Wpisy 4 890 823 – 4 891 080
5 grudnia 2023 14:18 → 5 grudnia 2023 17:31, 100 wpisów
Nie gram narazie w te gry lotto. Bo to ciagle nic nie wchodzi to piepsze to
Dopisano wygrane Multi Multi
kiedy podajesz numery o 13:13 wpada 4/5 i brakuje 13
Montezuma prawie dobre oczek w ku
ale to byla pomylka . ta piona byla na inne losowanie a rano
17.20.28.43 3/4 tez
17.20.28.43 3/4 tez
piona na caly dzien 17.20.28.43.54.11.13.16.25 6/9
42 zl tylko za wyslanie przewidywanych piona na dzis razem
co nie weszlo gra dalej
Hura!!!
Dziewczynka odnaleziona cała i zdrowa w Katowicach.
Dziewczynka odnaleziona cała i zdrowa w Katowicach.
gracz ma zawsze szanse na pare zl
w plecy
najlepsza piona dnia daje 10 parek. ile parek juz weszlo w 10 losowan?
5/10 we wsi mowia ze wszystkie parki wejda w 20 losowan
5/10 we wsi mowia ze wszystkie parki wejda w 20 losowan
@4 890 847 Janosik 2009: pewnikiem kurwa twoja zasługa bo na multipasko o tym powiedziałeś cymbaleśniegu u ciebie w tym zakopanem 2cm
ciekawe kiedy zakopiec przenieśli w okolice szczecina pajacu za dychę
ciekawe kiedy zakopiec przenieśli w okolice szczecina pajacu za dychę
czyli bedzie rzniecie 10 parek co 20 losowan real na stawce
@4 890 847 Janosik 2009:
@4 890 868 tomi77: czemu ty wogole nie odpisujesz jak ktos sie ciebie pyta
@4 890 869 Bolo22: żebyś się wkurwił he he ma to w dupie
@4 890 872 Mulag: on ma wszystko w duoie. Panstwo mu da na wszystko
@4 890 836 tianshi84: Tymi zestawami powinien zagrać każdy kto marzy o 5 Mini Lotto.
@4 890 870 Bolo22: W centralnej tak mroźno?
@4 890 879 Ginkofar: tak
@4 890 882 tomi77: ale ja nie pytalem ciebie o pogode . Kazdy kto ciebie zapyta jakimś niewygodnym pytaniem to milczysz
ale do cholery daj te karmik i ten miałeś ten portfel czy coś w tym stylu robić i co gówno jest
@4 890 896 tomi77: ja teraz o nic ale czesto ktos cie pytał o cos a ty udajesz idiote lub jestes i ze nie widzisz
jak sram jestem na księżycu i ogladam ziemię z kosmosu jednak możliwe 

@4 890 901 Mulag: to u Ciebie?
@4 890 902 Bolo22: ja nie osoba co przypisuje sobie zdjęcia dużo daje swoich prywatnych to piszę uczciwie nie jest moje
Dobra.. Chciałem coś ciekawego zrobić.. I zrobię.. Ale mudi być trochę ciepłej.. W garażu grzebie.. Jednak takiego karmnika nie widzieliście.. Roboty od uja..
@4 890 906 tomi77: oki trzymam za słowo że dasz w okresie cieplejszym
koniec tego do cholery tylko węgiel drewno na trzecie piętro się chodziło jako dziecko z piwnicy w piwnicy schody i dwa piętra w bloku z wiadrami a tu takie wygody nie ma mojej zgody zakaz i kropka skończyła się zwrotka
mama uczyła jak się siekierą obsługiwać bo ojciec w grobie był to były ciężkie piękne czasy
@4 890 904 Mulag:
Dam na dniach.. Karmnik że skrzyni basowej.. No.. Ciekawie by wyglądał.. Ale nie wiem czy ptaków nie przestraszy.
