą działalność poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
w Polsce zabronione jest zawieranie zakładów poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
moim skromny zdaniem ściemnia jak mało kto...
Pzdr.
Oferta dla gaczy chcących grać na liczby multilotka
oraz dużego lotka przez internet z gwarancją że nikt nigdy nie wygra.
www.multimaniekg.pl.tl
oraz dużego lotka przez internet z gwarancją że nikt nigdy nie wygra.
www.multimaniekg.pl.tl
może ktoś z was mi wytłumaczy co to jest gra w akumulator ,jak się gra i czy można w forunie i o której godzinie jest losowanie, baba w fortunie zrobiła oczy jak o to pytałam i nadal nie wiem
do Aklima z wpisu 51052 cieszę się, że nie jesteś złośliwy, jak 40 % tu prezentujących się, ja cały czas nie siedzę na tym portalu, więc przeczytałemdopiero 10 minut temu twój wpis po0daj gg to ci podam mój sposób, pozdrawiam
Jeśli granie idzie mi kiepsko to chcąc podreperować swój budżet ogłaszam się i sprzedaję swoje liczby naiwnym.
Bo przecież gdybym grał i wygrywał to nie narażał bym się za tysiąc lub dwa(nie wiem, tak sobie strzeliłem)aby ludzie nazywali mnie oszustem czy złodziejem.To jest chyba logiczne...
Bo przecież gdybym grał i wygrywał to nie narażał bym się za tysiąc lub dwa(nie wiem, tak sobie strzeliłem)aby ludzie nazywali mnie oszustem czy złodziejem.To jest chyba logiczne...
aneczka1:
akumulator to taki "Fortunowy" odpowiednik naszego Multilotka, więcej informacji na: http://www.efortuna.pl/content.php?node=1323 oraz na oficjalnej stronie: http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
akumulator to taki "Fortunowy" odpowiednik naszego Multilotka, więcej informacji na: http://www.efortuna.pl/content.php?node=1323 oraz na oficjalnej stronie: http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
do sama9 z wpisu 51056, sprawdź jeszcze raz bo ja kasę za te dwie wygrane 359,10 zł odebrałem o 11.3o, a Twój wpis przeczytałem 10 minut temu, cały czas nie siedzę tylko na tym portalu i nie mam tych kuponów już,we wpisie 51054 gratuluje mi, więc też chyba sprawdził, z wpisu 51052 też sprawdził
Aneczka ,idź na stronę Fortuny-liczby świata i wszystkiego się dowiesz.A jak będziesz miała jakieś niejasności to pytaj.
A wyszkolenia personelu Fortuny to nie będę komentował...
A wyszkolenia personelu Fortuny to nie będę komentował...
do sama9 jeszcze raz-z wpisu 51056, sprawdź jeszcze raz, bo ja teraz właśnie sprawdziłem i wszystko się zgadza, widocznie źle wpisałeś numery, spróbuj wkleić te numery, może wówczas nie pomylisz ich, naprawdę wszystko sę zgadza, pozdrawiam
Panie Józefie
ogłoszenie to zaprezentowane dziś przez mnie nie dotyczy podawania liczb
jest pan nie w temacie
i bije pan pianę!!!
a oszustem nazywa mnie szajka która chciała w tydzień zostać milionerami
ale jest to wąska grupa na czele z awanturnikiem i zadymiarzem z krakowa reszta gra nadal i nie narzeka.
Uwaga!!!! za chwilę pojawi się esej naukowy niejakiego człowieka który każe wam inwestować w tysiące z sukcesem końcowym 10zł
ogłoszenie to zaprezentowane dziś przez mnie nie dotyczy podawania liczb
jest pan nie w temacie
i bije pan pianę!!!
a oszustem nazywa mnie szajka która chciała w tydzień zostać milionerami
ale jest to wąska grupa na czele z awanturnikiem i zadymiarzem z krakowa reszta gra nadal i nie narzeka.
