Wpisy 5 106 889 – 5 107 039
30 sierpnia 2024 00:49 → 30 sierpnia 2024 10:02, 100 wpisów
Gosia.
Idź spać zamiast buszować na multipasko.
Idź spać zamiast buszować na multipasko.
@5 106 893 wujek47: dzień dobry Panie Piotrze
@5 106 892 waldus: Jest, jest

@5 106 900 Jelonek: jak żeś to ucynił znowu na ale tanio żeś nabuł
@5 106 890 Janosik 2009: Gosia siedzi na czacie obserwujac jak slowa tańczą i myśli się przeplataja.Rozmowy jak rzeka plyną bez końca.A Gosia wszystko w milczeniu analizuje.W czacie tkwi prawdziwa milosc.Znajduje tu spokój i silę.W kazdym wpisie widzi piękno, ktore ją ukoilo.Czatowiczow obserwuje z bijacym sercem.
Tutaj znalazla prawdziwa milość.
Tutaj znalazla prawdziwa milość.

@5 106 902 waldus: Milo Cię widzieć, a juz sie martwilem o Ciebie gdy po 18-tej odebralo Ci mowę, zesztywnialy ( tylko ) ręce i nogi.
O dzięki Ci dobry Panie, ze Walduś znow jest z nami.
( Nie zasmucaj nas takimi wpisami jak wczoraj, dobrego zdrowka).
O dzięki Ci dobry Panie, ze Walduś znow jest z nami.
( Nie zasmucaj nas takimi wpisami jak wczoraj, dobrego zdrowka).
Prawda, ze to piękności:
9,10
22,23
23,24
33,34
49,50
56,57,
ze o tych nie wspomnę:
02,13,17,23,32,41
- wynarzone
9,10
22,23
23,24
33,34
49,50
56,57,
ze o tych nie wspomnę:
02,13,17,23,32,41
- wynarzone
@5 106 856: Dwa, trzynaście, siedemnaście, dwadzieścia trzy, trzydzieści dwa, czterdzieści jeden, szczęśliwe cyfry! Los uśmiechnął się, łaskawy i hojny, W lotto wygrana, ponad cztery miliony.
Zwycięskie liczby, jak gwiazdki na niebie, W świetle reflektorów, błyszczące i piękne. Słodki zapach sukcesu, zapach marzeń spełnionych, W sercach radość, w oczach blask, życie odmienne.
Dwójka, jak para, połączyła losy, Trzynaście, jak szczęście, które przyniosło radość. Siedemnaście, jak zwycięstwo, triumf i chwała, Dwudziescia dwa, jak nowy początek, nowy rozdział.
Cztery miliony, jak marzenie spełnione, Nowe możliwości, nowe szanse, nowe plany. Liczby, jak symbole, opowiadają historię, O szczęściu, o wygranej, o marzeniach spełnionych.
Niech zyje lotto
Zwycięskie liczby, jak gwiazdki na niebie, W świetle reflektorów, błyszczące i piękne. Słodki zapach sukcesu, zapach marzeń spełnionych, W sercach radość, w oczach blask, życie odmienne.
Dwójka, jak para, połączyła losy, Trzynaście, jak szczęście, które przyniosło radość. Siedemnaście, jak zwycięstwo, triumf i chwała, Dwudziescia dwa, jak nowy początek, nowy rozdział.
Cztery miliony, jak marzenie spełnione, Nowe możliwości, nowe szanse, nowe plany. Liczby, jak symbole, opowiadają historię, O szczęściu, o wygranej, o marzeniach spełnionych.
Niech zyje lotto
@5 106 916 Andreas3864:
@5 106 926 Mewa: @5 106 924 Robal_36:
witam
Pisałem że będzie szóstka w Lotto i po kumulacji kasa odpłynęła 🚢 nie dla mnie

W Polsce odnotowano cztery zgony w wyniku użycia fentanylu. W kwietniu 2024 roku zabezpieczono 252,2 g fentanylu i jego pochodnych. Wiele organizacji, w tym Lubelski Kurator Oświaty, apeluje o wzmożoną czujność i ochronę dzieci przed tym niebezpiecznym narkotykiem.
