Wpisy 4 936 219 – 4 936 350
15 stycznia 2024 14:15 → 15 stycznia 2024 16:02, 100 wpisów
@4 936 214 Bolo22: na jednym mam 21 na drugim kuponie 26
@4 936 213 Bolo22: nie wiesz po co sie przeglady robi
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Kaskady - padło 72 x 25 zł
@4 936 215 sony71: Wieczorem będzie lepiej, zasługujesz na to
@4 936 220 waldus:
@4 936 220 waldus: chlopie takie cos to sie samemu robi
@4 936 219 marc1978: najgorsze ze tyle bylo dwudziestek a odpowiednie nie weszly. Szalu bym nie miał ale wzrot chociaż
@4 936 226 Bobo a papir wystawisz
@4 936 209 waldus: 6/14, coś już możnaby z tego złożyć
ylko któraś z tych wylosowanych liczb może go ułaskawić
To wpis Pasko.
A wpadło dzisiaj 74 (nawet jako plus)
Więc jest nadzieja
To wpis Pasko.
A wpadło dzisiaj 74 (nawet jako plus)
Więc jest nadzieja
Ja w tym tygodniu robię przerwę w multi, tylko na sucho, za dużo kasy poszło na "promocji"
Mam tylko mini puszczone na cały tydzień. Poobserwuję liczby.
Mam tylko mini puszczone na cały tydzień. Poobserwuję liczby.
@4 936 224 molosopot: Dzięki 👍
@4 936 231 Kruk82: Dobrze robisz, że grasz mini na cały tydzień
@4 936 228 waldus: papier to od komina jest potrzebny a nie od pieca chyba ze u was jest inaczej
@4 936 234 molosopot: nie ma co zmieniać co chwilę, trzeba dać szansę wybranym liczbom choć wiadomo, że można się nie wstrzelić
W szczęśliwej kolekturze zagram ponownie kuponem z Zabrza na którym miałem 2 x 1520 zł bo 2 x wysłałem ten sam kupon.Mimo, że mam zagrane Mini online na cały tydzień, zgram ponownie w wymienionej kokekturze na 2 losowania 10 zakładów.
Papier od kominiarza jest potrzebny tylko i wyłacznie do tego jak by w razie pożaru to do ubezpieczyciela
@4 936 236 Kruk82: Jestem dobrej myśli, czego dowodem są powtarzające się liczby w MiniLotto, które to sam widzisz.Zdrada liczb to samoboj
Ale lipa.. Profil.. To nie ma już sensu.. Na 14 jutro coś zupełnie innego..
@4 936 236 Kruk82: Nie zapomnę liczb w Mini lotto, które trafiłem też w styczniu , nie pamiętam którego roku.Zagralem liczbami dzieci , prawie samymi 20 - tkami, miałem prawie 1400 zł.
Papier od kominiarza też potrzeby.. Jakby krmtis budował czy przerabiak dom.. Albo przerabial na gaz. Też zadają
Nie zapomnę liczb :.24,25,27,29,31,
wszystkie urodzinowe, to była uczta.
wszystkie urodzinowe, to była uczta.
@4 936 242 molosopot: ładne trafienia notujesz, brawo
@4 936 250 Kruk82: Patrz , to też urodzinowe ( daty ) :.7,22,23,26,27, tylko zamiast 23 dałem 33, a szkoda, tu był błąd, ale wygrana była ponad 1200 zł za czwórkę.( Stacja paliw w Siemianowicach Śląskich.
@4 936 251 Kruk82: pozdrow grazie a jak ci sie uda to robin huda
Optuje za zakładem.nr 3 a pozostałe z pominięciem liczb 40,41,24, w ich miejsce może 42, 38, 39 👺
@4 936 230 emerytka 46: na balkonie sexi wygłądasz
@4 936 261 wujek74: a teraz kontroluj slownictwo czyli debil itp
wujek 74 odblokowany nareszcie
@4 936 262 Bolo22: a w dupe mam słowicto byle by po polsklu było
@4 936 265 multijune177:
Co ?
Co ?
@4 936 265 multijune177: a co nie masz z kim sznapsa walnąć?
Przyzwoitość jest ważna dla budowania i utrzymywania pozytywnych relacji z czatowiczami.Szaniwanue innych, słuchanie ich u okazywanie empatii to cechy, które sprawiają, że relacje międzyludzkie są bardziej satysfakcjonujące.Przyzwoitosc nakazuje przeprosić osoby , którym ubliżano - tak ze strony sprawcy - jak i odpowiedzialnego za dopuszczenie do takich czynów.