Uwaga!!!! za chwilę pojawi się esej naukowy niejakiego człowieka który każe wam inwestować w tysiące z sukcesem końcowym 10zł
emeryt:
jeszcze raz gratuluję serdecznie, ale doprawdy nie chce mi się wierzyć, że ot tak znalazłeś super sposób na poprawne wytypowanie 2 liczb DL, pełen szacun
Pzdr.
jeszcze raz gratuluję serdecznie, ale doprawdy nie chce mi się wierzyć, że ot tak znalazłeś super sposób na poprawne wytypowanie 2 liczb DL, pełen szacun
Pzdr.
51085. Oferta dla gaczy chcących grać na liczby multilotka
oraz dużego lotka przez internet
www.multimaniekg.pl.tl
Przecież wyraźnie jest napisane że chodzi o liczby,więc zarzut o biciu piany jest dla mnie niezrozumiały...
Aklim,nie ma sposobu.Zróżnicowanie wkładów i nie zagranie liczb jako para świadczy że to po prostu zwykła progresja.
mam pytanko grajac na parki mozna max 13 parek wytypowac a ile trojek mozna wytypowac maksymalnie czy ktos to wie
ale jestes pewny bo patrzylem na ich monitor i widzialem na 26liczb okienek a na 13parek po 3 liczby to 39 liczb
cygus>>> systemy po 3 liczby w bloku możesz grać tylko jako 2z3,2z4,2z5,
2z6,2z7,2z8,2z9,2z10,2z11,2z12,2z13,
bo 2 bloki po 3 liczby razem dają w sumie 6 liczb a tyle można najwięcej obstawić w Fortunie w ML.
np: system 2z10 po 3 liczby za 20zł
2z10 = 45 kombinacji
20:45x5000x0.9 = 2000zł i tyle wygrasz jak trafisz 2 pełne trójki.
2z6,2z7,2z8,2z9,2z10,2z11,2z12,2z13,
bo 2 bloki po 3 liczby razem dają w sumie 6 liczb a tyle można najwięcej obstawić w Fortunie w ML.
np: system 2z10 po 3 liczby za 20zł
2z10 = 45 kombinacji
20:45x5000x0.9 = 2000zł i tyle wygrasz jak trafisz 2 pełne trójki.
Maniekg,to napisz po prostu co Ty reklamujesz :czy chcesz żeby ludzie grali na Twoim koncie,czy pomagasz w założeniu konta u buka,czy jeszcze coś innego.
Josef:
jaka (wpis 51123) progresja?
przecież liczba 21 została wylosowana w 19 dniu, a liczba 14 w 30 dniu od poprzednich ich wylosowań...
jaka (wpis 51123) progresja?
przecież liczba 21 została wylosowana w 19 dniu, a liczba 14 w 30 dniu od poprzednich ich wylosowań...
Witam.
Kilka tygodni temu , jako pierwszy na tym forum zaproponowalem zwrocenie uwagi na mozliwosc gry w FORTUNIE ( to lider na rynku gier losowych w Polsce oferujacy gre na 33 loterie z calego swiata ) na pojedyncze liczby z kilku rozmaitych gier losowych.
Moim przedstawionym tu pomyslem bylo jednoczesne granie na te same liczby , czyli na 1 liczbe w odniesieniu do wielu gier.
Ta metoda w czeskich grach losowych dostepnych w Fortunie: Kombinatorze , Variatorze i Akumulatorze zastosowana wiec do liczb od 1 do 21 ( z uwagi na Kombinatora ) w ostatnim miesiacu dala takie wyniki:
02.06 liczba "21" jednoczesnie w K,V,A
31.05 liczba "14"
27.05 liczba "8"
21.05 liczba "15"
19.05 liczba "19"
18.05 liczba "18"
17.05 liczba "10"
11.05 liczba "19"
Taka gra na te 3 liczby od w/w czeskich gier daje ako ( kurs akumulowany ) 100 , poniewaz jest iloczynem czynnikow z pojedynczych kursow z tych 3 gier , bo w Kombinatorze za 1/1 jest kurs 5 , w Variatorze za 1/1 kurs to 5 , a w Akumulatorze kurs za 1/1 to 4 , czyli 5*5*4=100
...........................................................
Biorac pod uwage wszystkie tegoroczne losowania , to mialy juz miejsce takie oto jednoczesne trafienia liczb z zakresu 1-21 dla tych 3 gier:
1,3,4,7,8,9,10,11,13,14,15,18,19,21.
