Wpisy 4 851 861 – 4 851 981
30 października 2023 10:44 → 30 października 2023 13:39, 100 wpisów
62 dni 13 godzin.
Tyle będzie o godz. 11.
Tyle będzie o godz. 11.
To końca tego roku.
@4 851 853 Janosik 2009: To wszystko jest grą - taktyka ...
Przerwa.
@4 851 853 Janosik 2009: Swego czasu były informacje, że Jaworek był na Podkarpaciu.
@4 851 808: Pozdrowienia z Warszawy. .

@4 851 866 molosopot: jesteś może?
@4 851 845 Janosik 2009: a Ty jesteś może?
@4 851 873 Pasko: mi też
@4 851 864 Janosik 2009: Ty masz wyłączoną widzę księgę gości... napisz jak będziesz, to Ci coś napiszę na czacie.
Ale ludzi na cmentarzu..
Tych zyjacych...chyba sobie przypomnieli ze dawno nie byli ..
Tych zyjacych...chyba sobie przypomnieli ze dawno nie byli ..
Cześć

Uwaga bo piraci

Już 2 statki pirackie
Co tu robić?
Oni powinni znać liczby które wylisują
@4 851 887 panoramix:
Tak. Chyba z Karaibów
Tak. Chyba z Karaibów
Ale płyną w moja stronę
@4 851 887: może to ci którzy handlowali pirackimi płytami na stadionie
Jest groźnie
@4 851 891 Sebastian_M: serwuj się ratunek
@4 851 890 panoramix:
Możliwe. Spytam
Możliwe. Spytam
Ratuj się kto może
@4 851 895 Sebastian_M: masz zagrane przed wyjazdem ?
@4 851 896 panoramix:
Tak. Już o tym pisałem
Tak. Już o tym pisałem
EuroJackpot na przygotowania Czyli jeszcze zostały dwa losowania
Mini na 10 losowań
Mam tez dużego
@4 851 899 Sebastian_M:
@4 851 898 Sebastian_M: nie wiedziałem ,że można na kilka losowań
@4 851 905 panoramix:
Można
Można
@4 851 871 Pasko: Zacznij kochać ludzi w ciszy, nie będziesz musiał się wstydzić publicznie.
@4 851 908 panoramix:
I Multi też mam
I Multi też mam
Witam. Jak może słyszeliście jest kręcony film o grach liczbowych. Była wstępna rozmowa ze mną i super, tylko, że Pani, która szuka ludzi mogących wziąć udział w tym projekcie, chciałaby też mieć kogoś, kto jakby będzie obstawiał, że w Lotto da się wygrywać... a widzi, że ja takiej strony nie reprezentuję. Czyli najlepiej ktoś kto rozgryza system i jest stale do przodu ja uważam, że raczej nie ma takiego kogoś, ale może jednak jest ktoś byłby w stanie w takim filmie stanąć po stronie tezy, że w Lotto czy też w dowolną grę liczbową... można rozgryźć system i wygrywać.
@4 851 914: ja widziałbym tutaj na pewno Janosika... on ma ciekawe niekonwencjonalne tutaj podejście. Może Angierski?
@4 851 914 Pasko: w multi multi można przewidzieć liczby
@4 851 916 Gosia__77: jesteś chętna porozmawiać z reżyserem... i być pewna swojego ? na pewno musi to być osoba, która będzie mocno bronić swojego, pokazywać dowody jakieś może i po prostu nie dać się szybko zaginać na pytaniach
snila sie parka nad ranem zagralem real. moze bedzie skan
@4 851 917 Pasko: nie
jo zagram w filmie i pokaze jak sie wygrywa i co ja z tego bede mial
nie chce slawy chce kase
system smiga ale top secret kosmiczna technologia multifiasko
Losowe gry to jak ruletka życia - czasami trafisz na szczęście , czasami na przegraną....
