Wpisy 4 769 848 – 4 769 947
3 lipca 2023 00:11 → 3 lipca 2023 11:12, 100 wpisów
Więc kto tam wstaje pierwszy
...idę coś porobić w łóżku
ps. jak tam wygrane?

Takie tam z Poznania
może dziś też się uda, wiem że to wirtualne ale ja ćwiczę

Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gerdi076
Chyba popełniłam straszne przestępstwo,że dostałam wyrok dożywocia.

W miejscowości Nowa Sól padła wygrana 5000 zł w ekspres losie SŁÓWKA. Szczegóły
W miejscowości Barlinek padła wygrana 4500 zł w ekspres losie KRZYŻÓWKA EXPRESS. Szczegóły
W miejscowości Węgierska Górka padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Łódź padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Polanica-Zdrój padła wygrana 10 000 zł w ekspres losie VEGAS 777. Szczegóły
W miejscowości Puck padła wygrana 10 000 zł w ekspres losie VEGAS 777. Szczegóły
W miejscowości Włocławek padła wygrana 5500 zł w ekspres losie GORĄCA KASA. Szczegóły
W miejscowości Bydgoszcz padła wygrana 4500 zł w ekspres losie KRZYŻÓWKA EXPRESS. Szczegóły
W miejscowości Warszawa padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Szerzyny padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Mirsk padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Nowy Dwór Gdański padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Ostróda padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Świdwin padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Złoczew padła wygrana 2000 zł w ekspres losie SZYBKA KASA. Szczegóły
żeby człowiek wiedział że upadnie to by usiadł
Z północy niebawem zacznie napływać zimne powietrze + przelotne deszcze.
W miejscowości Środa Śląska padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Władysławowo padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Kielce padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 2200 zł w ekspres losie PEŁNA SKARBONKA. Szczegóły
W miejscowości Bytom padła wygrana 2000 zł w ekspres losie SZYBKA KASA. Szczegóły
W miejscowości Słupsk padła wygrana 2000 zł w ekspres losie SZYBKA KASA. Szczegóły