Wpisy 47 546 – 47 645
28 kwietnia 2009 00:57 → 29 kwietnia 2009 10:07, 100 wpisów
zbigniew !
Odezwij się do Mnie na robert_lotto@interia.pl bo mam interesujące Ciebie wyniki czeskiego ML (czyli Akumulatora). Przerobiłem je do pliku tekstowego oraz mam 4 miesiące w excellu.Sam to gram i robię sobie statystyki w excelu oraz programem do obliczeń.Aha ! Przerobione są wszystkie losowania od początku gry.
Pozdrawiam
Robert
Odezwij się do Mnie na robert_lotto@interia.pl bo mam interesujące Ciebie wyniki czeskiego ML (czyli Akumulatora). Przerobiłem je do pliku tekstowego oraz mam 4 miesiące w excellu.Sam to gram i robię sobie statystyki w excelu oraz programem do obliczeń.Aha ! Przerobione są wszystkie losowania od początku gry.
Pozdrawiam
Robert
Witam.Ciekawosc spowodowala tak wczesne wtargniecie na wyniki gier swiata.I milutko mi dala prezent w postaci 4 wylosowanych liczb na FLORIDZIE 8,9,23,33.Czyli na 24 liczby zagrane do poprawki zostalo "tylko"20 liczb.Reszte podam pozniej,bo jeszcze troche po leniuchuje.Pozdrawiam.
GROM:
Słowa uznania za trafne typowania.
Masz passe tak trzymac,pochwały ze wszystkich stron za super typy.Mysle
że i MUMINKI mają w tym swoją zasługe.
Narazie nie wiem jeszcze jak córa będzie w pracy bo moja ma teraz dwa dni
wolne.odezwe się .
Pozdrowienia dla żonki.
POZDRAWIAM.
Słowa uznania za trafne typowania.
Masz passe tak trzymac,pochwały ze wszystkich stron za super typy.Mysle
że i MUMINKI mają w tym swoją zasługe.
Narazie nie wiem jeszcze jak córa będzie w pracy bo moja ma teraz dwa dni
wolne.odezwe się .
Pozdrowienia dla żonki.
POZDRAWIAM.
Ulala i Grom najpierw gratulki za typy,ale w tej waszej konspiracji jesteście niehumanitarni:))))
dzisiaj w czeskiego lecimy po parzystych liczbach, cos mam czuja ze ladnie wyleca
Ja dziekuj za gratulki Grom jest wielkim mistrzem i kochanym człowiekiem jak się zgodzi żeby podać to poda.
Tczew1958 ty się nad sobą zastanów trochę człowieku bo tu nikogo nie interesują twoje prywatne sprawy z Gromem i gadki śmatki o córkach.Od tego masz gg a nie robisz tu durniu jeszcze większy burdel który i bez tego tu przecież jest!Więc żeby to było ostatni raz bo tacy bajkopisarze to nie są tu potrzebni - sam kogucik19 wystarczy!
Do Guciarnicy
Ja sie nie dziwie ,ze niektórzy niechca podawaś swoich typow,przeczytaj sobie wypowiedz NON,jak CI sie Non nie podopa to Forum i nie sznyjesz wiekszośi opini ludzi na tym Forum ,którzy chcą typów od osób którzy sie na tym znają to poo ty tu jesteś pieniaczu żłośliwy.
Ja sie nie dziwie ,ze niektórzy niechca podawaś swoich typow,przeczytaj sobie wypowiedz NON,jak CI sie Non nie podopa to Forum i nie sznyjesz wiekszośi opini ludzi na tym Forum ,którzy chcą typów od osób którzy sie na tym znają to poo ty tu jesteś pieniaczu żłośliwy.
NON nawet bajki trzeba umiec pisac,a ty podszywajacy sie pod inny nick nie wypowiadaj sie co ma tu byc, bos jest czlek co tu nic nie pisze, i jestes tchorz wielki ze chowasz sie pod innymi nickami.Co do mojego bajkopisarstwa to miej odwage sprawdzic mnie jeden juz sprawdzil i kopara mu opadla czy ty tez chcesz szukac szczeki na podlodze.Pomimo wszysko cie pozdrawiam,i radze myslec przy pisaniu nastepnego wpisu,ale juz pod swoim nickiem.