@4 851 917 Pasko: ale możesz wspomnieć ,że napisałam system 3/3 4/4 do multi sprawdzą się też w keno
@4 851 917 Pasko: dawaj ta pania rezyser na strone chetnie pogadam
@4 851 914 Pasko: Organizatorowi podpowiedź, że prawdziwa siła tkwi w umiejętnościach i pracy, a nie w przypadku i losie....
w filmie moze jedynie pani rezyser wspomniec o multipasko i multifiasko
@4 851 915 Pasko: Ja tutaj - publicznie ani razu nie twierdziłem, że TS to oszust i złodziej.Moze niech organizator filmu zwróci się do tych osób, które głosiły i głoszą takie opinie o TS...
jesli w filmie bedzie wystepowal Sylwester S to moge z nim grac glowne role
warunek moje nazisko Montezuma pojawie sie pierwsze
warunek moje nazisko Montezuma pojawie sie pierwsze
Portfel:
27000 zł
keno rozpracowane
multi rozpracowane
pora popracowac nad lotto
27000 zł
keno rozpracowane
multi rozpracowane
pora popracowac nad lotto
Montezuma w filmie 'Czarodzieje lotto'. w pozostalych rolach Sylvester Stallone, Tom Cruize, Emily Blunt i inni
Warto pamiętać,że wygrana w lotto jest rzadka i niezależnie od podejmowanych dzialań, szansa na wygraną jest zazwyczaj bardzo niewielka.Wazne jest, aby grać odpowiedzialnie i nie wkładać w to więcej pieniędzy, niż jesteś gotów stracić....
Ja mam system w lotto I rozgryzłem, nie grać I wtedy jestes wygrany. Ale jak tu sami hazardzisci
jeszcze Charlize Theron warunek musi sie odmlodzic na 20 lat
No tak.niexwarto zbyt duzo wysylac...max 5 lotto plus..na losowanie jak kogo stac...
A jak wygrywać ? To kilka podpowiedzi.
Im częściej grasz, tym większe masz szansę na wygraną.Pamietac trzeba,, że gra w lotto powinna być traktowana jako forma rozrywki, a nie strategia inwestycyjna.
Wybieraj mniej popularne liczby.Unikaj popularnych kombinacji, takich jak daty urodzenia czy wzory na kuponach.
Korzystaj z systemów losowan i zakładów wielokrotnych czy gry systemowej.
Dołącz do grupy lub syndykatu, które grają razem aby zwiększyć swoje szanse.
( Od dawna gram w kilku grupach , mimo, że już nie potrzebuje w nich uczestniczyć ).
I co ważne - nie graj liczbami podawanymi przez szarlatanów na czacie jako pewniakami.Pewniakow nie ma!!!
Im częściej grasz, tym większe masz szansę na wygraną.Pamietac trzeba,, że gra w lotto powinna być traktowana jako forma rozrywki, a nie strategia inwestycyjna.
Wybieraj mniej popularne liczby.Unikaj popularnych kombinacji, takich jak daty urodzenia czy wzory na kuponach.
Korzystaj z systemów losowan i zakładów wielokrotnych czy gry systemowej.
Dołącz do grupy lub syndykatu, które grają razem aby zwiększyć swoje szanse.
( Od dawna gram w kilku grupach , mimo, że już nie potrzebuje w nich uczestniczyć ).
I co ważne - nie graj liczbami podawanymi przez szarlatanów na czacie jako pewniakami.Pewniakow nie ma!!!
zacznij wygrywac moze zagrasz w filmie
@4 851 927 molosopot: no ja właśnie twierdzę, że bardziej jednak chyba w przypadku i losie ... nie ma żadnych dowodów na tą pracę
tylko zeby zdjecia nie kolidowaly moimi nagraniami do chlopaki do wziecia
Jeśli jesteś na kogoś wkurzony i chcesz by wtopił i zrujnował się finansowo - podaj mu pewniaki na czacie.Dzieki takim pewniakom podawanym na mini piątka będzie płatna ponad 400 000 zł
@4 851 948: np. trafiam wygraną, bo godzinę patrzyłem w mapę ... ale i tak nie udowodnię, że to przez to... musiało by to być wyjątkowo powtarzalne
@4 851 948 Pasko: Mam swoje zasady, których się trzymam, a złamanie ich mści się srodze.
