Wpisy 47 851 – 47 950
1 maja 2009 10:38 → 2 maja 2009 11:42, 100 wpisów
Ja zrobiłem sobie przerwę w graniu, ale wracam do gry po weekendzie. Zmieniam taktyki gry, liczę na mniejsze, ale za to na częstsze wygrane.
EJ MALA CIEKAWOSTKA JESLI SZOSTKE TRAFI JEDNA OSOBA TO BEDZIE NAJWYZSZA WYGRANA LOTKA W POLSCE!!!!
Dla wszystkich pewniaczki w ML-19,38,39,42,47,58,71 życze wysokich wygranych wszystkim i miłego weekendu.
Witam
Coś kiepska ta kumulacja ,bywały lepsze totalizator kryzys pewnie przechodzi;)
Ja po wczorajszym jestem do przodu,3/6 w Dużego.Będę walczył dalej:)
Coś kiepska ta kumulacja ,bywały lepsze totalizator kryzys pewnie przechodzi;)
Ja po wczorajszym jestem do przodu,3/6 w Dużego.Będę walczył dalej:)
Najszybciej to wejdą dziś parki:
42,58 lub 9,67
ale istnieją również:
19,38 ; 39,47 ; 12,75 i trójka 26,57,59
42,58 lub 9,67
ale istnieją również:
19,38 ; 39,47 ; 12,75 i trójka 26,57,59
Powinno coś dziś paść:
19,38
39,47
42,58
09,67
12,75
26,57,59
Radziłbym wysłać w pionach porobić szóstki-wedle uznania...
19,38
39,47
42,58
09,67
12,75
26,57,59
Radziłbym wysłać w pionach porobić szóstki-wedle uznania...
Tomcio! Jeśli nie jesteś gdzieś na weekendzie, to proszę, podaj mi ile kosztuje nadanie 3z4 i 4z4 w STS? To Twój wpis nr 47783... dzięki!
czy ktoś może pomóc rozpisać 20 liczb w systemi na ML. Wytypowałem 20 liczb i od kilkunastu losowań mam od 4 do 7 trafień a raz miałem nawet 11 wytypowanych. To moje pierwsze kroki w ML. Z góry dziękuje za pomoc.
wacus>>> system 3z4 i 4z4 dotyczy tylko DL bo w STS nie można grać w ML.
Podam Ci najtańszą wersję jaką można
grać w DL w STS.
Typujesz 4 liczby DL.
Nadajesz zakładem prostym za 1zł czyli system 4z4.
Te same 4 liczby nadajesz systemem 3z4 za 1zł.
Koszt gry wynosi 2zł.
Trafisz 3z4 wygrana: 550x0.25x0.9=123.75zł.
Trafisz 4z4 wygrana:
7000x1x0.9 = 6300zł + 495zł za system 3z4(4x123.75zł)
W sumie 6795zł.
Podam Ci najtańszą wersję jaką można
grać w DL w STS.
Typujesz 4 liczby DL.
Nadajesz zakładem prostym za 1zł czyli system 4z4.
Te same 4 liczby nadajesz systemem 3z4 za 1zł.
Koszt gry wynosi 2zł.
Trafisz 3z4 wygrana: 550x0.25x0.9=123.75zł.
Trafisz 4z4 wygrana:
7000x1x0.9 = 6300zł + 495zł za system 3z4(4x123.75zł)
W sumie 6795zł.
Coś mi się wydaje, że nie dali dodatkowej puli do dużego lotka bo na kuponie nie pisze, że powiększamy pulę.
wygralam
dzisiaj odwiedziłam fortunę
poszło 2z8 i 3z8 oraz 4,5,6z 7
zobaczymy co z tego będzie...
poszło 2z8 i 3z8 oraz 4,5,6z 7
zobaczymy co z tego będzie...
witam,Jezeli chcesz otrzymac darmowy zaklad w duzego lotka to wyslij sms
o tresci DL510125350 na nr-691345188
cena w/g twojego operatora i słuze pomoca GG-7091914
o tresci DL510125350 na nr-691345188
cena w/g twojego operatora i słuze pomoca GG-7091914
A ja się muszę pochwalić puściłam wczoraj systemem w fortunie najbardziej chodliwe czyli: 42,17,18,40,24,45 1/6 + pewniak 3 za 20 iwpadło 165zeta .
