Wpisy 48 451 – 48 550
7 maja 2009 16:58 → 8 maja 2009 18:39, 100 wpisów
grupalotek jestem zainteresowany ale jak narazie jestem z tematu zielony.Masz jakieś namiary na konkretne info w necie?
Katarynka a nie uważasz że każdy sposób jest dobry?Skoro matematyczni geniusze nie potrafia trafić 6/6 to może warto sprobować czegos innego i może to bedzie bardziej skuteczne.Zanim skrytykujesz zastanów się na taką opcją.
Uwaga!!! Sekta chce wejść na kanał!!! Uwaga na tych dwóch naganiaczy. Nie dajcie się nabrać!!!
Pilnie potrzebny jest tu taki Janosik, który ma dobre liczby i rozda je na czacie potrzebującym i biednym.
Witam, skoro już temat snów został rzucony to korzystając z okazji, podzielę sie swoimi doświadczeniami w tej kwestii.A dokładniej chodzi o tzw.sny prorocze, mianowicie niedlugo po urodzeniu pierwszego syna dręczył mnie sen ,w którym mężczyzna z zasłoniętą twarzą rozcina ogromną piłą główke mojego dziecka,za niedługo okazało się ze syn ma guza mózgu,w związku z czym przeszedł 4 operacje wymagające trepanacji czaszki.Drugi sen,dwa tygodnie noc w noc śni mi się,że mąż ulega wypadkowi, aż w końcu stało się to rzeczywistością,skasował maksymalnie TIR-a,a sam na szczęście miał tylko niewielkie zadrapania. Było jeszcze trochę takich "proroctw" w moich snach,ale te dwa najbardziej jakoś zaznaczyły się w moim zyciu.
W sumie szkoda,że liczby mi się tak nie chcą przyśnić....:)
W sumie szkoda,że liczby mi się tak nie chcą przyśnić....:)
Guciancia a próbowałaś kłaść kupony pod poduszkę?Pytam poważnie ale sądzę że tak.Podobno kobiety są bardziej podatne emocjonalnie i dlatego potrafią wyśnić różne rzeczy dotyczące ich bliskich.
Josef ,popatrz tak jeszcze nie próbowałam, ale chodzi o czysty druczek kuponu z Ts-u ??? Wiesz chyba sie dzisiaj podejmę testów i byle do rana...:)
To połóż też długopis i jakby coś to podaj jutro czy coś z tego wyszło.:-)
Josef, z samiutkiego świtu zamelduję się na stanowisku z pełnym sprawozdaniem
pod warunkiem,że będzie o czym pisać:))
pod warunkiem,że będzie o czym pisać:))
próbowałem tej metody, kładłem obok łóżka blankiet i długopis, w nocy zakreślałem liczby i nic z tego nie wyszło, szkoda zachodu i nerwów bo myślisz, że coś trafisz a będzie wielkie g. no ewentualnie 3/6 jak dobrze pójdzie.
moje propozycje na DL:2,11,12,23,24,29,31,33,39,42 tymi liczbami dziś zagrałam
przydalby sie taki generator liczb z baza na lotto czeskie zeby wpisac np liczby w lotto 3/21 np:2,3,4 i kiedy one wyszly od poczatku tej gry
Kombinátor 1 3 8
Variátor 4 7 9 11 16 21 35 37 47
Akumulátor 1 4 5 7 13 17 18 22 23 24
26 35 37 39 51 52 53 57 68 77
Variátor 4 7 9 11 16 21 35 37 47
Akumulátor 1 4 5 7 13 17 18 22 23 24
26 35 37 39 51 52 53 57 68 77
Możecie wierzyć lub nie,znajoma moich rodziców która nie grała w DL trafiła 6-tkę dzięki temu że śniły jej się cyfry wypisane na ścianie jej kuchni,córka namówiła ją na grę i trafiła babka była w takim szoku że miała stan przedzawałowy ta pani była pielęgniarką w szpitalu,to było przed świętami w 2003r
Witam Czatowcow.Cos Nam przygonilo na portal i strony pasco kilku *nawiedzonych*-niechce im sie popracowac glowa,to licza na proroctwa i zabobony.
Mysia pysia.Ty nie graj w czeskiego:1z21i6z49 bo to jest strata czasu i pieniedzy.Mozesz grac 20 z80 za 2zeta ale tylko od trzech liczb do pieciu -przekonasz sie ze efekty beda owocujace.Ja tak gram i nie nazekam.
Śniły mi sie liczby dziesiatki razy posyłałem i lipa!!! liczby ze snu to bzdura mam w rodzinie znana wróżkę w polsce karty mówią że jestem miljonerem juz 15 lat cały czas powtarzam to tylko łód szczęścia 20 % jakies kombinacjie i sytemy!
mysiu pysiu-jak Chcesz osiagac wieksze wyniki w jedynkach i dwojkach ,to graj na kraje,ktore maja wysoki kurs np.:Wlochy,Hiszpania,Wegry itd.Ja na jedynkach jade i idzie Mi calkiem niezle.Teraz bede rozoisywal dwojki.