Zatem oczekiwane sa jeszcze te liczby:
2,5,6,12,16,17,20 - dla ich jednoczesnego wylosowania , co da ten powyzej opisany kurs ako 100.
Pzdr.
edi8
Kilka tygodni temu , jako pierwszy na tym forum zaproponowalem zwrocenie uwagi na mozliwosc gry w FORTUNIE ( to lider na rynku gier losowych w Polsce oferujacy gre na 33 loterie z calego swiata ) na pojedyncze liczby z kilku rozmaitych gier losowych.
Moim przedstawionym tu pomyslem bylo jednoczesne granie na te same liczby , czyli na 1 liczbe w odniesieniu do wielu gier.
Ta metoda w czeskich grach losowych dostepnych w Fortunie: Kombinatorze , Variatorze i Akumulatorze zastosowana wiec do liczb od 1 do 21 ( z uwagi na Kombinatora ) w ostatnim miesiacu dala takie wyniki:
02.06 liczba "21" jednoczesnie w K,V,A
31.05 liczba "14"
27.05 liczba "8"
21.05 liczba "15"
19.05 liczba "19"
18.05 liczba "18"
17.05 liczba "10"
11.05 liczba "19"
Taka gra na te 3 liczby od w/w czeskich gier daje ako ( kurs akumulowany ) 100 , poniewaz jest iloczynem czynnikow z pojedynczych kursow z tych 3 gier , bo w Kombinatorze za 1/1 jest kurs 5 , w Variatorze za 1/1 kurs to 5 , a w Akumulatorze kurs za 1/1 to 4 , czyli 5*5*4=100
Biorac pod uwage wszystkie tegoroczne losowania , to mialy juz miejsce takie oto jednoczesne trafienia liczb z zakresu 1-21 dla tych 3 gier:
1,3,4,7,8,9,10,11,13,14,15,18,19,21.
Zatem oczekiwane sa jeszcze te liczby:
2,5,6,12,16,17,20 - dla ich jednoczesnego wylosowania , co da ten powyzej opisany kurs ako 100.
Pzdr.
edi8
tomcio1972.Moglbym Cie prosic o podanie Mi minimalnej oplaty systemu:2z6 trojkami?
sam9>>>
2z6 = 15
15x0.05 = 0.75zł (musisz nadać za 3zł)
i w tym przypadku stawka za kombinacje wzrasta do 0.20zł.
Trafisz 2 "trójki" to masz:
3:15x5000x0.9= 900zł.
2z6 = 15
15x0.05 = 0.75zł (musisz nadać za 3zł)
i w tym przypadku stawka za kombinacje wzrasta do 0.20zł.
Trafisz 2 "trójki" to masz:
3:15x5000x0.9= 900zł.
Dlaczego nikt nie typuje 44, tylko ja dzisiaj to pewniak na 90%. Co o tym sądzicie.
tomcio1972Jutro przypuszczam atak trojkami, jezeli moje liczby zaczna wchodzic -podam Ci kilka ,na Forum.
UWAGA: w dniu wczorajszym kolega "aklim" podał mi na forum bardzo ciekawą informację , którą pozwolę sobie zacytować:
"witaj edi8
firma fortuna obniżyła do 2 złotych minimalną stawkę za kupon systemowy, w praktyce, kolektorki mówią, że na razie wygląda to różnie, ale osobiście grałem już ML na jednym kuponie systemami 4/5 za 0,50 zł i 5/5 za 0,10 zł - razem 2,60 zł
Pzdr."
A zatem tomcio1972 , chyba już są nieco inne realia w tym względzie...
P.s: do dnia dziejszego "gregor" nadal nie zamieścił tak szumnie i buńczucznie tu zapowiadanego swojego kuponu z tą - według niego - możliwą minimalną ceną 1,80zł za system w Fortunie....
Czekam na to "gregor"!!!
Pzdr.
edi8
"witaj edi8
firma fortuna obniżyła do 2 złotych minimalną stawkę za kupon systemowy, w praktyce, kolektorki mówią, że na razie wygląda to różnie, ale osobiście grałem już ML na jednym kuponie systemami 4/5 za 0,50 zł i 5/5 za 0,10 zł - razem 2,60 zł
Pzdr."
