Wpisy 5 076 359 – 5 076 472
6 lipca 2024 16:44 → 6 lipca 2024 19:38, 100 wpisów
@5 076 355 Mulag: chociaż 1
mam gdzies jezdzenie, pracuje w domu, zarabiam w domu jezdze blisko po zakupy i do miasta
@5 076 361 Angierski: ale jakbyś był żonaty i miał dziecko to go na rower nie wsadzisz
Helikopter mniejsze prawdopodobieństwo sztuczki nie trzeba parkować można w powietrzu zostawić do drzewa przywiązać
@5 076 365 waldus: ale nie jestem
Po za tym czat musi żyć dla tego angielski musi mieć dziecko by po nim ktoś na czacie pisał
@5 076 368 Angierski: szkoda ze taki fajny chłopok się marnuje
ja wybralem samemu nie chce miec rodziny, wstawac do pracy i podwozic dzieci itp
a co do samochodu to tu sie nie wypowiem, bo mnie to wkurza jak wszyscy tylko autami jezdza i kupuja pelne siaty jedzenia
@5 076 379 Angierski: a nie doskwiera Ci samotność
@5 076 382 waldus: pewnie ze nie
@5 076 393 Mulag: nie w sensie ze ich nie lubie czy cos
@5 076 394 Angierski: twoje życie robisz jak uważasz
@5 076 395 Mulag: nie o to chodzi mam ilus tam znajomych jak cos pomoc to tak
ale ogolnie zyje bez ludzi nie opowiadam bajek i nie sprzedaje sie nikomu
ale ogolnie zyje bez ludzi nie opowiadam bajek i nie sprzedaje sie nikomu
nie ma co liczyc na kogos ze bede cos potrzebowal to ktos bedzie moim sluga jak dzieci itp czy zona czy ktos z rodziny
Kosmici nawet kupili preparat do pryskania na ludzi bo dla niech jesteśmy insektami
ale nie narzekam jestem samodzielny i troche rzeczy umiem, praktycznie teraz to nie potrzebna mi druga osoba
@5 076 405 Angierski: żona to sobie możesz kupić na allegro sprzedają
@5 076 407 Mulag: a wiesz ile żona kosztuje na Zanzibar
Od poniedziałku nic nie grałem w robocie po 12 h dziś tylko 8 zagram wrealu takie 66 77 i ta trzecia liczba plus stawka
@5 076 411 Gosia__77: ,zatypuj bo zapomnisz
@5 076 395 Mulag:
Indywidualizm kontra kolektywizm: Czy jednostka jest ważniejsza niż grupa? Czy nasze działania jako jednostek są ważniejsze niż działania społeczeństwa jako całości?
Natura ludzka: Czy ludzie są z natury dobrzy, czy źli? Czy jesteśmy zdolni do wielkich aktów dobroci i okrucieństwa?
Wpływ społeczeństwa: W jaki sposób społeczeństwo wpływa na nasze zachowanie? Czy jesteśmy produktami naszego otoczenia, czy też mamy wolną wolę?
Ostatecznie znaczenie pytania zależy od kontekstu, w jakim zostało zadane. Jednak ogólnie rzecz biorąc, jest to pytanie, które każe nam myśleć o naszej naturze jako ludzi i o naszym miejscu w społeczeństwie.
Czy to miałeś na myśli?
Indywidualizm kontra kolektywizm: Czy jednostka jest ważniejsza niż grupa? Czy nasze działania jako jednostek są ważniejsze niż działania społeczeństwa jako całości?
Natura ludzka: Czy ludzie są z natury dobrzy, czy źli? Czy jesteśmy zdolni do wielkich aktów dobroci i okrucieństwa?
Wpływ społeczeństwa: W jaki sposób społeczeństwo wpływa na nasze zachowanie? Czy jesteśmy produktami naszego otoczenia, czy też mamy wolną wolę?
Ostatecznie znaczenie pytania zależy od kontekstu, w jakim zostało zadane. Jednak ogólnie rzecz biorąc, jest to pytanie, które każe nam myśleć o naszej naturze jako ludzi i o naszym miejscu w społeczeństwie.
Czy to miałeś na myśli?
@5 076 413 zbigniew g: zaraz zatypuje bo zostało tylko multi multi
Gosia zatypuj bo wiem że cierpisz już na ajzajmera
Pilnować tych liczb 66 77
@5 076 416 zbigniew g: wiele rzeczy już zapominam
Idę zagrać pierwszy raz w tym tygodniu ostro 4 66 77
I po browary