@4 936 265 multijune177:
Odblokowanie wujka to brak konsekwencji i przyzwolenie na ubliżanie i grożenie innym osobom
Odblokowanie wujka to brak konsekwencji i przyzwolenie na ubliżanie i grożenie innym osobom
@4 936 266 wujek74: jak chcesz twoj wybór
@4 936 265 multijune177:
Bez wujka było w miarę kulturalnie i bezpiecznie. Teraz znowu zaczną się obelgi i brak poszanowania dla drugiej osoby
Bez wujka było w miarę kulturalnie i bezpiecznie. Teraz znowu zaczną się obelgi i brak poszanowania dla drugiej osoby
@4 936 268 wujek74: jasne żebym co wychlał jaki dobry bimberek
@4 936 274 Sebastian_M: seba zluzuj trochę ile idzie czytać tych twoich love story
wujek to pożywka dla takich jak walduś i inni. Zobaczcie kiedyś walduś tu nie przeklinał. jak zobaczył że wujkowi wolno to i on zachowuje się beznadziejnie. Za nimi idą następni i lawina leci. My tu chcemy spokoju normalności a nie chamstwa i przemocy.
@4 936 269 molosopot: aleś się napocił,do pasko napisałem jedna obelga z twojego nicku i wypierdalasz na w czasy więc zamknij jadaczkę w stosunku do mnie pajacu,tyle w temacie
@4 936 277 multijune177: Piszę prawdę bo ludzie też mi piszą co tu się dzieje. I nie tylko ci ludzie których tu widzisz i znasz. Czytają nas dziesiątki osób które nie udzielają się na czacie a mam z nimi kontakt i piszą co o tym wszystkim myślą. Nie idzie to w dobrym kierunku.
@4 936 279 Sebastian_M: Popieram, ale to jest walka z wiatrakami - do czasu. ..
Pasko czy Ty widzisz co wujek74 nadal pisze ?
I pozwalasz mu na to?
Dostał bana i nic sobie z tego nie robi. A wiesz dlaczego?
Bo pozwalasz mu na wszystko i z Twojej strony nie ma konsekwencji a on regulamin tej strony ma gdzieś. A jeśli ma regulamin gdzieś to i Ciebie też bo tak to działa . Czy Ty tego nie widzisz?
I pozwalasz mu na to?
Dostał bana i nic sobie z tego nie robi. A wiesz dlaczego?
Bo pozwalasz mu na wszystko i z Twojej strony nie ma konsekwencji a on regulamin tej strony ma gdzieś. A jeśli ma regulamin gdzieś to i Ciebie też bo tak to działa . Czy Ty tego nie widzisz?
darek650305m typował(a) za 4 zł w Keno nr 1253565 i trafił(a) 500 zł
ale seba my nie mamy po 18 lat my jesteśmy stare byki
a może niech każdy ma swoje towarzystwo z którym lubi pisać, czytać lub zamienić parę słów itd
a może niech każdy ma swoje towarzystwo z którym lubi pisać, czytać lub zamienić parę słów itd
@4 936 277 multijune177:
Spójrz na to tak jakby działo się to wszystko w Twoim domu. Pozwolił byś na takie zachowanie u siebie ?
Jeśli tak to co tu dużo mówić - patologia.
Spójrz na to tak jakby działo się to wszystko w Twoim domu. Pozwolił byś na takie zachowanie u siebie ?
Jeśli tak to co tu dużo mówić - patologia.
@4 936 284 Sebastian_M: Jak Cię nie lubić ? Nic dodać , nic ująć.Przyslowie mówię, że ryba psuje się od głowy, w tym przypadku też od głowy!
i fajna sprawa że jest taka opcja "dodaj do zaufanych" i "zablokuj"
bo jak kogoś nie lubisz czy czujesz że Ci towarzystwo nie odpowiada ...dajesz blokuj
bo jak kogoś nie lubisz czy czujesz że Ci towarzystwo nie odpowiada ...dajesz blokuj
@4 936 286 multijune177: To zamieniaj swoje parę słów ale bez obrażania innych i bez przekleństw które czytają inni i bez gróźb pobicia ok ?
@4 936 290 multijune177:
I nie wymuszaj z mojej strony blokowania bo tu nie o to chodzi.
Nie tylko ja jestem na tej stronie i ci ludzie niech sobie to uświadomią. Ich zachowanie wpływa na innych. Po takiej negatywnej lekcji jeden z drugim wyjdzie na ulicę i też będzie wszczynał burdy i ubliżał bo jak można tu to dlaczego na ulicy niby nie?
