Wpisy 47 573 – 47 672
28 kwietnia 2009 10:50 → 29 kwietnia 2009 14:37, 100 wpisów
Robert jak już wcześniej pisałem typy biorę z gazety " tylko piłka". Dziś już ją kupiłem i trzeba to przeanalizować.Pozdrawiam.dratewka0
przyłączam się do słów Gały. Proszę o typy jakieś na multi bo będę niebawem mijał TS i FORTUNĘ więc wypadało by zajść
"lamictal"moja 5 na dziś w ML-21,32,45,70,71 nic innego nie puszcze dzis brak koncepcji,pozdrawiam
Dzieks. strzele te same w FOrtunie i TS po jednym. NIECH LOS BĘDZIE Z NAMI. ;D
Zbyszku i Tczew1958
Proszę zajrzeć na pocztę.Wysłałem Wam Panowie obiecane pliki losowań czeskiego ML czyli Akumulatora.
Pozdrawiam
Robert
Proszę zajrzeć na pocztę.Wysłałem Wam Panowie obiecane pliki losowań czeskiego ML czyli Akumulatora.
Pozdrawiam
Robert
propozycje na dziś ML;16,17,18,22,32,33,38,45,70,71
18,19,22,32,33,39,47,61,70,71
18,19,22,32,33,39,47,61,70,71
Robert
Dzieki dotarło .Teraz bedziemy się głowic . Z czym to sie je.
Dzieki dotarło .Teraz bedziemy się głowic . Z czym to sie je.
Ma ktoś typy na dzisiejszego ML i Florydę? Chodzi mi o trójki...-) Dziekuję
Mam nadzieje że coś NAM dziś pyknie,pożycze sobie coś od Beatki,dzieki-pozdrawiam i lece dalej pracować.Zycze wszystkim wysokich wygranych
Witam.KOGUT dzis posle na multi tylko jedna liczbe chyba 71 bo tylko ta sie ostala bidula,oraz FLORIDE pojedynczo liczby:1,2,3,4,10,11,13,16,17,18,19,20,22,25,26,27,28,29,30,36.Na sucho zagram na 36 parek liczb z zakresu 70-78.Jak tylko wejda w tym zakresie 4 liczby to znaczy bedzie 6 parek trafionych to jestesmy na wygranej pozycji,przy kursie 11 za parke, a jak tylko 3 liczby to bedzie 3 parki i troche w plecki ale to jest gra wiec czasem nalezy zaryzykowac.Pozdrawiam
kogucik czemu kurs na parke 11 chyba jest 10 chyba ze podniesli pozdr
JACCEK w tipsporcie jest na parke kurs 11 a Fortuna ma 10 to jedyny przypadek kiedy kurs jest wyzszy w tipsporcie.
I jeszcze jedno zostalem zablokowany przez ROMANIXA na forum bo odpowiedzialem czlowiekowi co sieje zamet nawet tam gdzie nie powinien pisac.Trudno zaczelo sie teraz blokowanie za wszystko co jest nawet odpowiedzia na prowokacje,trudno administrator ma uprawnienia i skorzystal z nich.Jedyna teraz droga to latanie na skarge do administratora i zgaszanie"mamo bo on sie na mnie krzywo patrzy"samemu bron boze odpowiadac.Tak teraz bede robil.Nie wiem jak dlugo potrwa moja kara bo tego juz nie byl uprzejmy napisac.Pozdrawiam
najprosciej jest zablokowac nie przejmuj sie kogucik ciekawe kiedy wszystkch zablokuja ? nie wlono pisac zle o panu maniekg sytuacja jak na bialorusi
ja również zostałem ostatnio zablokowany, do dzisiaj nie wiem co było powodem. Poprosiłem Pasco i mnie odblokował, ale moje pytanie o przyczynę tego stanu rzeczy nie została do dzisiaj wyjaśniona.
Jeszcze nie tak dawno mozna bylo sie wyzywac i byc zwyzywanym nie pomagaly prosby o interwencje,a teraz wystarczy cos nie tak napisac,i juz blokada.Niestety moze ROMANIX przekwita i ma hustawke nastrojow.Pozdrawiam i poczekam az mu przejdzie.
witam :
Mam pytanie kto jest nastepny do zablokowania ?