A zatem tomcio1972 , chyba już są nieco inne realia w tym względzie...
P.s: do dnia dziejszego "gregor" nadal nie zamieścił tak szumnie i buńczucznie tu zapowiadanego swojego kuponu z tą - według niego - możliwą minimalną ceną 1,80zł za system w Fortunie....
Czekam na to "gregor"!!!
Pzdr.
edi8
sam9>>> myślisz ze gra "trójkami " jest taka prosta co?.
Typując 6 "trójek" musisz trafić aż
2 aby wygrać.
Jakby to było takie proste to wolałbym grać pojedyńczo trójkami a nie łączyć je w bloki.
W blokach jest ciężko trafić 2 pełne trójki bo liczby nie mogą się powtarzać.
Jak będziesz grał 2z6 trójkami to nie zapomnij obstawić również 1z6 bo jak trafisz tylko jedną trójkę w systemie
2z6 to i tak przegrasz.
Typując 6 "trójek" musisz trafić aż
2 aby wygrać.
Jakby to było takie proste to wolałbym grać pojedyńczo trójkami a nie łączyć je w bloki.
W blokach jest ciężko trafić 2 pełne trójki bo liczby nie mogą się powtarzać.
Jak będziesz grał 2z6 trójkami to nie zapomnij obstawić również 1z6 bo jak trafisz tylko jedną trójkę w systemie
2z6 to i tak przegrasz.
edi8>>> ja powiem ci szczerze nie obstawiam systemów po 2.80zł a nawet po 2zł(jeśli można)
Najmniej 3zł a czasami więcej.
Najmniej 3zł a czasami więcej.
edi8:
wszystko się zgadza, za kilkanaście minut przedstawię tę sprawę dokładniej... oglądam jednocześnie w tv program "Kabaretowy Turniej Miast" Bydzia górą :)
Pzdr.
wszystko się zgadza, za kilkanaście minut przedstawię tę sprawę dokładniej... oglądam jednocześnie w tv program "Kabaretowy Turniej Miast" Bydzia górą :)
Pzdr.
Aklim ,nie rozumiem Cię zupełnie...
Wyjaśnij dlaczego twierdzisz że to nie jest zwykła progresja.
Wyjaśnij dlaczego twierdzisz że to nie jest zwykła progresja.
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE
przeglądając CHAT nasunęły mi się takie wnioski;
po pierwsze więcrj spokoju na tej znakomitej stronce którą niestety psuje paru zadymiarzy,
po drugie to tylko wasza wina -bo nie należy odpowiadać na chamstwo i brak kultury jeżeli przestaniecie odpowiadać na zaczepki to taki ,,cham ,,po prostu sam zrezygnuje bo nie będzie miał z kim gadać - chyba że sam ze sobą --po trzecie sprawa manka--- po co ktoś ma mi zakładać konto kiedy mogę sobie je sam założyć u dowolnego Buka który przyjmuje zakłady na gry losowe NO I TE JEGO PROWIZJE co do typów na tej stronce jest ich tyle że każdy znajdzie coś dla siebie .Po trzecie zaczynając grę widzę popularną,, na progresję ,,zastanówcie się nad swoimi możliwościami finansowymi przykład bieżący liczba 19 27 próg jeżeli ktoś na taką liczbę gra TO TYLE
WZSYSTKIM SAMYCH TRAFNYCH
NIECH MOC LICZB BĘDZIE Z NAMI
przeglądając CHAT nasunęły mi się takie wnioski;
po pierwsze więcrj spokoju na tej znakomitej stronce którą niestety psuje paru zadymiarzy,
po drugie to tylko wasza wina -bo nie należy odpowiadać na chamstwo i brak kultury jeżeli przestaniecie odpowiadać na zaczepki to taki ,,cham ,,po prostu sam zrezygnuje bo nie będzie miał z kim gadać - chyba że sam ze sobą --po trzecie sprawa manka--- po co ktoś ma mi zakładać konto kiedy mogę sobie je sam założyć u dowolnego Buka który przyjmuje zakłady na gry losowe NO I TE JEGO PROWIZJE co do typów na tej stronce jest ich tyle że każdy znajdzie coś dla siebie .Po trzecie zaczynając grę widzę popularną,, na progresję ,,zastanówcie się nad swoimi możliwościami finansowymi przykład bieżący liczba 19 27 próg jeżeli ktoś na taką liczbę gra TO TYLE
WZSYSTKIM SAMYCH TRAFNYCH
NIECH MOC LICZB BĘDZIE Z NAMI
tomcio1972.Liczbami,ktore bede testowal system trojkowy niemoge szastac kasa.
