Wpisy 51 053 – 51 152
6 czerwca 2009 23:21 → 7 czerwca 2009 21:02, 100 wpisów
sam9 - dzieki za wyjasnienie , ale ta akurat bardzo nikla roznica 2z8=28 a 24zĹ za system 2z8 , czyli obnizenie stawki z 1zĹ za zaklad , do raptem 0,857zl wydala mi sie "literowka" w Twoim wpisie.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
AKLIM.Niektóre tak,podstawowa 6tka 3,5,21,39,73,79 a reszta góra -dół o 1,także jak widać plus wejdzie.
emeryt,sprawdzalem na Fortunie,takie kupony nie,,,,,istnieja.Moze pomyliles numery?
Teraz juz wiem kto się wpisał w moim temacie ,wyzywając mnie .Kazdy moze sobie zobaczyć ze bledy w pisaniu sa takie same tu jak i u mnie w temacie,wiec nie ma watpliwosci kto kryje się za nickiem student3 niestety to juz 4 twój nick.Gratuluje.PASKO moze wreszcie cos z tym zrobisz bo znaki pisowni sa takie same jak we wpisach tego człowieka.Tam nie bylo zadnego bledu we wpisie wiec nie pisz bzdur i nie klam znów bo juz wystarczy tych twoich kłamstw.Bylo napisane poprawnie i koniec,i przestań kit wciskac.Ale ty musisz byc wnerwiony jak takie bledy juz popełniasz studencie3,oraz te inne 3 twoje nicki.Pisal bys pod jednym a nie kombinowal bo wszyscy wiedza kto pisze te bzdety tchurzu.
Aklim, trzeba trochę zainwestować,muszę bardziej się się starać bo jak dalej tak pójdzie to i na te "waciki" nie będzie mnie stać :)
OPA
nieźle, gratulacje, takie granie ma sens i... to kolejny przykład osobistego typowania, każdy grający powinien swoją metodę wypracować...
Pzdr.
nieźle, gratulacje, takie granie ma sens i... to kolejny przykład osobistego typowania, każdy grający powinien swoją metodę wypracować...
Pzdr.
tchurz tchurz tchurz szkoda że nie tchużu,tak powinno się pisać ,ha ha ha
edi8.Podam Ci jutro numery kuponu,jezeliMojew liczby beda wchodzily,to wyjasnie Ci po pewnym czasie dlaczego zanizam cene za jeden zaklad.Pozdrawiam.
W sumie to tchurz i tchuż nigdy nie widziałem na oczy,jednak warto siedzieć na necie...
OPA masz racje tchuz,ale sens zachowany,meritum rowniez.O tej porze mozna juz bledy popelniac.
kaaza
po prostu ręce i nogi opadają...
ile masz lat, albo raczej od kiedy jesteś w "sieci"?
po prostu ręce i nogi opadają...
ile masz lat, albo raczej od kiedy jesteś w "sieci"?
No właśnie chyba specjalnie wykonali nową odsłonę keno,żeby nie można było wklejać wyników...i pewnie o to chodziło.
"Aklirn " to podwiąż sobie ręce i nogi......weszłam do klubu ale nie wyświetlaja mi się wyniki ....Barmanka tylko smuci...
kaaza
sorki, ale jestem na stronie KENO i wszystko gra... wklejam wyniki z godz. 21.00
Godzina 21:00
Numer 66947
03 15 18 20 24 25 29 30 31 34 38 39 42 45 46 49 56 57 62 64
Pzdr.
sorki, ale jestem na stronie KENO i wszystko gra... wklejam wyniki z godz. 21.00
Godzina 21:00
Numer 66947
03 15 18 20 24 25 29 30 31 34 38 39 42 45 46 49 56 57 62 64
Pzdr.
To proszę podaj mi wyniki losowania:
66837, 66838
Nie wiem czemu mi nie działa ?
Playera 9 mam zainstalowanego....
66837, 66838
Nie wiem czemu mi nie działa ?
Playera 9 mam zainstalowanego....
kaaza
proszę bardzo:
godz. 11.50 nr 66837 - 01 04 21 23 24 27 28 29 33 38 42 47 54 55 58 61 62 63 64 69
godz. 11.55 nr 66838 - 03 08 10 12 13 20 27 28 30 36 40 46 48 53 61 62 64 65 68 69
Pzdr.
proszę bardzo:
godz. 11.50 nr 66837 - 01 04 21 23 24 27 28 29 33 38 42 47 54 55 58 61 62 63 64 69
godz. 11.55 nr 66838 - 03 08 10 12 13 20 27 28 30 36 40 46 48 53 61 62 64 65 68 69
Pzdr.