Nasza rządza wygranej jest taka szczególnie hazardzistów że nasz mózg pracuje pod czas snu myslimy o tym i z tąd sie to bierze :)
Witam w 3/21 dwie z trzech typowanych we wczorajszym moim wpisie weszly 1 i 8 w czeskim 20/80 niestety tylko jedna z trzech czekamy na duzego i multi pozdrawiam
Dzis w profie obstawiłem takie 3/3 w duzego przy łódzie sczęścia wygram za każdą 990 zł lub 49zł za 2/3 :)te 20 % kombinacji to 1,6,11 1,20,44 9,23,33 18,24,48 19,24,33 20,22,24 21,48,49 22,24,49 Pozdrawiam i wysokich !
Witam.Tez mialem sen w ktorym snily mi sie liczby,i zreszta pisalem o tym wtedy na czacie i forum.Przez 3 dni bo podobno tyle jest wazny sen posylalem je w multi w roznych kombinacjach.Niestety nic ,albo wiecej niz nic bo zadna liczba nie padla i zamiast obstawiac ze padna moze to byla wskazowka ze zagraj tylko ze NIE padna,czyli moze ja zle odczytalem sen.Wiecej juz mi sie cyferki nie snily.Chyba nie mam prawa negowac tych snow ze sa czy ich nie ma ,bo wydaje mi sie ze my przecietni nie mamy wiedzy na ten temat,napewno jest cos czego przynajmniej ja nie potrafie sobie wytlumaczyc,i ze sa jakies metafizyczne zjawiska dzialajace na ludzi szczegolnie podatnych w tym kieruku.Nie neguje tego bo jezeli czegos nie wiem to trudno mowic ze czegos nie ma.Ale napewno teraz jak mi sie liczby przysnia to puszcze je na wychodzace i na NIE wychodzace.Pozdrawiam
Moje nie wyśnione lecz spodziewane trójki ML:
48,53,74
48,52,53
52,53,49
52,53,74
48,53,74
48,52,53
52,53,49
52,53,74
kazino-marnie. Gala-4z13liczb .Zmien liczby.jA powturnie daje tesame liczby zprzed dwoch dni.
cygus75.jak chcesz o cos pytac -to pytaj na czacie na gg pisze tylko z zaufanymi.
KrisLot. Kozino zaryzykowal i poszedl na fuksa bo jak by mu wyszlo to oglosil by sie wspanialym typerem,juz tu tacy byli co mieli jakis okres dobre wyniki a potem niestety okazywalo sie ze niczym nie odbiegaja od przecietnej,gdyby typowanie dobrych wynikow bylo dane na stale to nie byl by potrzebny zaden ranking bo wiadomo by bylo ze ci sami sa zawsze na czołowych miejscach,a tak nie jest,ciagle sa zmiany i dlatego losowanie liczb nazywamy losowym.Pozdrawiam
Pasko podobno dzisiaj jest 7/maj,a w szczegolach ,jest jeszcze 30/04 no o taki kalendarz.
I stopień 1 2804393.40
II stopień 113 3952.70
III stopień 6341 107.40
IV stopień 108208 16.00
II stopień 113 3952.70
III stopień 6341 107.40
IV stopień 108208 16.00
myszka: bo od 30 kwietnia nie było jeszcze nowego 8/10. Tam są podawane szczególne osiągnięcia. Faktycznie mógłbym zmienić na późniejsze 5/5 jak podpowiadał Pęsko ostatnio.
uwaga . podaje trzy szóstki na losowanie sobotnie DL:
14,29,35,36,42,47;
07,10,15,27,34,38;
01,02,16,23,39,41.
do tego jeszcze czwarta wyjdzie wszystkich liczb 24:
12,19,26,28,30,43.
czyli "typuje 24 spośród których NA BANK 6 jest trafionych w losowaniu"
jak to napisał farciarz300M :) może być zabawnie jak się mi uda wtrafić :)
14,29,35,36,42,47;
07,10,15,27,34,38;
01,02,16,23,39,41.
do tego jeszcze czwarta wyjdzie wszystkich liczb 24:
12,19,26,28,30,43.
czyli "typuje 24 spośród których NA BANK 6 jest trafionych w losowaniu"
jak to napisał farciarz300M :) może być zabawnie jak się mi uda wtrafić :)
uwaga . to jeszcze podam 14 liczb na ML dzisiejszego z których 7 wpadnie też na bank :)
10,16,19,23,26,30,41,43,44,46,51,66,71,75
:) wysokich wygranych. pozdrowionka dla chatowników :)
10,16,19,23,26,30,41,43,44,46,51,66,71,75
:) wysokich wygranych. pozdrowionka dla chatowników :)
Witam wszystkich .
Zycze wszystkim spokojnych typowan i udanego dnia .Nie za dużych wygranych aby nikomu nie odbijalo .