Wiem Ulala jak jest,to że Grom od dawna nie podaje typów na mini czacie ,ponieważ były w przeszłości z tego powodu niesmaczne sytuacje,a wpisy typu jak przedstawił NON poprostu ignoruję to najlepszy sposób na pozbycie się intruzów.Teraz już uciekam ,dzieciaki odprowadzić do Collegu:)))(przedszkola).
piszesz sie NON czy WON:
A kto cię prosił o zdanie ,ja nie .
wiec wal się na glebe pacanie .
A kto cię prosił o zdanie ,ja nie .
wiec wal się na glebe pacanie .
Witam coraz więcej facetów podaje sie za kobiety na forum niewiem po co żeby wyżebrać cyferki czy cooooo złapałam jednego m ożna powiedziec na gorącym uczynku ale prosił żeby go nie wydawać.Nie bawcie się już tak
A co do podawania typów to mysle kazdy ma wolna wole poda dobrze nie ,tez dobrze.Poprostu nie szukajmy dziury tam gdzie jej niema ,szanuje GROMA .I nie dlatego że jest z pomorza ale widze że ma rozum tam gdzie trzeba .Uszanujmy jego wole.
Czechy mnie wyrolowały , Floryda mnie wyrolowała i na dodatek w szpitalu w moim mieście leży kobieta z podejrzeniem świńskiej grypy .....to może przynajmniej dzisiejsza rozmowa kwalifikacyjna pójdzie dobrze ?
DL na dziś(kopia niektórych numerów z ostatnich losowań DL,ML,TSN.
03 05 06 08 17 22 37 42 44 46
08 17 22 28 30 34 35 37 42 44
06 08 11 20 28 33 44 46 48 49
Wystarczy
03 05 06 08 17 22 37 42 44 46
08 17 22 28 30 34 35 37 42 44
06 08 11 20 28 33 44 46 48 49
Wystarczy
zbigniew !
Pozdrawiam
Robert
Pozdrawiam
Robert
Ulala i Grom gratulacje za wygrane i trafne typy ! Czy dzisiaj macie jakieś ciekawe spostrzeżenia co grać ?
Pozdrawiam
Robert
Pozdrawiam
Robert
dratewka0 !
Odezwij się do mnie na skrzynkę robert_lotto@interia.pl bo w pracy nie mam GG (komputery poblokowane i brak możliwości instalacji)
Pozdrawiam
Robert
Odezwij się do mnie na skrzynkę robert_lotto@interia.pl bo w pracy nie mam GG (komputery poblokowane i brak możliwości instalacji)
Pozdrawiam
Robert
0169 GREMIO RS
BOYACA CHICO 1 1.46
0450 NORTHAMPTON
MILTON KEYN. 10 1.24
1797 LAHTI
ROVANIEMI 1 1.38
2662 KAWASAKI
KYOTO 1 1.67
4122 LJUNGSKILE
TROLLHATTAN 1 1.6
4545 KAPOSVAR
SZOM.HALADAS 1 2.3
4543 HONVED
SIOFOK BFC 1 1.45
6002 NIEMCY
FRANCJA 1 1.35
Mnożnik ewentualnej wygranej: 30.06
stawka 20 zeta
BOYACA CHICO 1 1.46
0450 NORTHAMPTON
MILTON KEYN. 10 1.24
1797 LAHTI
ROVANIEMI 1 1.38
2662 KAWASAKI
KYOTO 1 1.67
4122 LJUNGSKILE
TROLLHATTAN 1 1.6
4545 KAPOSVAR
SZOM.HALADAS 1 2.3
4543 HONVED
SIOFOK BFC 1 1.45
6002 NIEMCY
FRANCJA 1 1.35
Mnożnik ewentualnej wygranej: 30.06
stawka 20 zeta
dratewka0 !
Witaj sprawdziłem pocztę i dziękuję za odzew.Sprawdź swoją pocztę i jak możesz to odpisz. OK ?
Pozdrwiam i idź puszczaj te kuponiki
Robert
Witaj sprawdziłem pocztę i dziękuję za odzew.Sprawdź swoją pocztę i jak możesz to odpisz. OK ?