Bardzo dziękuję.Hmm tylko nie wiem dlaczega ja nie mogę korzystać z tej stronki .... :((
Zwykle tak sie dzieje przez pierwszy miesiac po utracie hymenu i nawet odspiewanie hymnu niczego tu nie moze pomoc...
aklim>>>we wpisie 51047 napisales:
"szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama" - co stoi w razacej sprzecznosci z tym , ze przeciez w realiach ML 20z80 prawdopodobienstwo na 0z1 granej liczby wynosi 75% , a na 1z1 granej liczby wyniosi 25%.
Gdyby bylo jak napisales , to kurs obu zdarzen przy szansie 50/50 bylby rowny i wynosil zapewne po 1.80 lub 1.85 w obie strony - wobec marzy bukmachera.
Pzdr.
edi8
"szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama" - co stoi w razacej sprzecznosci z tym , ze przeciez w realiach ML 20z80 prawdopodobienstwo na 0z1 granej liczby wynosi 75% , a na 1z1 granej liczby wyniosi 25%.
Gdyby bylo jak napisales , to kurs obu zdarzen przy szansie 50/50 bylby rowny i wynosil zapewne po 1.80 lub 1.85 w obie strony - wobec marzy bukmachera.
Pzdr.
edi8
Przy niedzieli po kąpieli,taki luźny temat:jak myślicie,pozwoli Lotto na wypadnięcie liczby 19 do końca istnienia
ML czyli 14.06.09. ?
Czy ktoś gra na tą liczbę mając w perspektywie zakończenie losowań?
ML czyli 14.06.09. ?
Czy ktoś gra na tą liczbę mając w perspektywie zakończenie losowań?
A ja tak myśle ze 19 dzis albo jutro padnie :) ale obaczymy kto to wie.
Ja na nią nie gram na osobnej liczbie tylko mieszam ją z czymś.na dzis Ml parki 23,33---15,68---16,23.
zcząłem leciutko wyciągać z Fortuny. Co tydzień prawie tyle co dziś. kupon 1332890606103610-6984
Oferta dla gracze chcących obstawiać liczby multilotka oraz dużego lotka przez internet
http://multimaniekg.pl.tl
http://multimaniekg.pl.tl
Wszystkich przestrzegam przed wchodzeniem w jakikolwiek układ z tym oszustem ,który nie to ze nas okradł nie dotrzymując warunków umowy ,to jeszcze jest na tyle bezczelny ze wszystkich zamiast przeprosic to wyzywa to tak jak tylko student kopernikowskiej uczelni potrafi o czym na pewno ta uczelnia powiadomiona zostanie.Dziekan powinien byc dumny z takiego oszusta.
uwaga na oszustow tych od reklamy chcesz trafic 6 w lotka-strona sugeruje cene 1,22 ,a prawdziwa cena jest 46zl do zobaczenia na samym dole bardz malym drukiem ,dopiero po kliknieciu myszką na dół.klasycz metody wkrecania ludzi ,ale okazują sie skuteczne dałem sie nabrac
Oferta dla gaczy chcących grać na liczby multilotka
oraz dużego lotka przez internet
www.multimaniekg.pl.tl
www.multimaniekg.pl.tl
Ostrzegam ta strona to przekręt taki sam jak z GROBELNYM.To strona do oszukiwania ludzi.NIE KORZYSTAC OSTRZEGAM.
Pasko-dlaczego tolerujesz dzialalnosc na Twoim forum oszusta o nicku maniekg ?
Przeciez oszukal tylu ludzi!!! I Ty o tym doskonale wiesz!On nawet nie zdobyl sie na to by przeprosic tych ludzi i zwrocic przynajmniej ukradzione abonamenty!!!
Mam nadzieje,ze zdecydowanie zareagujesz
Pozdrawiam
Przeciez oszukal tylu ludzi!!! I Ty o tym doskonale wiesz!On nawet nie zdobyl sie na to by przeprosic tych ludzi i zwrocic przynajmniej ukradzione abonamenty!!!