Jak takich pożądnych i uczynnych ludzi się blokuje, to naj lepiej wszystkich i zamykamy kramik .pozdrawiam koguciku i pozostałych oddanych sprawie uczciwosci i prawożądnosci.
Mam pytanie kto jest nastepny do zablokowania ?
Jak takich pożądnych i uczynnych ludzi się blokuje, to naj lepiej wszystkich i zamykamy kramik .pozdrawiam koguciku i pozostałych oddanych sprawie uczciwosci i prawożądnosci.
Robert_lotto :
jak CIE nie zablokują i bedziesz miał chwile to daj znac. Może być gołąb pocztowy.
jak CIE nie zablokują i bedziesz miał chwile to daj znac. Może być gołąb pocztowy.
Kogucik,dałeś się podpuścić ,i to nie wiadomo komu;to wie tylko Romanx.A sam przyznałeś mi rację że najlepiej ignorować.....
JOSEF co to znaczy dales sie podpuscic ktos pisze bzdury i jest mi to obojetne jakiego nicka uzywa,nie moge tego sprawdzic po to jest administrator aby dal takiemu osobnikowi ostrzezenie,bo to on jest intruzem u mnie na forum on do mnie wtargnal nieproszony i zachowuje sie jak cham.Zrozumial bym swoja blokade wtedy gdy to ja bym poszedl w goscie i narozrabial,obrazajac gospodarza.Jak administrator bedzie informowal ze to nie jest autentyk tylko podroba to bede wiedzial.Ja nickow nie zmieniam,a jednak ci co zmieniaja maja sie lepiej.Czy warto byc uczciwym? ROMANIX moze znasz odpowiedz na to pytanie,to sie podziel na czacie,bo narazie jestes jak strus czyli zablokowac bez uzasadnienia i spokoj,kultura wymaga aby o przewinieniu informowac,ale o czym ja tu pisze ,jaka kultura.Pozdrawiam.
kogut szaru mózgu tu nie chodzi o praworządność tylko kulturę ktorej tobie brak a romanax nie patrzy kto jest kim tylko pilnuje kultury wypowiedzi ktorej tobie jak widac na forum brak
Nie wiecie czy możliwe jest wysyłanie kuponów przez internet w totomix w swieta majowe ????????????????????
Wrocilem z FORTUNy i skusilem sie na miejscu zagrac Duzego jako 3/6.Oto liczby 5,15,27,36,42,47.Jak czytam nicki to jakos faktycznie odniechciewa sie pisac w takim towarzystwie,bo choc to jakis klon,ale sam uklad liter przypomina mi kogos za kim nie przepadam i ciesze sie ze nadal sie tu nie pokazuje.Pozdrawiam
A ja dzisiaj nic nie wysłałam , tak więc jutro nie będę przegrana :)
czechy 3z21 : 2,13,15
Jak sądzicie w czwartek kolejna kumulacja w Dużego (tak już tradycyjnie na majówkę)?
A ja po wczorajszym losowaniu mogę do piersi przytulić jedynie kota ;) Walczę dalej ! 42-45 51-55 71-75 61-1 26-30 7-9 19-21 11-41 Oby tylko nie 73 ;D
[7]10,21,22,42,47,53,63ch/t
[8]1,7,21,30,33,39,64,70ch/t
zdrapka Fortuna-50zł
DL-12,15,47
[8]1,7,21,30,33,39,64,70ch/t
zdrapka Fortuna-50zł
DL-12,15,47
01,37,45 ??? 01>> 50% że wystąpi. 37>>99.99% że wystąpi. 45>>99.99% że wystąpi... ./ 100% że dana liczba wystąpi dziś lub w czwartek nie ma i nie będzie/.. .
CYGUS75 zaklady 3/21 mozna zawierac na miesiac do przodu.Pozdrawiam
CYGUS75 inne gry mozna typowac na tyle wczesniej na ile masz podana oferte na stronie Fortuny,a z drugiej strony zastanawiam sie po co pytasz ,bo chyba nastepna gre uzalezniasz od wynikow z dnia poprzedniego,ale to juz nie moja sprawa.Zycze powodzienia.