Witam wszystkich CIEPLUTKO (JAK ZAWSZE)Bylem nieobecny przez dwa dni-pracowalem 42 godz.Traz odrabiam zaleglosci.Moje typy na dzisiaj.ML:3,11,32,70,74,77,8,9,20,22,31,44,46,56,63,72.FLORYDE podam puzniej bo musze sprawdzic wyniki z 29-ego,moze mam dalej farta
Floryda : 6,8,10,19,22 - 29.04.2009
Jtest trafiona parka itrzy pewniaki.Typuje FLORYDE:parki-,25-17,29-1,3-2,5-24,12-8
Josef.Jak Ci ktos poda wyniki,to jest milo-jak sa trafione, wtedy ciesza sie obie strony.Rozumiesz?
No nie za bardzo , to chyba za trudne dla mnie.No i poza tym ja nie podawałem Ci żadnych numerów.
tomcio1972.Podaj Mi prosze kupony na jutro z FORTUNY na ML 3z8 w DL3z4i na FLORYDE bede ci zobowiazany.
parki na dzis w multi: 12,67 /11,46 warto sprobowac, powodzenia.
Oby powiew majowego wiatru przyniosl mi i wam wygrana :)
Dawno nic nie trafilem moze dzis sie zmieni i moze choc kupon sie zwroci
Dawno nic nie trafilem moze dzis sie zmieni i moze choc kupon sie zwroci
Ja bardzo żałuję że nie zagrałem, zawsze jest nadzieja i adrenalina, a tak nic nie będzie...Co się dzieje z naszą urocza Mysią Pysią?
Witam.KOGUT dzis zagral nastepujace liczby FLORIDY:2,4,13,16,17,18,20,25,26,27,29,30,36.Mam nadzieje ze dzis liczba 2 ktorej nie bylo juz 29 losowan oraz liczba 13 ktorej nie bylo 25 losowan wreszcie sie pojawia.Ale o tym przekonamy sie jutro bo wtedy beda ogloszone wyniki losowania FLORIODY.Pozdrawiam
Co za różnica 17,20 czy 100 milionów jak 1 to już kosmos,a zresztą jak się ma system to tylko kwestia czasu....
Maszyna -jak jestes na czacie to podaj Mi kupon na jutro zFORTUNY 3z8
Alanku stęskniłeś się za mna jestem byłam zajęta wieć nie miałam czasu pisać pozdrawiam !
...WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE...
...................................
MAJ JEST SZCZEGÓLNYM MIESIĄCEM
DLA KAŻDEGO DLATEGO NIECHAJ ZAWITA
P O K Ó J A MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS H E J
..................................
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA
...................................
MAJ JEST SZCZEGÓLNYM MIESIĄCEM
DLA KAŻDEGO DLATEGO NIECHAJ ZAWITA
P O K Ó J A MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS H E J
..................................
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA
I co proponujecie na jutro w dużego ?,a dziś padnie w multi 8,15,19,21,24/5 szóstecka jutro do stolicy :)
Na tak 5,29,53
dzisiejsze wyniki
04,09,16,17,18,25,[28],30,32,37,38,43,45,49,57,61,64,69,74,77
04,09,16,17,18,25,[28],30,32,37,38,43,45,49,57,61,64,69,74,77
witam a na jutro kto chcialby zagrac?
wyslij SMS o tresci DL 510125350 na nr-
691345188 i dostaniesz darmowy zaklad to nie blef i sluze pomocą GG7091914
wyslij SMS o tresci DL 510125350 na nr-
691345188 i dostaniesz darmowy zaklad to nie blef i sluze pomocą GG7091914
Po raz kolejny Pasko ma gdzieś tą stronę i świętuje ,to mogę zrozumieć jednak obowiązek jest obowiązkiem i jeżeli ktoś podejmuje się takiego zajęcia powinien byc człowiekiem odpowiedzialnym a widzę ,że tak nie jest w związku z tym Pasko znajdź sobie pomagiera, a ty w tym czasie możesz świętować i odpoczywać a kasa z reklam wpadnie sama.Tak apropos jeżeli wyniki pojawiają się po dłuższym czasie forumowiczom należało by się zwykłe słowo przepraszam .Pozdrawiam.