Mam nadzieje,ze zdecydowanie zareagujesz
Pozdrawiam
faktycznie, zlodziej i jego glupawka strona beznadzieja, nie polecam !
Jaka brednia to multi multi kolejny sposob nabijania kapsy przez lotto. Na co komu dwa losowania dziennie. Super pomyslem tez jest "udogodnienie" 28 losowan kto to puszczac bedzie. Brednie herezje kiedys za to palono na stosie. Ciekawa tez koncepcja losowania nie emitowanego w TV o 14. Pare lat i przejda na system jak keno losowanie co 5 min.
czemu milczysz oszuscie zawsze masz tyle do powiedzenia dopuki sie nierozliczysz z ludzmi bedziesz napietnowany i nawet administrator ci nie pomoze ktory popiera istnienie oszusta na tej stronie bo brak reakcji panie Januszu to zielone swiatlo dla niego ze mozna dalej naciagac ludzi
rasputin dziecko może najpierw zerknij do słownika
z tąd a może stąd?
czyż byś był następnym klonem człowieka z Krakowa?
z tąd a może stąd?
czyż byś był następnym klonem człowieka z Krakowa?
edi8>>>witam
co do wpisu 51075 masz całkowitą rację i dzięki, że na czacie wyjaśniłeś dokładnie tę sprawę
Pzdr.
co do wpisu 51075 masz całkowitą rację i dzięki, że na czacie wyjaśniłeś dokładnie tę sprawę
Pzdr.
Witam.Czy moge znow prosic o podanie liczb czeskiego 3z21 dzisiejsze.Pozdrawiam
lesiu28:
tutaj za kilka minut powinny pojawić się wyniki dzisiejszego losowania
http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
tutaj za kilka minut powinny pojawić się wyniki dzisiejszego losowania
http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
Tak ale ja wlasnie nie moge wejsc na ta strone.Od czasu do czasu tak sie zdarza.Wyskakuje mi error. Także ponawiam prosbe o podanie wynikow :)
11 12 19 lesiu masz:)
Ponawiam pytanie do Mańka - czy w przypadku czerpania zysków ze swojej stronki z typami, pobierania pieniędzy za typy rozliczasz się z Urzędem Skarbowym? Kiedyś zapytałem prywatnie, nie otrzymałem odpowiedzi, dlatego pytam dzisiaj publicznie. Jeżeli jesteś uczciwy to odpisz tutaj publicznie. Mam nadzieję że wiesz jakie są konsekwencje takiego nielegalnego procederu, a jest nielegalny jeżeli czerpiesz zyski ze strony która nie jest nigdzie zarejestrowana. Ja pytam również dlatego że tutaj wiele osób pisze że ich oszukałeś, ja nie wiem, nie wchodziłem w układy z tobą, nie grałem itd. Jeżeli ich oszukałeś to pamiętaj że szybko można ustalić kim jesteś, gdzie mieszkasz itd. Ale od tego są już odpowiednie organy. Mam nadzieję że masz tyle odwagi, aby odpisać na moje zapytania. Dziękuję. Allan
allan
czy ty pracujesz jako naczelnik
któregoś w kraju najbardziej złodziejskiego urzędu?
Tak rozliczam się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy
czy ty pracujesz jako naczelnik
któregoś w kraju najbardziej złodziejskiego urzędu?
Tak rozliczam się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy
albo inaczej
rozliczam się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego
rozliczam się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego
Dzieki wszystkim zyczliwym za podanie wynikow.Pozdrawiam i wysokich wygranych zycze.Jestescie wspaniali:))
Allan>>>witam
manieg odpowiadając na Twój post przyznał się do sprawnego manipulowania wszystkimi, którzy złapią się na jego pseudo super propozycje...
otóż "rozlicza się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy" oraz "rozlicza się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego"
po pierwsze: w Polsce nie ma zarejestrowanych firm bukmacherskich, które prowadzą działalność poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
w Polsce zabronione jest zawieranie zakładów poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
moim skromny zdaniem ściemnia jak mało kto...
Pzdr.
manieg odpowiadając na Twój post przyznał się do sprawnego manipulowania wszystkimi, którzy złapią się na jego pseudo super propozycje...
otóż "rozlicza się w ten sam sposób
jak robią to wszyscy internetowi bukmacherzy" oraz "rozlicza się tak jak ty z podatku
od wygranych u buka internetowego"
po pierwsze: w Polsce nie ma zarejestrowanych firm bukmacherskich, które prowadzą działalność poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
w Polsce zabronione jest zawieranie zakładów poprzez Internet (prawo na to "jeszcze" nie pozwala), więc podatku NIE PŁACI...
moim skromny zdaniem ściemnia jak mało kto...