Josef:
jaka to progresja, jak po 19 dniach oczekiwania stawiam na liczbę 21 aż 15 zł?:)
jaka to progresja, jak po 19 dniach oczekiwania stawiam na liczbę 21 aż 15 zł?:)
Edi8 Nie wypowiadaj sie na czyjś temat nie oceniej bo zarazom tego czatu jesteś ty i twoje wpisy :)
I blokady twych ników nic nie pomagaja powracasz i dalej stosujesz ganksterke i hamstwo na czacie !!!
aklim - a dlaczego zakładasz równoległe wejście w grę progresją dla obu tych liczb???
Tak przecież nie było , aby obie miały identyczne opóźnienie...więc mógł nastąpić tu zbieg ich jednoczesnych wystąpień - ale na różnych stopniach progresywnego stawkowania.
Pzdr.
edi8
Tak przecież nie było , aby obie miały identyczne opóźnienie...więc mógł nastąpić tu zbieg ich jednoczesnych wystąpień - ale na różnych stopniach progresywnego stawkowania.
Pzdr.
edi8
Nikifor Krynicki ( Epifaniusz Drowniak ) zajmował się malarstwem prymitywnym , a "Nikifor" zajmuje się pisarstwem prymitywnym :)
Aklim,podtrzymuję swoje zdanie.
Jeśli wytypowałbym te dwie liczby do grania na skutek jakiegoś przemyślenia,to logiczne jest że zagrałbym je również jako parę chociaż za 10zł osiągając zysk przewyższający korzyść z grania ich pojedynczo.
Jeśli wytypowałbym te dwie liczby do grania na skutek jakiegoś przemyślenia,to logiczne jest że zagrałbym je również jako parę chociaż za 10zł osiągając zysk przewyższający korzyść z grania ich pojedynczo.
Nikifor , jak już kogoś opieprzasz to nie dodawaj uśmiechu na końcu bo to można opacznie zrozumieć...
edi8 i Josef:
wpis 51050:
"1331290605130132-8991
1331290605130123-9310
jakoś weszło
znalazłem na nich sposób
pozdrawiam sympatycznych tu ludzi, tylko sympatycznych"
zaciekawiły mnie zdania "znalazłem na nich sposób"
a najbardziej "jakoś weszło"
to jak to jest, albo jest sposób, albo jakoś weszło? :)
wpis 51050:
"1331290605130132-8991
1331290605130123-9310
jakoś weszło
znalazłem na nich sposób
pozdrawiam sympatycznych tu ludzi, tylko sympatycznych"
zaciekawiły mnie zdania "znalazłem na nich sposób"
a najbardziej "jakoś weszło"
to jak to jest, albo jest sposób, albo jakoś weszło? :)
tomcio1972:
witam, nie każdego jednak (wybacz) stać, aby posyłać kupony w Fortunie za więcej niż 2,50...
Pzdr.
witam, nie każdego jednak (wybacz) stać, aby posyłać kupony w Fortunie za więcej niż 2,50...
Pzdr.
Podstawowe czwórki do przerobu:
15,16,33,38
20,49,57,58
i piątki :
8,23,24,53,66
1,14,30,71,76
15,16,33,38
20,49,57,58
i piątki :
8,23,24,53,66
1,14,30,71,76
Aklim,patrz na fakty a nie na to co ktoś napisał:)Jedynym pewnym sposobem jest progresja,tylko wymaga bardzo dużych pieniędzy(jeśli chcemy wygrać również dużo).
Ciekawe rzeczy na temat progresji napisał Marco1972 w temacie Kogucika na forum.
