Wpisy 4 898 387 – 4 898 547
11 grudnia 2023 15:40 → 11 grudnia 2023 18:04, 100 wpisów
Co ?
@4 898 385 waldus:
A żona nie daje w pokoju?
A żona nie daje w pokoju?
@4 898 385 waldus:
A żona nie daje spokoju ?
A żona nie daje spokoju ?
Był chyba maj słoneczny dzień park na Grochowie zobaczyłem cię
Znaczy oczy wreszcie się spotkały jak odbicia zagubiony gwiazd Byłaś blisko Wszystko zrozumiałem kto odejdzie zawsze będzie sam na zawsze i na wieczność
Tyle samotnych dróg Musiałem przejść bez ciebie tyle samotnych dróg Musiałem przejść bym mu odnaleźć Ciebie tu
w sali okrągłej
jakiś facet z Żoliborza parę razy zasnął...
ale go budzili
jakiś facet z Żoliborza parę razy zasnął...
ale go budzili
Nasze oczy wreszcie się spotkały..? To ja wymyslilem.. Pokaże później..
@4 898 399 tomi77: jakim emerytem jak on ani dnia nie przepracował tylko na garnuszku Polaków których nienawidzi siedział i siedzi co się nachapal to jego jak by miał się z kimś dzielić kot nie weźmie
@4 898 398 tomi77:
Ok.. To nie dębowe mocne.. Ale teraz ograniczam alko i papierosy.. Chce kontynuować wyzwanie.. 2 x 25 pompek wieczorem kolejnych 10 dni.. By dobić do... 1000
6,17,25,27,42,44 no takie dostałem.. Z maszyny lotto z plusa nic nie chce. Bo miś dołożyłem zety
@4 898 396 tomi77: do kosciola chodzisz radia kler sluchasz a szczochy w adwent pijesz
@4 898 399 tomi77:
1139 raz tłumaczę, że ja nie jestem emerytem
ale ty jak zawsze nie czytasz wszystkich moich wpisów,
baaaa, ty chyba nie czytasz nawet swoich wpisów
inaczej chyba nie robił byś tyle błędów, byków
które prawie w każdym wpisie są
więc jeszcze raz tłumaczę tobie i nowym na tej stronie
że mój nick "emeryt" jest dla uczczenia mojego dziadka z wielkim humorem !!!
i TYLE
1139 raz tłumaczę, że ja nie jestem emerytem
ale ty jak zawsze nie czytasz wszystkich moich wpisów,
baaaa, ty chyba nie czytasz nawet swoich wpisów
inaczej chyba nie robił byś tyle błędów, byków
które prawie w każdym wpisie są
więc jeszcze raz tłumaczę tobie i nowym na tej stronie
że mój nick "emeryt" jest dla uczczenia mojego dziadka z wielkim humorem !!!
i TYLE
@4 898 399 tomi77:
on bogatszym
on nawet nie ma komórki, telewizora, samochodu
wożą go nawet na czerwonym świetle
on bogatszym
on nawet nie ma komórki, telewizora, samochodu
wożą go nawet na czerwonym świetle
Tak się zastanawiam, kto z tej tutejszej totalnej demokracji pierwszy zacznie rzucać epitetami …
@4 898 422 Robal_36: ogolnie mysle ze juz jest po Polsce . Jedyny ratunek to jakis madry Polsku rząd i wyjscie z tego syfu uni
153 parki w 40 losowan. ile parek nie trafilem?
tylko 16
tylko 16
co to moze znaczyc dla
najlepsza parka 8/40
No.. Moras to była normalka.. Ale czy te nowe łby beda lepsze? Muszę jutro dać to samo ale z plusem.. By mieć czyste sumienie... Ze wysłałem z plusem.. Kurva.. Zamiast dołożyć zeta. Muszę żnow się szlogac hulajka.. Do budy
@4 898 435 tomi77: vip juz wypity?
@4 898 436: a nie to kustosz
@4 898 438 Mulag: to odpoczniesz
Chciał zarobić na kryptowalutach. 71-latek stracił prawie 4 mln zł 71-letni mieszkaniec Lublina. Jak informuje tamtejsza policja, mężczyzna zaufał oszustom i zdecydował się na ogromną inwestycję w kryptowaluty. Gdy próbował odzyskać pieniądze, został oszukany ponownie przez ludzi podających się za prawników. Uważajcie nie ufajcie i tak łatwo nie dawajcie milinów które zarobiliście
Chciałem sprawdzić ile % ludzi ma te.. 7500 brutto.. Stawiałem 25 % pomyliłem się niewiele.. 30 %.. Ma średnia krajowa.. Więc niech oni głosuja dalej..