Pzdr.
Oferta dla gaczy chcących grać na liczby multilotka
oraz dużego lotka przez internet z gwarancją że nikt nigdy nie wygra.
www.multimaniekg.pl.tl
oraz dużego lotka przez internet z gwarancją że nikt nigdy nie wygra.
www.multimaniekg.pl.tl
może ktoś z was mi wytłumaczy co to jest gra w akumulator ,jak się gra i czy można w forunie i o której godzinie jest losowanie, baba w fortunie zrobiła oczy jak o to pytałam i nadal nie wiem
do Aklima z wpisu 51052 cieszę się, że nie jesteś złośliwy, jak 40 % tu prezentujących się, ja cały czas nie siedzę na tym portalu, więc przeczytałemdopiero 10 minut temu twój wpis po0daj gg to ci podam mój sposób, pozdrawiam
Jeśli granie idzie mi kiepsko to chcąc podreperować swój budżet ogłaszam się i sprzedaję swoje liczby naiwnym.
Bo przecież gdybym grał i wygrywał to nie narażał bym się za tysiąc lub dwa(nie wiem, tak sobie strzeliłem)aby ludzie nazywali mnie oszustem czy złodziejem.To jest chyba logiczne...
Bo przecież gdybym grał i wygrywał to nie narażał bym się za tysiąc lub dwa(nie wiem, tak sobie strzeliłem)aby ludzie nazywali mnie oszustem czy złodziejem.To jest chyba logiczne...
aneczka1:
akumulator to taki "Fortunowy" odpowiednik naszego Multilotka, więcej informacji na: http://www.efortuna.pl/content.php?node=1323 oraz na oficjalnej stronie: http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
akumulator to taki "Fortunowy" odpowiednik naszego Multilotka, więcej informacji na: http://www.efortuna.pl/content.php?node=1323 oraz na oficjalnej stronie: http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
do sama9 z wpisu 51056, sprawdź jeszcze raz bo ja kasę za te dwie wygrane 359,10 zł odebrałem o 11.3o, a Twój wpis przeczytałem 10 minut temu, cały czas nie siedzę tylko na tym portalu i nie mam tych kuponów już,we wpisie 51054 gratuluje mi, więc też chyba sprawdził, z wpisu 51052 też sprawdził
Aneczka ,idź na stronę Fortuny-liczby świata i wszystkiego się dowiesz.A jak będziesz miała jakieś niejasności to pytaj.
A wyszkolenia personelu Fortuny to nie będę komentował...
A wyszkolenia personelu Fortuny to nie będę komentował...
do sama9 jeszcze raz-z wpisu 51056, sprawdź jeszcze raz, bo ja teraz właśnie sprawdziłem i wszystko się zgadza, widocznie źle wpisałeś numery, spróbuj wkleić te numery, może wówczas nie pomylisz ich, naprawdę wszystko sę zgadza, pozdrawiam
Panie Józefie
ogłoszenie to zaprezentowane dziś przez mnie nie dotyczy podawania liczb
jest pan nie w temacie
i bije pan pianę!!!
a oszustem nazywa mnie szajka która chciała w tydzień zostać milionerami
ale jest to wąska grupa na czele z awanturnikiem i zadymiarzem z krakowa reszta gra nadal i nie narzeka.
Uwaga!!!! za chwilę pojawi się esej naukowy niejakiego człowieka który każe wam inwestować w tysiące z sukcesem końcowym 10zł
ogłoszenie to zaprezentowane dziś przez mnie nie dotyczy podawania liczb
jest pan nie w temacie
i bije pan pianę!!!
a oszustem nazywa mnie szajka która chciała w tydzień zostać milionerami
ale jest to wąska grupa na czele z awanturnikiem i zadymiarzem z krakowa reszta gra nadal i nie narzeka.