Ciekawe rzeczy na temat progresji napisał Marco1972 w temacie Kogucika na forum.
Witam w amigo juz gra 1300 osob w duzego lotka a to dopiero drugi miesiac narazie 3-ki i 4-ki Na GG-7091914 odpowiem lub pomoge
Josef, ciekawe rzeczy to dopiero będą wpisane. Chyba,ze poszukasz na rosyjskim portalu "Panie bukmacherze, pan mnie oszukuje"
Próbowałem kilka razy tłumaczyć z automatu ; nie powiem co wyszło bo musiałbym bluźnić.
Josef - kiedyś jakaś znana mi dobrze angielskojęzyczna strona bukmacherska ogłosiła , iż wprowadziła wersję polskojęzyczną.I to co w wersji angielskiej było pucharem Belgii - po "przetłumaczeniu" było belgijską filiżanką...bo od Belgian Cup.
do Aklima i Josefa- tak, tak Aklimie -Josef ma rację, to grałem progresją
pozdrawiam Was sympatycznych tu
pozdrawiam Was sympatycznych tu
prosze podpowiedzcie jakim systemem najlepiej grać floryde ile nadawac liczb za okazanie pomocy bardzo dziękuje
Ale najbardziej to ja tu miałem rację - bo racjonalnie odsłoniłem kulisy tej progresji... do której ten nią grający wchodził na różnych etapach , a nie równocześnie!!!
I tak padł kolejny mit o znalezieniu czegoś tam na DL , a obecny w poprzedniej wypowiedzi owego trafionego gracza...
I tak padł kolejny mit o znalezieniu czegoś tam na DL , a obecny w poprzedniej wypowiedzi owego trafionego gracza...
emeryt:
pomyliłem się w ocenie... szacun (edi8 też w sumie jest "simpatico")
Josef:
masz rację...
edi8:
jesteś wielki...
Pzdr.
pomyliłem się w ocenie... szacun (edi8 też w sumie jest "simpatico")
Josef:
masz rację...
edi8:
jesteś wielki...
Pzdr.
AKLIM CUKRUJE EDIEMU, EDI CUKRUJE AKLIMOWI BO TO JEDNA I TA SAMA OSOBA
.edi.8.
nie porównuj mnie proszę do edi8, bo nie jestem nawet w 10% tak dobry w systemach, rozpisach itp... jak ON
i nikomu nie kadzę, nie cukruję i... nie liżę...
a sam mógłbyś swojego oryginalnego, niepowtarzalnego nicka lepszego wymyślić
Pzdr.
nie porównuj mnie proszę do edi8, bo nie jestem nawet w 10% tak dobry w systemach, rozpisach itp... jak ON
i nikomu nie kadzę, nie cukruję i... nie liżę...
a sam mógłbyś swojego oryginalnego, niepowtarzalnego nicka lepszego wymyślić
Pzdr.
Typujemy ML na jutro:8,80,23,56,18,19,39,38,48,58,68,12Wystarczy!Dobrej nocy.
.edi.8
słaby jesteś... myślałem żeś chłop na cwał, a tu... popierdułka
słaby jesteś... myślałem żeś chłop na cwał, a tu... popierdułka
.edi.8
siedzisz tak sobie przed kompem, rozwijasz te sreberka, które świstak tak mozolnie ci pozwijał i... wymyślasz: edi8 i aklim to przecież jedna osoba... hurrrrrraaaa
ale poproś mamę, siostrę, albo kogokolwiek, aby w końcu odsunęli cię od kompa, bo promieniowanie najwyraźniej źle na ciebie wpływa
siedzisz tak sobie przed kompem, rozwijasz te sreberka, które świstak tak mozolnie ci pozwijał i... wymyślasz: edi8 i aklim to przecież jedna osoba... hurrrrrraaaa
ale poproś mamę, siostrę, albo kogokolwiek, aby w końcu odsunęli cię od kompa, bo promieniowanie najwyraźniej źle na ciebie wpływa
Ja wczoraj trafiłem 5 z 8 w ML, dobre i to...w końcu chyba wraca dobra passa. Życzę miłego dnia wszystkim
Witam.
