Wpisy 4 995 701 – 4 995 811
23 marca 2024 22:39 → 23 marca 2024 23:53, 100 wpisów
5.2 mln zakładów zawartych nieźle
No ludzie nie odpuszcza to pewne a lotto powie że było ok
@4 995 698 Scenic: jak bębenek się rozbiega to 49 kulek poleci i dalej będzie zapierdzielał
KUMULACJA LOTTO ROZBITA
Dzisiaj to wałek zrobili a wy dalej wierzycie, że to maszyna losuje 😉 komputer wybiera liczby żeby było jak najmniej wygranych. Szkoda w to gówno grać
Zobaczcie jeszcze raz losowanie i 6 liczbę jak wylosowali wessało za nią była 7 dla przyklejona ale się odkleiła a ta 30 stka się nie odkleiła weźcie sobie zwolnione tempo
Kto wierzy ten wierzy. A, że komputer wybiera odpowiedni zestaw liczb a nie maszyna losuje to wiadomo
Za ostatnią 6 liczba na tej samej zasadzie zassalo 7 liczbę ale ta siódma odpadła a 30 nie która spadła za 9 tką i ta 30 to wałek jest błąd maszyny może ale wał
Jeden pies 18 mln poszło
@4 995 717 DiegoPolska: i to jest najgorsze
Bolek hehe
Jakbym wygrał to był się bał że lotto będzie ściemniać z wypłata 😄😄
Losowanko z przygodami
Niechciał bym być gościem-któremu 30 zabrakło do 6-tki
Najciekawsze jest to że jak co do czego niby jedn osoba smakuje śmietany nie obserwuje zbytnio może się mylę
30 stka padła gorzej jak miałeś 5 na 6 i czekałeś na szóstą liczne a u siebie nie miałeś a 30 stka wypadła po wale haha
Akurat przy 20 mln kumulacji taki błąd ale 5.2 mln zakładów poszło dzisiaj
@4 995 722 Vondeoff: mi akurat 6 zabrakło do 6-ki
Myślę, że więcej protestów wzbudziłoby powtórzenie losowania czy przerwanie po wylosowaniu liczb 9 i 30. Osoby, które miały liczby 17,26,9,30 na swoich kuponach mogłyby składać masowe reklamacje. 30 nie do końca poprawnie wylosowana, błąd w losowaniu z dużą kumulacją ale w całej tej sytuacji chyba jedyne wyjście to uznanie tych wylosowanych liczb
Mc no tak dobrze mówisz właśnie oglądałem losowanie z czwartku
Tam 1 wsza i 3 liczba też były zassane kolejne po nich czyli druga i czwarta się przykleiły ale spadły na dół do bębna z powrotem , dzisiaj 30 nie spadła a poszła z dziewiątką razem i tu był błąd
witam obejrzalam to losowanie pare razy ,ale w czasie losowania nie wyczytal tej 30 tylko pozniej powtorzyl wszystkie
Cześć
@4 995 734 panoramix:
A gdzie miała paść ?
A gdzie miała paść ?
Zosia tak bo było z szybko i wpadł w lekką konstrukcję hehe
@4 995 737 Sebastian_M:
Mam trójkę w Mini
Teraz się zacznie
Teraz się zacznie
Jednak losowanie na żywo więc nawet nie zdążył powtórzyć bo już plus się osowal
@4 995 740 Sebastian_M:
Miałem 36 a wylosowali 35 . Byłaby 4/5
@4 995 733 Zosia0101: czytał 17 26 9 12 2
@4 995 744 Gosia__77: A coś się działo?
@4 995 744 Gosia__77:
I co było dalej?
I co było dalej?
Dodatkowo śmierdzi przy 20 mln kumulacji i o to będzie się rozchodzić jednak przeważnie gra 2.8-3.5 mln zakładów a dzisiaj było 5.2 mln i taki błąd poszedł
Pytam bo mnie nie było.
Seba o co pytasz
@4 995 748 Sebastian_M: losowanie obejrzyj
No nic , bawimy się dalej 😂😂😂
@4 995 733 Zosia0101: czyli 30 nie była planowana dobre
Zosia konsternację miało być jak coś ale słownik wariuje 👍
@4 995 750 Gosia__77: Moment ok
Przyjrzałem się jeszcze raz losowaniu i problem był chyba gdzie indziej. Gdy została wciągnięta 9 to coś stało się z tym mechanizmem, który popycha kulkę na górze maszyny i ta 9 zaczęła się cofać. Za chwilę maszyna błyskawicznie wzięła kolejną kulę z nr 30.