A-mator, a w jaki sposób obliczyłeś te szanse procentowe?Bo uważam żeby obliczać jakieś szanse to musisz mieć jakiś punkt odniesienia czyli 100% których to nie ma, jak sam przyznałeś , a więc?Wydaje mnie się że podawanie jakichś wartości procentowych nie ma racji bytu.
Tomcio, daliśmy wczoraj obaj "plamę" w parkach - same pudła. Dziś poprawka:
1-21/ 31-61/ 26-36/ 56-76/ 7-27/ 37-77/ 22-68/ 29-47/
Pozdrawiam!
1-21/ 31-61/ 26-36/ 56-76/ 7-27/ 37-77/ 22-68/ 29-47/
Pozdrawiam!
Witam WSZYSTKICH CIEPLUTKO I Z HUMORKIEM.SORKI,ZE TAK PUZNO.DZISIAJ MAM FARTA ZGARNOLEM NAGRODY ZA SMS-A W RMF FM MUZYKA NA MAXSA PREZENT NA IMIENINY MAM
TOMCIO1972 WYSLALEM SYSTEM 3Z8 W FORTUNIE I KOLEKTORKA DALA MI SKROCONY
wyniki multi 28.04
79,56,20,45,2,36,32,21,78,52,
46,31,48,68,70,49,55,4,14 73-plus
79,56,20,45,2,36,32,21,78,52,
46,31,48,68,70,49,55,4,14 73-plus
KOCIO-jak mozesz to podaj wczesniej te 40 na czwatek-o ile typujesz ze wyjda,masz farta do nich-pozdrawiam
w czechy znowu nic , ale dwie parki trafione w systemie 2z6 wiec kasa na gre jest
LUDZISA!!!!!!!!ALE!!!!! MAM TROJEK!!! JESZCZE SPRAWDZAM OOOOO! I DUZY LOTUS SYPNOL Z WORKA ALE MAM FARTA ZA2-A DNI MAM IMIENINY BEDA HUCZNE.TERAZ CZEKAM NA FLORYDE. MADZIARYNA1 DLACZEGO NIE NAPISALAS CHCIALEM CIIIII PODAC TE NU8MERY.
Na 36 parek tylko z liczb od 70-78 ktore mozna zrobic tylko wyszly 3 parki wiec jednak troche w plecy,bo braklo 1 liczby,Co do 71 to tez jej braklo wiec do poprawki na jutro.Zostanie tylko FLORIDA ,ale to jutro rano dopiero bede wiedzial.Pozdrawiam.
NA JUTRO TYPUJE PARKI 12,13-16,17-40,41-48,49-50,51-74,78-31,32-9,10 W ML
sam a może wyłącz caps locka najpierw
tomcio 1972.Moge Cie prosic abys napisal gdie na EFORTUNIE znajde ten kupon 3z8?
Na głównej stronie Fortuny jest z prawej strony kontrola kuponu.Numer kuponu jet ten długi a kod 4 cyfry po myślniku.
Witam.Florida znow z rana dala mi wspanialy prezent w postaci 4 liczb wylosowanych oto one:1,3,19,28,To narazie wszystko,potem podam w co bede dzis gral.Znawcy od parek dobrze radza ograniczyc ilosc parek,do minimum,i wtedy koszta zmaleja a szansa trafienia moze mniejsza ale pewniejsza w czasie.Pozdrawiam
sam9 , nie bazuj na odpowiedzi od Edwarda50 bo on ma niedokrwienie mózgu związane z ciągłym biciem głową o podłoże w pokłonach dla "Słońca Peru" i siłą rzeczy także tym blaskiem wywołaną pomroczność jasną , bo "Słońce Peru" podobnie jak syn Wałęsy jest z Gdańska - choć numerologią zajmuje się jedynie ten pierwszy...
Zatem sam9: wcale nie musisz mozolnie przewijać strona po strona przy pomocy strzałki aby starsze wpisy poczytać - a po prostu ( o czym nie ma nawet pojęcia odpowiadający Ci Edward50 ) wpisujesz numer i automatycznie przenoszony jesteś do tego wpisu o tym numerze jako do pierwszego na górze strony , czyli chcąc przeczytać wpis 45000 wpisujesz do paska adresu:
www.multipasko.pl/chat45000/ i już jesteś tam przeniesiony.