Uwaga!!!! za chwilę pojawi się esej naukowy niejakiego człowieka który każe wam inwestować w tysiące z sukcesem końcowym 10zł
emeryt:
jeszcze raz gratuluję serdecznie, ale doprawdy nie chce mi się wierzyć, że ot tak znalazłeś super sposób na poprawne wytypowanie 2 liczb DL, pełen szacun
Pzdr.
jeszcze raz gratuluję serdecznie, ale doprawdy nie chce mi się wierzyć, że ot tak znalazłeś super sposób na poprawne wytypowanie 2 liczb DL, pełen szacun
Pzdr.
51085. Oferta dla gaczy chcących grać na liczby multilotka
www.multimaniekg.pl.tl
Przecież wyraźnie jest napisane że chodzi o liczby,więc zarzut o biciu piany jest dla mnie niezrozumiały...
Aklim,nie ma sposobu.Zróżnicowanie wkładów i nie zagranie liczb jako para świadczy że to po prostu zwykła progresja.
mam pytanko grajac na parki mozna max 13 parek wytypowac a ile trojek mozna wytypowac maksymalnie czy ktos to wie
ale jestes pewny bo patrzylem na ich monitor i widzialem na 26liczb okienek a na 13parek po 3 liczby to 39 liczb
cygus>>> systemy po 3 liczby w bloku możesz grać tylko jako 2z3,2z4,2z5,
2z6,2z7,2z8,2z9,2z10,2z11,2z12,2z13,
bo 2 bloki po 3 liczby razem dają w sumie 6 liczb a tyle można najwięcej obstawić w Fortunie w ML.
np: system 2z10 po 3 liczby za 20zł
2z10 = 45 kombinacji
20:45x5000x0.9 = 2000zł i tyle wygrasz jak trafisz 2 pełne trójki.
2z6,2z7,2z8,2z9,2z10,2z11,2z12,2z13,
bo 2 bloki po 3 liczby razem dają w sumie 6 liczb a tyle można najwięcej obstawić w Fortunie w ML.
np: system 2z10 po 3 liczby za 20zł
2z10 = 45 kombinacji
20:45x5000x0.9 = 2000zł i tyle wygrasz jak trafisz 2 pełne trójki.
Maniekg,to napisz po prostu co Ty reklamujesz :czy chcesz żeby ludzie grali na Twoim koncie,czy pomagasz w założeniu konta u buka,czy jeszcze coś innego.
Josef:
jaka (wpis 51123) progresja?
przecież liczba 21 została wylosowana w 19 dniu, a liczba 14 w 30 dniu od poprzednich ich wylosowań...
jaka (wpis 51123) progresja?
przecież liczba 21 została wylosowana w 19 dniu, a liczba 14 w 30 dniu od poprzednich ich wylosowań...
Witam.
Kilka tygodni temu , jako pierwszy na tym forum zaproponowalem zwrocenie uwagi na mozliwosc gry w FORTUNIE ( to lider na rynku gier losowych w Polsce oferujacy gre na 33 loterie z calego swiata ) na pojedyncze liczby z kilku rozmaitych gier losowych.
Moim przedstawionym tu pomyslem bylo jednoczesne granie na te same liczby , czyli na 1 liczbe w odniesieniu do wielu gier.
Ta metoda w czeskich grach losowych dostepnych w Fortunie: Kombinatorze , Variatorze i Akumulatorze zastosowana wiec do liczb od 1 do 21 ( z uwagi na Kombinatora ) w ostatnim miesiacu dala takie wyniki:
02.06 liczba "21" jednoczesnie w K,V,A
31.05 liczba "14"
27.05 liczba "8"
21.05 liczba "15"
19.05 liczba "19"
18.05 liczba "18"
17.05 liczba "10"
11.05 liczba "19"
Taka gra na te 3 liczby od w/w czeskich gier daje ako ( kurs akumulowany ) 100 , poniewaz jest iloczynem czynnikow z pojedynczych kursow z tych 3 gier , bo w Kombinatorze za 1/1 jest kurs 5 , w Variatorze za 1/1 kurs to 5 , a w Akumulatorze kurs za 1/1 to 4 , czyli 5*5*4=100
...........................................................
Biorac pod uwage wszystkie tegoroczne losowania , to mialy juz miejsce takie oto jednoczesne trafienia liczb z zakresu 1-21 dla tych 3 gier:
1,3,4,7,8,9,10,11,13,14,15,18,19,21.
Zatem oczekiwane sa jeszcze te liczby:
2,5,6,12,16,17,20 - dla ich jednoczesnego wylosowania , co da ten powyzej opisany kurs ako 100.
