Wpisy 50 500 – 50 599
31 maja 2009 14:57 → 1 czerwca 2009 23:45, 100 wpisów
29ROBERT sa i tacy co podaja po losowaniu czeskiej gry KOMBINATOR ze suma 2 wylosowanych liczb daje nam trzecia wylosowana liczbe,i to jest fantastyczne bo taka informacja jest tak samo przydatna jak wytypowanie liczby po losowaniu.Pozdrawiam
A ja podam bo jak podam to raczej nie pada heh 19,23,36,,43,53.Pozdrawiam...
Kogucik 19 a interesujesz sie meczami moze wiesz kto podaje tylko takie darmowe typy meczy chodzi mi o strone internetowa
29 robert
masz link do jednej z wielu stron z typami http://www.forum.bukmacherskie.com/forumdisplay.php?f=43
masz link do jednej z wielu stron z typami http://www.forum.bukmacherskie.com/forumdisplay.php?f=43
bop parisWytypowalem 11-cie liczb bo zmienilem sposob gry w ML :gram parzystymi liczbami na bloki nieparzyste w Fortunie,nie wysylam juz w kolekturze,nie gram parkami i trojkami bo duzo przegralem tym sposobem(jakis czort blokuje trafienia)-cytat czatowca.Podro.
jak dodać wyniki lotto żeby były na stronie startowej jak włączam mozille
majk
z paska zadan wybierasz narzedzia opcje strona startowa i tam wpisujesz www.multipasko.pl
pozdrawiam
z paska zadan wybierasz narzedzia opcje strona startowa i tam wpisujesz www.multipasko.pl
pozdrawiam
a jesli chodzi o wyniki to wpisujesz http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/
Trzeba być totalnym debilem - na wzór autora wpisu 50500 , któremu już nic i nikt nie może pomóc w jego posuniętym zaniku szarej substancji w mózgu - aby nie zrozumieć sensu UNIWERSALNEGO przekazu dotyczącego podanej tu niegdyś mojej informacji o pojawiającej się w ramach 3 losowanych liczb w czeskim Kombinatorze tej matematycznej struktury: 3. liczba jest sumą 1. i 2. wylosowanej liczby , i w ślad za tą niegdyś tu podaną w/w informacją późniejsze wskazywanie na następne , kolejne wystąpienia tego właśnie układu liczb.
Istnieje możliwość utworzenia 190 takich układów liczb zamkniętych w ramach ich sumy wyznaczonej końcową liczbą 21 , jako ostatniej wylosowanej liczby i dającego w FORTUNIE kurs 777 za takie trafienie 3/3.
Zastosowanie wielu z możliwych filtrów w ramach tych 190 układów pozwala na redukcję tej ilości zakładów , a zatem zastosowanie jednej z kilku technik gry do "polowania" na 3/3 z kursem 777.
Tylko kompletny matoł i nielot z Krakowa ( który kiedyś zaangażował całe to forum w pomoc mu ile to jest 5 procent od 80 bo mu za każdym razem wychodził inny wynik... ) mógł tego nie zrozumieć i teraz produkować się ze swoimi komentarzami , jak ten jego prowakacyjnie chamski i bezczelny wpis 50500.
Ale czego po tym pierwotniaku , prostaku i chamie można się spodziewać , poza pieniactwem mającym zamaskować jego głupotę i występujacym w momencie pojawienia się spraw , leżących poza jego jakże ograniczonymi tym drobiowym , ptasim móżdżkiem zdolnościami percepcji....
Istnieje możliwość utworzenia 190 takich układów liczb zamkniętych w ramach ich sumy wyznaczonej końcową liczbą 21 , jako ostatniej wylosowanej liczby i dającego w FORTUNIE kurs 777 za takie trafienie 3/3.
Zastosowanie wielu z możliwych filtrów w ramach tych 190 układów pozwala na redukcję tej ilości zakładów , a zatem zastosowanie jednej z kilku technik gry do "polowania" na 3/3 z kursem 777.
Tylko kompletny matoł i nielot z Krakowa ( który kiedyś zaangażował całe to forum w pomoc mu ile to jest 5 procent od 80 bo mu za każdym razem wychodził inny wynik... ) mógł tego nie zrozumieć i teraz produkować się ze swoimi komentarzami , jak ten jego prowakacyjnie chamski i bezczelny wpis 50500.
