Wpisy 4 841 701 – 4 841 812
18 października 2023 02:09 → 18 października 2023 10:48, 100 wpisów
@4 841 642 Robal_36: może i wiedzą dlatego będzie jeszcze mniej wygranych
Koniec socjalu zabrać Polacy nie chcą dać ciapatom Polacy bardziej widzą rozdawnictwo u swoich obcych nie witam z rana niech się wam darzy

witam
emerytka
Lotto.pl
Graj w aplikacji LOTTO i na lotto.pl
Kulka lotto.pl
Gratulujemy wygranej!
Cześć KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 10.00 zł
w grze Lotto!
Szczęśliwe losowanie odbyło się 17-10-2023.
Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 18-10-2023.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoim Koncie Gracza w serwisie https://www.lotto.pl lub w aplikacji LOTTO.
Życzymy powodzenia w kolejnych grach!
Dziękujemy,
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl
szalu nie bylo
Graj w aplikacji LOTTO i na lotto.pl
Kulka lotto.pl
Gratulujemy wygranej!
Cześć KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 10.00 zł
w grze Lotto!
Szczęśliwe losowanie odbyło się 17-10-2023.
Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 18-10-2023.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoim Koncie Gracza w serwisie https://www.lotto.pl lub w aplikacji LOTTO.
Życzymy powodzenia w kolejnych grach!
Dziękujemy,
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl
szalu nie bylo
4 841 720. krzysztof 24
W miejscowości Gostynin padła wygrana 36 000 zł w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Andrespol padła wygrana 77 777 zł w zdrapce SUPER 7. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
W miejscowości Roźwienica padła wygrana 30 000 zł w zdrapce OWOCOWA EKSPLOZJA. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Dzień dobry, miłego dnia wszystkim.
Logując się , miałam nadzieję, że już nie będzie śladu po polityce, znów sią zawiodłam.Gdziekolwiek nie zajrzysz tam polityka.Pier...ludzie głupoty,lecą na emocjach, nie weryfikując swoich wpisów , przez co stają się niewiarygodni.
Logując się , miałam nadzieję, że już nie będzie śladu po polityce, znów sią zawiodłam.Gdziekolwiek nie zajrzysz tam polityka.Pier...ludzie głupoty,lecą na emocjach, nie weryfikując swoich wpisów , przez co stają się niewiarygodni.
bedzie o 9. 10. 11 polowanie na zielony pizdziernik
narazie najwiecej 7/10 w godzine 10 na 10 nie widac
Podniesienie kwoty wolnej od podatku, wprowadzenie "babciowego", podniesienie zasiłku pogrzebowego, wolne soboty /i niedziele/, wyższe pensje dla budżetówki, kasa na wygrane, i wpisywać swoje,
wesołości
wesołości
@4 841 730 krzysztof 24: Która to mewa ?
przede mna 24 numery na ta godzine juz weszlo 11/24 czyli widzialem 10 na 10
1.9.10.16.17.26.33.57.61.62.64 oto te numery 11/11
@4 841 740 Samek: To jest napastnik w czyjej drużynie ???
co godzine widze 10 w 20 numerach jak to ugryzc. bedzie grubo
Może do Wieczorka , teraz w drogę do ważnej kolektury, a jest po co..., tam też zagram na 10 losowań.Wczoraj kupiłem 10 x 9/9 z maszyny , wygrana 0, ale na swoje 7/9.
@4 841 749: Może nie do końca swoje bo te 7 trafnych to oboki tych, które otrzymałem z maszyny.
jestem w grze.
zadanie matematyczne Jasiu co godz widzi 10 w 20 numerach ile zajmie czasu zanim wygra 200 tys
zadanie matematyczne Jasiu co godz widzi 10 w 20 numerach ile zajmie czasu zanim wygra 200 tys
chce rozwiazac ta zagadke z matmy taka mam prace domowa
teraz bylo 8/20 ale z d strony
Masakra, trzeba pilnować by się wylogować bo można być widocznym w nieskończoność.Pozdrawiam z pracy, słać serdeczności.
cos w tym jest 8/20 od przodka
Co powiecie o tych liczbach na Mini:
1,2,7,8,19,21,22,25,36,38,40,41? - Rozmyślam nad systemem na 12 liczb.
1,2,7,8,19,21,22,25,36,38,40,41? - Rozmyślam nad systemem na 12 liczb.
wybierze sie najlepszy wzor na 8 zapoluje caly dzien i wezmie 10 tys za 500 zl plus dodatki
@4 841 759: Brakuje mi tu jednej liczby , nie zdradzę której.
mini narazie poddalem za duzo mam juz pisania
passa trwa. Od 4 października nie było dnia w którym w gierkach nie padło min. 10 tysięcy.

