Wpisy 469 887 – 469 986
29 sierpnia 2011 11:28 → 29 sierpnia 2011 12:16, 100 wpisów
andromeda...w takim razie jak obie nie lubimy krupniku,zostaje nam wyjście do knajpy albo zupka z paczki

witam wszystkich ... czy ktos ma propozycje pewniaków . bo niemam dzis do nich głowy ...pozdrawiam ...

caffebagdad >>> propozycji na pewniaki jak na razie ni ma 
ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...

ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...
wydaje mi się że,można pisać i o torebkach i o obiadach i o liczbach,jedno nie wyklucza drugiego .Poprosił,dostał ode mnie kilka liczb i wydaje mi się że jest ok.
ok .. sprobuje ...milo ze mozna na was liczyc ...

dzieki ..lilus ..dzieki ..gała
dzieki ... andromeda
caffebagdad wal jak w dym z każda prośbą sa tu na czacie ludzie dobrzy którzy udzielą każdej info 

jasne,że można o wszystkim ... krupniczek nastawiony,gotuje sie wesoło a odnosnie pewniaków upieram sie przy 32 ...
wiesiu....
co masz dzisiaj na obiad? Bo my z andromeda tylko chińską zupkę z paczki

co masz dzisiaj na obiad? Bo my z andromeda tylko chińską zupkę z paczki

basia...to super.Na dzisiaj nic nie widze bo tylko wpadła 2,dla mnie to mało 1 cyfra do 10,ale spróbuj 13,14,25,30,któraś powinna wskoczyć ale nie wiem która.
andromeda....zupka Chinka,rozsypała się po podłodze
została nam knajpa

została nam knajpa

Gała...ja Ci mówię,że jak wpadnę dzisiaj w szał to się wióry z czyjejś dupy dzisiaj posypią

Robal....pędzący królik na obiad? Hm...wolę kurczaka mięso z królika jest ciemne i nie dobre,dla mnie za słodkie
andromeda....niech nas obsłużą,a co.Będzie przynajmniej czysto w kuchni a zmywarka odpocznie

Lila hehe a mi kur sie nie chce gonic..wczoraj mi sie jajka stukły

andromeda.....kotek albo piesek zje surowe jajeczko.Ja swojemu psu daję,jajko surowe dobrze wpływa na sierść,jest wtedy ładna i błyszcząca.

Gała....trzeba było wleźć gdzieś za wydmę i wystawić dupsko do słońca

witaj lila jakie typujesz piatke multi multi
http://www.youtube.com/watch?v=_iH3PQuURyc&feature=related