Pozdrwiam i idź puszczaj te kuponiki
Robert
Witam!moze ktos podać jakieś pewniaczki do ML-bo ostatnie moje typowania są masakryczne, a TY mysia pysia nie przejmuj się świnską grypą i powodzenia na romowie kwalifikacyjnej,będzie bardzo dobrze.3majcie się gracze
Non,"śmatką" to powinna Ci matka przylać a ze dwa razy . Ja uważam że podziękowania za prywatne typy powinny być również prywatne,bo inaczej to jest faktycznie niehumanitarne i podpada pod artykuł o znęcaniu się ;-)
Robert jak już wcześniej pisałem typy biorę z gazety " tylko piłka". Dziś już ją kupiłem i trzeba to przeanalizować.Pozdrawiam.dratewka0
przyłączam się do słów Gały. Proszę o typy jakieś na multi bo będę niebawem mijał TS i FORTUNĘ więc wypadało by zajść
"lamictal"moja 5 na dziś w ML-21,32,45,70,71 nic innego nie puszcze dzis brak koncepcji,pozdrawiam
Dzieks. strzele te same w FOrtunie i TS po jednym. NIECH LOS BĘDZIE Z NAMI. ;D
Zbyszku i Tczew1958
Proszę zajrzeć na pocztę.Wysłałem Wam Panowie obiecane pliki losowań czeskiego ML czyli Akumulatora.
Pozdrawiam
Robert
Proszę zajrzeć na pocztę.Wysłałem Wam Panowie obiecane pliki losowań czeskiego ML czyli Akumulatora.
Pozdrawiam
Robert
propozycje na dziś ML;16,17,18,22,32,33,38,45,70,71
18,19,22,32,33,39,47,61,70,71
18,19,22,32,33,39,47,61,70,71
Robert
Dzieki dotarło .Teraz bedziemy się głowic . Z czym to sie je.
Dzieki dotarło .Teraz bedziemy się głowic . Z czym to sie je.
Ma ktoś typy na dzisiejszego ML i Florydę? Chodzi mi o trójki...-) Dziekuję
Mam nadzieje że coś NAM dziś pyknie,pożycze sobie coś od Beatki,dzieki-pozdrawiam i lece dalej pracować.Zycze wszystkim wysokich wygranych
Witam.KOGUT dzis posle na multi tylko jedna liczbe chyba 71 bo tylko ta sie ostala bidula,oraz FLORIDE pojedynczo liczby:1,2,3,4,10,11,13,16,17,18,19,20,22,25,26,27,28,29,30,36.Na sucho zagram na 36 parek liczb z zakresu 70-78.Jak tylko wejda w tym zakresie 4 liczby to znaczy bedzie 6 parek trafionych to jestesmy na wygranej pozycji,przy kursie 11 za parke, a jak tylko 3 liczby to bedzie 3 parki i troche w plecki ale to jest gra wiec czasem nalezy zaryzykowac.Pozdrawiam
kogucik czemu kurs na parke 11 chyba jest 10 chyba ze podniesli pozdr
JACCEK w tipsporcie jest na parke kurs 11 a Fortuna ma 10 to jedyny przypadek kiedy kurs jest wyzszy w tipsporcie.
I jeszcze jedno zostalem zablokowany przez ROMANIXA na forum bo odpowiedzialem czlowiekowi co sieje zamet nawet tam gdzie nie powinien pisac.Trudno zaczelo sie teraz blokowanie za wszystko co jest nawet odpowiedzia na prowokacje,trudno administrator ma uprawnienia i skorzystal z nich.Jedyna teraz droga to latanie na skarge do administratora i zgaszanie"mamo bo on sie na mnie krzywo patrzy"samemu bron boze odpowiadac.Tak teraz bede robil.Nie wiem jak dlugo potrwa moja kara bo tego juz nie byl uprzejmy napisac.Pozdrawiam
najprosciej jest zablokowac nie przejmuj sie kogucik ciekawe kiedy wszystkch zablokuja ? nie wlono pisac zle o panu maniekg sytuacja jak na bialorusi
ja również zostałem ostatnio zablokowany, do dzisiaj nie wiem co było powodem. Poprosiłem Pasco i mnie odblokował, ale moje pytanie o przyczynę tego stanu rzeczy nie została do dzisiaj wyjaśniona.