POZDRAWIAM
Zycze wszystkim spokojnych typowan i udanego dnia .Nie za dużych wygranych aby nikomu nie odbijalo .
POZDRAWIAM
Dzień doberek, dzisiejsza nocka niestety nie przyniosła tych wyśnionych cyferek, zatem należy w dalszym ciagu wytężać obudowę mózgu, celem uzyskania odpowiedniej kombinacji liczb a najlepiej żeby się to udało jeszcze przed godz.22. Pozdrawiam i owocnej pracy życzę:))
Witam.Spelniajac prosbe wielu kulkowiczow podaje wyniki FLORIDY z dnia 7.05.Oto one:5,8,19,26,35.Wiec dzis sloneczny dzien w Krakowie a mnie FLORIDA obdarowala jedna liczba 35.Czyli na 24 wytypowane liczby zostalo jeszcze do porodu 13 liczb.WASHINGTON ofiarowal mi tez liczbe 8 jako jedyna na ktora zagralem.Podaje liczby ktore zagram na FLORIDE oto one:1,2,4,7,10,15,21,25,27,28,30,32,36.Liczba 2 juz zaczyna byc denerwujaca,ale spoko jeszcze 2 dni bede nia gral a potem rozbije,albo jeszcze dzis cos po kombinuje ale tak rano moj mozg nie pracuje.Proszono mnie o wyniki jak najwczesniej wiec je podalem przy okazji piszac reszte.O zmianach powiadomie napewno.Pozdrawiam i do popoludnia bo czas skrzypiące kosci poddac obrobce termicznej,a nie ma lepszej lampy jak sloneczko.Zycze milutkiej atmosfery na czacie,dziekujac PASKO za interwencje.
sam9 ja to chyba przestanę grać , bo już nie wiem w co , żeby coś wygrać..
Koguciku jestes jeszcze czy już poszłes piórka grzac .To jak bys radził grac parkami [osobno] multilotka w fortunie ?
Mysia pysia poprzyglądaj sie na moje granie na forum może tam cos znajdziesz cos dla siebje .Wczoraj dwie parki jedna parka x6 a druga na drugi dzien .
Mysia pysia poprzyglądaj sie na moje granie na forum może tam cos znajdziesz cos dla siebje .Wczoraj dwie parki jedna parka x6 a druga na drugi dzien .
Koguciku :
Albo odezwij sie do mnie jak możesz na GG 1499243 .
Albo odezwij sie do mnie jak możesz na GG 1499243 .
Spełniając prośby jeszcze większej ilości graczy - podaję bezpośredni adres do loterii "FANTASY 5" :http://www.flalottery.com/inet/games-fantasy5Main.do ( która w FORTUNIE dostępna jest pod nazwą Floryda ) .
Na stronie dostępne są także archiwalne wyniki losowań począwszy od 1989.
Na stronie dostępne są także archiwalne wyniki losowań począwszy od 1989.
Witam!jestem pewna że dzisiaj padnie
cyfra71 już dosyć się biedulka naczekała
cyfra71 już dosyć się biedulka naczekała
bella
Co zrobiło sie tobje jej zal ,bo mnie nie im mniej gra tym lepiej.
POZDRAWIAM
Co zrobiło sie tobje jej zal ,bo mnie nie im mniej gra tym lepiej.
POZDRAWIAM
Witam !!! Po raz kolejny zapraszam na moją stronę www.mllotto.pl.
Zajmuję się analizą powtarzalności zestawów liczb w MultiLotku.
Padają wygrane. Nowe zestawienia i informacje.
Ta strona jest dla wszystkich grających w LOTTO. Zapraszam i pozdrawiam.
Zajmuję się analizą powtarzalności zestawów liczb w MultiLotku.
Padają wygrane. Nowe zestawienia i informacje.
Ta strona jest dla wszystkich grających w LOTTO. Zapraszam i pozdrawiam.
wsadź skany tych sukcesów i porażek to będzie bardziej wiarygodna ta strona
Chcesz żeby przysnily się Tobie liczby Dużego Lotka??? Trzeba się do tego przygotować. Sam długopis i kartka nie wystarczy... . Zaznaczam! Nie jest to przekręt ani oszustwo.
prawda jest taka, chcesz cos wygrac w ML? To labo chybił trafił albo bierzesz blankiet i zakreslasz co idzie. PAtrzenie na mapy i twierdzenie ze dana liczba nie apdlo od X losowań nic nie daje...
Witam jak podasz mi twój nr tel to otrzymasz esa z numerami na duzego na sobote i jak trafisz cos to ci wyplaca 1/20 z sumy moje GG-7091914
Zelus
Bez urazy ale nie masz pojecia w jakim jestes błedzie.Twierdzisz tak bo nigdy nie zajzales w mapy i statystyki [a tego tez trzeba sie nauczyc i wyciagac odpowiednie wnioski].
