Wpisy 4 995 592 – 4 995 700
23 marca 2024 22:13 → 23 marca 2024 22:38, 100 wpisów
Scenic. W sumie 6 liczb wpadło. Dobrze że nie wylosowali siódmej tak jak kiedyś w Multi Multi 21. Ta 30 tak dziwnie wpadła, pan Marcin początkowo jej nie odczytał
ten kto dzisiaj trafi 6z6 too bedzie miał farta przy takim losowaniu
Dwa kosze multi dwa kosze mini na 14 nie grałem w lotto 3/6 skan zaraz dam zaufanym liczę na ich dyskrecję
Dziś słabo... I Dobranoc...
Ogladaliscoe ? Haha mocny wałek z liczbą 30 wessało liczbę razem z 9 tka
Będzie o tym głośno tak nie powinno być maszyna zajebała sprawe
ewidentnie błąd ludzki,bo maszyny są sterowane przez ludzi...
20 mln i maszyna się zjebał haha dobre 30 nie powinna wypaść
No właśnie , Tomi wejdź na YT i zobacz sobie losowanie dużego lotka
Mieli szczęście że na końcu się to nie stało, bo by wpadło 7 liczb...
Maszyna nie zablokowała kolejnej kulki po liczbie 9 i spadła po 9 tce razem z nią tak de facto
Jak spadła 9 to 30 powinna wpaść do bębna a nie za nią , to nie była z osobna kolejna zassana
Ukręcili wała dzisiaj nie ma co
Przypomniało mi się kolejny raz losowanie Multi Multi z 24.10.2009 kiedy w Multi padło 21 liczb. Tylko wtedy przy czytaniu pani Łoska-Ostrowska, czytając z grafiki wyświetlanej pominęła całkiem tę kulę. Tutaj pan Mańka się zorientował, że wpadła jedna dodatkowo wcześniej
Kto miał 30 to się modlił żeby spadła na doł do wylosowanych haha ale taki błąd
Tak zorientował się ale była lekka konsystencja na początku ale ona nie powinna wpaść do wylosowanych bo zassana była 9 a wciągnęło też 30 stkę
Mewa ja nie wykluczam, że ta 30 się wymknęła spod kontroli totalizatora
żadnego oszustwa nie ma, błąd maszyny, wylosowano 6 liczb więc wszystko jest okej, gorzej gdyby wylosowano 7 kulę, ale tak się nie stało
A czy 30 stka by została wylosowana później to mało prawdopodobne
Bardzo możliwe, że nie zostałaby wylosowana. Ale każdy widział, że wpadła. Potem prowadzący odczytał 6 liczb czyli de facto prawidłowo jest
Płytek teoretycznie ale 30 nie była zassana tylko 9 a 30 się przykleiła do 9 tło i spadły dwie zobacz w mini jak się kule biją i przyklejają ale tam nie mogą dwie wypaść w jednej tubie bo są do góry losowane
@4 995 627 panoramix: covida nie przyjęło szczepionki to teraz się strzepiło
Tak będzie się lotto tłumaczyć tylko ale 30 nie zassalo prawidłowo
Jeden pies błąd i tyle ja nie wygrałem haha
no tak to błąd maszyny zwyczajny, nie ma co się doszukiwać spisku lotto, myślę że na pewno po tym wymienią maszynę
Teraz ciekawe ile będzie 6stek czy w ogóle
Plutek no ja nie szukam spisku nie daleko jestem , widać że błąd maszyny
ale na pewno zaraz pojawią się komentarze i artykuły z pytaniem czy lotto jest oszukane
Na lotto nie liczę.. Fajnie byłoby mini trafić. Do kolejnego tygodnia..
Plutek a to na bank będzie o tym głośno
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Nie wiem o co Ho niech będzie błąd maszyny gorzej gdyby faktycznie 7 liczba wpadła lub miała wpaść wpadała liczba x a wpadła liczba y
@4 995 642 tomi77: Chcesz takie coś ???

Ludzie będą się burzyć bo im nie siadło więc spisek będzie i że wałek poszedł haha
Tu kiedyś kolega fajny artykuł napisał jak to się ludzi robi w jajo blokują dany zakład przez komputer potem wygrywający widmo
@4 995 648 DiegoPolska: Widzisz wałek w moich dwóch zakładach na 2 losowania ?
Oszukane pewnie jest. Ale sytuacja jest dwuznaczna. Czy 30 miała wypaść w osobnym zassaniu ale że kulki są prawdopodobnie magnesowane to się zczepiła z 9 i wpadły razem. Czy jednak 30 wymknęła się spod kontroli i wylosowana miała zostać inna liczba.
MC no wymknęła się bankowo maiło jej nie być
@4 995 653 MCSl: Tam musi wejść ....
@4 995 654 Gosia__77: w sieci wrze
30 też niby wg mapy po 26 wychodziło pasowało lecz Zer nie trawie ps nie broni ts żeby nie było
Molo wałek ? U ciebie nie ma hehe
6 liczb wylosowali ok ale 30 nie jest prawidłowo wylosowana liczba
@4 995 660 DiegoPolska: Ale w tym jest czwórka , w systemie na 10 też jest czwórka.
30 miała spaść do bębna kręcić się i ponowne ssanie , w mini też się kleją liczby ale dwie nie mogą wypaść na raz jak to miało miejsce tutaj dzisiaj w dużego
Molo widzę że czwórka 👍💪graty
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 215 630,70 zł
"czwórka" płatna 577,00 zł
"trójka" płatna 23,80 zł
"czwórka" płatna 577,00 zł
"trójka" płatna 23,80 zł
@4 995 647 molosopot:
pewnie przeszkadza przez blokadę podmuchem za 9-tkącta 30-tka
Dla mnie losowanie w dużego nie powinno być uznane ale oczywiście będzie
@4 995 673 Gosia__77: a jednak to prawda,ze nadchodzi przebiegunowanie
Pójdę w poniedziałek do roboty i co powiem że 30 taak 30 lat roboty jeszcze przede mną nie powiem że mnie Lotto h.ja zrobiło bo wstyd
Molo pokaż ten systemowy 10 liczb 💪
Albo ta 30 też była ustawiona ale miała być wessana normalnie - osobno ale maszyna zrobiła psikus
Ile płacą czwórek za system 10
Mc maszyna zrobiła psikusa tyle że 30 powinna wpaść na dół i się kręcić dalej i kolejna miała być zassana może by była 30 ale mała szansa
Dlatego ja uważam że to nie fair ze strony lotto dla grających z drugiej strony komis siadło 30 a inny będzie krzyczał że oszustwo hehe
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 18 939 913,40 zł
"piątka" płatna 3834,40 zł
"czwórka" płatna 101,00 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 3834,40 zł
"czwórka" płatna 101,00 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 24 x 1000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 10 x 100 zł
No 1 szóstka wałek
Komuś 😄😄