Wpisy 507 549 – 507 648
24 września 2011 14:31 → 24 września 2011 16:42, 100 wpisów
Witajcie
pula aktualna w kumulacji to 32 miliony, gadałem ze znajomą z budki, mówiła że ludziska graja za potężną, wczoraj był klient co nadał 3 razy system na 12 skreśleń, za 2,700, kurde za całe 6,100 ale jaja 
pula aktualna w kumulacji to 32 miliony, gadałem ze znajomą z budki, mówiła że ludziska graja za potężną, wczoraj był klient co nadał 3 razy system na 12 skreśleń, za 2,700, kurde za całe 6,100 ale jaja 
andra zapytaj ..jak ciebie nazywa w kuluarach gg do innych... Wstydu i honoru nie masz za grosz..a teraz spadaj pókim dobra...!!!
mag.. na prawde nie mam ochoty...ja dobrze pamiętam jak sie mnie czepiasz..nie będe pisać i koniec kropla
Witaj krisekb to rzeczywiście szał a co dopiero będzie 50 milionów wkroczy do gry
krisekb uprasza sie o starannosc wypowiedzi jesli 3 zaklady po 12 skreslen to wychodzi kwota 2772PLN jesli 72PLN nie stanowi dla Ciebie roznicy przekaz potrzebujacym
normalnie jakaś gorączka złota
ogarnęła naród, taką kasę wydają minimum każdy klient to 30 zł, a standard to 105 zł, ale się Ts obłowi.
ogarnęła naród, taką kasę wydają minimum każdy klient to 30 zł, a standard to 105 zł, ale się Ts obłowi.miałam być twarda i omijać budki, ale cholerka
mnie jednak podkusił i ... no jest kuponek ... a teraz żałuję, bo już 

mnie jednak podkusił i ... no jest kuponek ... a teraz żałuję, bo już 

a co to Oń za różnica i tak wszyscy wiedza o co chodzi
nie gram w lotto więc nie wiem jakie są dokładnie stawki, podałem jako ciekawostkę
nie gram w lotto więc nie wiem jakie są dokładnie stawki, podałem jako ciekawostkę
mag...no jak ją nazywam i z kim takim piszę o andromedzie?? Z nikim więc wy***alaj ode mnie i zajmij się swoimi ludźmi na Pasko
jeśli już wspominasz o staranności, to chyba powinieneś napisać 2,772,00 zł tak to wygląda starannie

Lila, racja ... to jeszcze po 
i zmykam coś porobić, żeby wszystkich paznokci nie poobgryzać
do wieczorka i trzymam kciuki za wszystkich grających
milionkowych wygranych Wam życzę 

i zmykam coś porobić, żeby wszystkich paznokci nie poobgryzać
do wieczorka i trzymam kciuki za wszystkich grających
milionkowych wygranych Wam życzę 

wulgarna jak zawsze niczym menel

masz tam blisko nie ma czemu się dziwić

masz tam blisko nie ma czemu się dziwić

lila w zwiazku z tym,ze niedawno zdeklarowalas sie jako mezatka pozwol,ze buziakow Ci nie wysle
zastanawia mnie fakt że jak nie ma kumulacji to ludzie zbytnio nie chodzą do kolektury bo jedni mówią że to oszustwo a drudzy twierdzą że i tak nie wygrają ale jak duża kumulacja jest to o dziwo kolektury są oblężone nawet ci którzy zbytnio nie wierzą w wygraną też wysyłają choć jeden zakład
2772PLN oraz 2772,00zł obie formy są poprawne także cichaj wodo odrób lekcję wtedy bierz się za pisanie
mag.....blisko to ty możesz mieć i nie chcę mieć z tobą nic wspólnego.Pojawiasz się tutaj tylko po to żeby zamieszać.Nikt cię tu nie chce
mnie nic, jak widzę Ty raczej cały czas stwarzasz jakieś problemy. Ta a Puławy zdrowsze, dzięki azotom, w sumie może Masz i rację, bo łatwiej po sprzątać trzy ulice na krzyż, niż kilkanaście

co niektórzy mieli rację co do ciebie.Nie wierzyłam ale teraz się tylko wszystko potwierdziło
Potwierdziłaś, jesteś zepsuta do szpiku kości ...wredna.... jakich mało....
będziesz płakała zobaczysz....

będziesz płakała zobaczysz....

