Wpisy 509 049 – 509 148
25 września 2011 14:32 → 25 września 2011 15:41, 100 wpisów
Czy nie uważacie że to ściema z tymi losowaniami. Wczoraj aby zachachmęcić losowanie transmitowali w dwójce jak i w info żeby niecierpliwić grających przestawili kolejność losowania.Coś jest na rzeczy.
120 0sób sledzących gapią i tak cicho

no trudno my wszyscy przegrają lotto , TS wawa zbiera kasa i postawił wiecej komulacja

ja mówie moze 1 osób trafia wtorku , albo znowu nic , nie wiadomo jeszcze
no tak dokładnie

Zmieniam,strategię gry w MM,po analizie wygranych w MM,stwierdziłem,że najlepiej jest grać:5/5,6/6,7/7,8/8,9/9Typuję
10 liczb,wybieram z nich:2x 5/5,1x 6/6 ,1x7/7,1x 8/8,1x 9/9
Mam większą szanse na wygrane,niż przy dziesiątkach

10 liczb,wybieram z nich:2x 5/5,1x 6/6 ,1x7/7,1x 8/8,1x 9/9
Mam większą szanse na wygrane,niż przy dziesiątkach

dobra znikam....

jakby kazdy z nas obstawił swoje liczby a jest nas 40 mln to kombinacje bysie im skonszyły
Bonus Multi Multi: 310 000 złotych
jak kto został wygrany poprzedtem dlatego gra jeszcze wiele kuponów prawie 10.000 kupon

Kumulacja skończona na wtorek,przewiduje 5 szóstek po 9 milionów
jednym trafiających szóstkę,będę ja

jednym trafiających szóstkę,będę ja

sam9
hohoho
hohoho

Tak sobie ogladam losowania MM i zwrocilem uwage na jedna rzecz w bebnie jest rura ktora zasysa kulki do gory i za nic nie moge zauwazyc tam kuli moim zdaniem kule sa podawane druga rura umieszczona z tylu bebna taka moja teoria spiskowa
obejrzyjcie sobie jakies losowanie MM na stronie
obejrzyjcie sobie jakies losowanie MM na stronieto nam daje ze 1 to 49 2 to 48 3 to 47 4 to 46 a tera najlepsze 7 i 43 te były wczesniej 15 i 35 jeszcze wczesniej 8 i 42 sprawdźcie
Spadam do Żabki,potem idę się zalać na na słoneczku i przeziębienie pójdzie precz
Po losowaniu
Po losowaniuteraz trzeba obstawiac liczby co maja 24 i 18 np46 38 32 26 29 42 45 2 4 22 44 35 23
jest 

jak będzie tu jakiś przedstawiciel lotto to chętnie z nim pogadam
moim zdaniem powinni wymienić maszyny do lotto i mini, bo te już mają dobre kilkadziesiąt lat
witam mam pytanie do Pasko dlaczego wrzucenie skana kuponu trwa tak dlugo probuje juz pol godziny i nicno tak, ale mamy nowe maszyny do jokera i kaskady, to czemu więc musimy losowac na starych w innych grach
nowe studio to i nowe maszyny
no tez racja
ciekawe kiedy wprowadzą euromilion
kaptał lotto jest naprawde wielki, więc nie ma c sie martwic o zapłate za te "nowinki"
kazdy by chciał cos wygrać a tu nic,,sądzę ze maja ustawione liczby
policz od 1 do 49 a potem odwrotnie tj 49 i 1 2 i 48 3 i 47 itd...
gumi -spoko .Ja już kilka lat próbuję wstawić skan z wygranego kuponu i d.....pa.

majwoj23 ale dlaczego uważasz, że teraz możaby było obstawiać te "co mają" i 24 i 18
majwoj23 - ciekawe teorie snujesz , jeśli to możliwe że kręcą to jakiś matematyk by ich rozpracował i był milionerem , mogą kręcić przy malowaniu kulek i ich malowaniu , są różne ciężary kulek i kiedyś mówili że domalowują małą cyferkę kulki by dorównać wagę
są różne zestawy kulek i co kilka losowań są wymieniane , zauważcie że wtedy nie ma powtórek