W ślad za wczoraj tu przedstawioną metodą równoległej gry w FORTUNIE na jedną , tę samą liczbę ale w odniesieniu do kilku gier w celu uzyskania przy ich jednoczesnym wystąpieniu ako będącego iloczynem składowych ( dla 3 czeskich gier Kombinatora, Variatora i Akumulatora daje to kurs 100 ) dziś przedstawam nieco inną technikę gry:
Polega ona także na równoległym graniu po 1 liczbie z tych w/w 3 czeskich gier: K,V,A - ale na kolejne , rosnące liczby , począwszy od 1 aż do 21 ( z uwagi na Kombinatora i od niego wychodząc ) .
Ostatnio taki układ wystąpił 5.06 i utworzyły go liczby:12-13-14
05.06.2009 K:12.... V:13.... A:14
............................................................
W tym roku , w ramach tych możliwych 21 układów ( bo zaczynających się od 1 a na 21 kończąc ) dla K-V-A wystąpiło już 16z21 możliwych , a zatem oczekujemy jeszcze na 5 układów z kursem 100 każdy z nich , gdyż 5*5*4=100:
a/ K:04 V:05 A:06
b/ K:05 V:06 A:07
c/ K:10 V:11 A:12
d/ K:17 V:18 A:19
e/ K:20 V:21 A:21
ponieważ nie wystąpiło jeszcze tylko tych 5 wyżej wymienionych spośród wszystkich 21 możliwych.
Pzdr.
edi8
W ślad za wczoraj tu przedstawioną metodą równoległej gry w FORTUNIE na jedną , tę samą liczbę ale w odniesieniu do kilku gier w celu uzyskania przy ich jednoczesnym wystąpieniu ako będącego iloczynem składowych ( dla 3 czeskich gier Kombinatora, Variatora i Akumulatora daje to kurs 100 ) dziś przedstawam nieco inną technikę gry:
Polega ona także na równoległym graniu po 1 liczbie z tych w/w 3 czeskich gier: K,V,A - ale na kolejne , rosnące liczby , począwszy od 1 aż do 21 ( z uwagi na Kombinatora i od niego wychodząc ) .
Ostatnio taki układ wystąpił 5.06 i utworzyły go liczby:12-13-14
05.06.2009 K:12.... V:13.... A:14
............................................................
W tym roku , w ramach tych możliwych 21 układów ( bo zaczynających się od 1 a na 21 kończąc ) dla K-V-A wystąpiło już 16z21 możliwych , a zatem oczekujemy jeszcze na 5 układów z kursem 100 każdy z nich , gdyż 5*5*4=100:
a/ K:04 V:05 A:06
b/ K:05 V:06 A:07
c/ K:10 V:11 A:12
d/ K:17 V:18 A:19
e/ K:20 V:21 A:21
ponieważ nie wystąpiło jeszcze tylko tych 5 wyżej wymienionych spośród wszystkich 21 możliwych.
Pzdr.
edi8
edi8 jeśli móżesz podpowiedz mi czy można nadać w fortunie zakład na floryde np.3z8 z góry bardzo dziękuje
aśka>>> tu jest link do FORTUNY z kursami w grze Floryda 5z36:
http://www.efortuna.pl/content.php?node=1333
i z tego , że płacą do 5 liczb wynika , że zakłady systemowe są przyjmowane także dla gry w systemie 3z8.
Pzdr.
edi8
http://www.efortuna.pl/content.php?node=1333
i z tego , że płacą do 5 liczb wynika , że zakłady systemowe są przyjmowane także dla gry w systemie 3z8.
