Wpisy 506 449 – 506 548
23 września 2011 21:54 → 23 września 2011 22:14, 100 wpisów
Robal_36: Zawsze byłoby się w jakimś tam szoku itp. ale ja już tak jestem psychicznie przyzwyczajony i nastawiony do ewentualnej wygranej za szóstkę w totka, że zniósłbym to. Co prawda przeżyłbym to, że w końcu stało się to realne, ale już z większym spokojem 

Mówię sobie do siły wyższej, że jestem gotów na przyjęcie takiej gotówki 

mafia ?
Podobno kiedyś odkupywała wygrane - dla wyprania - dawali nawet trochę więcej - tak w warszawce ludzie mówili, teraz nie wiem, jak to wygląda - ale trzeba mieć takie sprawy na uwadze

Pawcio
Nastawienie - b. ważna sprawa...
Twoja najwyższa wygrana, jak do teraz, do dziś ?
Podobno kiedyś odkupywała wygrane - dla wyprania - dawali nawet trochę więcej - tak w warszawce ludzie mówili, teraz nie wiem, jak to wygląda - ale trzeba mieć takie sprawy na uwadze

Pawcio
Nastawienie - b. ważna sprawa...
Twoja najwyższa wygrana, jak do teraz, do dziś ?
losowanko...za 15min

HARTGE: No raczej. Tego nie zmarnotrawiłbym. A ile samych odsetek.
jak się ciągle myśli o wygranej to z reguły mamy wielkie g...o
wygrana lubi przyjść z przyczajki

wygrana lubi przyjść z przyczajki

bella34
Bo wiesz zastanawiam się , czy wolę żeby przyszło w tym sysie z kumplami /jeden ma mocną agencję ochrony
?
czy na mój prywatny

Bo wiesz zastanawiam się , czy wolę żeby przyszło w tym sysie z kumplami /jeden ma mocną agencję ochrony

?czy na mój prywatny

bellcia....ja tez
ale chyba a saxie sobie dzisiaj pogram
pow***iam lekko sąsiadów
uwielbiam to.Nie ma bata na Mariolę 

ale chyba a saxie sobie dzisiaj pogram
pow***iam lekko sąsiadów
uwielbiam to.Nie ma bata na Mariolę 

Robal_36: Max wygrałem około 250 zeta czy 280 za czwórkę w Lotto sumie miałem ze 3 czwórki w lotto i obok do piątki
Ale liczę na więcej. Trzeba być cierpliwym, ale no najlepiej jak się jest jeszcze w miarę młodym człowiekiem hehehe tak jak kiedyś już pisałem.
Ale liczę na więcej. Trzeba być cierpliwym, ale no najlepiej jak się jest jeszcze w miarę młodym człowiekiem hehehe tak jak kiedyś już pisałem.Taaaaa, milczałabym jasne 
A telefon do rodzicielki ? i co ? jakiś szyfr opracowany ?

A telefon do rodzicielki ? i co ? jakiś szyfr opracowany ?

HARTGE siemano
dziadek...znajomy towarzysz niedoli gra 6 zakładami od prawie 50 lat w lotka....miał 3i4 i jedną 5

Robal_36

lila 

Niby się mówi, że kasa nie daje szczęścia, ale tylko bogaty może odpowiedzieć na to pytanie 

Pawcio kasa nie daje szczescia dopiero to co mozesz za nią kupic samochody itp itd 

"Pieniadze szczescia nie daja tym co ich nie maja"

bo wiesz jest różnie...kwadratowo i podłużnie
nie przewidzisz czy korba nie odwali z nadmiaru kasy

nie przewidzisz czy korba nie odwali z nadmiaru kasy

HARTGE: Ale poczucie, że masz zapewnioną pewną przyszłość to już daje dużo swobody i mniej stresu, obaw itp.
bella34: Średnią a co? Chlejemy?
bella34: Średnią a co? Chlejemy?

Witaski wszystkim,
widział kto Torsana?
widział kto Torsana?
ja 62,11,26....3/3 powodzenia w grze

mariuncio75
torsan był w ciągu dnia i jeszcze
po południu wpisał jakiś chyba radosny wynik
torsan był w ciągu dnia i jeszcze
po południu wpisał jakiś chyba radosny wynik

Witaski Lilka 

Jestem nowy, ale zastanawia mnie jedno z przeczytanych tutaj stwierdzeń, że jak dużo mysli o wygranej to ona nie przyjdzie, a przecież trzeba chcieć
pawcio żebyś kochaniutki nie pomyślał że jestem skąpa
średnia gdzieś tak-5mln

średnia gdzieś tak-5mln

benek: Też jest coś takiego podobno, że jak często sobie powtarzasz wygram, będę bogaty itp to w końcu to się spełnia 

jak średnią to i średnią wygraną przewiduję dla Cie