Wpisy 488 524 – 488 623
13 września 2011 15:45 → 13 września 2011 17:23, 100 wpisów
Gała...

lila..

chyba wyzionął ducha sąsiad
nie miałam rano zbyt dużo czasu ale chyba bidok zmarł.Pisałam że,jak wyje pies to jest coś na rzeczy 

nie miałam rano zbyt dużo czasu ale chyba bidok zmarł.Pisałam że,jak wyje pies to jest coś na rzeczy 

andruśka...ale swoje przeżył,98 lat też bym chciała tak pożyć jak on

a ja powiem 500

u mnie winogronko dojrzewa..może winko sie zrobi
tzn nie ja bo ja nie umiem

tzn nie ja bo ja nie umiem
andruśka...coś mu tam dolegało bo jeździł z synem po lekarzach ale w jego wieku to raczej normalne,ale sam wszystko koło siebie zrobił,nawet trawnik w ogrodzie sam kosił skubany
lila, andromeda pijny wjęcej będziemy zakąserwowani

Kumulacja € 160 000 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
andro....

Dobra ja umykam i do potem,będę kole 19-tej
andruśka....
profesorze...
syjamy

andruśka....

profesorze...

syjamy

lila....

Przetanczyć z tobą
chcę całą noc tralala!

chcę całą noc tralala!

5,21,77

dobra jeszcze dziś będe narka

pozdrawiam

Gała no cóż dni lecą jak zwariowane..cały tydzień na rozjazdach tylko dzisiaj w domku
a jeszcze na dodatek dzisiaj jakąś godzinkę temu dowiedziałam sie ze szwagier miał zawał w pracy i jest w szpitalu aż we Wrocławiu
Gała oj grzybków jest sporo nawet najstarsi grzybiarze są w szoku ze tak długo rośnie kurka praktycznie już dwa miesiące
szwagier ma 52 lata i lekarze mówią ze bez bajpasów sie nie obędzie
Gała ty mi nic nie mów takiego pecha to już od bardzo dawna nie mam i tak praktycznie już od 2 lat się ciągnie...zawsze coś nie ma miesiąca bez jakiejś wiadomości

krysia juz nie długo peszek sie skończy,tylko bądz dobrej myśli bo wydaje mi sie że on tak sie Ciebie trzyba dlatego ze myslisz negatywnie?
torsan
to jedziesz z dopingiem
My, kibice Stali
My, żółto-niebiescy
Za Stal! Za ZKS!
Pójdziemy aż po życia kres!
to jedziesz z dopingiemMy, kibice Stali
My, żółto-niebiescy
Za Stal! Za ZKS!
Pójdziemy aż po życia kres!
Gała już dawno nie grałam na 6 liczb bo trafiam jak kulą w płot a raczej w szczeliny w płocie

krysia