Nie zazdroszczę żartuję sobie jest wygoda nie trzeba węgla ale tak pięknie nie będzie
Pompy ciepła pozeraja dużo.. Znajomy kupił drzewo do kominka.. Bo.. Zbyt dużo za energię idzie.. To jest lipa.. Jako ciekawostka.. W miesiąc pożarła mu tyle prądu ile w 3 miesiące razem do tyłu.. Nie na zmiłuj się
Zapomnieć o sobocie.. Nowym troem zagram... Koszt duży jak dla mnie.. Kolo 150 zł. W 3 tygodnie
eldra typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 nr 365171 i trafił(a) 250 zł
mogłam zagrać jakieś lotto albo mini to wybrałam gierki łatwa kaska
A.. Dziś to i samochodem i hulajka.. Po południu.. Ale hulajnoga jest zamiast roweru więc co w tym dziwnego.. Na wiosnę będzie trza działkę kupić budowlana...
Alkohol ograniczyłem, papierosy.. Bo zacząłem coś 1 grudnia 30.. Chcę by było 1500.. Sztuk
@4 890 884 Bolo22: On nawet na proste pytanie nie potrafi odpowiedzieć.On albo jest tak inteligentny inaczej, albo gra średnio rozgarniętego.
Cześć
Już jestem
@4 891 025 tomi77: Jest Adwent to papierosy i bełty odstawić! Wpisy na czacie też ograniczyć do jednego słowa dziennie " Amen " .
Bardzo za mną tęskniliście?
Nie było mnie prawie cały dzień
Jak coś to już jestem
Działo się coś ciekawego?
Halo
Jest tu ktoś?
Zaraz chwila.
Był tu MONTEZUMA1 ?
@4 891 037 Sebastian_M: Nawet nie wspominaliśmy prawie ani razu, bo cosik wspomniałeś rano, że niektórzy się boją popisywać na czacie w obawie o bana.
@4 891 047 Ginkofar: Tak napisałem bo widziałem co się ostatnio dzieje
Też się bałeś tu odezwać?
@4 891 050 Sebastian_M: Ale chyba mnie nikt się nie wystrachal?
Tak o bana ale nie u Pasko tylko u tych co wymuszają na innych zachowania lojalności
Nie daj się. Jakby co to pisz do mnie jak będę mógł pomogę
Miałem dziś ciężką pracę.
Nawet zapomniałem zrobić zdjęcie togo co wykonuję.
Ale jutro Wam zrobię i pokażę efekt mojej pracy
Niejedna osoba będzie się śmiała ale ja uważam że żadna praca nie hańbi
@4 891 058 Sebastian_M: @4 891 054 Sebastian_M: Teraz każdy się spieszy.Nie ma uczuć.Sa tylko ludzie.Slowa bez prawdy i prawda bez słów.
- Dlatego milczymy?
- Dlatego milczymy?
Poza tym nie bójcie się tu pisać bo nikt Wam nie może tego zabraniać
Teraz zrobię sobie herbaty z imbirem
Na jesieni i zimą polecam herbatę z cytryna goździkami imbirem i słodzoną miodem
Mój znajomy słodzi cukrem. A miałem takiego kierownika który herbatę słodził
cukrem ale dawał pół szklanki cukru i pół szklanki herbaty.
cukrem ale dawał pół szklanki cukru i pół szklanki herbaty.
Wyobrażacie to sobie?
@4 891 065 Sebastian_M: To tylko słowa, a prawda jest inna.Siegnij pamięcią do wpisów empatycznych osób, których już nie ma, bo albo usunęli profile, albo pasko usunął lub zablokował na wniosek Piłata Paskowego, albo zablokował możliwość pisania na na czacie, albo osoby widzący co się dzieje nie zaglądają nawet tutaj.
Tak w ogóle to mam Wam dużo do opowiedzenia
A ja na miejscu Pasko zrobił bym inaczej. Ale nie będę się wtrącał bo
Już wielokrotnie o tym pisałem ale nie ma odzewu.
Już wielokrotnie o tym pisałem ale nie ma odzewu.