Mc no tak ale jak 30 stka się przyssała to powinna wpaść na dół a ona poszła razem za 9tka , w losowaniu z czwartku przy liczbie nr 1 i 3 też się przydały druga i czwarta tyle że opadły nie poszły razem z tymi 1 i 3 kulą dzisiaj 30 też powinna opaść do bębna z powrotem , no ewidentnie maszyna zawaliła
Przyssały * kurxwa ten słownik tutaj masakra
Maszyna powinna zablokować 30 a nie zablokowała stąd to losowanie nie jest do końca fair i tyle 😄
Molo pokaż ten system 10 liczb co pisałeś
Tak czasem się udaje z wielu losowań ja też tak miałem raz na tydzień zakład i w 6 dniu miałem czwórkę
DiegoPolska. Ale z drugiej strony miałoby zostać anulowane jak wylosowano 6 kulek i każdy widział jakie liczby padły? Też złe rozwiązanie
@4 995 761 molosopot:
Mc wiem właśnie jeszcze raz to oglądałem
@4 995 761 molosopot: Ja się pytam gdzie jest liczba 15 ?
@4 995 761 molosopot:
No i ta 30 to nie miała prawa polecieć jako wylosowana tam się ta przekładnia tacos popsuła albo wałek nie wiem i została na górze zamiast opaść
Słuchajcie. Wylosowali 6 liczb i nie mogli już tego odwrócić. Musieli uznać losowanie za ważne.
Mc rzeczywiście
30 miała prawo czy nie miała prawa ale wpadła i nie mieli wyjścia . Ewidentnie maszyna się popsuła.
9 tka jakby nie została na 100% zassana już chciała opadać ale 30 stka wskoczyła i ja dopchala
Dlatego nie powinno być takich maszyn.
Pasko tu nie widać tego
Trzeba cały bęben i zbliżenie i najlepiej wolniej
Ale mc dobrze zauważył
9 zassalo po czym trwało to trochę i chciała opaść jakby do bębna znowu a wtedy 30 stka zassana kolejna na szybko dopchala 9tke i dwie na raz poszły
Hm 30 miała wpaść tak poprostu z filmiku widzę może się jej spieszyło nie wiem pociąg imprezka polewają biegunka ważne że ,7 liczba z tyłu się nie pojawiła
@4 995 769 Sebastian_M: 

@4 995 768 Sebastian_M: Jest w drugim zakładzie ...
Tak tak mc dobrze zobaczył 9 tka długo wisiała jakby nie chciała przejść na stronę opadająca jako wylosowana już miała z powrotem wrócić na dół do bębna a 30 stka ja dopchala , 30 stki nie powinno być
Powinna być maszyna z wybierakiem a nie taka która zasysa kule.
To poszedł błąd , 9 zassalo ok 30 stkę też jako kolejna , przy 17 serce pierwszej też była przyklejona ale opadła a tutaj już nie i poleciała z 9tka dla mnie to poszło tak jakby właśnie 30stki brakowało komuś to szóstki no ale popierdzielic sobie można 😄
Seba no ta maszyna jest kiepska już w mini lepsza tam nie dojdzie do błędu jak dzisiaj poszło
Najlepiej sobie to zobaczyć w zwolnionym tempie i przybliżyć obraz
Bo na normalnym speedzie słabo widać
@4 995 786 Sebastian_M: Za ujawnienie pewnych szczegółów zwolnili pewnego dyrektora TS.Nie chce wklejać tutaj jego wypowiedzi.Jaroslaw Tomaszewski groził mu sprawa karna.
Tego typu maszyny już się psuły przy losowaniach Ekstra Pensji. Tego starego typu jak w Mini Lotto czy Multi Multi są mniej awaryjne
No ta maszyna do dużego kiepska jest fakt
@4 995 794 DiegoPolska: Wiecie dlaczego pan Lotto rozstał się z TS ?
Kiepska bo właśnie to pokazała dzisiaj 9 tka za długo tak stała miała na dół spaść ale do bębna z powrotem szybko 30 wskoczyla
Molo.a.kto był panem lotto ?
Ciekawe czy prowadzący losowania są wtajemniczeni w to jakie tam przekręty idą w ustawianiu losowań. Tylko muszą milczeć już nie powiem pod groźbą czego
Teoretycznie ktoś miał szczęście bo miał 30 stkę która nie opadła do bębna i to jego była szósta trafiona a ktoś się będzie wkurzał że poszedł wałek
Ryszarda znam hehe
Ale czemu się rozstał nie zagłębiałem się
To działa w dwie strony temu co brakowało 30 stki i ja dostał miał szczęście a ona powinna wrócić do bębna dalej się kulać a ktoś powie że wałek bo dwie na raz poszły a może właśnie im by wylosowali ich liczbę
Po 17stce też była przyklejona ale ona opadła na dół a 30 stka już nie i tyle
I akurat 19 mln przypadek ? Może nie chce szukać spisku ale trochę śmierdzi , rozejdzie się po kościach tyle że ci co mieli 5/6 będą wkurwieni bankowo bo 30 nielegalnie poszła za 9 tką miała opaść na dół i wtedy może by wylosowali komuś innemu albo w ogóle
133 piątki to 133 osoby które teoretycznie mogły mieć inną liczbę i czekać na nią hehe lotto 😄😄😄
@4 995 799 MCSl: Tak
@4 995 802 DiegoPolska: Chodzilo o wielką kumulację. ..Właśnie dyrektor TS mówi o nim w pewnym programie.W ostatniej chwili odsunęli go od losowania.
@4 995 797 DiegoPolska: Solenizant z 3 kwietnia...