Proszę ostrzegać dzieci przed śmiertelnym narkotykiem.
Proszę ostrzegać dzieci przed śmiertelnym narkotykiem.
Witam wszystkich
@5 106 944 waldus:
Co Ty robisz ze masz tyle czasu ?
Co Ty robisz ze masz tyle czasu ?
Urlop sie skończył trzeba iść ebać do pracy-na 12godzin,a tu grzeje
@5 106 953 Andreas3864: Pezedluz urlop o tydzień.

@5 106 956 Jelonek: tylko 2dni na żadanie mi zostało i 2dni nowy urlop stan wyzszej konieczności płatny 50%,bez dodatków
@5 106 946 Sebastian_M: jak lubisz gonić za pieniądzem to twoja sprawa
@5 106 965 waldus: Podaj te liczby z betoniarki
@5 106 965 waldus: Nie o to chodzi.
Trzeba zarobić na życie i na kupno mieszkania.
Trzeba zarobić na życie i na kupno mieszkania.
@5 106 965 waldus:
Ty już masz swój dom to nie musisz tego robić.
Ty już masz swój dom to nie musisz tego robić.
@5 106 965 waldus:
Dażę do tego aby mieć swoje mieszkanie a to nie jest pogoń za pieniędzmi.
Dażę do tego aby mieć swoje mieszkanie a to nie jest pogoń za pieniędzmi.
@5 106 965 waldus:
Myślisz że ktoś mi da mieszkanie lub dom?
Myślisz że ktoś mi da mieszkanie lub dom?
@5 106 972: Ma być 19, bo kest 2x26.
@5 106 970 Jelonek:
@5 106 953 Andreas3864: no teraz to jest jeszcze znośnie dopiero kolo 14- 15-ej będzie dramat
@5 106 973 Jelonek: jesteś jak sługa boży
@5 106 978 waldus: Niebawem będę wyniesiony na oltarze.
@5 106 978 waldus: Ale jeszcze zyje."Sługa Boży" to określenie stosowane w Kościele katolickim dla osoby zmarłej, której proces beatyfikacyjny został rozpoczęty. Oznacza to, że Kościół rozpoczął badanie życia i cnót tej osoby, aby ustalić, czy zasługuje na uznanie za błogosławionego.
@5 106 978 waldus: Puść jakaś piosenkę z regionu.
@5 106 978 waldus:
@5 106 986 Jelonek: Ładna piosenka
Kiedyś jak pojechałem do jednej dziewczyny której jakiś czas nie widziałem to skoczyła na mnie i nie chciała mnie puścić. Czyli skoczyła w moje ramiona i objęła mnie nogami i tak wisiała na mnie
Tak się cieszyła że do niej przyjechałem
A była wtedy w pracy i na nic nie patrzyła tylko na mnie
Życie jest piękne
Mówiła do mnie że jak do niej przyjeżdżam to ona ładuje w ten sposób swoje baterie.
Czyli ja jej ładuję jej baterie
Czyli ja jej ładuję jej baterie
Dopisano losowanie nr 435 000 Szybkie 600
Nie powiem ładowałem jej baterie i było to bardzo miłe
I zawsze mówiła że nikomu mnie nie odda.
Bo jestem jej
I dla niej
I jeszcze coś mówiła.
W miejscowości Kędzierzyn-Koźle padła wygrana 195 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Mówiła żebym się nie obawiał bo ona jest wierna jak pies.
To co piszę to jest prawda tak było
Nie zmyślam tego bo i po co?
@5 106 987 Sebastian_M: Bardzo ją lubie.Mirelle Mathieu tez.