Ale czego po tym pierwotniaku , prostaku i chamie można się spodziewać , poza pieniactwem mającym zamaskować jego głupotę i występujacym w momencie pojawienia się spraw , leżących poza jego jakże ograniczonymi tym drobiowym , ptasim móżdżkiem zdolnościami percepcji....
Josef - w pełni zgadzam się z tym co napisałeś , że niektórzy ciągle szukają guza... [cenzura] !
"prowakacyjnie chamski i bezczelny wpis" 50509.poczytaj swój wpis kilka razy i napewno przyznasz mi racje !!
W sumie to nic ciekawego nie piszecie,tylko w kółko to samo,dlatego jest coraz mniej tutaj odwiedzających...
sam9 >>> jeżeli miałeś na myśli mój wpis, to ja pisałem, że jakiś czort blokuje typowanie a nie trafienia. Wczoraj nie mogłem zatypować, bo podobno już typowałem. To proszę mi pokazać to moje typowanie.
witam
będzie ciekawiej jak losowania będą częściej i będzie można obstawiać bezpośrednio na stronie lotto.aż dziw bierze,że do tej pory niczego takiego nie ma.lub też np.możliwość wysłania swoich typów czyli zawarcia zakładu po prostu SMS-em
pozdrawiam
będzie ciekawiej jak losowania będą częściej i będzie można obstawiać bezpośrednio na stronie lotto.aż dziw bierze,że do tej pory niczego takiego nie ma.lub też np.możliwość wysłania swoich typów czyli zawarcia zakładu po prostu SMS-em
pozdrawiam
W Totomixie już można zawierać zakłady na gry losowe z ich oferty poprzez net.
Emel - nie ma takiej możliwości, żeby coś takiego wyskoczyło. Dzisiaj też widzę nie typowałeś jeszcze i powinieneś mieć możliwość zrobienia tego przez najbliższe kilka minut.
PASKO: kolega eMeL jest poważnym użytkownikiem i nie lekceważ jego informacji , bo chyba już raz się sparzyłeś na ignorowaniu informacji od użytkowników - o wirusie na stronie...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Oddałeś już typy na najbliższe losowanie. Nie możesz typować ponownie.
Pasko >>> dokładnie taki komunikat miałem wczoraj, jak chciałem wysłać typowanie. Żebym wiedział o twoich wątpliwościach zrobiłbym screena.
Dziś nie typowałem. bo nie wiem co to za czort był.
Pozdrawiam
Pasko >>> dokładnie taki komunikat miałem wczoraj, jak chciałem wysłać typowanie. Żebym wiedział o twoich wątpliwościach zrobiłbym screena.
Dziś nie typowałem. bo nie wiem co to za czort był.
Pozdrawiam
brawo "hosia" - podobno jesteś dobra w typowaniu - nie wiem tego ale jest tyle pozytywnych opinii o Tobie,że chyba jesteś fachowcem - dzisiaj "tafiłaś", jeśli jest tak zawsze to tylko spisywać Twoje typy...
hajnrys - hosia podała swoje własne typowane liczby i trafiła 2z5.
Grając je jako single , zapłaciłbyś w Totomixie 5 jednostek a wziął 2x3,2x0,9=5.80 j. czyli Twój zysk wyniósłby 5.80-5=0.8 j.
0.8:5x100=16%
Życze Ci więc , abyś do końca życia osiągał zysk 16% dziennie i nie pisał tu głupot o dających zysk typowaniach innych użytkowników!
Grając je jako single , zapłaciłbyś w Totomixie 5 jednostek a wziął 2x3,2x0,9=5.80 j. czyli Twój zysk wyniósłby 5.80-5=0.8 j.
0.8:5x100=16%
Życze Ci więc , abyś do końca życia osiągał zysk 16% dziennie i nie pisał tu głupot o dających zysk typowaniach innych użytkowników!
Wszystko wskazuje na to że wprowadzenie multi multi najbardziej uderzy w ludzi grających progresją
Dzieki edi8 zagralem twoim sposobem ktory przdstawiles na forum 3z21 i wygralem oto numer kuponu 1339690531135353-0925 masz u mnie dobrego zimnego browarka . Mam prosbe czy moze znasz dobry prgram do gry w czeskiego ML i w jaki sposob uzupelnic wyniki tego losowania z gory dzieki i Pozdrawiam i Zycze wszystkim Wysokich Wygranych..
volvo12 - witam i gratuluję Ci trafienia 3/3 w czeskim Kombinatorze.