Bez urazy ale nie masz pojecia w jakim jestes błedzie.Twierdzisz tak bo nigdy nie zajzales w mapy i statystyki [a tego tez trzeba sie nauczyc i wyciagac odpowiednie wnioski].
wlasnie ze zagladam codziennie i to mnie gubi...to mi powiedz czy najglowniejszą Twoją pomocą w obstawianiu są te mapy? szczerze.
Zelus ;
Niestety dla ciebje TAK to jest podstawa no i oczywiscie lata praktyki .Trzeba potrafic przewidywac .A naj gorsze jest to gdy nauka idzie w las a nie tam gdzie powinna.
Niestety dla ciebje TAK to jest podstawa no i oczywiscie lata praktyki .Trzeba potrafic przewidywac .A naj gorsze jest to gdy nauka idzie w las a nie tam gdzie powinna.
Nie wyciągasz wniosków co robisz zle .
moze ja po prostu nie moge nic wygrac? szczerze to wygralem do tej pory trzy razy po 54 zł (3/3). Obstawiajac 5 liczb siadało zawsze 3/5. Kurde...patrzac w mapy gorzej mi siada niż jak jestem w kolekturze i gdy tak jakos liczby do glowy przychodza. Nie tak dawno wzialem blankiet i zakreslilem 4,6,13. Se mysle, takie głupie, blisko siebie, ale co mi tam. I siadło...jak tylko wszedlem 1 raz na tą strone to od razu na mapy i tak juz 2 rok...mapy, mapy, mapy, ale kurde cieńko...moze trzeba sie uwziac na te same liczby...moze jakos mi wytlumaczysz jak efektywnie korzystac z map? wiem ze to sie nie da tak wytlumaczyc, ale moze jakos tak dwoma zdaniami? dzieki :)
ZELUS bez urazy ale jezeli grasz raz na 2 lata to masz racje nic ci po statystykach i mapach bo po co ci one,tobie wtedy potrzebne jest 2 zeta i 100% szczescia,i to czasem wystarcza by wygrac.Teraz jezeli jest to glowna wygrana to juz nie musisz grac i jestes ustawiony.Ale teraz spójrz na to ze my gramy czesto dla przyjemnosci i bawimy sie liczbami przy okazji zarabiajac i teraz juz niestety musimy posilkowac sie statystykami i mapami,bo szczesciu nalezy pomoc.Dalej twierdze ze 95% to szczescie,4% umiejetnosc czytania statystyk i map oraz 1% to kasa.Wiec jak widzisz sa rozni gracze i roznie gry losowe traktuja,ale za dlugo by to wszystko opisac.Osobiscie ja bardzo posilkuje sie mapami i statystykami i nie narzekam.Pozdrawiam
Zelus :
Jeszcze jedno masz dwie parki 70,71-------29,30----parki tylko ich niełącz masz dla przykłady 10 progów to predzej czy puzniej obie parki są twoje
tylko musisz liczyc progi ,a nie jak tobje bedzie sie chciało.JA daje na 15 dni progresją.Graj z głową a nie jajami .
Jeszcze jedno masz dwie parki 70,71-------29,30----parki tylko ich niełącz masz dla przykłady 10 progów to predzej czy puzniej obie parki są twoje
tylko musisz liczyc progi ,a nie jak tobje bedzie sie chciało.JA daje na 15 dni progresją.Graj z głową a nie jajami .
codziennie wracajac z pracy odwiedzam kolekture...nie gram tylo w soboty i niedziele. wiec nie zarzucajcie mi ze gram raz na dwa lata. sory. a kase na granie mam Koguciku.
Zelus
Powiem tak wielu moich znajomych też tego nie rozumie doszukuje sie w tym co robje ,,haczyka,,Nie kazdemu chyba jest pisane wygrywac. SORY
Powiem tak wielu moich znajomych też tego nie rozumie doszukuje sie w tym co robje ,,haczyka,,Nie kazdemu chyba jest pisane wygrywac. SORY
NO NARESZCIE !!!!!!!
Rozgryzlem mój problem jak typowac 1 liczbe na 8!!!!!!!! losowań !!!
Uzupełniam teraz wyniki i mam gotowy system !!!!
A ktoś mówił że się nie da !!!!!!!!
Rozgryzlem mój problem jak typowac 1 liczbe na 8!!!!!!!! losowań !!!
Uzupełniam teraz wyniki i mam gotowy system !!!!
A ktoś mówił że się nie da !!!!!!!!