I nie wymuszaj z mojej strony blokowania bo tu nie o to chodzi.
Nie tylko ja jestem na tej stronie i ci ludzie niech sobie to uświadomią. Ich zachowanie wpływa na innych. Po takiej negatywnej lekcji jeden z drugim wyjdzie na ulicę i też będzie wszczynał burdy i ubliżał bo jak można tu to dlaczego na ulicy niby nie?
@4 936 288 Sebastian_M: ale nie wiem o czym ty piszesz...jaka patologia
przecież jak kogoś "atakujecie "nie tylko tu to szukacie ludzi na fejsie ,szukacie jakiś danych o życiu itd no to jest chore ....kto tak robi
po co mi wiedzieć ?znamy się z np.czata multipasko i wystarczy a nie sprawdzać czy jest taki na żywo :jak żyje, gdzie pracuje ,czy jest żonaty ,czy kawaler czy był w wojsku ....po co to komu
przecież jak kogoś "atakujecie "nie tylko tu to szukacie ludzi na fejsie ,szukacie jakiś danych o życiu itd no to jest chore ....kto tak robi
po co mi wiedzieć ?znamy się z np.czata multipasko i wystarczy a nie sprawdzać czy jest taki na żywo :jak żyje, gdzie pracuje ,czy jest żonaty ,czy kawaler czy był w wojsku ....po co to komu
@4 936 288 Sebastian_M: ale co ty mi tu wyjeżdżasz :"że pasuje mi to ,bo to patologia ,bo w twoim domu "hola,hola niech Cię moje prywatne życie nie interesuje bo jak ci do domu i garów ,łóża nie zaglądam ....więc bez takich
gdzie stonka?
tak bardzo ją przepraszam
głopi i podwoływem byłem,
tak bardzo ją przepraszam
głopi i podwoływem byłem,
@4 936 298 multijune177:
Nie interesuje mnie Twoje życie czy to osobiste czy zawodowe. Jesteś tu i zachowuj się kulturalnie. Jeśli tu nie potrafisz się w miarę normalnie zachować wnioskuję że albo jesteś z patologii albo imponuje Ci to bo na ulicy nie wypada. W pracy co o mnie powiedzą koledzy i koleżanki, W domu przed żoną dziećmi czy mamą i tatą nie chcesz pokazywać jaki jesteś naprawdę więc przychodzi taki jeden z drugim i na MP pokazuje jaki jest kozak. A tak naprawdę jest malutki i obleśny ze swoimi wulgaryzmami. Chce pokazać swoją moc ale nie potrafi inaczej tylko w necie bo na ulicy by mu na to nikt nie pozwolił. I nie broń takich ludzi bo to świadczy o Tobie
Nie interesuje mnie Twoje życie czy to osobiste czy zawodowe. Jesteś tu i zachowuj się kulturalnie. Jeśli tu nie potrafisz się w miarę normalnie zachować wnioskuję że albo jesteś z patologii albo imponuje Ci to bo na ulicy nie wypada. W pracy co o mnie powiedzą koledzy i koleżanki, W domu przed żoną dziećmi czy mamą i tatą nie chcesz pokazywać jaki jesteś naprawdę więc przychodzi taki jeden z drugim i na MP pokazuje jaki jest kozak. A tak naprawdę jest malutki i obleśny ze swoimi wulgaryzmami. Chce pokazać swoją moc ale nie potrafi inaczej tylko w necie bo na ulicy by mu na to nikt nie pozwolił. I nie broń takich ludzi bo to świadczy o Tobie
@4 936 305 multijune177:
Tak jak napisałem. Twoje zachowanie świadczy o Tobie. Klaskanie osobom zachowującym się niegrzecznie daje mi do myślenia że albo jesteś słaby psychicznie i starasz się zdobyć uznanie u osób głośnych i chamskich albo sam też taki jesteś.
Tak to niestety wygląda i nie obrażaj się na mnie za szczerość
Tak jak napisałem. Twoje zachowanie świadczy o Tobie. Klaskanie osobom zachowującym się niegrzecznie daje mi do myślenia że albo jesteś słaby psychicznie i starasz się zdobyć uznanie u osób głośnych i chamskich albo sam też taki jesteś.
