Wpisy 4 883 662 – 4 883 823
28 listopada 2023 08:44 → 28 listopada 2023 11:45, 100 wpisów
@4 883 654 Janosik 2009: jak juz cos piszesz to z sesem
Analfabeta.
Z sensem.
Z sensem.
@4 883 664 Janosik 2009: no przeciez pisze ze sesem
@4 883 664 Janosik 2009: jak ty jestes z gor to ja car mikołaj nawet dialektu nie znasz

Jaka zima
Super ale dla dzieciaków
Temperaturę mierzymy w skali Celsjusza, trzęsienia ziemi w skali Richtera, siłę wiatru w skali Beauforta, a skalę kłamstwa w czym ?
@4 883 704: Nikt nie zna odpowiedzi ?

Takie "gory" mam za oknem.
Temperatura: -4 stopnie.
Śnieg: 2 cm.
W miejscowości Przysucha padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 883 715: Prawie jak u Waldusia

@4 883 717: Scyzorykowo , Skarżysko , Radom
@4 883 721: Czestochowa
Nie narzekajcie na pogodę.
Info z radia.
W jakimś kraju ostatnio spadło prawie 2 metry śniegu. Chyba to chodziło o Rumunię.⛄ ⛅
Info z radia.
W jakimś kraju ostatnio spadło prawie 2 metry śniegu. Chyba to chodziło o Rumunię.⛄ ⛅
@4 883 553 Pasko: Wiele się nie pomyliłem, podkarpackie po sąsiedzku z Małopolska.Moze kiedyś podłącza do Małopolski?
@4 883 723 Janosik 2009: Jaka pogodę mieli 25.12.1989 ?
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Olkusz |
|---|---|---|
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Oświęcim |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Lipno |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Ełk |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Stargard |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Gdynia |
Cześć
@4 883 734 Sebastian_M: Co tam w stolicy ? U mnie zima ...
Jest już śnieg możemy się umawiać na sanki
@4 883 735 tomi77: co to do uja
@4 883 735 tomi77: jakąś taktyka trenerska czy co
@4 883 738 Sebastian_M: Nie mogę wyjść , temperatura prawie 38, gardło bóli , zimno...
Dajcie ludziska pewniaki na mini dzisiaj 😅😅😝
@4 883 758 DiegoPolska: Jeśli Ci podam to będą dwie piątki, Seby i Twoja.
Wczoraj miałem wszystkie 5 liczb w mini ale nie w jednej linii 😅😅 za to 3 dwójki
@4 883 758 DiegoPolska: Wybierz sobie sam z załączonej wcześniej mapki, przewin trochę do tyłu....
@4 883 763 DiegoPolska: a to boli
Właśnie co to za liczny i koło ? Co to za system
@4 883 765 molosopot: boli boli ale to tak tylko się wydaje że blisko a dalej bardzo daleko ale ludzie trafiali ostatnio 5tki bez systemu normalnie w kolekturze czyli 1do 850 668 szans trwfili
A to na multi widzę bo jest 68 a w mini nie ma 68
@4 883 758 DiegoPolska:
Zaraz dam pewniaki do Mini
Zaraz dam pewniaki do Mini
@4 883 704: Nikt nie zna odpowiedzi ?
@4 883 777 molosopot:
Moment nie czytałem pytania.
Moment nie czytałem pytania.
@4 883 778 Sebastian_M: końcówka ....777
@4 883 777 molosopot:
Ja znam odpowiedź
Ja znam odpowiedź
@4 883 781 molosopot:
Zimno Ci ?
Zimno Ci ?
@4 883 780 Sebastian_M: Podaj , ale Ty podasz tylko 2 litery
@4 883 782 Sebastian_M: Bardzo, już 38,2
@4 883 783 molosopot:
Wa
Wa
@4 883 785 Sebastian_M: Nie chce byś się puszył , więc nie odpowiem..,
Premier Morawiecki przedstawił skład nowego rządu
Za max 14 dni będziemy mieli nowy zaprzysiężony nowy rząd
Będzie mógł działać i niech pokaże co potrafi.
No chyba że opozycja się postawi i będzie chciała zbojkotować. To nie będzie dobrze ale co zrobić?
Za max 14 dni będziemy mieli nowy zaprzysiężony nowy rząd
Będzie mógł działać i niech pokaże co potrafi.
No chyba że opozycja się postawi i będzie chciała zbojkotować. To nie będzie dobrze ale co zrobić?
@4 883 787 molosopot:
@4 883 788 Sebastian_M: Uwierz mi, nie uzyska votum zaufania, nowy nie zdąży z budżetem, będą nowe wybory
@4 883 792 molosopot:
Ja też się obawiam że opozycja będzie się starała zrobić zamieszanie
Ja też się obawiam że opozycja będzie się starała zrobić zamieszanie
Sebastian widzę zwolennik PIS , to coś ci powiem PiS w Polsce jest już skończony , jak wytrzyma dwa lata to będzie cud jak się nie rozpadnie , dopiero wyjdą afery PiS Kaczyńskiego wąsika i kamińskiego , żadnego wotum nie będzie no co ty
W miejscowości Poznań padła wygrana 200 000 zł w zdrapce RÓŻOWY DIAMENT. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Ale dlaczego opozycja ma robić zamieszanie ? Haha przecież PiS nie ma większości to koniec jest to PiS robi zamieszanie i będzie robił a nie Opozycja musicie się z tym pogodzić