Program Multilotto 4.15 ma opcję czeskiego ML 20z80 , ale to nie jest ta sama gra jaką oferuje FORTUNA tylko "Stastnych10" - ( Szczęśliwa 10-tka ) .
Możesz tam jednak stworzyć własną bazę losowań - na podstawie archiwalnych wyników losowań dostępnych - poprzez www.efortuna.pl - na stronie czeskiej FORTUNY.
Pzdr.
edi8
Program Multilotto 4.15 ma opcję czeskiego ML 20z80 , ale to nie jest ta sama gra jaką oferuje FORTUNA tylko "Stastnych10" - ( Szczęśliwa 10-tka ) .
Możesz tam jednak stworzyć własną bazę losowań - na podstawie archiwalnych wyników losowań dostępnych - poprzez www.efortuna.pl - na stronie czeskiej FORTUNY.
Pzdr.
edi8
Ten adres do czeskiej FORTUNY to:
http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
edi8
http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Pzdr.
edi8
Dzieki edi8 za szybka odpowiedz a gdzie moge kupic ten program multillotto 4.15.Pozdrawiam..
volvo12 - bezpłatną wersję demo programu Multilotto 4.15 znajdziesz bez problemu w necie , wpisując jego nazwę do wyszukiwarki i w ten sposób znajdziesz namiary na autora i kontakt do niego.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
witam
kolejny wiersz dla waszych wybranek:
Zamyślony całymi dniami chodzę
kontakt z rzeczywistością czasem się zrywa
wzrokiem za Tobą wszędzie wodzę
gdy Cię niemałezka słona powoli spływa:)
Samych 10 w M.L
kolejny wiersz dla waszych wybranek:
Zamyślony całymi dniami chodzę
kontakt z rzeczywistością czasem się zrywa
wzrokiem za Tobą wszędzie wodzę
gdy Cię niemałezka słona powoli spływa:)
Samych 10 w M.L
tess>>> bzdury piszesz , bo wyniki ML z 25.05 są także ujęte przy przeszukiwaniu ich tym testerem liczb.
SPRAWDZIŁEM!
SPRAWDZIŁEM!
OFICJALNIE MULTI LOTEK I MULTILOTEK PLUS ZNIKAJA OSTATNIE LOSOWANIE 14 CZERWCA POZNIEJ WCHODZI MULTI MULTI
Czytałam ale nie znalazłam to na multipasko dwa razy bedziemy typowac? jak wejdzie ten multi multi?czy jak to bedzie?
Mam pytanko -czy muszę być członkiem klubu w fortunie aby utworzyć e-kupon bo personel nie wie jak wklepać taką opcje.poproszę o łopatologię.Czytając wpisy jest to b, prosta czynność- ale ja nie wiem jak wejść by ten e-kupon stworzyć sobie w domu.
wielislaw04 nie nie musisz byc członkiem klubu.A co Ty chcesz puscic ?
Chcę zagrać na 6 parek systemem 2 z 6.
No to wchodzisz normalnie na strone fortuny i po lewej stronie wchodzisz na liczby swiata tam wybierasz dzien na kiedy i gre liczbową w jakiej chcesz to puscic i wybierasz liczby jakie tam masz tworzysz grupy a,b,c itd w rubryczce 2z6 dajesz stawke za jaka chcesz zagrac zapisz i gotowe wyskoczy ci taki nr napisz go na kartce daj go w fortunie i tyle. tylko w kalkulatorze nie mozesz miec tego ptaszka odchaczonego przy Pop-up tam miej czyste pole.Jak cos nie jasne to pisz pomoge.
Wielisław,przeczytaj na forum temat Tomcia1972 "tomcio1972- FORTUNA(gra w realu)" i wszystko będzie jasne.
O własnie Josef masz racje on to tez tam opisał szczegółowo.
Wielisław
daj te parki ,co chcesz grac i za ile ??/
zrobie
daj te parki ,co chcesz grac i za ile ??/
zrobie
Parki-43-37/53-18/30-31/48-29/21-27/34-59/-dzięki za pomoc mam nadziej że następny raz nie będzie potrzebna,bo muszę tę czynność opanować w Fortunie jest trochę ciężko z tłumaczeniem -nie mozna i koniec.
