Wpisy 469 833 – 469 932
29 sierpnia 2011 11:00 → 29 sierpnia 2011 11:53, 100 wpisów
Gała >>> no wiesz a gdzie Ci coś "złośliwego" napisałam? poinformowałam tylko czat co będę gotować i jeść - gdzie tu złośliwość ... ??
Gała >>> no więc własnie,a teraz naprawdę znikam,bo samo sie nie posprzata ani nie ugotuje ... jak będę miała pomysła na podwieczorek ... poinformuję ...
Gała cos o złośliwości do MNIE pisałeś a do reszty?? tez możesz ... masz okazję ...
chyba sobie też krupnik zaserwuję,tylko jest problem,że ja nie lubię krupniku

czyli wnioskuję .. że pozostali lubią krupnik ... a zapomniałam zapytac czy ktos lubi torby w kolorze czerwonym?
andromeda...w takim razie jak obie nie lubimy krupniku,zostaje nam wyjście do knajpy albo zupka z paczki

witam wszystkich ... czy ktos ma propozycje pewniaków . bo niemam dzis do nich głowy ...pozdrawiam ...

caffebagdad >>> propozycji na pewniaki jak na razie ni ma 
ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...

ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...
wydaje mi się że,można pisać i o torebkach i o obiadach i o liczbach,jedno nie wyklucza drugiego .Poprosił,dostał ode mnie kilka liczb i wydaje mi się że jest ok.
ok .. sprobuje ...milo ze mozna na was liczyc ...

dzieki ..lilus ..dzieki ..gała
dzieki ... andromeda
caffebagdad wal jak w dym z każda prośbą sa tu na czacie ludzie dobrzy którzy udzielą każdej info 

jasne,że można o wszystkim ... krupniczek nastawiony,gotuje sie wesoło a odnosnie pewniaków upieram sie przy 32 ...
wiesiu....
co masz dzisiaj na obiad? Bo my z andromeda tylko chińską zupkę z paczki

co masz dzisiaj na obiad? Bo my z andromeda tylko chińską zupkę z paczki

basia...to super.Na dzisiaj nic nie widze bo tylko wpadła 2,dla mnie to mało 1 cyfra do 10,ale spróbuj 13,14,25,30,któraś powinna wskoczyć ale nie wiem która.

witaj lila jakie typujesz piatke multi multi