Wpisy 4 703 641 – 4 703 740
11 kwietnia 2023 14:22 → 11 kwietnia 2023 16:48, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1000 zł
@4 703 640bozobo: ja juz wiedziałem na drugi dzień po katastrorfie, wiedziałem że to był zamach
Dopisano wygrane Multi Multi
@4 703 642galik: Na 💯 % zaczął od Polski.
No zrobione..pominiowane..poczekam az wyschnie i wieczorem skrecam.hulajke
Witam Badania się powiodły
MM tylko 3/5 i znowu linia na 50kach
tylko ja ich nie wysłałem
MM tylko 3/5 i znowu linia na 50kach
tylko ja ich nie wysłałem
@4 703 641: Długo nie dają losu za 250 000
@4 703 646RT1: Bez znieczulenia ???
@4 703 645tomi77: nie będziesz się bał jechać na takiej lutowanej hulajce ,?
@4 703 644bozobo: kto zaczął od Polski?
@4 703 650galik: Współczesny Hitler
Zapomniałam że Tomi nie odpisuje on bardziej tak że sobą rozmawia idę na
@4 703 651bozobo: słuchaj , nie rozumiesz pewnych tematów, tamten putin był zły i to on dokonał zamachu, ale teraz wymienili go w 2011 roku na dobrego putina, nawet żona putina tego starego mówi że to nie jej mąż, także trzeba różne opcje przyjąć , ludzie podchodzą do tych spraw trochę infantylnie, to nie jest tak jak sie społeczeństwu przedstawia wszystko, ludzie łykają wszystko co im przedstawia meistrim, chyba wiesz o co hodzi?
@4 703 652waldus: Troche dużo
@4 703 656chevelle1970: chyba zmienię mechanika bo doi mnie na 102
@4 703 652waldus: Kiedyś liczyli miedzy 60 a 80 złotych za wymiane
@4 703 652waldus: Jak sam tył to 50 nie więcej szanujmy sie
Z wykształcenia jestem mechanikiem samochodowym
@4 703 660chevelle1970: jeszcze sobie 30 zł doliczył za jazde
@4 703 661waldus: W miare możliwości można by to było sobie zrobić samemu
Stary putin mówił bardzo dobrze po niemiecku. bo był w służbach w radzieckich w NRD, a teraz nowy musi tłumacza bo nie potrafi mówić po niemiecku, chyba to coś daje do myślenia
@4 703 661waldus: kup sobie rower sprzedaj to w pzdu jak bym mieszkał 3 km od miasta jak dawniej odrazu sprzedaję to💩 a nie żebym ja musiał pracować na złodzieja chodzę do roboty i niemam pieniędzy wstyd i hajbaaa hajbaa hajbaa jak taki dziad skończony z pod sklepu
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@4 703 664Forsami: umiaru nie mają robota na 2godz a doją jakby pół samochodu wymieniali
Co chwilę a to szyba 600 a to wyciek z pod pompy oleju przy alternatorze klocki srocki harce kucharce rękę lupe jeździłem autobusem do roboty miałem ś w spokój a wygodę to ja mam w d..pie wolę mieć pieniądze a nie cochwile topić w auto wolał bym to przepić zagrać w Lotto bym miał uciechę
ja sprzedałem auto była fura nieziemska dach nie kappie 4 koła palił teraz nogi żadnych ubezpieczeń przeglądów napraw i pokarmu dla samochodu tylko piechota ewentualnie rowerek
@4 703 666waldus: cenią się mają rozmach skkkk...y byłem dziś nowy dowód osobisty wyrabiać oczywiście zdjęcia 30 złotych do Pilzna jedź odciski palców wskazujących lewa ręka i prawa dać jak kryminalista
@4 703 668Mulag:
w sumie też ktoś nie zadbał tworzą nas o skrzydła zawsze szybciej by sie było latać nie umiemy też to duża wada pływać coś umiemy ale to też farsa jakaś co to mam być jak by mamy funkcjonować nie róbmy sobie jaj bądźmy poważni mamy braki coś trzeba zrobić z tym ale ale się już nie da
@4 703 668Mulag: to samo bym zrobił tylko 14 kilometrów do roboty i jeszcze Góra Motyczna dla nóg na rowerze po 3 tonach zapakowanego towaru to droga krzyżowa
@4 703 672waldus: co to za Dziady gdzieee bój się Bogaa
@4 703 672waldus: Walduś to tańsze są Klocki LEGO
@4 703 674Forsami: nie polecam mechanika krzysztof chmura z woli zyrakowskiej gościa mamona ogłupia
@4 703 676waldus: omijaj to szerokim łukiem elektrycznym
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno nr 1180753 i trafił(a) 1000 zł
o kurcze mam dobrą wiadomość to zdjęcie to tylko już tylko zdjęcie nie mam tych aut sms dostałem 850 zł za to zadowoleniem zapłacone i wzięte
Każdy się boi, ale ta bolączka może ich zaskoczyć, bo może przyjść do ich drzwi, także trzeba mówić co się myśli, bo niedługo moźe się okazać że nic nie będziecie mogli ppwiedzieć co myślicie
złodzieje złodzieja pogania To nie życie jest trudne tylko ludzie je utrudniają nam życie i jej egzystencje nic sam się nie dzieje
Wszystkie pochodne nicki też mają przerwę w typowaniu keno
nie chcemy być Polakami tylko Lechitami tak ja jedno miejsce jest dla nas w parlamencie w Turcji Prezydent Turcji pamięta Lechici nie Polska
kokoszanel37 typował(a) za 40 zł w Keno nr 1180760 i trafił(a) 2500 zł
@4 703 695Mulag: Polakami czy Lechitami jeden uj, Polska ma być suwerenna niezałeżna od innych państw, bo jak na razie to albo pod sowieckim butem a teraz amerykańskim butem , co to kuźwa ma znaczyć? POLSKA MA BYĆ NIEZALEŻNA , MA HANDLOWAĆ ZE WSZYSTKIMI KRAJAMI I MA SIĘ ROZWIJAĆ, A POLAKOM MA SIĘ ŻYĆ CORAZ LEPIEJ, A CO JEST TERAZ?
No..hulajka jazdy juz byly probne..jutro na miadto...
Ale podokrecam jeszcze uchwyt
Ale podokrecam jeszcze uchwyt
@4 703 697galik: wyjdź na ulice jakaś flaga zbierz kupkę ludzi rozwijaj to tu na stronce może może kogoś obudzisz ale raczej tu ludzie chcę grać w liczby nie wiem czy im zależy kto nimi rządzi włada
Tera wszystko platne..robilem nowe prawko..to nawet kase zlikwidowali i albo karta albo na poczte..ja karty nie mam..wiec na poczte...
@4 703 701tomi77: dobre i 400 stówki
@4 703 699Mulag: no właśnie, ciężko obudzić, ciemny naród, w innych państwach coś robią, protestują, a u nas?, chyba oczadzieli
na pewno dziwne że się na wszystko godzimy dali 67 7 lat więcej dla kobiet nikt nie protestował no dziwne może ludziom już nie zależy na niczym na życiu godnym na niczym ciężko powiedzieć generalnie ludzie są obojętni na wszystko póki mają co da gara wsadzić to siedzą cicho
nawet nie chcą rozmawiać na ten temat a gdzie tam protestować jeden plus taki że wiem dlaczego były rozbiory coś takiego jak teraz jest to co dawniej mam przynajmniej odpowiedź
@4 703 692galik: Bardzo przepraszam, przecież napisałem, że od 15:00 mam ...,mam pokazać?
Nie chciałbyś tego mieć w...., Masakra....
Nie chciałbyś tego mieć w...., Masakra....