Burze z gradem za godzinę dotrą do zachodniej Polski!
@5 076 393 Mulag: Kto i dlaczego unika izolacji od społeczeństwa?
Osoby, które unikają izolacji od społeczeństwa, mogą mieć różne powody. Niektóre z nich to:
Potrzeba przynależności: Ludzie są istotami społecznymi i potrzebują interakcji z innymi, aby czuć się spełnionymi i szczęśliwymi.
Strach przed samotnością: Izolacja może prowadzić do poczucia samotności, które może być bardzo nieprzyjemne.
Pragnienie uznania: Niektórzy ludzie unikają izolacji, ponieważ chcą być akceptowani i doceniani przez innych.
Obawa przed oceną: Izolacja może być sposobem na uniknięcie oceny i krytyki ze strony innych.
Co może być przyczyną izolacji?
Izolacja może być spowodowana różnymi czynnikami, w tym:
Problemy ze zdrowiem psychicznym: Osoby z problemami ze zdrowiem psychicznym, takimi jak depresja lub lęk, mogą być bardziej podatne na izolację.
Trudności w relacjach: Osoby, które mają trudności w nawiązywaniu i utrzymywaniu relacji, mogą być bardziej narażone na izolację.
Zmiany życiowe: Zmiany życiowe, takie jak utrata pracy, rozwód lub śmierć bliskiej osoby, mogą prowadzić do izolacji.
Czynniki środowiskowe: Czynniki środowiskowe, takie jak brak dostępu do transportu lub zasobów, mogą utrudniać ludziom interakcję z innymi.
Nie warto izolować się od ludzi.
Osoby, które unikają izolacji od społeczeństwa, mogą mieć różne powody. Niektóre z nich to:
Potrzeba przynależności: Ludzie są istotami społecznymi i potrzebują interakcji z innymi, aby czuć się spełnionymi i szczęśliwymi.
Strach przed samotnością: Izolacja może prowadzić do poczucia samotności, które może być bardzo nieprzyjemne.
Pragnienie uznania: Niektórzy ludzie unikają izolacji, ponieważ chcą być akceptowani i doceniani przez innych.
Obawa przed oceną: Izolacja może być sposobem na uniknięcie oceny i krytyki ze strony innych.
Co może być przyczyną izolacji?
Izolacja może być spowodowana różnymi czynnikami, w tym:
Problemy ze zdrowiem psychicznym: Osoby z problemami ze zdrowiem psychicznym, takimi jak depresja lub lęk, mogą być bardziej podatne na izolację.
Trudności w relacjach: Osoby, które mają trudności w nawiązywaniu i utrzymywaniu relacji, mogą być bardziej narażone na izolację.
Zmiany życiowe: Zmiany życiowe, takie jak utrata pracy, rozwód lub śmierć bliskiej osoby, mogą prowadzić do izolacji.
Czynniki środowiskowe: Czynniki środowiskowe, takie jak brak dostępu do transportu lub zasobów, mogą utrudniać ludziom interakcję z innymi.
Nie warto izolować się od ludzi.
Gosia.
Będzie chłodniej o 10 stopni.
Będzie chłodniej o 10 stopni.
@5 076 426 Janosik 2009: oby było w miarę 25-26 stopni

@5 076 429 zbigniew g: sprawdzić Ci to?
@5 076 430 waldus: jasne wpadnie lada chwila 66 77 ale 44 nie jestem pewien
@5 076 431 zbigniew g: problem w tym że mi się nie chce
@5 076 432 waldus: to zagraj moimi
@5 076 433 zbigniew g: nie
@5 076 433 zbigniew g: wolałbym dziecku coś kupic
@5 076 434 waldus: jak trafię to ty znowu będziesz musiał sprzedać 700 jaj by coś zarobic
@5 076 436 zbigniew g: jakoś przeżyję bez tych milionów
@5 076 437 waldus: zagraj
@5 076 438 zbigniew g:
@5 076 439 waldus: jak nie dziś to w niedzielę mi wejdzie wiesz ze juz tak mam
@5 076 438 zbigniew g: oglądnij sobie meca
@5 076 441 waldus: kto grą Polska Tusku
@5 076 442 zbigniew g: Anglia Szwajcaria narazie 0-0
wykąpałam się bo za 69 minut burza a w burze ponoć się nie kąpie
@5 076 444 Gosia__77: nie zapominaj typować co dziennie
@5 076 445 zbigniew g: ok
@5 076 444 Gosia__77: można się kąpać ale prącie musi być uziemione
@5 076 447 waldus: jak ja nie mam
@5 076 448 Gosia__77: masz pieruochon to śpij spokojnie
@5 076 449 zbigniew g: ok kiedyś na balkonie piorun pierdolnął
Gosia pilnuj tego 66 77 reszty nie
@5 076 450 Gosia__77: i przeżyłaś ja nabalkonie zawsze stoję gdy jest burza im większa tym lepiej
Gdy jestem w pracy nie stoję na balkonie
Gdy jestem w pracy nie stoję na balkonie
@5 076 452 zbigniew g: ok
@5 076 451 zbigniew g: jak wygram w multi to na jutro puszczę 66 77
@5 076 454 Gosia__77: wiesz czemu najwięcej tu wygrywam w multi na mokro
Bo szukam liczby w centrum lotto

Bollo22 jak ci idzie
@5 076 456 zbigniew g: wogjle to może prowadź losowania
6..3
1..6
No Świątek.. Putinceva
Ciekawy mecz. Może Julia utrze noska Idzi?
1..6
No Świątek.. Putinceva
Ciekawy mecz. Może Julia utrze noska Idzi?
16,20,29,43,47,48,80
Na wieczór
Na wieczór
Szwajcaria - Anglia 1-1