Wpisy 469 933 – 470 032
29 sierpnia 2011 11:53 → 29 sierpnia 2011 13:22, 100 wpisów
andromeda....zupka Chinka,rozsypała się po podłodze
została nam knajpa

została nam knajpa

Gała...ja Ci mówię,że jak wpadnę dzisiaj w szał to się wióry z czyjejś dupy dzisiaj posypią

Robal....pędzący królik na obiad? Hm...wolę kurczaka mięso z królika jest ciemne i nie dobre,dla mnie za słodkie
andromeda....niech nas obsłużą,a co.Będzie przynajmniej czysto w kuchni a zmywarka odpocznie

Lila hehe a mi kur sie nie chce gonic..wczoraj mi sie jajka stukły

andromeda.....kotek albo piesek zje surowe jajeczko.Ja swojemu psu daję,jajko surowe dobrze wpływa na sierść,jest wtedy ładna i błyszcząca.

Gała....trzeba było wleźć gdzieś za wydmę i wystawić dupsko do słońca

Pączuś
jesteś ? Tak poważnie, na te Twoje pytanie...
"Skarbonka", jeśli jesteś cierpliwy, konsekwentny, biorąc pod uwagę procent składany, i nie martwiąc się o inflację i realne oprocentowanie, koszt konta - też ma sens, ale może jeszcze...
"Daj sobie szansę" - wybierz dobie tylko jakąś jedną grę, albo ewentualnie dni, kiedy będziesz wysyłał - i puszczaj po jednym, góra dwa zakłady
Wiem - podpadam prowadzącym kolektury - ale - pretensje do zarządu teesa - koszt gier, to ICH decyzja
powodzenia
pozdrawiam
jesteś ? Tak poważnie, na te Twoje pytanie...
"Skarbonka", jeśli jesteś cierpliwy, konsekwentny, biorąc pod uwagę procent składany, i nie martwiąc się o inflację i realne oprocentowanie, koszt konta - też ma sens, ale może jeszcze...
"Daj sobie szansę" - wybierz dobie tylko jakąś jedną grę, albo ewentualnie dni, kiedy będziesz wysyłał - i puszczaj po jednym, góra dwa zakłady
Wiem - podpadam prowadzącym kolektury - ale - pretensje do zarządu teesa - koszt gier, to ICH decyzja
powodzenia
pozdrawiam
andromeda...jak ta ruszająca się lala to była albo dalej jest a Giovanniego juz nie ma

andromeda..nie do ruszenia
a dla kobiecego oka nie ma nic ciekawego w tych reklamach

a dla kobiecego oka nie ma nic ciekawego w tych reklamach

taa bo zawsze w reklamach to naga laska...a kobiece oka sa dyskryminowane

andromeda...jak wypiję kawę to nie mogę usiedziec w jednym miejscu,mam wtedy ADHD
dzięki za mleczko do herbatki

dzięki za mleczko do herbatki

a ja to nałogowo kawę od dziecka...

zawsze byłam niskociśnieniowcem może dla tego

zawsze byłam niskociśnieniowcem może dla tego

http://www.youtube.com/watch?v=_iH3PQuURyc&feature=related