Pzdr.
edi8
do Aklima i Josefa- gram progresją na liczby w dużym lotku najdłużej nie wylosowane, np teraz naliczby:
15 nie wylosowana od 31.3
41 - od 18.4
2 i 43 od 28.4
25 - od 30.4
20 - od 2.5 i gram do skutku, kiedyś musi być wylosowana i wygrana musi zwrócić co najmniej wkład
nie gram za 2, następnie 4, 8, 16, 32 itd. lecz za
2,jeśli nie jest wylosowana gram za 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,13,15,18, 21, 25, 30, 36, 43 itd. jeśli nie ma predzej wygranej, to musi się zwrócić co najmniej wkład, jak wyżej pisałem, czyli nie możesz przegrać, jeśli nie wygrasz prędzej; nie przerywając tych wkładów po pewnym czasie gram też nadal inne zakłady na tą samą liczbę i teraz np.na liczbę 15 mam zakłady za 5zł, za 8 za 4 za 21 za 3 za 2 w sumie na tą liczbę zagram za 43 zł podobnie było z liczbą 14 w sobotę, i gdy policzycie to wszystko ????? dalej na pewno Wam inteligentnym /naprawdę bez złośliwości-to pozostawmy innym/ nie trzeba tłumaczyć, bo jesteście w tym good, pozdrawiam
15 nie wylosowana od 31.3
41 - od 18.4
2 i 43 od 28.4
25 - od 30.4
20 - od 2.5 i gram do skutku, kiedyś musi być wylosowana i wygrana musi zwrócić co najmniej wkład
nie gram za 2, następnie 4, 8, 16, 32 itd. lecz za
2,jeśli nie jest wylosowana gram za 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,13,15,18, 21, 25, 30, 36, 43 itd. jeśli nie ma predzej wygranej, to musi się zwrócić co najmniej wkład, jak wyżej pisałem, czyli nie możesz przegrać, jeśli nie wygrasz prędzej; nie przerywając tych wkładów po pewnym czasie gram też nadal inne zakłady na tą samą liczbę i teraz np.na liczbę 15 mam zakłady za 5zł, za 8 za 4 za 21 za 3 za 2 w sumie na tą liczbę zagram za 43 zł podobnie było z liczbą 14 w sobotę, i gdy policzycie to wszystko ????? dalej na pewno Wam inteligentnym /naprawdę bez złośliwości-to pozostawmy innym/ nie trzeba tłumaczyć, bo jesteście w tym good, pozdrawiam
do Josefa i Aklima - jak widzicie można wygrać, wygrywam i jadę na weekend do Ciechocinka zabawić się
pozdrawiam
pozdrawiam
Łatwo jest tutaj napisać komuś coś, aby mu dopiec i prowadzić później ostrą wymianę zdań. Jak się dogada, to wiadomo satysfakcja jest, ulga, jakieś takie pozytywne emocje, bo przez chwile jest uczucie wyższości. Ale nie na tym to polega. To jest dziecinada. Proponuje osobom, które ze sobą tak wojują spotkać się gdzieś na żywo, aby pogadać w 4 oczy. Tak powinno to się rozwiązywć.
Jeżeli ma się 27 lat i wakacje w miejsce urlopu - to znaczy , że rozwój umysłowy nie idzie w parze z wiekiem metrykalnym i jest się wciąż w gimnazjum...
I to mi już tłumaczy te wszystkie krótkomajtkowe dotychczasowe zachowania , łącznie z brakiem umiejętności banowania dostępu do strony!
Pzdr.
edi8
[w odpowiedzi ziewa przeciągle i długo pukając się znacząco w czoło w kierunku autora poprzedniej wypowiedzi]
Siema!
I to mi już tłumaczy te wszystkie krótkomajtkowe dotychczasowe zachowania , łącznie z brakiem umiejętności banowania dostępu do strony!
Pzdr.
edi8
[w odpowiedzi ziewa przeciągle i długo pukając się znacząco w czoło w kierunku autora poprzedniej wypowiedzi]
Siema!
myślę że edi8 i kogucik 19 to są geje bo kto się czubi to sie lubi tak więc umówcie się chłopcy na romantyczną kolacje i do łóżeczka na pieszczoty i nie zawracać głowy waszymi głupotami panu januszowi Pasko bo już go pewnie te wasze przedszkole nudzi zasrańcy.
Aśka lat 16
Aśka lat 16
Aby uszanować urlop i wakacje naszego administratora,obiecuje nie podejmować zadnych polemik z człowiekiem który nazywa mnie bydlakiem.Ocenę tego zachowania pozostawiam wszystkim z tego czata.Adminowi zycze wspanialej pogody bo wiem jak się czeka na upragnione wakacje.Miłego wypoczynku.