Dziś kawa bez herbaty na multipasko to cykliczny czat po 9 o zamierzeniu Europy jaką znaliśmy kto nie czuje się na siłach niech ceruje lub szydełkuje 

@4 841 763 Pasko: Więc bezpodstawne są stwierdzenia, że TS to...Ja zawsze mówię, żeby wygrać trzeba grać.A mamy tutaj , u nas cichych szczęśliwców, którzy się nie ujawniają.Oni czytaj, i przy tej okazji gratulacje dla wszystkich.
@4 841 766: Nie będę posługiwał się ich nickami i imionami, bo Oni tego sobie mogą nie życzyć.Uroczej środy.
Pozdrawiam Marka z Hajnówki i Pawła z Nowego Sącza, dziękując za
nowe rozdanie na ta godzine jest 10/20 juz
nowa zagadka matematyczna. Jasiu ma 10 numerow keno co godzina. ile potrzebuje prob eby te 10 numerow weszlo cale znow w kolejnej godzinie
nowa zagadka matematyczna. Jasiu ma 10 numerow keno co godzina. ile potrzebuje prob eby te 10 numerow weszlo cale znow w kolejnej godzinie
narazie 6/10 a czy 10/10 kiedys
Chciałem się podzielić propozycja liczb na multi multi na 14:00, ale widzę, że brak chętnych.Po tych wyborach nie potrafią się otrząsnąc.
@4 841 773 MONTEZUMA1: podniecasz się jak małe dziecko a oni doją Cię na potęgę
jeszcze nigdy nie przegralem nawet 2 zl
jak Tuska kocham
@4 841 778 MONTEZUMA1: Ja też bo to prawdziwy patriota,obdarzony niezwykła inteligencja , dziękujemy Opatrzności za ten dar.
nawet gadac nie umie seplen stary
@4 841 783 MONTEZUMA1ewnie przyjdzie do Ciebie mlodzieniaszku obdarzony Q. ..ltura i empatia , pisownia zwłaszcza na korepetycje?
do logopedy juz za pozno
@4 841 783 MONTEZUMA1: Może doczekamy czata na żywo, będziemy podziwiać Twoje krasomówstwo, i nie tylko.Z przykrością i żalem muszę już iść.Bedzie mi brakowało Twoich komentarzy o ludziach.
jakbym tak wygladal i gadal to bym sie wstydzil pokazac. brawa dla rudego
@4 841 786 MONTEZUMA1: 

@4 841 791 tomi77: ' Na budkę i na sklepy ' raczej nie wejdziesz, ale do sklepów pewnie tak.Udanych zakupów.
@4 841 791 tomi77: Podajesz 9 liczb na MM? Jeśli nie , to
@4 841 791 tomi77: z
W weekend będę w Bielsku Białej.Pozdrawiam graczy i użytkowników naszej stronki z tego pięknego regionu.
@4 841 797 Janosik 2009: Au mnie swieci
Ale kryminał:
9 kadencja w sejmie.
Takiemu to dobrze.
9 kadencja w sejmie.
Takiemu to dobrze.
@4 841 800 Janosik 2009: Który to ? Nawet nie wiem.
Zima jeszcze daleko od Polski.
9 - rekord, rano w Radiowej Jedynce był z nim wywiad.
@4 841 800 Janosik 2009: Kryminał to na Węgrzech.Btutalne morderstwo.Cialo Polska ukryli w ogrodzie i zalali betonem.
- Polak, Węgier dwa bratanki i do.....
- Polak, Węgier dwa bratanki i do.....
@4 841 803 Janosik 2009: Kto to bo radia nie słucham i żadnej TV też nie oglądam.
Poseł... Sawicki./inżynier rolnik/.
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom zalecam herbate grzaniec w ten chlodnawy poranek kto obchodzi urodziny imieniny rocznice zycze samych slonecznych dni wszystkim zycze milego i spokojnego dnia wczoraj w loeowaniach ponioslem same porazki dzis nie gram orzechy pozbieralem teraz bede kosil trawe pozdrawiam
@4 841 806 Janosik 2009: Aaa,ma facet poparcie elektoratu...., bez mandatu elektoratu pewnie by skończył jak ten, który chciał robić ' kaszankę z ...' - Nie napiszę z czego, ale to powiedział świr za którego Angielski dał mi bana.Pewnie to jego idol, rozpaczał za jego porażka.
@4 841 807 Tupaj:
@4 841 809 Ginkofar: ale bez alkocholowe
he he ale jaja referendum nie ważne wiemy dla czego nie było 50% ale konstytucja 1997 tak kochana też nie powinna być ważna bo referendum tam było jak pamiętam 42% wszystko jest nielegalne
musze jeszcze wiecgac nakanal zobaczyc co jest z tym katalizatorem bo cos mi styka i jakby obcieralo bylem wczoraj u mechanika we dwuch sprawdzali kola dobre drazki dobre luzow nie ma i doszli do wniosku ze w alizatoze cos sie urwalo za przeglad i diagnoze njc nie chcieli az bylem zdziwiony bo gdzie indziej za samo podniesienie maski zadali 50 zl