Wpisy 500 661 – 500 760
20 września 2011 23:26 → 21 września 2011 08:11, 100 wpisów
hospen
Prosisz się dzisiaj o blokadę. Biorąc pod uwagę jaką opinię sobie zrobiłeś podając, że padło cztery szóstki, tak samo należy się odnieść do podanego przez Ciebie portalu.
Prosisz się dzisiaj o blokadę. Biorąc pod uwagę jaką opinię sobie zrobiłeś podając, że padło cztery szóstki, tak samo należy się odnieść do podanego przez Ciebie portalu.ja jestem tam grającym i według mnie fajna stronka z dużymi możliwosciami , a ty do mnie oszust ,, z jakiego powodu??
bo napisałem ze były 4 szóstki bo tak przeczytałem na necie , a tu jednak nie było
Nie Czytałem wszystkich postów,aczkolwiek admin jest wporzo,więc jemu wierzę a Tobie nie

hospan,wiesz dobrze,że wygrane są podawane po 23-ej a Ty piszesz,że przeczytałeś w necie

ja nigdy nie kituje i mówie prawde prawda się liczy i jest najważniejsza za czwartkowe losowanie

panowie i panie

panowie i panie

hipcio...
http://www.youtube.com/watch?v=F0I-t-vh6U0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=F0I-t-vh6U0&feature=relatedNie ,będe nic sprawdzał,z czatu mają grupę,to z nimi wolę pograć w grupie,bo niektórych znam
mag dzięki nie dawno też miałem 4 a rano miałem multi 7 ale mnie takie wygrane nie cieszą troszeczke tylko
czwartek muśi być 6 jocia dzzieki też wszystkim
no to napijmy się

czwartek muśi być 6 jocia dzzieki też wszystkim
no to napijmy się

hipcio...zobacz link
http://www.youtube.com/watch?v=F0I-t-vh6U0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=F0I-t-vh6U0&feature=relatedJaro przy takiej inwestycji masz duże szanse na 6tkę,powodzenia

jaka kumulacja??? 25m?
Znowu płacę za trafienie "szóstki" w typowaniu 12 liczb Lotto na stronie. Szczegóły na: www.multipasko.pl/news94/ 

Pasko
naprawdę nie możesz ujawnić części ajpi, czy - nie chcesz ?
A, czy nie byłoby, czasem, mniejszych jazd ?
nieustające zdrowie

naprawdę nie możesz ujawnić części ajpi, czy - nie chcesz ?
A, czy nie byłoby, czasem, mniejszych jazd ?
nieustające zdrowie

Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko 2" !!
W czwartek znowu nie będzie szóstki, i w sobotę też i we wtorek tez a w przyszły czwartek(29.09) zobaczymy.
A Ty - słonko nie udawaj, że nie wiesz, o co i chodzi
buziaki papatki i takie tam
Pasko, to jak z kawałkiem ajpi, jak w /typowania ?
cze i nara
buziaki papatki i takie tam
Pasko, to jak z kawałkiem ajpi, jak w /typowania ?
cze i nara
Użytkownik sam9 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko 2" !!
MCSI
sądzisz, że ktoś chce powiedzieć: "przewidywana kwota STO..." ?

sądzisz, że ktoś chce powiedzieć: "przewidywana kwota STO..." ?

"m w ś" masz jakąś obsesje na punkcie IP, i pewnych osób...nikow
buziaki papatki i takie tam.....

buziaki papatki i takie tam.....

Robal36,jesteś młody,to technikę opanowujesz w mig,ja zatrybiam wolniej

no, wykluczyć nie mozna x2 

Może i nawet x3 po wpisie sam9, ale - powiedzmy sobie szczerze- to by była ściema, bo nie pasi ten "młody"
nara i tymcza

Może i nawet x3 po wpisie sam9, ale - powiedzmy sobie szczerze- to by była ściema, bo nie pasi ten "młody"
nara i tymcza

A taki paluszek to skarb...
... nawet klaręK miałem korepetywować, ale - znikła
... nawet klaręK miałem korepetywować, ale - znikła

podobno podała Tobie nr.. tel.. dzwoń....
zaprosi Cię napewno,wtedy ..co wtedy? pomyśl sam "m w ś"
zaprosi Cię napewno,wtedy ..co wtedy? pomyśl sam "m w ś"po wszystkim do mnie napisała 2@..w jednej tel.. podaj panu..R druga @ Przepraszam... i tyle .. wszystkiego
M
odpuśćmy .t.o. teraz, jakoś się można dogadać, porozumieć -innym razem , i w innym miejscu, co ? ok ?
spokojnej
odpuśćmy .t.o. teraz, jakoś się można dogadać, porozumieć -innym razem , i w innym miejscu, co ? ok ?
spokojnej
"m w ś" mam Twoja @ ale!!i obawy ..bo przestrzegano mnie przed Tobą!!!

W czwartek za tydzień powiedzą, przewidywana pula I stopnia w Lotto 60 milionów złotych, nawet jeśli to czy poprawi to słabe wyniki finansowe totalizatora, na które oczywiście, żeby nie było żadnych wątpliwości, sam zapracował?
Zrobię mały update serwera. Przez minutę może przestać działać strona...
dlaczego tak sądzisz, może mało prawdopodobne ale jednak prawdopodobne?
może mi ktoś zarzuci jakieś teorie spiskowe czy coś w tym rodzaju, ale czy wszyscy jesteście w 100% pewni, że nie kombinują w jakimś stopniu przy tych kulkach?
Przerwa minutowa.... strona przestanie działać przez minutę. Robię mały restart. A potem już życzę od razu dobrej nocy 

oczywiście, że kombinują
trzeba być
albo dziewicą orleańską żeby "myśleć" inaczej...
sama zmiana zestaów kul, czym jest ? optymalizacją, tak ?
dobranoc
trzeba być
albo dziewicą orleańską żeby "myśleć" inaczej...sama zmiana zestaów kul, czym jest ? optymalizacją, tak ?
dobranoc
Jesteśmy z powrotem. Przepraszam za zamieszanko, ale kiedyś musiałem to zrobić
Dobrej nocki 
Dobrej nocki 
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko 2" !!
dzien dobry pani androo

tez dzien dobry pan Gała

tez dzien dobry pan Gała

Gała
jestem

jestem

kosmaty

hospen oszust