Myślę że media dużą robotę robią, Polacy są zapatrzeni w telewizor, a ci którzy nie oglądają to patrzą w media internetowe które im meistrim podsuwa tzn. onet, WP ,INTERIA, itd,nie szukają na własną rękę, trzeba im podsunąć pod nos, a to jest złudne
Może tak ma być jak jest tak jak elity chcą i możni tego świata nic nie poradzimy wszystkie partie to jest to samo, ludzie nie mają alternatywy tyle już oszukani ogłupiani cóż niech się dziej wola Boża ja się zawsze, niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba
Nikt nie ma obowiązku typować Keno czy innych gier.Pokaz typowania swojego kolegi.Czy zatypowal chociaż raz? Niech każdy pilnuje swojej ...,to świat będzie lepszy.
@4 703 709Mulag: Jak to nie ma alternatywy? jest, trzeba głosować na tych którzy teraz nie są, konfabulacja też odpada bo to zdrajcy, , głosować na całkiem nowych bo stare zgredy pokazali co potrafią, mam na myśli ruch dobrobytu i pokoju Macieja Maciaka, , trzeba dać im szansę tzw. DiP
@4 703 707bozobo: co mi chciałeś pokazać bo nic nie kumam ?
@4 703 712galik: Nie chce pokazywać by nie było pożywki dla obserwatorów.Jestem przed zabiegiem a nie będę pokazywal kabli ...
@4 703 706Mulag: a więc co było TĄ przyczyną ? Tumiwisizm, jurgielt, a moze jeszcze jakieś inne czynniki, powiedzmy - wpływy jakiejś tam propagandy ?
@4 703 713bozobo: no kabli nie, szczególnie jednego, bo jestem anty LGBT
@4 703 714Robal_36: na pewno dobroć za dużo pewność walka z turkami 1680 chyb jesli nie byle daty potop szwedzki no i sytuacja tak jak dziś co mamy w teraźniejszości to samo było w Polsce no i rozbiory śmieszne uratowanie Austrii a później rozbiory przy jej udziale no cóż takie nasze losy dzieje zbiegi okoliczności
@4 703 716galik: 

Patrz ta biedroneczka mnie zablokowała, nawet nie wiem za co. ale wredna
@4 703 719galik: za politykę ma dość już tej tematyki pisała że wróci jak będzie o liczbach
Też byłem na urologii jak miałem raka pęcherza, ale operacja laparoskopowa i jest okej, to było w 2008 roku, jak na razie wszystko dobrze, kużwa, nawt nie dostrzegłem że mam raka,
@4 703 720Mulag: walić ją, oby mniej takich
mówi że idzie na zakupy a jak wróci chcę by przestać politykować nie myślę zaczynać z Pandą groźną Walduś - jesteś ? Czyjego to autorstwa fragment wpisu w Twoim shotscreenie - 4 703 494 - widać ?
@4 703 726Robal_36: na
Operacja laparoskoopa to nie rozcinają tylo przez ciulika wchodzą do pęcherza, nic mnie nie bolało bo dostałem znieczulenie i nie czułem nic od oasa w dół, ale ogólnie byłem świadomy co się dzieje, kuźwa cała śmietanka lekarzy się zebrała, w tym uczniowie ze studiow medycznych, i mi na tego ciulika patrzyli, ale obciach
@4 703 727tomi77: Tomi widzę że umiesz świetnie spawać cenię sobie takich fachowców
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
ciesz sie ze palec w d wszyscy nie wsadzali na hemoroidy
ja do lekarzy nie chodze, ulecz sie sam albo zgin
noż kuźwa, czytam przed puszczeniem wpisu a i tak robię błędy, ale zemnie daun
@4 703 736Forsami: co taka beka, każdemu może się zdażyć
@4 703 737galik: nie z ciebie
Chciałem zadać pytanie koledze a go niema a widziałem że był olał mnie oleyem
@4 703 738Forsami: no ulżyło mi