Tak to niestety wygląda i nie obrażaj się na mnie za szczerość
@4 936 299 Sebastian_M: ale jakie chamskie zachowanie
nie wiem ile masz lat ale szukaj towarzystwa dla Siebie do swojego wieku.
zluzuj Seba bo ty tu jakiś czak noriss jesteś czy inny ochroniarz czata
nie wiem ile masz lat ale szukaj towarzystwa dla Siebie do swojego wieku.
zluzuj Seba bo ty tu jakiś czak noriss jesteś czy inny ochroniarz czata
@4 935 977 Pasko: To są przeprosiny tego bandyty czatowego za obelgi i groźby.W tej sytuacji zdejmij blokady K30, Arogancki166, Jutro i innych oraz odblokuj tych użytkowników, których zablokowałes na wniosek tego bandyty czatowego.

@4 936 310 multijune177:
Nie jestem Chuck Norris tylko normalny użytkownik czata który nie pozwoli sobie na jakiekolwiek obelgi kierowane w stosunku do mnie lub osób trzecich.
Nie jestem Chuck Norris tylko normalny użytkownik czata który nie pozwoli sobie na jakiekolwiek obelgi kierowane w stosunku do mnie lub osób trzecich.
@4 936 310 multijune177:
Uświadom to sobie raz na zawsze
Uświadom to sobie raz na zawsze
wpis @4 936 311
No proszę
Pasko widzisz jak wujek74 reaguje na wypuszczenie z lochu?
Od razu atakuje i pokazuje że on tu rządzi i trzyma cugle.
W ten sposób nigdy nie będzie tu dobrze.
No proszę
Pasko widzisz jak wujek74 reaguje na wypuszczenie z lochu?
Od razu atakuje i pokazuje że on tu rządzi i trzyma cugle.
W ten sposób nigdy nie będzie tu dobrze.
ale się zachowujesz jakby to było twoje ranczo i niewolnicy ,którzy muszą robić tak jak ty chcesz
z jakiej ty bajki jesteś??
z jakiej ty bajki jesteś??
@4 936 317 multijune177:
Mylisz pojęcia.
Uświadom sobie że zachowanie pewnych osób w tym wujek74 jest szeroko rozumiane jako naganne.
Nie mające uznania w oczach ludzi.
Dużo osób boi się cokolwiek napisać bo boi się też że za to zostanie zbluzgana lub polecą groźby których nie chcą nawet słyszeć. Nie widzisz problemu czy udajesz?
Mylisz pojęcia.
Uświadom sobie że zachowanie pewnych osób w tym wujek74 jest szeroko rozumiane jako naganne.
Nie mające uznania w oczach ludzi.
Dużo osób boi się cokolwiek napisać bo boi się też że za to zostanie zbluzgana lub polecą groźby których nie chcą nawet słyszeć. Nie widzisz problemu czy udajesz?
Słuchajcie.
Multijune177 z braku argumentów zablokował mnie.
Tacy są ci ludzie.
Ale nie martwcie się. Każdego kogo ktokolwiek bezpodstawnie zaatakuje będę bronił czy to tu czy na ulicy
Multijune177 z braku argumentów zablokował mnie.
Tacy są ci ludzie.
Ale nie martwcie się. Każdego kogo ktokolwiek bezpodstawnie zaatakuje będę bronił czy to tu czy na ulicy
@4 936 306 wujek74: to znowu chlejesz?!!
@4 936 320 Sebastian_M: Dziękuję 🥰 za właściwą postawę, za promocję zasady " warto być przyzwoitym ".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
@4 936 321 panoramix:
Chciałeś walczyć z Chuck Norris ?
Chciałeś walczyć z Chuck Norris ?
@4 936 321 panoramix:
A chciałeś autograf ?
A chciałeś autograf ?
@4 936 321 panoramix:
@4 936 324 Sebastian_M: a to ustawka jakaś?
@4 936 328 panoramix:
Nie ma żadnej ustawki . Ja się w takie coś nie bawię
Nie ma żadnej ustawki . Ja się w takie coś nie bawię

wszyscy dokładają się do kumulacji a kumulacja odda się Chackowi
@4 936 337 panoramix:
@4 936 316 Sebastian_M: Z uwagi na to, że Pasko posiłkuje się już inteligencja sztuczną, zapytałem SI ' Czy pochwala hejt i czy powinien przeprosić ' .To odpowiedź.

@4 936 331 Sebastian_M:
@4 936 348 Sebastian_M:
@4 936 348 Sebastian_M: Pozdrowienia od użytkowników z Niemiec, Kanady, Danii i Hiszpanii, którzy już się tutaj nie udzielają z wiadomych powodów.