@4 883 794 DiegoPolska:
Napisałem że obawiam się o to że opozycja będzie niestety odrzucała propozycje Morawieckiego.
Napisałem że obawiam się o to że opozycja będzie niestety odrzucała propozycje Morawieckiego.
Dajcie rządzić oppzycji jeszcze dzisiejszej , będziecie rozliczać za 4 lata PiS to było najważniejsze co Polacy mieli zrobić żeby odsunąć ich od władzy
@4 883 796 DiegoPolska:
To że ma większość nie znaczy że musi robić pod górkę nowemu rządowi
To że ma większość nie znaczy że musi robić pod górkę nowemu rządowi
@4 883 788 Sebastian_M: Oby nie znalazł się jakiś Ciba , Niewiadomski,Wilmont, albo co nie daj Boże Andreas B.
Módlmy się o powrót do zdrowia papieża Franciszka aby do swoich urodzin wyzdrowiał..
Módlmy się o powrót do zdrowia papieża Franciszka aby do swoich urodzin wyzdrowiał..
Musicie zrozumieć że gdyby PiS znowu wygrał PiS na zlecenie Kaczyńskiego przez następne dwa lata mieli zochydzać Unię i później miało być referendum i wyjście z unii a kierunek to druga Białoruś tego chciał Kaczyński
@4 883 795: Piękna , oby Tomek
@4 883 800 molosopot:
Nie ma nowego rządu co ty wygadujesz haha ten cyrk co był wczoraj ? Proszę cię nie ma rządu więc jak opozycja ma robić pod górkę 😅😅😅
@4 883 801 DiegoPolska: Chcieli wyjść z Unii?
Już moglibyśmy pracować a de facto opozycja a nie PiS utrudnia i robi cyrk przedłuża blokuje utrudnia ,powołuje Chorosińską i inne Pato osoby na stanowiska ministerialne
@4 883 793 Sebastian_M: Scenariusz jest już dawno znany
@4 883 806 DiegoPolska:
OK. W takim razie zróbmy tak . Słuchaj uważnie
OK. W takim razie zróbmy tak . Słuchaj uważnie
Oczywiście że PiS Kaczyński chciał wyjść z unii to jeszcze tego nie wiesz ? A co robi Kaczyński od roku ? To był wstęp do tego co miało być przez kolejne dwa lata Kaczyńskiego kierunków to wschód a nie zachód to druga Białoruś a nie rozwój kraju
@4 883 810 DiegoPolska: To wszystko co czyni jest z korzyścią dla Rosji i Białorusi.
Ale ty mi nic nie musisz mówić sprawa jest banalna PiS to najbardziej prorosyjska partia w Polsce , Kaczyński chciał wyprowadzić Polskę z Unii i zrobić totalny zamordyzm w Polsce nawet nie mógłbyś napisać złego słowa na PiS p to chodziło Kaczyńskiego i to był ostatni dzwonek te wybory bo następne byłyby jak w Turcji czy Białorusi
@4 883 806 DiegoPolska:
Przegłosujmy żeby rząd Morawieckiego nie przeszedł. Powołajmy własny nowy rząd i pokażmy jak się naprawdę rządzi.
Jesteś za ?
Przegłosujmy żeby rząd Morawieckiego nie przeszedł. Powołajmy własny nowy rząd i pokażmy jak się naprawdę rządzi.
Jesteś za ?
PiS to partia działająca pod Rosję a TVP was oklamywalo 8 lat , gdyby nie TVP PiS miałby 8% poparcia , ale to się na szczęście skonczy a Kaczyński po nowym roku 1 sprawa w sądzie i skończy w więzieniu
@4 883 815 DiegoPolska: Z poparciem Radia Maryja i TV Trwam
Ale przecież PiS nie istnieje Sebastian haha dalej nie rozumiesz widze , Morawieckiego rząd nie przejdzie nie będzie żadnego zaufania to cyrk szopka beton koniec , musisz to zrozumieć rząd jest jeden nowy i to rząd Tuska i za 4 lata będziecie rozliczac Tuska i dzisiejsza opozycję
@4 883 815 DiegoPolska: Nie słuchałem TVP więc nie wiem czy okłamywali.
kwarki 4.60 60 zł → 420 zł
dobra wiadomosc jest taka ze kwarki wchodza w 10 losowan
dobra wiadomosc jest taka ze kwarki wchodza w 10 losowan
Niedługo zobaczycie petycje i nowe zapisy o usunięciu wszystkich ławeczek i pomników Kaczyńskiego o ich usunięcie nie będzie miesięcznic tylko rocznice i nie dla PiS a każdego kto będzie chciał przyjąć nie będzie zamykania Warszawy i Krakowa co miesiąc i prywatnej ochrony to koniec
@4 883 817 DiegoPolska:
Jak to nie rozumiem?
Przecież napisałem wyraźnie. Stwórzmy nowy opozycyjny rząd i pokażmy jak się powinno rządzić krajem . Nie czytałeś co wcześniej napisałem?
Jak to nie rozumiem?
Przecież napisałem wyraźnie. Stwórzmy nowy opozycyjny rząd i pokażmy jak się powinno rządzić krajem . Nie czytałeś co wcześniej napisałem?
Tylko wam mówię jak będzie , dopiero Polacy się dowiedza kim jest Kamiński MSWiA alkoholik kim jest wąsik co spędził ponad 6000 razy na podsłuchiwaniu na żywo ludzi
Czytałem pożyjemy zobaczymy

no tak się ładnie układa... 40,10 lepiej.. Żeby dwie nie padły.