BELLA no ładnie było to na nie...a u mnie weszły ale z poprzednich dni,na których już nie grałem...i taka to robota
Witam.Skoro ROMANIX moze blokowac forum to moze pomagac administratorowi w jego obowiazkach,chyba ze to za trudne dla ROMANIXA.
kapral chyba nie rozumiesz kilku spraw. Janusz jest normalnym młodym człowiekiem tak jak każdy ma prawo do swojego życia - a co do wyników po 22 to jak dobrze pamiętam właśnie ludzie z tej stronki (kilku) ma możliwość dopisywać je. Widocznie dopiero zaczynasz byt na naszej stronce - bo Twoje uwagi są nie na miejscu.
Nie zaczynam bytu na tej stronce bo jestem na niej już rok nie włączam się w dyskusje bo wcześniejsze zachowania niektórych forumowiczów a dokładnie słownictwo i chamstwo spowodowało, że się nie odzywam a jeżeli chodzi o stronę to w dalszym ciągu upieram się przy swoim, że jeżeli ktoś podejmuje się czegokolwiek to powinien to wypełniać w stu procentach bo nie jest to praca darmowa i każdy o tym wie.
Witam. Pracuję nad skryptem, który automatycznie zaktualizuje wyniki z innych sprawdzonych źródeł w razie gdyby mnie nie było o 22. Tak, że za kilka dni problem powinien znowu zniknąć na dobre. A dzisiaj faktycznie przepraszam, ale coś mi wyskoczyło. Pozdrawiam
OPA ja dzisiaj sromotnie poległam,te wredne parki ustawiły się nie tak jak chciałam,została Floryda...
ja znalazłam kupon z marca dzisiejsze
cyfry dałyby 5/5 eh...
ja znalazłam kupon z marca dzisiejsze
cyfry dałyby 5/5 eh...
jak cokolwiek może być za trudne dla niejakiego ROMANIXA - skoro takiej osoby wśród użytkowników nie ma :-)
być może dla niektórych użytkowników forum, przeczytanie i zapamiętanie nicka składającego się z 6 liter jest za trudne :-)
ale zawsze można zaznaczyć, skopiować i wkleić :-D !
być może dla niektórych użytkowników forum, przeczytanie i zapamiętanie nicka składającego się z 6 liter jest za trudne :-)
ale zawsze można zaznaczyć, skopiować i wkleić :-D !
Pasko i właśnie o to mi chodziło nie jestem złośliwy , tylko chciałem na tą sytuację zwrócić uwagę, stronka jest ekstra i polecam ją zawsze innym osobom tylko szkoda ,że niektórzy forumowicze nie potrafią zrozumieć ,że każdy jest człowiekiem i lotto to dla niektórych to zabawa dla niektórych hazard, a wyzwiska i chamstwo nie powinny mieć tu miejsca cieszmy się życiem a nie nienawiścią .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i nie tylko
Po co pamietac i obciazac pamiec ,skoro jak widze wiadomo o kogo chodzi.Nie mam takiej pamieci jak niektorzy co przytaczaja teksty z przed roku cytujac i wklejajac wybrany tekst z kontekstu i jakos nikt wtedy tego jakos nie zauwaza,i nawet nie da ostrzezenia tej osobie.A zreszta grunt ze wiadomo o kogo chodzilo.I pytanie.KIEDY ZOSTANE ODBLOKOWANY.
Romanx >>> 4 litery to za dużo dla niektórych. Zastanawiam się, jak to wytłumaczyć i... nie potrafię.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kogucik: z tego co wiem to jesteś już odblokowany od dość dawna. Pozdrawiam
cos sie dzieje z ta stronka posty sa blokowane aby przeczytac kolejny musze klikac na strzalke.pozdro.
Dajmy już spokój życie płynie dalej jutro sobota następny dzień z życia ciekawe komu przyniesie szczęście bo jakby nie patrzył jest ono potrzebne do życia.A jakby kiedyś zorganizował spotkanie zalogowanych na tej stronie w centralnym miejscu Polski ciekawe ilu by przyjechało.Ktoś podejmie temat?