@5 107 002 Sebastian_M: przecież wszyscy wiedzo żeś bajkopisarz
@5 107 004 waldus:
@5 107 006 Sebastian_M: nawet ja to wiem
A najciekawsze że poznałem tą dziewczynę będąc u swojej poprzedniej. To była jej koleżanka
@5 107 007 cpp:
@5 107 008 waldus:
@5 107 011 Sebastian_M:
@5 107 008 waldus:
Nawet Ty ?
Nawet Ty ?
Później ta pierwsza dziewczyna mnie oszukała i z nią zerwałem a zacząłem spotykać się właśnie z jej koleżanką
@5 107 009 Sebastian_M: Pięknie rozmawiac o milosci.Miłość to jak kwiat, co w sercu kwitnie, W słońcu radości, w deszczu łez się chwieje. Wiosennej zieleni, co w duszy drzemie, I ciepłych promieni, co w sercu grzeje.
To delikatny dotyk, co uspokaja, I spojrzenie czułe, co nadzieję daje. To szept miłosny, co w uszach brzmi, I wspomnienia piękne, co w sercu tkwią.
Miłość to jak pieśń, co w duszy gra, Melodia szczęścia, co nigdy nie umiera. To taniec radości, co w sercu tętni, I marzenia piękne, co w duszy kwitną.
Miłość to jak gwiazda, co w nocy świeci, Oświetlając ścieżkę, co w życiu wiedzie. To przystań bezpieczna, gdzie dusza lgnie, I szczęście prawdziwe, co w sercu kwitnie.
To delikatny dotyk, co uspokaja, I spojrzenie czułe, co nadzieję daje. To szept miłosny, co w uszach brzmi, I wspomnienia piękne, co w sercu tkwią.
Miłość to jak pieśń, co w duszy gra, Melodia szczęścia, co nigdy nie umiera. To taniec radości, co w sercu tętni, I marzenia piękne, co w duszy kwitną.
Miłość to jak gwiazda, co w nocy świeci, Oświetlając ścieżkę, co w życiu wiedzie. To przystań bezpieczna, gdzie dusza lgnie, I szczęście prawdziwe, co w sercu kwitnie.
@5 107 015 Sebastian_M: takie brednie wypisujesz że mi się płakać chce
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 107 018 waldus:
A później zaprosiłem ją na wycieczkę taki zlot ale sam na sam czyli we dwoje
Zafundowałem jej wycieczkę na Rodos i pojechaliśmy na 2 tygodnie
Dzisiaj obchodzi urodziny nasz Kokega z Niemiec - Krzysztof.
Zdrowka i spelnienia narzeń.
Zdrowka i spelnienia narzeń.
Byliśmy na kilku wycieczkach. Wynająłem samochód i zwiedziliśmy wyspę oraz popłynęliśmy na wyspę Symi
Jak nie chcesz to nie będę opowiadał
@5 107 024 Sebastian_M: to samochody pływają
@5 107 026 waldus: Na wyspę Symi popłynęliśmy promem
@5 107 026 waldus:
Na tej wyspie było bardzo gorąco a psy siedziały cały czas w morzu bo się w ten sposób chłodziły.
Na tej wyspie było bardzo gorąco a psy siedziały cały czas w morzu bo się w ten sposób chłodziły.
@5 107 026 waldus: Moze to byla amfibia?
Poszliśmy do jesnej z tawern i zamówiliśmy piwo . Zimne piwo w takim dużym kuflu i piliśmy
@5 107 031 Jelonek:
Walduś pływa amfibiami?
Walduś pływa amfibiami?
W miejscowości Baborów padła wygrana 390 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 2)
@5 107 033 Sebastian_M: musisz poczekać na montezume to o klockach pogadacie
@5 107 029 waldus:
Jak przyjadę do Ciebie to Ci opowiem bo takich wspomnień mam dużo
Jak przyjadę do Ciebie to Ci opowiem bo takich wspomnień mam dużo
@5 107 029 waldus:
Ze mną nie będziesz się nudził
Ze mną nie będziesz się nudził
@5 107 036 waldus:
Wysłać Ci klocka?
Wysłać Ci klocka?