ZELUS nikt ci nie zarzuca ani tego ze grasz raz na 2 lata ani ze ci kasy brakuje bo jestem ostatni zeby sprawdzac stan finansowy innego gracza bo to nie moja sprawa i nie mam takiego prawa,tak jak nigdy nie sprawdzam czy ktos pisze prawde czy nie najwyzej zadam 2-3 pytania i juz wiem ale tylko dla siebie kto napisal prawde,a kto jest bajkopisarzem.Podalem tylko przyklady ze takie metody gry sa.Teraz jezeli nie wygrywasz to zapytaj dlaczego,i sam sobie daj odpowiedź gdzie jest blad,moze nie umiesz poslugiwac sie mapami i statystykami,czego ci nie zarzucam bo cie nie znam.Skoro inni wygrywaja a ja nie to gdzies jest blad i znajdz go.Nie wiem jak grasz czy progresja czy tak jak wiekszosc idzie zagra i nawet czasem kuponu nie sprawdzi,a sa i tacy.Pomysl bo jest to mozliwe zeby wygrywac .Uciekam na sloneczko.
Co zrobić aby przyśniły się liczby dużego lotka. 1). Przed snem nie pij mocnej kawy, herbaty, alkoholu. 2). Przewietrz mieszkanie. 3). Wyłącz wszystkie! grające sprzęty. 4). Połóż się do łóżka przed godziną 22 ! 5). Zrób kilka głębokich wdechów i wydechów... 6). WAŻNE!!! Czytaj ten fragment dokładnie. Wypełnij jeden! Zakład Totolotka a w drugim wpisz tylko jedną liczbę.. . 7). Tak wypełniony kupon położ pod poduszkę... . Pozdrawiam i życzę szczęścia:)
Janosik:
Ale masz wizje .
Ale masz wizje .
Witam serdecznie wszystkich. Zaglądam na Wasz czacik i widzę że sporo osób gra w Fortunie. Ja chcę spróbowac swoich sił w Fortunie w ML, czy moglibyście opisac jak rozpisujecie kupony ML, jak donbieracie liczby do rozpisu? Które rozpisy przynosza Wam najwiecej trafień? Generalnie za wszelkie informacje przydatne osobie początkujace u buka będę wdzięczny.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam Greedy :
Jeżeli chodzi o rozpis kuponów [idziesz z gotowymi rozpisami liczb]Liczby ?
typujemy [każdy chyba ma swoj ]Kazdy ma swo pogląd i swoje przemyslenia jakie liczby obstawiac na konkretny dzien.itp.A wiekszosc chyba typuje z map i swoich statystyk które prowadzi indywidualnie.Ale nie tylko .Nie bęnde wypowiadał sie za wszystkich .
Jeżeli chodzi o rozpis kuponów [idziesz z gotowymi rozpisami liczb]Liczby ?
typujemy [każdy chyba ma swoj ]Kazdy ma swo pogląd i swoje przemyslenia jakie liczby obstawiac na konkretny dzien.itp.A wiekszosc chyba typuje z map i swoich statystyk które prowadzi indywidualnie.Ale nie tylko .Nie bęnde wypowiadał sie za wszystkich .
GREEDY jezeli zagladasz na nasz czacik,i czytasz i myslisz to juz powinienes wiedziec jak grac,ale gdyby ci to nie wystarczylo jest jeszcze forum a tam kopalnia wiedzy jak grac,jakimi metodami,i wreszcie jak inni dobieraja liczby.Poczytaj bo na czacie uczenie i informowanie o metodach,technice dobierania liczb bylo by dlugotrwale,a tak jak poczytasz to czego nie zrozumiesz albo z czym bedziesz mial problemy wtedy juz konkretnie zapytasz i bedzie ci napewno udzielona rada od innych praktykow grajacych.Pozdrawiam i uciekam na sloneczko bo jest rewelacyjne.
do tczew 1958:
Dzięki za info, ale moze sprecyzuję: kiedyś natknąłłem sie na forum na wpis że typujecie np 3 z 8 lub coś w tym stylu - czy mógłby ktos wyjasnić jak to robicie? na jakich zasadach?
ewentualnie poprosiłbym o link do miejsca na forum gdzie znajdę wyjasnienie
Pozdrawiam
Dzięki za info, ale moze sprecyzuję: kiedyś natknąłłem sie na forum na wpis że typujecie np 3 z 8 lub coś w tym stylu - czy mógłby ktos wyjasnić jak to robicie? na jakich zasadach?
ewentualnie poprosiłbym o link do miejsca na forum gdzie znajdę wyjasnienie
Pozdrawiam
witam !! kiedyś tu pisałem o jednej cyfrze na 10 losowań żeby ja trafić.
Nie znalazłem poparcia u wielu tutaj zaglądających !!A właśnie w tej chwili rozwaliłem teorie wpadania liczb w ML.
Wiem panowie i panie o co chodzi.A dokładniej ja nie uzyskuje takich długich ciągów nie wpadania danej cyfry!!!!U mnie cyfry wchodzą do MAX. 14 losowania !!!Wiec jak odpuścimy sobie 8 losowań to nam wchodzi jedna cyfra do 6 -tego losowania maksymalnie
Myślę ze to jest bardzo dobry wynik i lepszego się już nie da uzyskać !!!
A co lepsze wiem jak wtedy ustawiać liczby i wchodzą mi parki , trójki , a nawet piątki w niedługich odstępach czasowych!!!