andromeda miłego popołudnia 

no dobra to też umykam mam nadzieję że ktoś trafi w końcu te 35 milionów złotych cześć
do poklikania

do poklikania
mag....chciałabyś być tak zepsuta jak ja.To ty jesteś zepsuta do cna.Wszędzie tylko mącisz i mieszasz.Jesteś złą kobietą o ile w ogóle nią jesteś.Nigdy nie płakałam i nigdy nie będę.Możesz mi skoczyć na regulator wysokiego napięcia jak chcesz.To tyle w tym temacie.Z tobą już skończyłam.
Bonus Multi Multi: 290 000 złotych
mag...
troche poczytałem

troche poczytałempino121

no dobra umykam ......do wieczora

andro

lila 

andromeda 

albin
juz wysłałeś w realu teraz 35 melon

ja nie nie gram

juz wysłałeś w realu teraz 35 melon

ja nie nie gram

krzysio744 numerki poszly na wyslanie 

albin

krzysio744 a moze jednak powiekszysz kumulacje 

jak kto przegra , jeszcze wtorek znowu rosśnie komulacja 50 melom
a grasz jeszcze 50 kuponów

a grasz jeszcze 50 kuponów

chyba raczej wpadnie 6 ale jak by nie padla to juz ładna kumulacja bedzie

ja nie mam w głowie na razie nie gram lotto
szkoda tyle kasy

szkoda tyle kasy

dobra znikam...
albin

albin

krzysio744

witam wszystkich milionerów

lotto...2,7,21,33,38,40...

krisekb mylisz sie nie stwarzam problemow nie lubie po prostu bylejakosci w zyciu,w firmie, w finansach. Wyobraz sobie kontrakt opiewa na 20000072PLN ksiegowa przekazuje firmie wspolpracujacej 20000000PLN kontrakt przez te wg Ciebie nieistotne 72PLN jest wstrzymany weekend,sypia sie kary umowne,ilus ludzi nie ma pracy,ale to dla Ciebie nie stanowi przeciez to tylko 72PLN dla wymagajacego kontrahenta to podstawa do wstrzymania inwestycji
Qń 
Teraz, jak nie chcą w terminie zapłacić, to cieszą się na grosz różnicy

Teraz, jak nie chcą w terminie zapłacić, to cieszą się na grosz różnicy

Qń masz rację ale on mówił w innym kontekście i ja go rozumiem podał informację że ktoś puścił 3 zestawy za 2700 i to jest temat a tę końcówkę to nie podał bo nie wie ile taki zestaw kosztuje , zresztą ja też nie wiem . jak ktoś ma na 3 razy 2700 to te 3 razy po 72 jest małe piwo choć na ulicy nie leży
Wyciągasz ze skarpety te 2700, lecisz wysłać,
a - wszystkie masz trafione i ...
72 zeta ? A co to jest ? 1,5x 3/3 - a po 50 niektórym wpada...
Aaa, czy dziś wpada 69 ?
a - wszystkie masz trafione i ...
72 zeta ? A co to jest ? 1,5x 3/3 - a po 50 niektórym wpada...
Aaa, czy dziś wpada 69 ?
Jakie dziś przewidywania na Lotto, jakie liczby raczej małe(1-10) czy może na 40 (41-49)?
kolejny wtórny debilizm polsatu
obecnie trwa mecz w mistrzostwach Europy Polki grają z Izraelem - 1 set 25-23 dla Polek; to polsat pokazuje formułę 1 - eleiminacje
a na programie polsat sport news pokazują mecz włoszki - chorwatki - no comment
obecnie trwa mecz w mistrzostwach Europy Polki grają z Izraelem - 1 set 25-23 dla Polek; to polsat pokazuje formułę 1 - eleiminacje
a na programie polsat sport news pokazują mecz włoszki - chorwatki - no comment
********--- Witam ponownie---********
.................. gdyby dzisiejsza wygrana podzielic pomiedzy wszystkich Polakow, to kazdy statystyczny obywatel mialby na swoim koncie kwote................. 1 pln... .**************
.................. gdyby dzisiejsza wygrana podzielic pomiedzy wszystkich Polakow, to kazdy statystyczny obywatel mialby na swoim koncie kwote................. 1 pln... .**************
Tak jest emeryt . Polsat ma umowę z F1 na transmisję live i niestety musi pokazywać na ogólnym , mecz pokażą po wyścigach
-------- dzisiaj przechytrzylem ts, bo nie gram w LOTTO. . ------------
--------------------------------------
--
--
--------------------------------------

--
--