Jeszcze nie tak dawno mozna bylo sie wyzywac i byc zwyzywanym nie pomagaly prosby o interwencje,a teraz wystarczy cos nie tak napisac,i juz blokada.Niestety moze ROMANIX przekwita i ma hustawke nastrojow.Pozdrawiam i poczekam az mu przejdzie.
witam :
Mam pytanie kto jest nastepny do zablokowania ?
Jak takich pożądnych i uczynnych ludzi się blokuje, to naj lepiej wszystkich i zamykamy kramik .pozdrawiam koguciku i pozostałych oddanych sprawie uczciwosci i prawożądnosci.
Mam pytanie kto jest nastepny do zablokowania ?
Jak takich pożądnych i uczynnych ludzi się blokuje, to naj lepiej wszystkich i zamykamy kramik .pozdrawiam koguciku i pozostałych oddanych sprawie uczciwosci i prawożądnosci.
Robert_lotto :
jak CIE nie zablokują i bedziesz miał chwile to daj znac. Może być gołąb pocztowy.
jak CIE nie zablokują i bedziesz miał chwile to daj znac. Może być gołąb pocztowy.
Kogucik,dałeś się podpuścić ,i to nie wiadomo komu;to wie tylko Romanx.A sam przyznałeś mi rację że najlepiej ignorować.....
JOSEF co to znaczy dales sie podpuscic ktos pisze bzdury i jest mi to obojetne jakiego nicka uzywa,nie moge tego sprawdzic po to jest administrator aby dal takiemu osobnikowi ostrzezenie,bo to on jest intruzem u mnie na forum on do mnie wtargnal nieproszony i zachowuje sie jak cham.Zrozumial bym swoja blokade wtedy gdy to ja bym poszedl w goscie i narozrabial,obrazajac gospodarza.Jak administrator bedzie informowal ze to nie jest autentyk tylko podroba to bede wiedzial.Ja nickow nie zmieniam,a jednak ci co zmieniaja maja sie lepiej.Czy warto byc uczciwym? ROMANIX moze znasz odpowiedz na to pytanie,to sie podziel na czacie,bo narazie jestes jak strus czyli zablokowac bez uzasadnienia i spokoj,kultura wymaga aby o przewinieniu informowac,ale o czym ja tu pisze ,jaka kultura.Pozdrawiam.
kogut szaru mózgu tu nie chodzi o praworządność tylko kulturę ktorej tobie brak a romanax nie patrzy kto jest kim tylko pilnuje kultury wypowiedzi ktorej tobie jak widac na forum brak
Nie wiecie czy możliwe jest wysyłanie kuponów przez internet w totomix w swieta majowe ????????????????????
Wrocilem z FORTUNy i skusilem sie na miejscu zagrac Duzego jako 3/6.Oto liczby 5,15,27,36,42,47.Jak czytam nicki to jakos faktycznie odniechciewa sie pisac w takim towarzystwie,bo choc to jakis klon,ale sam uklad liter przypomina mi kogos za kim nie przepadam i ciesze sie ze nadal sie tu nie pokazuje.Pozdrawiam
A ja dzisiaj nic nie wysłałam , tak więc jutro nie będę przegrana :)
czechy 3z21 : 2,13,15
Jak sądzicie w czwartek kolejna kumulacja w Dużego (tak już tradycyjnie na majówkę)?
A ja po wczorajszym losowaniu mogę do piersi przytulić jedynie kota ;) Walczę dalej ! 42-45 51-55 71-75 61-1 26-30 7-9 19-21 11-41 Oby tylko nie 73 ;D
[7]10,21,22,42,47,53,63ch/t
[8]1,7,21,30,33,39,64,70ch/t
zdrapka Fortuna-50zł
DL-12,15,47
[8]1,7,21,30,33,39,64,70ch/t
zdrapka Fortuna-50zł
DL-12,15,47
01,37,45 ??? 01>> 50% że wystąpi. 37>>99.99% że wystąpi. 45>>99.99% że wystąpi... ./ 100% że dana liczba wystąpi dziś lub w czwartek nie ma i nie będzie/.. .
CYGUS75 zaklady 3/21 mozna zawierac na miesiac do przodu.Pozdrawiam
CYGUS75 inne gry mozna typowac na tyle wczesniej na ile masz podana oferte na stronie Fortuny,a z drugiej strony zastanawiam sie po co pytasz ,bo chyba nastepna gre uzalezniasz od wynikow z dnia poprzedniego,ale to juz nie moja sprawa.Zycze powodzienia.