Pozdrawiam Cię i unikaj takich "Słońcem Peru" oślepionych podpowiadaczy!
Zatem sam9: wcale nie musisz mozolnie przewijać strona po strona przy pomocy strzałki aby starsze wpisy poczytać - a po prostu ( o czym nie ma nawet pojęcia odpowiadający Ci Edward50 ) wpisujesz numer i automatycznie przenoszony jesteś do tego wpisu o tym numerze jako do pierwszego na górze strony , czyli chcąc przeczytać wpis 45000 wpisujesz do paska adresu:
www.multipasko.pl/chat45000/ i już jesteś tam przeniesiony.
Pozdrawiam Cię i unikaj takich "Słońcem Peru" oślepionych podpowiadaczy!
Non-wspaniały i samolub kazda podpowiedz jest dobra nie należy obrażać bo każdy jest orłem tylko latamy na różnych wysokościach.
NOn twoj ironiczny wpis dotyczacy EDWARDA50 kogos mi przypomina,bo pomimo ze nikt cie o rade nie prosil to jednak twoja uczynnosc i chec ponizenia kogos jest porazajaca.A takiego co sie wtracal do wszystkiego juz tu mielismy.SAM9 zadal konkretne pytanie"Podajcie mi jak sie przeglada starsze posty"i dostal od EDWARDA50 prawidlowa odpowiedz nie bylo tam zapytania jak znalesc konkretny numer tylko pytanie dotyczylo ogolnego cofniecia sie do historii wpisow.Ale ty zawsze wszystkich krytykowales ,ponizales,tylko zmieniles sobie nicka,i myslisz ze bedziesz anonimowy.Jest takie stare przyslowie " NIE PYTANY NIE ODPOWIADAJ" ale jak juz udzielasz informacji to nie krytykuj innego kulkowicza,choc nie wiem czy ty tak potrafisz.W polemike z toba nie bede wchodzil wiec udzielajac mi riposty w odpowiedzi nie bedzie ciagu dalszego.
kogucik19 - twój wpis jest tak samo głupi jak jego autor , bo sam9 zwracał się z pytaniem do WSZYSTKICH a nie do konkretnie wskazanej osoby!
Odpowiedź od Edwarda50 była powierzchowna , bo sam9 równie dobrze może być zainteresowany wpisami sprzed 1/2 roku - a wtedy korzystanie ze strzałki dla cofnięcia się o kilka tysięcy wpisów jest smutnym żartem i mogą to robić tylko tak mądrzy inaczej użytkownicy jak kogucika19....
Bo gdyby ktoś chciał poznać światopogląd kogucika19 tu przez niego opisany:
"35054. Jak mnie to cieszy ze wszyscy tak martwimy sie o to czy ktos tam bedzie miał dochod czy nie ,i jak dziela kase a na drugim planie mamy na uwadze nasze porfele ,to dziwne bo ja najpierw sie martwie o siebie a potem o kraj...
kogucik19 2008-12-05 (12:15) "
to przecież chyba znacznie łatwiej wpisać www.multipasko.pl/chat35054/ aby dotrzeć do tego czy innych archiwalnych wpisów.
Odpowiedź od Edwarda50 była powierzchowna , bo sam9 równie dobrze może być zainteresowany wpisami sprzed 1/2 roku - a wtedy korzystanie ze strzałki dla cofnięcia się o kilka tysięcy wpisów jest smutnym żartem i mogą to robić tylko tak mądrzy inaczej użytkownicy jak kogucika19....
Bo gdyby ktoś chciał poznać światopogląd kogucika19 tu przez niego opisany:
"35054. Jak mnie to cieszy ze wszyscy tak martwimy sie o to czy ktos tam bedzie miał dochod czy nie ,i jak dziela kase a na drugim planie mamy na uwadze nasze porfele ,to dziwne bo ja najpierw sie martwie o siebie a potem o kraj...
kogucik19 2008-12-05 (12:15) "
to przecież chyba znacznie łatwiej wpisać www.multipasko.pl/chat35054/ aby dotrzeć do tego czy innych archiwalnych wpisów.