Dziś nie mam vipa.. Zreszta u mnie nie ma nawet w sklepach. Ale pamiętam w Swierardowie mieli kramery.. piwo.. Też mocne...
Mulag wcale gnoja nie żałuję.. Bo zrobili 2 x go w uja.. Jegni wyłudzili.. A niby prawnik wziął 800000 zł. I też uja zrobił by odzyskać.. Gdzie są ci cholernie bogaci emeryci?
lepiej akcje firmy kupić walutę nawet jak się straci to coś będzie
@4 898 454 wujek74: kisniesz na kwadracie
@4 898 443 Mulag: to jeszcze mu bylo malo wiec dobrze mu tak
w tym wieku jak bym miał 4 miliony to bym już w nic nie inwestował
Sebastian.
@4 898 455 waldus: kurwa okrągłego domu nie wybudowałem
Przerwa.
a ogolnie jak odmroza ceny pradu to bede placil z 600 zl za styczen / luty
@4 898 476 johno: trzeba będzie zmienić hasło anty rządowe

@4 898 480 waldus: dajmy im się wykazać
@4 898 483 gwidon: no mysle ze juz bede placil sporo
ja mam juz 2 miesiace gorace kaloryfery (ale nie parza tylko cieple)
moge ustawic sobie na pompie kiedy ma grzac w jaki dzien ile stopni od kiedy do kiedy
@4 898 503 Angierski: nie na żwir i kamienie
Maja się zabrać za rydzyka i jego ciemne interesy z 🦆 i🤥 kasa zamiast na onkologię szła do tego biznesmena mają też się wkoncu dobrać do darmozjadów z kk skończy się hulanka podobna do tej z dabrowej skończą się nieruchomości grunty za coś tam zapłać skończy się branie kasy za pogrzeb między innymi bez płacenia podatków jak to zrobią ukruca 800plus rozlicza pisuary z pieniędzy które poszły UJ wie na co i po co będę głosował na nich
Gwidon.
Nie będę więcej tu pisał o pogodzie, bo nie warto.
Nie będę więcej tu pisał o pogodzie, bo nie warto.
kubrak ubrać pić ciepłe zupy przespać ten okres jakie znowu grzanie
ja kupiłem grzejnik i zamontowałem na ścianie to chyba wystarczy jeszcze mam czymś ogrzewać bądźmy poważni
jak mi zrobili grzejniki w domu to jestem w rok 600-700 zl stratny nie moge tego przebolec.
ja nawet nie musze nic robic i mam cieplo
przy piecu trzeba troche pilnowac i wrzucac, wyrzucac popiol
ja nic nie robie kompletnie czasami tylko temperature ustawiam
przy piecu trzeba troche pilnowac i wrzucac, wyrzucac popiol
ja nic nie robie kompletnie czasami tylko temperature ustawiam
@4 898 528 Angierski: prąd pójdzie do góry to się zesrasz na rachunkach
@4 898 529 Mulag: bo zauwazyli ze ludzie ogrzewaja pompami coraz wiecej sie sprzedaje
to już lepiej bąki puszczać i jest ciepło tylko trzeba trzy talerze grochówki zjeść
Na domku jak na domku mieszkanie mam w spółdzielni mieszkaniowej takiej durnej że Hey place za tyle ilu zużyje a ci w lipcu aferę zrobili wydzwaniali szczególnie jeden babsztyl nadęty że coś jest nie tak poczułem się jak bym kradł wodę używał a wodomierz stał w miejscu nie muszę się tłumaczyć że nie używam że nie mieszkam tam itp durne babsko ma urojenia musiałem gościa wpuścić żeby sprawdził na jej żądanie czy wszystko gra co musiała być w furi jak się okazało że jest ok dziś dała SMS bym dał foto stanu licznika bo wg ich pomiarów coś nie tak a jak ma być jak nie używam wg regulaminu muszę tylko czy to nie jest nękanie
no jak zaplace 2000 za rok, to 3500 po podwyzce wiecj nie jest zle
@4 898 537 Mulag: to czemu jeszcze pompy nie masz?
wujek w gazownictwie a ciocia w urzędzie skarbowym zwolnienie jest od wszystkiego
Jak mieszkałem na mieszkaniu było więcej teraz mniej lub wogule tempa dzida
@4 898 539 Angierski: po co grzejnik stoi 24 godziny podpięty do kontaktu
@4 898 545 Mulag: no to masz zlote zycie
dobra
podwieczorek i myślimy nad liczbami
ciepełko