Tak ale ile kasy nie podales 5 zeta 10
Za 5 zł.
Wielisław
Masz nr. u nas na forum ok
Masz nr. u nas na forum ok
Liczby Swiata-Washington od ośmiu dni nie wylosowano najniższej liczby parzystej,jakie są rekordy...?
hajnrys:Ty mnie chyba z kimś mylisz ;)
Ostatnio z graniem jest tak kiepściutko, że prędzej liczyłabym raczej na miłość ;D ;p
A na dziś takie cyferki - (wiem,wiem edi -liczby ;P, ale cyferki są bliższe sercu )
75,45,80
39,63,74
63,74,75,80
33,39,45,63,74,75,80
Ostatnio z graniem jest tak kiepściutko, że prędzej liczyłabym raczej na miłość ;D ;p
A na dziś takie cyferki - (wiem,wiem edi -liczby ;P, ale cyferki są bliższe sercu )
75,45,80
39,63,74
63,74,75,80
33,39,45,63,74,75,80
Mam przed sobą ulotkę totolotka (totomix)-stawki przy grze w DL zmieniły się 2 zł.x 1 liczba=12.60 na czysto.2 zł.x2 liczby =105.80 na czysto.2 zł.x 3 liczby =1049.60.2zł.x4 liczby=12965.40.Stawki obowiązują od dziś.
wielislaw04 - więc kurs na 1 liczbę DL jednak się nie zmienił , skoro wypłacą 12,60zł przy stawce 2zł:
7x2złx0,9=12,60zł bo jest tak jak było dotąd...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
TOTOTRÓJKA - Losowanie DL
Stawka 2 zł
1 liczba zostanie wylosowana: wygrana 12,60 zł
2 liczby: wygrana z bonusem 105,80 zł
3 liczby: wygrana z bonusem 1 049,60 zł
4 liczby: wygrana z bonusem 12 965,40 zł.
TOTOKENO - Losowanie ML
Stawka 2 zł
1 liczba zostanie wylosowana: wygrana 5,80 zł
2 liczby: wygrana 18,40 zł
3 liczby: wygrana z bonusem 100,30 zł
4 liczby: wygrana z bonusem 377,50 zł
5 liczby: wygrana z bonusem 1 896,50 zł
6 liczby: wygrana z bonusem 9 006,60 zł
7 liczby: wygrana z bonusem 14 843,00 zł
Stawka 2 zł
1 liczba zostanie wylosowana: wygrana 5,80 zł
2 liczby: wygrana 18,40 zł
3 liczby: wygrana z bonusem 100,30 zł
4 liczby: wygrana z bonusem 377,50 zł
5 liczby: wygrana z bonusem 1 896,50 zł
6 liczby: wygrana z bonusem 9 006,60 zł
7 liczby: wygrana z bonusem 14 843,00 zł
Powyższe bonusy przyznawane są wyłącznie gdy typowane są zdarzenia, że dana liczba zostanie wylosowana. Dodanie dowolnego, innego zdarzenia z oferty bądź w przypadku Totokeno opcji 1 "nie padnie" powoduje, że wygrana zostanie policzona bez bonusu.Kupony z przyznanym bonusem nie mogą być typowane w oparciu o systemy blokowe lub wielosystemy.
W totolotku do dziś były nizsze wygrane ale nie pamiętam poprzednich ale z pewnością były niższe. Jutro dowiem się jakie były do tej pory.
Ponieważ uwielbiasz mieć rację - to niech tak będzie do jutra.
wielislaw04 . Stawka się nie zmieniła. W DL jeśli dobrze wytypujesz 2 liczby dodają ci bonus. Bez bonusu za 2 liczby miałbyś po staremu za 2 zł 88,2 . Po nowemu masz 105,8 . Jeśli do twoich 2 typowanych liczb w DL dołożysz jakieś zdarzenie sportowe to możesz zapomnieć o bonusie.
ale o co chodzi z tym bunusem, na jakiej zasadzie i jaki to niby bonus
Ja mam ulotkę przed sobą (totolotek)lub totomix i nie ma żadnych bonusów poprostu takie są stawki od dziś.
wielislaw04>>> ten komentarz to sobie człowieczku zostaw dla swojej żony !
Bo bzdury tu wypisujesz , że kurs na 1 liczbę DL w Totmixie został zmieniony skoro jest 7 i był 7...