Gała - jakie wizje na dzis? wczoraj 4/5 niezle:)
murphy' - zabraklo 1 liczby w DL co? ile bys mial za 3z7 i jaki koszt w fortunie?
a 2z7?
murphy' - zabraklo 1 liczby w DL co? ile bys mial za 3z7 i jaki koszt w fortunie?
a 2z7?
Jeszcze raz przypomnę, że nie doceniacie ilości odwiedzin na tą stronę. Kogucik19. Ktoś specjalnie wytnie kilka zdań ze starych wpisów edi8, żeby napisać coś w jego stylu i wzburzyć stroną, że blokada nie skuteczna, itd. Radzę niepotrzebnie nie wyciągać daleko idących wniosków, bo nigdy nie wiadomo.
Ps. Kumulacja 17 milionów. Znowu będzie się działo.
Ps. Kumulacja 17 milionów. Znowu będzie się działo.
romanx - życzę Ci , aby na 1-majowych pochodach spontanicznie pojawiły się okrzyki do najwyższych władz:
" Romanx na Admina - bo kogucik19 to świnia" oraz
"Romanx full option ( łącznie z mini czatem ) Adminem - to w końcu pogonienie stąd kogucika19 z dożywotnim banem!" a także
"Tylko romanx jako Admin na czacie multipasko , zwalczy to kogucie plugastwo!"
" Romanx na Admina - bo kogucik19 to świnia" oraz
"Romanx full option ( łącznie z mini czatem ) Adminem - to w końcu pogonienie stąd kogucika19 z dożywotnim banem!" a także
"Tylko romanx jako Admin na czacie multipasko , zwalczy to kogucie plugastwo!"
PASKO moze to prowokacja,ale jak dlugo mozna tych obelg wobec mnie sluchac,jak sie bronic,odpisac nic nie wolno bo jak mam jednego ncka do czata to mnie zablokujesz,a krew nie woda wiec tak sie stac moze .Co robic administratorze.Jak dlugo nasza cierpliwosc da rade to zniesc.Kto wreszcie wypleni to chamstwo to slownictwo.Piszesz o skutecznosci a ja jakos nie widze tej skutecznosci bylo fajnie i milo okolo tygodnia i znow sie ferment zaczyna.PASKO DZIALAJ.Pozdrawiam
3z7 sts koszt 35zł wygrana 555zł- 0.9
2z7 sts koszt 21zł wygrana 55zł-0,9
2z7 sts koszt 21zł wygrana 55zł-0,9
Witaj Pasko !
Pomyśl o napisaniu programu (a dokładnienie przerobieniu programu Viltomierz) tak aby analizował czeskiego akumulatora.Bardzo dużo osób gra w fortunie w czeskiego akumulatora, jest to przecież odpowiednik naszego ML i taki program byłby przydatny do analizy par, trójek, przedziałow itp.
Robert_lotto
P.S.
O co tym sądzą forumowicze ?
Trzew1958 sprawdź swoją pocztę
Pomyśl o napisaniu programu (a dokładnienie przerobieniu programu Viltomierz) tak aby analizował czeskiego akumulatora.Bardzo dużo osób gra w fortunie w czeskiego akumulatora, jest to przecież odpowiednik naszego ML i taki program byłby przydatny do analizy par, trójek, przedziałow itp.
Robert_lotto
P.S.
O co tym sądzą forumowicze ?
Trzew1958 sprawdź swoją pocztę
trevi ale spójrz na to
3-7 do duzego lotka
2,5,18,19,27,39,42
tak grałem
a było
2,18,(17-19),(40-39),(42-43)
przesunąć celownik w pozycjach o 1 stopien i 5 jest
a ile jest za 5 w sts ? chyba 100 000
3-7 do duzego lotka
2,5,18,19,27,39,42
tak grałem
a było
2,18,(17-19),(40-39),(42-43)
przesunąć celownik w pozycjach o 1 stopien i 5 jest
a ile jest za 5 w sts ? chyba 100 000
Robert-lotto , opcję czeskiego Multilotka 20z80 ma polski program Multilotek 4.15 , który w wersji bezpłatnej jako demo znajdziesz bez problemu w necie , wpisując do wyszukiwarki jego nazwę a i sama wersja pełna nie jest droga.