Pzdr.
edi8
Kilka tygodni temu , jako pierwszy na tym forum zaproponowalem zwrocenie uwagi na mozliwosc gry w FORTUNIE ( to lider na rynku gier losowych w Polsce oferujacy gre na 33 loterie z calego swiata ) na pojedyncze liczby z kilku rozmaitych gier losowych.
Moim przedstawionym tu pomyslem bylo jednoczesne granie na te same liczby , czyli na 1 liczbe w odniesieniu do wielu gier.
Ta metoda w czeskich grach losowych dostepnych w Fortunie: Kombinatorze , Variatorze i Akumulatorze zastosowana wiec do liczb od 1 do 21 ( z uwagi na Kombinatora ) w ostatnim miesiacu dala takie wyniki:
02.06 liczba "21" jednoczesnie w K,V,A
31.05 liczba "14"
27.05 liczba "8"
21.05 liczba "15"
19.05 liczba "19"
18.05 liczba "18"
17.05 liczba "10"
11.05 liczba "19"
Taka gra na te 3 liczby od w/w czeskich gier daje ako ( kurs akumulowany ) 100 , poniewaz jest iloczynem czynnikow z pojedynczych kursow z tych 3 gier , bo w Kombinatorze za 1/1 jest kurs 5 , w Variatorze za 1/1 kurs to 5 , a w Akumulatorze kurs za 1/1 to 4 , czyli 5*5*4=100
Biorac pod uwage wszystkie tegoroczne losowania , to mialy juz miejsce takie oto jednoczesne trafienia liczb z zakresu 1-21 dla tych 3 gier:
1,3,4,7,8,9,10,11,13,14,15,18,19,21.
Zatem oczekiwane sa jeszcze te liczby:
2,5,6,12,16,17,20 - dla ich jednoczesnego wylosowania , co da ten powyzej opisany kurs ako 100.
Pzdr.
edi8
tomcio1972.Moglbym Cie prosic o podanie Mi minimalnej oplaty systemu:2z6 trojkami?
sam9>>>
2z6 = 15
15x0.05 = 0.75zł (musisz nadać za 3zł)
i w tym przypadku stawka za kombinacje wzrasta do 0.20zł.
Trafisz 2 "trójki" to masz:
3:15x5000x0.9= 900zł.
2z6 = 15
15x0.05 = 0.75zł (musisz nadać za 3zł)
i w tym przypadku stawka za kombinacje wzrasta do 0.20zł.
Trafisz 2 "trójki" to masz:
3:15x5000x0.9= 900zł.
Dlaczego nikt nie typuje 44, tylko ja dzisiaj to pewniak na 90%. Co o tym sądzicie.
tomcio1972Jutro przypuszczam atak trojkami, jezeli moje liczby zaczna wchodzic -podam Ci kilka ,na Forum.
UWAGA: w dniu wczorajszym kolega "aklim" podał mi na forum bardzo ciekawą informację , którą pozwolę sobie zacytować:
"witaj edi8
firma fortuna obniżyła do 2 złotych minimalną stawkę za kupon systemowy, w praktyce, kolektorki mówią, że na razie wygląda to różnie, ale osobiście grałem już ML na jednym kuponie systemami 4/5 za 0,50 zł i 5/5 za 0,10 zł - razem 2,60 zł
Pzdr."
A zatem tomcio1972 , chyba już są nieco inne realia w tym względzie...
P.s: do dnia dziejszego "gregor" nadal nie zamieścił tak szumnie i buńczucznie tu zapowiadanego swojego kuponu z tą - według niego - możliwą minimalną ceną 1,80zł za system w Fortunie....
Czekam na to "gregor"!!!
Pzdr.
edi8
"witaj edi8
firma fortuna obniżyła do 2 złotych minimalną stawkę za kupon systemowy, w praktyce, kolektorki mówią, że na razie wygląda to różnie, ale osobiście grałem już ML na jednym kuponie systemami 4/5 za 0,50 zł i 5/5 za 0,10 zł - razem 2,60 zł
Pzdr."
A zatem tomcio1972 , chyba już są nieco inne realia w tym względzie...
P.s: do dnia dziejszego "gregor" nadal nie zamieścił tak szumnie i buńczucznie tu zapowiadanego swojego kuponu z tą - według niego - możliwą minimalną ceną 1,80zł za system w Fortunie....
