Wpisy 509 149 – 509 248
25 września 2011 15:42 → 25 września 2011 16:34, 100 wpisów
majwoj23 z czego wnioskujesz, że teraz lub na nastepne wystawili 2
BOGUŚ2

to sfoć w zaprzyjaźnionej kolekturze, albo odkup - na zafartowanie, to pewnie warto 

to sfoć w zaprzyjaźnionej kolekturze, albo odkup - na zafartowanie, to pewnie warto 

http://lotto-centrum.com/lotto/statystyka_49_liczb.php5 tu szukac
szczerze to nie widziałem żeby ktoś dawał kupony chyba że w kopertach mieli
daje liczby w lotto jak nas troche zagra to musza je wziac pod uwage 2 4 22 34 38 44
majwaj - można dużo brać pod uwagę , niestety losowania są 3 razy w tygodniu i ciężko jakąś prawidłowość wyłapaćź . lepiej jest w mm tu 2 razy dziennie i Latwiej , ale też ludzie nie trafiają
HARTGE, Ale - najbliższej rodzinie - bratu, siostrze, to
jeszcze tak - czy jednak też już nie ? Chyba - tak, co ?
jeszcze tak - czy jednak też już nie ? Chyba - tak, co ?
dobra ponowie ipanie pora przeanalizowac liczby w lotto zaczniemy od wczesniejszego losowania tzn..3 8 15 19 29 35
mamy 3 i8 3+ 8 = 11 co nam daje 1 ale cwaniaki robia ztego 1 7 i10 to nam daje 7
Hartge - Dzisiaj miałem już telefony ze spółdzielni - o to, jak "pojedziemy"... Nalegałem - "Panowie - bez szaleństw", a w kolekturach już dzisiaj jest większy ruch 

nekst 19 liczymy od 1 do 49 i odwrotnie i mamy pod 19 31 robimy 69 u nich znaczy ze pzekrecamy i mamy 13
to samo licz ba 29 pod nia mamy jak liczymy 1do 49 i odwrotmie 21 i 69 jak oni to mowia i mamy 12
Robal ja jeszcze nic nie grałem na wtorek i chyba dzisiaj nie zagram
Robal mam 8 singli na lotto ale nie wiem czy odważę się zagrac system 8
izostaje nam liczba 35 pod nia jest 15 te były wiec odejmujenyco nam daje 20 ale wczesniej 20 było 2 razy wiec razy 2 co nam daje 40
50 mln

Hartge - zmierzam do tego, że ... dziś jakaś 5-10w mm, jutro... kojarzysz ? 

HARTGE

Robal_36

Nie
Hartge
zakład na mm za 2,5 z szansą na 250 tysia jak 1:8 baniek...
rozumiesz ? - i o to mi chodzi - ciekaw jestem jaki ruch będzie teraz w tej grze...
Hartge
zakład na mm za 2,5 z szansą na 250 tysia jak 1:8 baniek...
rozumiesz ? - i o to mi chodzi - ciekaw jestem jaki ruch będzie teraz w tej grze...

HARTGE na wtorek na pewno 

znajmowy na wczoraj to mial az 400 zakladow na lotto 

Ciekawe czy ci co prowadzą studio Lotto i ci lektorzy to wiedzą o tym, że wyniki są ustawiane, tylko mają siedzieć cicho bo inaczej to stracą robotę i jakieś kary na nich nałożą, czy nic nie wiedzą i ustawianie losowań jeśli takowe jest rozgrywa się poza nimi
ja nnie mam szczęscia zawsze mam oboki
mam nadzieję ze dzisiaj w multi wpadnie 9.18.70

hartge na obudzenie