Więc ja jedynie prostuję ten Twój wpis z tą pseudoinformacją o RZEKOMEJ zmianie kursu na 1 liczbę DL.
Chyba , że dla Ciebie obecne 7 jest zmianą w porównaniu z dotychczasowym kursem 7...
Bo bzdury tu wypisujesz , że kurs na 1 liczbę DL w Totmixie został zmieniony skoro jest 7 i był 7...
Więc ja jedynie prostuję ten Twój wpis z tą pseudoinformacją o RZEKOMEJ zmianie kursu na 1 liczbę DL.
Chyba , że dla Ciebie obecne 7 jest zmianą w porównaniu z dotychczasowym kursem 7...
wielislaw04 50558. 50559.50560. Przeczytaj te wpisy. Są one skopiowane ze strony toto-mix.
Dla kogo ja mam zostawić i co zostawić to ja o tym decyduję na szczęście nie Ty. Jak zwykle dążysz do pyskówki-ale nie ze mną-kończę ten temat z Tobą.
wielislaw04. Ja początkowo też myślałem że kurs na jedną liczbę w multi i w dużego lotka został podniesiony . Ale dopiero po dokładnym przeczytaniu tego co tam napisali zrozumiałem o co chodzi. Jeśli puścisz 1 liczbę w ML to policzą ci po staremu z kursem 3,2 . Jeśli puscisz 2 liczby to też policzą ci 3,2x3,2 . Ale jeśli puścisz 3 liczby że wejdą to policzą ci ( i tu kurs się nie zmienia)3,2x3,2x3,2 ale + bonus . I właśnie o ten bonus chodzi . Jest jednak jeden warunek . Do tych 3 liczb nie wolno ci nic innego dołożyć.
wielislaw04>>> napisałem merytoryczne sprostowanie do Twojej NIEPRAWDZIWEJ PSEUDOINFORMACJI mogącej zmylić użytkowników , bo podałeś fałszywie , że został zmieniony kurs na 1 liczbę w Totomixie a on był 7 i jest wciąż 7.
Natomiast Ty odpisałeś mi jak gówniarz , w kategoriach nie merytorycznych a osobistych i dlatego Ci replikowałem abyś swojej żonie takie osobiste teksty "zapodawał"...
Więc zastanów się nad sobą - bo sygnalizowałeś swój podeszły wiek , jakże odległy od Twojego tu zachowania
rodem z piaskownicy - bo nie umiesz sobie dać rady z tym , że nie masz racji i Ci to w interesie innych to czytających użytkowników wytknąłem.
Natomiast Ty odpisałeś mi jak gówniarz , w kategoriach nie merytorycznych a osobistych i dlatego Ci replikowałem abyś swojej żonie takie osobiste teksty "zapodawał"...
Więc zastanów się nad sobą - bo sygnalizowałeś swój podeszły wiek , jakże odległy od Twojego tu zachowania
rodem z piaskownicy - bo nie umiesz sobie dać rady z tym , że nie masz racji i Ci to w interesie innych to czytających użytkowników wytknąłem.
Dziękuję Ci Sławomir- można odpowiedzieć kulturalnie i Ty to zrobiłeś -zostałem wprowadzony w błąd przez kolekturę.Jutro będzie oper...Ja mam tylko ulotkę w której nie ma nic na temat innych uwarunkowań.Pozdrawiam.
I sprobuj się tu odezwac to Cię gnojem obrzucą.
Edi -nikogo w błąd nie wprowadzałem przytoczyłem to co jest w ulotce.Co do piaskownicy -to moim zdaniem zbyt często piszesz na ten temat nie mniej pochlebisz mi bo zabawy w piaskownicy to przyjemność dla dzieci ja proszę Cię jeżeli nie zwrócę się osobiście do Ciebie -to nie chcę prowadzić dysputy z Tobą- jednocześnie doceniam Twoją wiedzę na temat systemów i doceniam Twój wkład na tej niwie.Pozdrawiam nawet razem z żoną.
sławomir71 zgadza się... właśnie sprawdziłem te informacje na stronie buka totolotek i wynika z tego, że obecnie przy zakładach prostych licząc bonus to są najlepsze kursy na liczby DL,na rynku bukmacherskim w Polsce. Wcześniej u buka totolotek, można było grac zakładami prostymi na liczby z Dl maksymalnie 3 liczby, a teraz mozna chyba na 5 liczb... jutro będę u tego buka, to dowiem się wszystkiego...
wielislaw04 - pozdrów serdecznie swoją małżonkę od mojej małżonki!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dokładnie; zakład prosty na 3 kulki DL w totolotku -buk, placą z bonusem; 1049.60 zł, a w fortunie za taki sam zakład i stawkę płacą; 990 zł. I tak bardziej opłaca się grac na zakłady systemowe, bloki kulki DL i ML w fortunie i STS-ie... niż w totolotku ...
