Wpisy 4 900 866 – 4 900 988
14 grudnia 2023 14:17 → 14 grudnia 2023 17:27, 100 wpisów
Isla dala mi 1 numer 60 za to dostala ode mnie 2 numery 53.61 i jeszcze narzeka
Kaskada to jednak ostatnie podrygi tej gry ...Moze dadza zwycięski los na swieta?
@4 900 869 Mewa: Biedroneczka - noooo w sumie, mówili, że będą zmiany
a co się jej stało chyba z rana jeszcze pisała że jest tu dla typowania w keno co ją tak wkurzyło cóż jej decyzja
prawda jest taka ze kto za mocno poplynie to usuwa konto
@4 900 872 Mewa: a można bawić się w typowanie keno nie mając konta?
Monte.. A to oszustwo..
Noby proste 24 Traf 8 na 12 losowanych..a tu lipa
Noby proste 24 Traf 8 na 12 losowanych..a tu lipa
Miałem multi 3 liczby 4 zakłady wysłać.. Ale jeszcze nie czuję.. Ze dobrze typuje
@4 900 874 MONTEZUMA1: Nie rozumiem.
732. Biedroneczka1977 14.12.23 (09:38)
Jestem tu tylko ze względu na typowania keno , pisać nie zamierzam
Nie chyba że jestem w błędzie
Jestem tu tylko ze względu na typowania keno , pisać nie zamierzam
Nie chyba że jestem w błędzie
@4 900 880 Mewa: a był do tego jakiś komentarz - sam wiesz ewentualnie kogo, coś widziałeś ? Przy usunięciu konta, to chyba zostaje kajecik ew. jakieś programosy
jedyna droga to wygrana i trzeba na niej pozostac
idziemy droga na ktorej jest gdzies wygrana. narazie ide z 30 lat i jeszcze do tego miejsca nie dotarlem
Triset, nie czaj się - jak tam u Ciebie ta nowa zdrapka - dwa kolory na raz ?
a po wygranej beda na drodze staly ksiezniczki i to wiele
ksiezniczki przy drodze znane tez jako tirowki
@4 900 885 waldus:
Ja wszystko widze
Zapplacilam za leki 400,poproszę o zwrot ts
@4 900 895 islandorka30,5: o maj god zupełnie i islanadorce zapomniałem
Isla daj pewniaka zrobimy big maca
nowa zabawa pojedynek z liderem on 74 ja 73 0:1 dla goscia
pojedynek z liderem parek 42.45/33.33
pojedynek z trojek 13.32.42/7.28.33
sredniowieczne pojedynki rycerzy znow modne
zasady pojedynku. lider daje numery a ja swoje najblizsze tylko z lewej strony
@4 900 900 waldus:
@4 900 901 MONTEZUMA1: później,bida z mm,na w.mam mini
czekam na pione lidera jeszcze. widac juz z pojedynkow ze 33 jest hot
Mi najlepiej idzie pensja,ale kiepsko płacą
pojedynek z 10 tez bedzie. wygrywaja numery hot
Właśnie za sylwka zapłaciłam 700,ts oddaj
idziesz na bal
Co Biedroneczka1977 zrobiliście?? Za bardzo się cieszyła z Tuska
@4 900 915 MONTEZUMA1: zawsze chodzę,szkoda mi nie iść, lubię tanczyc
Nigdy nie wiadomo kiedy ostatni,zdrowie iepskie,wojna za rogiem,do grobu nie zabiore
Choć mogłam iść za 200,ale stary nie chcial
Idę obiad kończyć nara
pewnie trzeba sie pobawic. ja wolalbym ogladac peterdy z laska przy oknie i odpalac petarde musze sobie kogos zaprosic
@4 900 924 Robal_36:
coś wygrałem
coś wygrałemNie mogło być dwóch głównych wygranych w Kaskadę.Juz kiedyś tak było.

Ale na czoła bym się nadxusl.. Wyje zdam hulajka a tu slepok o jedenj lampie.. Myslalem zd to skuter.. Tylko Hampel.. Mnie uratował..
slawek typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 nr 367491 i trafił(a) 250 zł
62 73 takie dziś miałam pewniaki sprawdziły się nie podawałam bo zapomniałam
3 4 73
3 4 62
Z tego
3 4 73
3 4 62
Z tego
@4 900 938 tomi77:
Trochę chore nauczyciel 6200 zł brutto.. Ten od podstaw.. Z drugiej strony.. Ma studia.. No nie po tk się uczył by mieć 3000 zł na rękę
Widziałem dziś Putina.. Dziwne.. Przecież już nie żyje od miesiąca
@4 900 942 tomi77: Jak Ty kochasz pisać głupoty!