Dla tych ktorzy graja w 3/21 pragne napisac ze w obu zestawach za prezentowanych do tej gry stwierdzilem dzis 3 trafienia czyli oba zestawy sa wygrane .Pisalem o tym nie tak dawno ze cyklicznisc jest zachowana.Teraz moze byc tak ze przez 2 dni beda trafienia a potem znow przerwa 10-13 dni.Nie zawsze sie to sprawdza,ale jednak do tej pory tak jest.Pozdrawiam
PASKO tak jestem juz odblokowany.Dziekuje szkoda ze nie powiadamiacie o tym fakcie,ale to nie problem ,postaram sie zeby juz nie bylo okazji do takiego blokowania.
kapral: były już takie tematy. Np. tutaj:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=270
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=270
Pasko a co ty sądzisz o pomyśle takiego spotkania, czy obyło by się bez ofiar czy też nie , bo ja sądzę ,że to jest to ciekawa propozycja i do przyjęcia.Czekam na odpowiedź.
KAPRAL twierdze ze takie spotkanie moglo by sie przeksztalcic w ustawkei zakonczyc nie wesolo niestety,sam czasem czytasz ile ponizenia i nienawisci czasem przejawia sie u niektorych,i chyba taki by wtedy dostal wynagodzenie za takie postepowanie.Ale mozna takie spotkanie zrobic tylko wszystkich normalnych .Moge w LIPCU takie spotkanie zrobic na mazurach,gwarantujac bezplatne miejsce na namiot,lub ok 4-5 miejsc dla tych co w namiocie by juz nie spali,reszta szczegolow do dogrania,ale powtarzam osoby ktore sa na czacie od dawna i wiem co sie po nich mozna spodziewac.Pozdrawiam
Kogucik19 jestem za takim spotkaniem jeżeli chodzi o całokształt to prawie jak sejm na forum opluwanie prywatnie imprezowanie tak, tez może być w tym przypadku, to na chwilę obecną jest nas dwóch jest ktoś chetny
Witam...
Jestem za,dobry pomysł.
Tylko decydujące zdanie powinno należec do Gospodarza.
Kogo ewentualnie chciałby goscić./
na Mazurach.
Pozdrawiam.
Jestem za,dobry pomysł.
Tylko decydujące zdanie powinno należec do Gospodarza.
Kogo ewentualnie chciałby goscić./
na Mazurach.
Pozdrawiam.
Powiem tak zaczyna mi się to podobać Dolny Śląsk, a Mazury spory kawałek ale w doborowym towarzystwie dlaczego nie
KAPRAL mylisz sie bo np.Kaczyski-Dorn zobacz i politycznie wrogowie i prywatnie wrogowie,i tu bylo by to samo.Dlatego na takie spotkanie nalezy zrobic selekcje,i nawet nie wiem czy to dobry pomysl bo czasem z przyjaciela,czy znajomego robi sie wrog,ja wiem ze to wtedy znany wrog i jak Kargul mowil swoj wrog a nie obcy.
GROM witaj i mozesz byc pewny ze byl bys w grupie zaproszonych.Pozdrawiam
Kogucik19 na to poważnie nie patrz tam jest walka o niezłą kasę Palikot to jest gość on nie patrzy na kasę , dlatego też bogaci powinni rządzić krajem a nie biedni, wracając do spotkania miej wiarę w ludzi jak się zdecydujesz daj znać podam ci nr.gg a skontaktujemy sie telefonicznie mam rodzinę niedaleko Różana i Pułtuska.
Dziękuję za zaufanie,,,choć z niektórymi chętnie bym się spotkał.????
Ale jak Cie znam,selekcję przeprowadził byś Nienagannie.
Pozdrawiam.
Ale jak Cie znam,selekcję przeprowadził byś Nienagannie.
Pozdrawiam.