Pozdrawiam i od jutra dam wam próbkę mojej teorii bo dziś jeszcze uzupełniam zaległe losowania !!!!
Nie znalazłem poparcia u wielu tutaj zaglądających !!A właśnie w tej chwili rozwaliłem teorie wpadania liczb w ML.
Wiem panowie i panie o co chodzi.A dokładniej ja nie uzyskuje takich długich ciągów nie wpadania danej cyfry!!!!U mnie cyfry wchodzą do MAX. 14 losowania !!!Wiec jak odpuścimy sobie 8 losowań to nam wchodzi jedna cyfra do 6 -tego losowania maksymalnie
Myślę ze to jest bardzo dobry wynik i lepszego się już nie da uzyskać !!!
A co lepsze wiem jak wtedy ustawiać liczby i wchodzą mi parki , trójki , a nawet piątki w niedługich odstępach czasowych!!!
Pozdrawiam i od jutra dam wam próbkę mojej teorii bo dziś jeszcze uzupełniam zaległe losowania !!!!
hey gracze czy ktoś wie czy w star typ sport można grać w multi naszego i jaki jest kurs
Grubas czekamy na wyniki .
Gredy poczytaj poobserwuj pare dni wszystkiego się dowiesz a nawet wiecej.
Gredy poczytaj poobserwuj pare dni wszystkiego się dowiesz a nawet wiecej.
Grubas,rozumiem Twój entuzjazm i życzę
aby towarzyszył Ci jak najdłużej,bo życie weryfikuje wyniki nie koniecznie po naszej myśli.O ile dobre typowanie pojedynczych liczb jest dla nie których
osiągalne,to wytypowanie piątek,jak to określiłeś,w niedługich odstępach czasu
było by nie lada wyczynem i chociaż podobne tematy"przemijały z wiatrem",to
z życzliwością będę śledził Twoje próby.
Pozdrawiam.
aby towarzyszył Ci jak najdłużej,bo życie weryfikuje wyniki nie koniecznie po naszej myśli.O ile dobre typowanie pojedynczych liczb jest dla nie których
osiągalne,to wytypowanie piątek,jak to określiłeś,w niedługich odstępach czasu
było by nie lada wyczynem i chociaż podobne tematy"przemijały z wiatrem",to
z życzliwością będę śledził Twoje próby.
Pozdrawiam.
GRUBAS67 my tutaj juz mielismy kilku nawiedzonych co juz wiedzieli jak wygrywac,odkrywali metody,byl nawet taki ktory uwierzyl ze to trwa wiecznie i nawet sobie placic za typowanie kazal,jednak jego metody typowania okazaly sie niestety ponizej normy,bo jak wiesz zawsze sa okresy lepszej i gorszej skutecznosci,on wykorzystal ta lepsza i pozostawil wszystkich ogloconych,pomimo gwarancji jakie dawal.Wiec ty nie obiecuj tylko podawaj liczby,parki i wszyscy cie zaraz ocenia co twoja metoda jest warta,Takich odkrywcow bylo juz wielu,nie badz nastepnym wierzacym w swoje mozliwosci i metody.Ale pokaz co potrafisz moze byc nawet od jutra.Po miesiacu gry sie okaze gdzie jestes z tymi typami.Zycze ci powodzenia choc wiem ze to nie jest realne.Pozdrawiam
kogucik a może Ty wyjasnisz mi jak wygląda ten rozpis 3 z 8 w grze w Fortunie na ML?
wybierasz 8 liczb jakie chcesz zagrac idziesz do fortuny i podajesz je i mowisz ze chcesz zagrac 3 z 8i to wszystko
Zamiast wysylac kombinacje z 8 liczb po 3 skreslenia musial bys skreslic lub napisac 56 zakladow prostych czyli wszystkie kombinacje.Piszac 3z8 masz to z glowy bo to za ciebie zrobi komputer w Fortunie,wiec jest to uproszczenie dla grajacego zeby nie wypisywal dlugopisow.Pozdrawiam
proszę niech mi ktoś odpisze
Greedy typując 3 z 8 - interesuje Cię trafienie 3 liczb bez względu które to będą. A najlepiej jak trafisz wszystkie 8 to bedziesz miał 54 3/3. A co do stawki to od Ciebie zależy.
MAXIKOMBI
"Liczby swiata" Liczby swiata: 20 / 80
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 1 .
Całkowity kurs grupy A 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 2 .
Całkowity kurs grupy B 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 3 .
Całkowity kurs grupy C 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 4 .
Całkowity kurs grupy D 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 5 .
Całkowity kurs grupy E 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 6 .
Całkowity kurs grupy F 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 7 .
Całkowity kurs grupy G 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 8 .