Czekam na to "gregor"!!!
Pzdr.
edi8
sam9>>> myślisz ze gra "trójkami " jest taka prosta co?.
Typując 6 "trójek" musisz trafić aż
2 aby wygrać.
Jakby to było takie proste to wolałbym grać pojedyńczo trójkami a nie łączyć je w bloki.
W blokach jest ciężko trafić 2 pełne trójki bo liczby nie mogą się powtarzać.
Jak będziesz grał 2z6 trójkami to nie zapomnij obstawić również 1z6 bo jak trafisz tylko jedną trójkę w systemie
2z6 to i tak przegrasz.
Typując 6 "trójek" musisz trafić aż
2 aby wygrać.
Jakby to było takie proste to wolałbym grać pojedyńczo trójkami a nie łączyć je w bloki.
W blokach jest ciężko trafić 2 pełne trójki bo liczby nie mogą się powtarzać.
Jak będziesz grał 2z6 trójkami to nie zapomnij obstawić również 1z6 bo jak trafisz tylko jedną trójkę w systemie
2z6 to i tak przegrasz.
edi8>>> ja powiem ci szczerze nie obstawiam systemów po 2.80zł a nawet po 2zł(jeśli można)
Najmniej 3zł a czasami więcej.
Najmniej 3zł a czasami więcej.
edi8:
wszystko się zgadza, za kilkanaście minut przedstawię tę sprawę dokładniej... oglądam jednocześnie w tv program "Kabaretowy Turniej Miast" Bydzia górą :)
Pzdr.
wszystko się zgadza, za kilkanaście minut przedstawię tę sprawę dokładniej... oglądam jednocześnie w tv program "Kabaretowy Turniej Miast" Bydzia górą :)
Pzdr.
Aklim ,nie rozumiem Cię zupełnie...
Wyjaśnij dlaczego twierdzisz że to nie jest zwykła progresja.
Wyjaśnij dlaczego twierdzisz że to nie jest zwykła progresja.
WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE
przeglądając CHAT nasunęły mi się takie wnioski;
po pierwsze więcrj spokoju na tej znakomitej stronce którą niestety psuje paru zadymiarzy,
po drugie to tylko wasza wina -bo nie należy odpowiadać na chamstwo i brak kultury jeżeli przestaniecie odpowiadać na zaczepki to taki ,,cham ,,po prostu sam zrezygnuje bo nie będzie miał z kim gadać - chyba że sam ze sobą --po trzecie sprawa manka--- po co ktoś ma mi zakładać konto kiedy mogę sobie je sam założyć u dowolnego Buka który przyjmuje zakłady na gry losowe NO I TE JEGO PROWIZJE co do typów na tej stronce jest ich tyle że każdy znajdzie coś dla siebie .Po trzecie zaczynając grę widzę popularną,, na progresję ,,zastanówcie się nad swoimi możliwościami finansowymi przykład bieżący liczba 19 27 próg jeżeli ktoś na taką liczbę gra TO TYLE
WZSYSTKIM SAMYCH TRAFNYCH
NIECH MOC LICZB BĘDZIE Z NAMI
przeglądając CHAT nasunęły mi się takie wnioski;
po pierwsze więcrj spokoju na tej znakomitej stronce którą niestety psuje paru zadymiarzy,
po drugie to tylko wasza wina -bo nie należy odpowiadać na chamstwo i brak kultury jeżeli przestaniecie odpowiadać na zaczepki to taki ,,cham ,,po prostu sam zrezygnuje bo nie będzie miał z kim gadać - chyba że sam ze sobą --po trzecie sprawa manka--- po co ktoś ma mi zakładać konto kiedy mogę sobie je sam założyć u dowolnego Buka który przyjmuje zakłady na gry losowe NO I TE JEGO PROWIZJE co do typów na tej stronce jest ich tyle że każdy znajdzie coś dla siebie .Po trzecie zaczynając grę widzę popularną,, na progresję ,,zastanówcie się nad swoimi możliwościami finansowymi przykład bieżący liczba 19 27 próg jeżeli ktoś na taką liczbę gra TO TYLE
WZSYSTKIM SAMYCH TRAFNYCH
NIECH MOC LICZB BĘDZIE Z NAMI
tomcio1972.Liczbami,ktore bede testowal system trojkowy niemoge szastac kasa.