A-mator, a w jaki sposób obliczyłeś te szanse procentowe?Bo uważam żeby obliczać jakieś szanse to musisz mieć jakiś punkt odniesienia czyli 100% których to nie ma, jak sam przyznałeś , a więc?Wydaje mnie się że podawanie jakichś wartości procentowych nie ma racji bytu.
Tomcio, daliśmy wczoraj obaj "plamę" w parkach - same pudła. Dziś poprawka:
1-21/ 31-61/ 26-36/ 56-76/ 7-27/ 37-77/ 22-68/ 29-47/
Pozdrawiam!
1-21/ 31-61/ 26-36/ 56-76/ 7-27/ 37-77/ 22-68/ 29-47/
Pozdrawiam!
Witam WSZYSTKICH CIEPLUTKO I Z HUMORKIEM.SORKI,ZE TAK PUZNO.DZISIAJ MAM FARTA ZGARNOLEM NAGRODY ZA SMS-A W RMF FM MUZYKA NA MAXSA PREZENT NA IMIENINY MAM
TOMCIO1972 WYSLALEM SYSTEM 3Z8 W FORTUNIE I KOLEKTORKA DALA MI SKROCONY
wyniki multi 28.04
79,56,20,45,2,36,32,21,78,52,
46,31,48,68,70,49,55,4,14 73-plus
79,56,20,45,2,36,32,21,78,52,
46,31,48,68,70,49,55,4,14 73-plus
KOCIO-jak mozesz to podaj wczesniej te 40 na czwatek-o ile typujesz ze wyjda,masz farta do nich-pozdrawiam
w czechy znowu nic , ale dwie parki trafione w systemie 2z6 wiec kasa na gre jest
LUDZISA!!!!!!!!ALE!!!!! MAM TROJEK!!! JESZCZE SPRAWDZAM OOOOO! I DUZY LOTUS SYPNOL Z WORKA ALE MAM FARTA ZA2-A DNI MAM IMIENINY BEDA HUCZNE.TERAZ CZEKAM NA FLORYDE. MADZIARYNA1 DLACZEGO NIE NAPISALAS CHCIALEM CIIIII PODAC TE NU8MERY.
Na 36 parek tylko z liczb od 70-78 ktore mozna zrobic tylko wyszly 3 parki wiec jednak troche w plecy,bo braklo 1 liczby,Co do 71 to tez jej braklo wiec do poprawki na jutro.Zostanie tylko FLORIDA ,ale to jutro rano dopiero bede wiedzial.Pozdrawiam.
NA JUTRO TYPUJE PARKI 12,13-16,17-40,41-48,49-50,51-74,78-31,32-9,10 W ML
sam a może wyłącz caps locka najpierw
tomcio 1972.Moge Cie prosic abys napisal gdie na EFORTUNIE znajde ten kupon 3z8?
Na głównej stronie Fortuny jest z prawej strony kontrola kuponu.Numer kuponu jet ten długi a kod 4 cyfry po myślniku.
Witam.Florida znow z rana dala mi wspanialy prezent w postaci 4 liczb wylosowanych oto one:1,3,19,28,To narazie wszystko,potem podam w co bede dzis gral.Znawcy od parek dobrze radza ograniczyc ilosc parek,do minimum,i wtedy koszta zmaleja a szansa trafienia moze mniejsza ale pewniejsza w czasie.Pozdrawiam
sam9 , nie bazuj na odpowiedzi od Edwarda50 bo on ma niedokrwienie mózgu związane z ciągłym biciem głową o podłoże w pokłonach dla "Słońca Peru" i siłą rzeczy także tym blaskiem wywołaną pomroczność jasną , bo "Słońce Peru" podobnie jak syn Wałęsy jest z Gdańska - choć numerologią zajmuje się jedynie ten pierwszy...
Zatem sam9: wcale nie musisz mozolnie przewijać strona po strona przy pomocy strzałki aby starsze wpisy poczytać - a po prostu ( o czym nie ma nawet pojęcia odpowiadający Ci Edward50 ) wpisujesz numer i automatycznie przenoszony jesteś do tego wpisu o tym numerze jako do pierwszego na górze strony , czyli chcąc przeczytać wpis 45000 wpisujesz do paska adresu:
www.multipasko.pl/chat45000/ i już jesteś tam przeniesiony.