Słonecznej soboty wszystkim życzę. Odpoczywajcie sobie w cieniu, chłodne piwko pijcie...-)
Witam.Sloneczko troche przypieklo piorka na karku to i spanie takie bolesne,wiec z rana zamiast byc w ramionach Orfeusza siedze przy kompie,bo mniej troche piecze.Ale do rzeczy.Wczoraj FLORIDA dala 2 liczby 4 oraz 18.Liczylem na 2 i 13 ale one jakos na ten swiat sie nie pchaja.Dzis w Krakowie fajny dzien bo brak intensywnego sloneczka i troche chodniej.Pozdrawiam i liczby do gry FLORIDA podam pozniej.Przypomne ze wczoraj zgodnie z przewidywaniami oba zestawy do gry 3/21 mialy trafienie 3 liczb,po 15 dniach przerwy.Niestety ja zakladalem gre progresja do 10 progu wiec niestety te warunki nie zostaly spelnione.Moga te trafienia sie powtorzyc bo srednia to co 4 dni ale wiemy co to srednia wiec te zestawy sie pojawia ze 2 razy w krotkim odstepie i znow przerwa.Pozdrawiam
Podam liczby do gry FLORIDA ktore dzis puszcze oto one:2,13,16,17,20,25,26,27,29,30,36.W niedziele po losowaniu znow uzupelnie i dobiore liczby do gry tak aby zestaw zawsze w poniedzialek mial 27 liczb.
Jako ciekawostke podam ze suma liczb u bedacych w moim za interesowaniu gier czyli MULTI,HISZPANIA,FLORYDA,WASHINGTON jest u wszystkich na ----.ostatni taki przypadek byl 24 kwietnia.Pozdrawiam
"47930. Witam.Sloneczko troche przypieklo piorka na karku to i spanie takie bolesne,wiec z rana zamiast byc w ramionach Orfeusza "
ha,ha,ha - ten Orfeusz to chyba imię twojego kapłonie kochanka , bo od snu to jest Morfeusz!!!
Siema.
ha,ha,ha - ten Orfeusz to chyba imię twojego kapłonie kochanka , bo od snu to jest Morfeusz!!!
Siema.
gregor - a jak tam , ty słynny farmazonie , te twoje zakłady systemowe w FORTUNIE nadawane ponoć przez ciebie po 1,80zł???
Bo coś ich numerów nie zamieszczasz jak publicznie to zapowiedziałeś , zwykły kiciarzu i pospolity gnojku!
Bo coś ich numerów nie zamieszczasz jak publicznie to zapowiedziałeś , zwykły kiciarzu i pospolity gnojku!
Coś Rembiszewskiego nie ma w lotto.
Zrezygnował czy co?
Swoją drogą ciekawe jaką kwotą zasilili jego konto żeby trwał w zmowie milczenia przekrętu LOTTO?
Może się dziś mylną i padnie z 200 "szóstek"
Zrezygnował czy co?
Swoją drogą ciekawe jaką kwotą zasilili jego konto żeby trwał w zmowie milczenia przekrętu LOTTO?
Może się dziś mylną i padnie z 200 "szóstek"
NON ty jesteś uczulony na osoby muszisz się koniecznie zgłosić do dermatologa bez lekarstwa sie nie wyleczysz już nic nie pomoże przypadek beznadziejny.
Codee - na dole strony , na wysokości wykazu najlepiej typujących masz artukuł na temat Rembiszewskiego i powodów jego odejścia...
WITAM GREGOR ZARAZ PODAM.CODEE W DZIŚIEJSZYM LOSOWANIU NIE ODNOTUJĄ WYGRANEJ PIERWSZEGO STOPNIA
Spie w ramionach kogo ja wybiore i tobie nic do tego.Teraz masz temat do rozwiniecia.Poniewaz zrobilo sie niemilo chyba nic juz nie napisze.BO atmosfera zrobila sie smierdzaca.I nie bede odpowiadal na zaczepiki.
CODEE A TAK BEZ ZARTOWANIA TO MAM TAKIE PRZECZUCIE ŻE NIKT NIE TRAFI 6-STKI
GREGOR WEDŁUG MNIE DWIE KULKI Z PRZEDZIAŁU 40-49 WYPADNĄ JA STAWIAM NA 42,47.
...a losowanie jest chyba dzisiaj o 22:00...ale moge sie mylic!!! :D
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)