Czemu Biedroneczka1977 USUNEŁA KONTO????????????????
@4 900 940 Gosia__77: Israel to zło, potworne zło! To nosi miano Ziemi Świętej?;
@4 900 946 multijune177: ktoś musiał ją zadrażnić lub coś od paru dni jakaś była podenerwowana
@4 900 907 Robal_36: to nawet nie było smieszne a nick wymieniony spowodował odruch wymiotny
@4 900 882 Robal_36: nie wiem nie znam się zarobiony jestem
@4 900 881 wujek74: ale że co nie trzeba być zalogowanym by grać w keno to ja żyłem w nie swiadomości hm lub nie kumam cóż ja być mewa nie żaba
@4 900 940 Gosia__77: Konflikt izraelsko - palestyński jest złożony i wielowymiarowy, a bombardowania są jednym z aspektów tego konfliktu.Istnieje wiele innych czynników i kontekstów, które wpływają na tę sytuację.
Czasami zaczynam rozumieć pewnego posła ....
Czasami zaczynam rozumieć pewnego posła ....
A.. Bo pije rzadko.. Więc mi to bez różnicy.. Jak zacząłem ćwiczyć od 1 grudnia.. Ograniczyłem piwo i papierosy..
@4 900 958 molosopot: Wreszcie wroci normalność! Skończy się szczujnia w TVPiS.Nie będzie hejtu.
Wyzwanie 1500 pompek w 39 dni regularnie 2 x 25 wieczór chce osiągnąć.. Mam silna wolę.. Nawet niedziele nie odpuszczam.. Chociaż nie wiem jak z wagą.. 16 idę zobaczyć.. Jak jest to samo to ok..
@4 900 952 tomi77:
Tomi, miłej lektury i wygranej zycze.
Tomi, miłej lektury i wygranej zycze.
@4 900 964 tomi77: no widzisz zdrowy chlop i na rencie
No palę tak jak jak pije.... Moge nie pić alko nawet 4 dni.. Jak się uprę..
@4 900 968 tomi77: a jakie masz choroby ?
Jakbym był zdtowyto był został tenisista ziemnym.. Zawsze ciągnęło mnie w stronę sportu..
@4 900 940 Gosia__77: I ci właśnie Żydzi pala te świeczka co im Braun zgasił
Tu wypisywać.. Nie na sensu.. Wolałbym mieć dwie zdrowe nogi i ręce..
ja stwierdzilem ze komputer mnie nie zabije wiec moge pracowac
Nie wiem ale.. Wejdźcie sobie na Brauna stronę czy inna.. Gdzie Żydzi mówią że to nie zadne święto religijnec. A historyczne święto.. A te świeczki są upamiętnieniem jakiegoś pogromu.. A w Sejmie dam zgodę Kaczyński.. One nigdy nie były palone..
Angierski a dostajesz gode na kierowanie pojazdami. Czy jak to jest.. Bo kuzynki maz na cukrzycę.. I bezterminowe prawko.. A ja jako inwalida 2 grupy co 5 lat.. Badania psychomotoryczne.. Słuch wzrok, stan równowagi.. Trochę chore..
@4 900 976 tomi77: Mogł rozmawiać , nie stosować przemoc, agdyby miał broń jak Ziobro to mogło dojść do tragedii.Zachowanie - czyn Brauna to dowody, ze w parlamencie sa niebezpieczni......
Mam dobry humor.. Nie byłem u Roksy wysłać. Bo pojechałem w innym kierunku.. Znowu by.. Powiedziała.. Ze nie jest gotowa..
Ginkofar.. Właśnie wczoraj pisałem na fb.. Ogólnym do uja straż marszałkowska.. Przecież jakby Braun miał pistolet.. A nikt go nie sprawdził.. Mógł zabić tego Żyda i kilku innych..
Ed Scheeran.. Perfect.. Dziś kolejna lekcja tłumaczenia. Po kolacji se rozpisze.. By zabić ta cholerna ciszę..
@4 900 986 tomi77: Widzę, ze zaczynamy się rozumieć.A pamiętasz jak inny swir policzkował posła ?,Tez z tego samego ugrupowania.
Czytasz , ze pewna grupa w Warszawie chciała upamiętnić zabijcie pierwszego prezydenta Narutowicza nijakiego Eligiusza Niewiadomskiego?To wszystko zmierza w złym kierunku.
Czytasz , ze pewna grupa w Warszawie chciała upamiętnić zabijcie pierwszego prezydenta Narutowicza nijakiego Eligiusza Niewiadomskiego?To wszystko zmierza w złym kierunku.
przed kolacja a po ćwiczeniach..