Całkowity kurs grupy H 0,00
ABC 50,00 0,90 45,00
ABD 50,00 0,90 45,00
ABE 50,00 0,90 45,00
ABF 50,00 0,90 45,00
ABG 50,00 0,90 45,00
ABH 50,00 0,90 45,00
ACD 50,00 0,90 45,00
ACE 50,00 0,90 45,00
ACF 50,00 0,90 45,00
ACG 50,00 0,90 45,00
ACH 50,00 0,90 45,00
ADE 50,00 0,90 45,00
ADF 50,00 0,90 45,00
ADG 50,00 0,90 45,00
ADH 50,00 0,90 45,00
AEF 50,00 0,90 45,00
AEG 50,00 0,90 45,00
AEH 50,00 0,90 45,00
AFG 50,00 0,90 45,00
AFH 50,00 0,90 45,00
AGH 50,00 0,90 45,00
BCD 50,00 0,90 45,00
BCE 50,00 0,90 45,00
BCF 50,00 0,90 45,00
BCG 50,00 0,90 45,00
BCH 50,00 0,90 45,00
BDE 50,00 0,90 45,00
BDF 50,00 0,90 45,00
BDG 50,00 0,90 45,00
BDH 50,00 0,90 45,00
BEF 50,00 0,90 45,00
BEG 50,00 0,90 45,00
BEH 50,00 0,90 45,00
BFG 50,00 0,90 45,00
BFH 50,00 0,90 45,00
BGH 50,00 0,90 45,00
CDE 50,00 0,90 45,00
CDF 50,00 0,90 45,00
CDG 50,00 0,90 45,00
CDH 50,00 0,90 45,00
CEF 50,00 0,90 45,00
CEG 50,00 0,90 45,00
CEH 50,00 0,90 45,00
CFG 50,00 0,90 45,00
CFH 50,00 0,90 45,00
CGH 50,00 0,90 45,00
DEF 50,00 0,90 45,00
DEG 50,00 0,90 45,00
DEH 50,00 0,90 45,00
DFG 50,00 0,90 45,00
DFH 50,00 0,90 45,00
DGH 50,00 0,90 45,00
EFG 50,00 0,90 45,00
EFH 50,00 0,90 45,00
EGH 50,00 0,90 45,00
FGH 50,00 0,90 45,00
WŁOŻONA SUMA: 50,40 zł
10%: 5,60 zł
WPŁATA: 56,00 zł
EWK: 2 520,00 zł
MAXIKOMBI
"Liczby swiata" Liczby swiata: 20 / 80
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 1 .
Całkowity kurs grupy A 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 2 .
Całkowity kurs grupy B 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 3 .
Całkowity kurs grupy C 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 4 .
Całkowity kurs grupy D 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 5 .
Całkowity kurs grupy E 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 6 .
Całkowity kurs grupy F 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 7 .
Całkowity kurs grupy G 0,00
-8971 POLSKA_2_pt 8.5.2009 8 .
Całkowity kurs grupy H 0,00
ABC 50,00 0,90 45,00
ABD 50,00 0,90 45,00
ABE 50,00 0,90 45,00
ABF 50,00 0,90 45,00
ABG 50,00 0,90 45,00
ABH 50,00 0,90 45,00
ACD 50,00 0,90 45,00
ACE 50,00 0,90 45,00
ACF 50,00 0,90 45,00
ACG 50,00 0,90 45,00
ACH 50,00 0,90 45,00
ADE 50,00 0,90 45,00
ADF 50,00 0,90 45,00
ADG 50,00 0,90 45,00
ADH 50,00 0,90 45,00
AEF 50,00 0,90 45,00
AEG 50,00 0,90 45,00
AEH 50,00 0,90 45,00
AFG 50,00 0,90 45,00
AFH 50,00 0,90 45,00
AGH 50,00 0,90 45,00
BCD 50,00 0,90 45,00
BCE 50,00 0,90 45,00
BCF 50,00 0,90 45,00
BCG 50,00 0,90 45,00
BCH 50,00 0,90 45,00
BDE 50,00 0,90 45,00
BDF 50,00 0,90 45,00
BDG 50,00 0,90 45,00
BDH 50,00 0,90 45,00
BEF 50,00 0,90 45,00
BEG 50,00 0,90 45,00
BEH 50,00 0,90 45,00
BFG 50,00 0,90 45,00
BFH 50,00 0,90 45,00
BGH 50,00 0,90 45,00
CDE 50,00 0,90 45,00
CDF 50,00 0,90 45,00
CDG 50,00 0,90 45,00
CDH 50,00 0,90 45,00
CEF 50,00 0,90 45,00
CEG 50,00 0,90 45,00
CEH 50,00 0,90 45,00
CFG 50,00 0,90 45,00
CFH 50,00 0,90 45,00
CGH 50,00 0,90 45,00
DEF 50,00 0,90 45,00
DEG 50,00 0,90 45,00
DEH 50,00 0,90 45,00
DFG 50,00 0,90 45,00
DFH 50,00 0,90 45,00
DGH 50,00 0,90 45,00
EFG 50,00 0,90 45,00
EFH 50,00 0,90 45,00
EGH 50,00 0,90 45,00
FGH 50,00 0,90 45,00
WŁOŻONA SUMA: 50,40 zł
10%: 5,60 zł
WPŁATA: 56,00 zł
EWK: 2 520,00 zł
Pęsko :
Prosciej niech zagra 4 z 8 powiedzmy za 8 zL i będzie ssie opłacac.