Trzeba grać w wybrane dni, pierwsza myśl jest najlepsza, typujac uruchamiaj własną intucje, korzystaj z kalendarza, nie sugeruj się liczbami zimnymi lub gorącymi.
Podawałem tutaj pewien sposób na wygrywanie, który się nie nie raz sprawdził.
Trzeba grać w wybrane dni, pierwsza myśl jest najlepsza, typujac uruchamiaj własną intucje, korzystaj z kalendarza, nie sugeruj się liczbami zimnymi lub gorącymi.
Podawałem tutaj pewien sposób na wygrywanie, który się nie nie raz sprawdził.
@4 851 951 Pasko: Zamiast ostrzenie godzinami w mapki , wystarczy popatrzeć na dwie, trzy czy cztery osoby , które przodują w rankingach.Wlasnie od nich ' pożyczyć ' - czytaj ' ukraść ' po dwie lub trzy liczby i zagrać nimi w realu.
to co ... jest Robal_36, jest molosopot...emerytka ... no dużo jest osób, które pewnie mogłyby dużo gadać w temacie gier. Jak ktoś jest chętny to przekażę kontakt...
Jeszcze mam jedną metodę na wygrywanie , która już swego czasu podawałem.Bardzo jej ufam ...,daje efekty .,.
@4 851 954 Pasko: Uważam, że trzeba wybierać osoby - kandydatów pozytywnie nastawionych do gier , z empatia jak : Sebastian_M, Multi Multi plus1984, Michal8510, szczur, silent, chrwerle i Galik, który od nas odszedł.Jest jeszcze wiele innych pozytywnych osób.
@4 851 954 Pasko: jak teafie liczbe 4 w multi o 14 to mnie tez mozesz zapisac
@4 851 959 waldus: już piszę wiadomość: "Chciałbym zaproponować osobę waldusia. To prawdziwy magik. Oto próbka jego umiejętności: 01,10,13,15,25,37,49,51,63,75. Proszę o 14:00 oglądać losowanie."
Ogólnie mówiąc : - Nie ma innej , lepszej stronki do typowan wszelkich gier od multipasko.I pewnie nie będzie.W tym miejscu wielllki szacun za dzieło godne nagrody ....
Nigdy w życiu.
Na moich typach,czy systemach nie ma się co opierać.Gram zawsze te same liczby.
Jest 60 nicków ,które grają w keno.A to jest ta sama osoba.
Może chętnie weźmie udział.
Na moich typach,czy systemach nie ma się co opierać.Gram zawsze te same liczby.
Jest 60 nicków ,które grają w keno.A to jest ta sama osoba.
Może chętnie weźmie udział.
Pasko o mnie wspomnij ,że podaję liczby i wchodzą i napisałam wiele systemówmoże się odezwą
@4 851 966 Gosia__77: odezwą się na pewno. Jeśli tylko podam im Twój email żeby do Ciebie napisali.
Jest jedna osoba,która chciałaby zaistnieć .
@4 851 914,....915 Pasko: ...
@4 851 957 Pasko: Jeśli szukasz kandydata do filmu to musi cechować go wiarygodność, dobra reputacja aby promować gry w lotto . Osoby, które mają pozytywny wpływ na społeczeństwo.Wazna jest pasja i entuzjazm, osoby, które są autentycznie zainteresowane grami losowymi, aby ten entuzjazm mogli przekazać widzom.
@4 851 972: należy kliknąć na link "Obejrzy w Youtube" który się znajduje pod tekstem błędu.
@4 851 973: jak ktoś to przewidział z map to szacunek
W miejscowości Alwernia padła wygrana 500 000 zł w zdrapce PŁYNNE ZŁOTO. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@4 851 974 Pasko: dobre
@4 851 974 Pasko: Nie jedna osoba trafiła krocie dzięki mapkom , dzięki całej technicznej stronce multipasko.
@4 851 968 emerytka 46: a osobę z którego oddziału masz na myśli ?
@4 851 978 molosopot: cieszy mnie to