Pozdrawiam Cię i unikaj takich "Słońcem Peru" oślepionych podpowiadaczy!
Zatem sam9: wcale nie musisz mozolnie przewijać strona po strona przy pomocy strzałki aby starsze wpisy poczytać - a po prostu ( o czym nie ma nawet pojęcia odpowiadający Ci Edward50 ) wpisujesz numer i automatycznie przenoszony jesteś do tego wpisu o tym numerze jako do pierwszego na górze strony , czyli chcąc przeczytać wpis 45000 wpisujesz do paska adresu:
www.multipasko.pl/chat45000/ i już jesteś tam przeniesiony.
Pozdrawiam Cię i unikaj takich "Słońcem Peru" oślepionych podpowiadaczy!
Non-wspaniały i samolub kazda podpowiedz jest dobra nie należy obrażać bo każdy jest orłem tylko latamy na różnych wysokościach.
NOn twoj ironiczny wpis dotyczacy EDWARDA50 kogos mi przypomina,bo pomimo ze nikt cie o rade nie prosil to jednak twoja uczynnosc i chec ponizenia kogos jest porazajaca.A takiego co sie wtracal do wszystkiego juz tu mielismy.SAM9 zadal konkretne pytanie"Podajcie mi jak sie przeglada starsze posty"i dostal od EDWARDA50 prawidlowa odpowiedz nie bylo tam zapytania jak znalesc konkretny numer tylko pytanie dotyczylo ogolnego cofniecia sie do historii wpisow.Ale ty zawsze wszystkich krytykowales ,ponizales,tylko zmieniles sobie nicka,i myslisz ze bedziesz anonimowy.Jest takie stare przyslowie " NIE PYTANY NIE ODPOWIADAJ" ale jak juz udzielasz informacji to nie krytykuj innego kulkowicza,choc nie wiem czy ty tak potrafisz.W polemike z toba nie bede wchodzil wiec udzielajac mi riposty w odpowiedzi nie bedzie ciagu dalszego.
kogucik19 - twój wpis jest tak samo głupi jak jego autor , bo sam9 zwracał się z pytaniem do WSZYSTKICH a nie do konkretnie wskazanej osoby!
Odpowiedź od Edwarda50 była powierzchowna , bo sam9 równie dobrze może być zainteresowany wpisami sprzed 1/2 roku - a wtedy korzystanie ze strzałki dla cofnięcia się o kilka tysięcy wpisów jest smutnym żartem i mogą to robić tylko tak mądrzy inaczej użytkownicy jak kogucika19....
Bo gdyby ktoś chciał poznać światopogląd kogucika19 tu przez niego opisany:
"35054. Jak mnie to cieszy ze wszyscy tak martwimy sie o to czy ktos tam bedzie miał dochod czy nie ,i jak dziela kase a na drugim planie mamy na uwadze nasze porfele ,to dziwne bo ja najpierw sie martwie o siebie a potem o kraj...
kogucik19 2008-12-05 (12:15) "
to przecież chyba znacznie łatwiej wpisać www.multipasko.pl/chat35054/ aby dotrzeć do tego czy innych archiwalnych wpisów.
Odpowiedź od Edwarda50 była powierzchowna , bo sam9 równie dobrze może być zainteresowany wpisami sprzed 1/2 roku - a wtedy korzystanie ze strzałki dla cofnięcia się o kilka tysięcy wpisów jest smutnym żartem i mogą to robić tylko tak mądrzy inaczej użytkownicy jak kogucika19....
Bo gdyby ktoś chciał poznać światopogląd kogucika19 tu przez niego opisany:
"35054. Jak mnie to cieszy ze wszyscy tak martwimy sie o to czy ktos tam bedzie miał dochod czy nie ,i jak dziela kase a na drugim planie mamy na uwadze nasze porfele ,to dziwne bo ja najpierw sie martwie o siebie a potem o kraj...
kogucik19 2008-12-05 (12:15) "
to przecież chyba znacznie łatwiej wpisać www.multipasko.pl/chat35054/ aby dotrzeć do tego czy innych archiwalnych wpisów.