Prosciej niech zagra 4 z 8 powiedzmy za 8 zL i będzie ssie opłacac.
Greedy,można grać także 3 z 8 blokami
Tomcio i nie tylko tak grali.
Parka jako blok np.A itd,wtedy de facto
wychodzi sześć skreśleń.Musisz poszukać wstecz mini chata i opisy znajdziesz.
Tomcio i nie tylko tak grali.
Parka jako blok np.A itd,wtedy de facto
wychodzi sześć skreśleń.Musisz poszukać wstecz mini chata i opisy znajdziesz.
Dziękuje wszystkim za wypowiedzi w moim temacie. Pozdrawiam i życzę Wam wielu trafionych kuponów.Efekty moich typowań i gry w Fortunie postaram się Wam przedstawić.
...dlatego trzeba trafiac 4/8..a to juz nie taka prosta sprawa :D
...a co do wypowiedzi kogucika19 to zawsze bede kontrowal i powtarzal ze ja mam calkiem odmienne zdanie co do szczescia w lotto :D
...ja od samych narodzin nie mialem szczescia i nie mam go do dzisiaj...a jakos sobie radze i mam nadzieje ze w niedlugim czasie zarabianie na totku pozwoli mi na calkowite zrezygnowanie z pracy i utrzymywanie sie wylacznie z totka i pomnazanie swoich pieniedzy...czego i wam zycze :D
...moja metoda na sukces to 49,5% ALGORYTM,49,5% KASA i 1%SZCZESCIE :D
pzdr.nara:)
...a co do wypowiedzi kogucika19 to zawsze bede kontrowal i powtarzal ze ja mam calkiem odmienne zdanie co do szczescia w lotto :D
...ja od samych narodzin nie mialem szczescia i nie mam go do dzisiaj...a jakos sobie radze i mam nadzieje ze w niedlugim czasie zarabianie na totku pozwoli mi na calkowite zrezygnowanie z pracy i utrzymywanie sie wylacznie z totka i pomnazanie swoich pieniedzy...czego i wam zycze :D
...moja metoda na sukces to 49,5% ALGORYTM,49,5% KASA i 1%SZCZESCIE :D
pzdr.nara:)
ICEMARIO masz prawo miec inny poglad na gre i tez bede go szanowal.Ja w przeciwienstwie do co poniektorych nie mam patentu na wiedze.Aby ci sie udalo tak grac.Pozdrawiam
A ja zawsze powtarzam 20% systemy kombibacje i inne teorie a 80% łód szczęścia i nie ma regóły za ile wyśle z doświadczenia za każde wysłane 250 zł w multi lotka czy to na 5-6-7-8 itp mi osobiście zwracało się max 50 zł jeśli chodzi o głowną wygraną w każdej grze owszem tez mam nadzieje że wygram kiedyś ??????Szczęście mam w dużego i expresa czasem 4/5 czy 4/6 w dużego ale to i tak nie zwraca strat ! I powtarzam każdy ma swoja metode i niech sie jej trzyma a może wygra każda jest skuteczna !
90% tu zagladających ma dużo do powiedzenia a generalnie założe sie że typuje na sucho a wcale nie posyła!albo posyła za 2 zł jak zauważycie nie jet łatwo trafić! skoro codziennie typuje tu po 300 osób i duzo myslicieli i fachowców niby lotto tu zagląda i typuje i 5/5 jest raz na 2-3 tygodnie wiec nie piszcie głupot ze macie metody! Ja czasami też sie wyglupaim i pisze mega pewniaki ;)życze diś wysokich !!!
Kogucik ty juz miales 5 minut swoich zeby wypowiadac sie na temat moich wpisów i życze sobie zebys sie juz nie wypowiadal ani razu wiecej na moje wpisy!!!!
I w koncu napisz o sobie jakas krytyke bo juz prawie na wszystkich nalatujesz.
CZEKAMY NA SAMOKRYTYKE twoją bo juz sie stajesz nudny !!!!!!!!!
I to jest mój ostatni komentarz do ciebie.I tez Ci na koniec zycze szczescia !!
I w koncu napisz o sobie jakas krytyke bo juz prawie na wszystkich nalatujesz.
CZEKAMY NA SAMOKRYTYKE twoją bo juz sie stajesz nudny !!!!!!!!!
I to jest mój ostatni komentarz do ciebie.I tez Ci na koniec zycze szczescia !!
Witaj grubas67 - może w swoim dawnym wątku na forum a nie na czacie , będziesz kontynuował zapowiedziane podawanie liczb wg swojej metody doboru?
Pzdr.
Pzdr.