Wśród miłośników sportu znane jest powiedzenie: kibic z dala niech się nie itd. i dotyczy to także nadaktywnego kibica z Tczewa!
Oto mój wpis do wielislawa04 , w którym zwróciłem uwagę iż żądnej zmiany kursu w odniesieniu do 1 liczby DL w Totomixie jednak nie ma:
"50557. wielislaw04 - więc kurs na 1 liczbę DL jednak się nie zmienił , skoro wypłacą 12,60zł przy stawce 2zł:
Pzdr.
edi8
edi8 2009-06-01 (19:36)".
...........................................................
Więc tylko prawdziwy matoł i idiota mógł tak ten mój w/w ściśle merytoryczny wpis skomentować:
"50572. I sprobuj się tu odezwac to Cię gnojem obrzucą.
tczew 1958 2009-06-01 (20:35) ".
Tak tczew1958: gnój to jest gnój...
I dałeś tego dowód swoim wpisem!
Oto mój wpis do wielislawa04 , w którym zwróciłem uwagę iż żądnej zmiany kursu w odniesieniu do 1 liczby DL w Totomixie jednak nie ma:
"50557. wielislaw04 - więc kurs na 1 liczbę DL jednak się nie zmienił , skoro wypłacą 12,60zł przy stawce 2zł:
Pzdr.
edi8
edi8 2009-06-01 (19:36)".
Więc tylko prawdziwy matoł i idiota mógł tak ten mój w/w ściśle merytoryczny wpis skomentować:
"50572. I sprobuj się tu odezwac to Cię gnojem obrzucą.
tczew 1958 2009-06-01 (20:35) ".
Tak tczew1958: gnój to jest gnój...
I dałeś tego dowód swoim wpisem!
edi
czy ruszam twoj nik to i od mojego wara,
W moim temacie na forum twoje wpisy sa
nie pożądane i nie jestes tam mile
widziany.zegnam
czy ruszam twoj nik to i od mojego wara,
W moim temacie na forum twoje wpisy sa
nie pożądane i nie jestes tam mile
widziany.zegnam
ML:
7,9,14,15,18,32,33,37,41,78
ML +:
1,3,6,14,40,48,55,62,63,80
Numerek:
5,7,13,20 33
1,23,26,35 5
7,9,14,15,18,32,33,37,41,78
ML +:
1,3,6,14,40,48,55,62,63,80
Numerek:
5,7,13,20 33
1,23,26,35 5
Może nie długo zrobią co godzinę,dla mnie bomba,aby tylko coś trafić...
OPA>>> w Twoim przypadku to chyba możesz liczyć na zwiększony napływ klientów...
jakos dziwnie maszyna się zachowuje multilotka a to przechodzi do historii
cholerne moje sztuczi juz niedziałają
cholerne moje sztuczi juz niedziałają
Edi i tak lipa,widzę że totalizator to patrzy tylko jak zbić kasę,jak najwięcej "nachapać",nawet nie mam porządnych nalepek do keno,o neonie już nie wspomnę i jest wiele tego,brak słów.
jak dostac prace w kolekturze?
gdzie szukac ogłoszen o prace? nigzie nie ma;/
ktos pracuje w lotto przy komputerze była wielka wygrana w chistorii i on mówi ze złodzieje wygrali skond on moze wiedziec dane ludzi kto wygrał i kto to jest ale klapa go dopadła telewizja
karolina333 ja chce zobaczyc czy cos działa czy dasz sie złapac na gg ze cie mam
Witam Wszystkich cieplutko.Na jutro typy w ML:4,23,20,45,11,18,48,60,80,30,17,19,21,232,33.Pozdr.
Pasco! Uswiadom Mnie, bo nie kumam:trzy kolejne dni typuje 10-ke i niema jej w typowaniach!