Wpisy 487 301 – 487 400
12 września 2011 19:33 → 12 września 2011 21:02, 100 wpisów
Płock wita HONO lulu haha!!!!

do wariatkowa {{diabełek}}lila
lila....

lila...palacz
andro...

andro...twoj diament i nick widac
K***** kto zgasił swiatło
lila...
do hono lulu {{diabełek}}
do hono lulu {{diabełek}}no to idziemy lulu czy jedziemy do honolulu? Profesor zastanów się hi hi hi
lila...{{diabełek}}
lila...do honolulu..{{diabeł}}
Kumulacja € 157 400 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły

lila...ja na kanary
lila,,,,zmiana pogody 

andro..nogi
profesorze...kopydlaki mnie bolą bo się dzisiaj nałaziłam i nabiegałam trochę a nie zmiana pogody,jeszcze taka stara nie jestem żebym reagowała na zmiany pogodowe <diobeł><flaszka> <lont>ha ha ha ha
witaycie .....lilus masz moze jakie pewniaki na wieczór ..pozdrawiam ...
caffebadad...szczęście Ty moje,coś tam mam ale czy wskoczy to ja nie wiem. 3,8,18,32,36.Buziaki
caffebagdad...

dzieki ...buzka
witay ...profesorze
Gdzie emotki do jasnej ciasnej {{wściekły}}
profesorze...co wy macie z tą ciasnotą,Bóg was opuścił czy jak?ha ha ha ha
oj ..!pasko pasko . znów cos niedziala . ani pewniaków niepodajesz .? tylko ten euromilionos .. ...biedny mis ..
lila..nie zawsze jest ciasno {{diabełek}}
Dobrze starczy tych tematow bo znów się zacznie...

Pasko że tez ja o ten Rzeszów nie zahaczyłam jak byłam w Przemyślu<klaps><klaps><klaps>
Diabeł z ogonem haha!
andromeda...dzisiaj się smiałam z płotu mojej sąsiadki że,mocno jest przywiązany do mojego
andromeda.....bo jej płot jest przywiązany jakimś drutem do mojego hahahaha
i że będzie się musiał odzwyczaić,najwyżej jak opłotowanie zrobię nowe tro się będzie mógł znowu przywiązać ha ha ha
lila ahaaa rozumiem..podejdz no do płoya <diobeł>
ja mam siatkę..tyko ze nieszczelną ale siatka moja a sasiadka sie dołączyła i korzysta<diobeł>
ja mam siatkę..tyko ze nieszczelną ale siatka moja a sasiadka sie dołączyła i korzysta<diobeł>
andruśka...i ta sama sąsiadka dzisiaj jak przyszedł listonosz pokazała na co ją jeszcze stać w tym wieku he he he
Listonosz mówił do mnie że jest tak ciepło i normalnie stoi i się poci,miał list do mnie ale sąsiadka wyszła z ciekawości i mówi do niego tak.Skoro Panu gorąco to ja może Panu loda zrobię buahahaha,spojrzeliśmy na siebie z listonoszem i zaczęliśmy się śmiać.Zamiast powiedzieć przyniosę to powiedziała zrobię ha ha ha
Listonosz mówił do mnie że jest tak ciepło i normalnie stoi i się poci,miał list do mnie ale sąsiadka wyszła z ciekawości i mówi do niego tak.Skoro Panu gorąco to ja może Panu loda zrobię buahahaha,spojrzeliśmy na siebie z listonoszem i zaczęliśmy się śmiać.Zamiast powiedzieć przyniosę to powiedziała zrobię ha ha ha

21,77,80
dziwne tu nie ma emotka
mówiłem kiedy pasko cały czas grzebie serwery
mówiłem kiedy pasko cały czas grzebie serwery
androoo helooouuu
krzyśiek co z opti45 moją znaku życia nie daj ani nic obrażona czy co,,,jak ją zobaczysz to pozdrów ją odemnie ok dzięki
jarooo
tam u korna znam numer IP internnetowy , dlaczego zmieniłeś twój nick Anonim
tam u korna znam numer IP internnetowy , dlaczego zmieniłeś twój nick Anonim
jarooo
jak ty przyjedzie u opty45 nie da buziole
jak ty przyjedzie u opty45 nie da buziole
jarooo
tak zmieniłeś nic , chcesz ***ol uwazam jest takie same IP
tak zmieniłeś nic , chcesz ***ol uwazam jest takie same IP
no dobra uciekam......
{{rybka pipka}} 4,10,20,21,25,38,39,43. {{napalony dyzio}}
powodzenia {{szczerba szczena}}
powodzenia {{szczerba szczena}}
Witam 

oj...wpisywałam w typowaniach..i niechcący nacisełam enter ..i poleciał sam pewniaczek 

oj...wpisywałam w typowaniach..i niechcący nacisełam enter ..i poleciał sam pewniaczek 

Wreszcie są emotki 

Powinno być więcej fajnych emotek tak jak na forum

5,7,21,49,55,56,63,69,77,79

czekamy na losowanie