Pzdr.
Pzdr.
Bezpłatny program Miliarder 2.5 jest do ściagnięcia ze strony:
www.multiforum.livenet.pl ale znajduje się tam w części forum dostępnej dopiero po zarejestrowaniu się.
Pzdr.
www.multiforum.livenet.pl ale znajduje się tam w części forum dostępnej dopiero po zarejestrowaniu się.
Pzdr.
Murphy mam pytanie odnośnie gry w STS na 3 z 7. 555 złotych za trafione 3 z 7 czy za 7 z 7cyfr? Dziękuje za odpowiedź
Robert :
Dzieki ze tak szybko odpisaleś .
Odebralem poczte i odpisałem .
Będziesz miał chwile to zajrzyj.
pzdr.
Dzieki ze tak szybko odpisaleś .
Odebralem poczte i odpisałem .
Będziesz miał chwile to zajrzyj.
pzdr.
jesli zagrasz 3 z 7 za stawke 1 zł i trafisz min 3 liczby wygrywasz 555zł-09,=499,50 koszt takiego zakładu to 35zł
Alla - dziewczynko , gdy skończysz gimnazjum to będziesz mogła grać ale już dziś powinnaś wiedzieć , że 3z7=35 a skoro trafisz 3 liczby DL spośród 7 granych , to wygrasz w Fortunie kurs 550-0,9 a w STS 555-0,9.
Tak to jest jak takie jak ty Alla dzieci wchodzą na strony dla dorosłych...
Tak to jest jak takie jak ty Alla dzieci wchodzą na strony dla dorosłych...
Alla - a ponadto kto ci dziewczynko napisał , że wśród tej 7-mki mają być same cyfry???
Bo przecież równie dobrze mogą być tam same liczby....jeśli ty jesteś w stanie to rozróżnić , w co wątpię!
Tak więc do szkoły panienko!!!
Bo przecież równie dobrze mogą być tam same liczby....jeśli ty jesteś w stanie to rozróżnić , w co wątpię!
Tak więc do szkoły panienko!!!
USZANY04 bardzo wam zycze szczescia,ale z moich obserwacji wynika ze zawsze(bardzo czesto) jakas liczba dwucyfrowa sie w takich zestawach pojawia i ona moze sknocic wam wszystko.Ja wiem ze to gra ale wlasnie niestety tak jest ,moze uwzglednijcie gdzies liczbe 20 bo juz stoi 20 losowan,wiec juz pora na nia.Zycze wam sukcesu i obym nie mial racji.Pozdrawiam
Widzę że na chacie pojawił się kolejny przygłup, który szuka zaczepki. Więc matołku jestem Allan (to imię męskie), jak nawet tego nie potrafisz pojąc to nie zabieraj głosu.
USZANY i BRAZIL mam takie 2 zestawy liczb na gre 3/21 oto one:1,2,5,6,8,9,10,11,12,13,16,18 /////2,5,6,8,9,10,11,12,13,16,18,21.Nie bylo w tych zestawach 3 trafien od 12 losowan a one sa trafiane cyklicznie co 10-13 losowan,stawka za taki zestaw to 11 zeta .Moze wam to cos pomoze ,bo ja stracilem wiare w ta gre.Zycze samych sukcesow,w koncu ktos musi wreszcie trafiac.Pozdrawiam
ALLAN to ta sama osoba ktora Pasko blokuje ,styl pisania zacietosc ,chec zasiania fermentu,i nienawisc do drobiu to cechy tylko jednego czlowieka od skosow,pionow itp.On prowokuje bo taki jest jego cel,i chyba jedyna metoda bedzie olanie go ,bo inaczej wchodzac w polemile dajesz dowod jego zainteresowania,tylko ile mozna wytrzymac,z takim szukajacym zaczepki bezmuzgiem.
Kogucik, tez tak właśnie pomyślałem. Zareagowałem raz i więcej tego nie zrobię, szanuje siebie, a mam gdzieś takie dziecinne zagrywki jakiegoś zakompleksionego pajaca.
ma ktoś instalkę do miliarder 2,5 , podeślicie mi grab33@poczta.onet.pl