Wpisy 469 787 – 469 886
29 sierpnia 2011 10:47 → 29 sierpnia 2011 11:26, 100 wpisów
lila >>> witam
Gała wole o torebkach - moja ma ze 3 miechy czyli jeszcze w miare nowa ...
Gała wole o torebkach - moja ma ze 3 miechy czyli jeszcze w miare nowa ...
Ja nie noszę torebek bo musiałabym pół chaty do niej zapakować,dlatego zrezygnowałam z ich noszenia

Lila ja mam tak samo...w mojej torebce znajdziesz wszystko...dlatego lubie workowate

Gała mam torebek ze 20 kazdą w innym kolorze to sie szybko nie zużyją

lila i bardzo słusznie - ja natomiast mam taką wielką,ze jak ją zakładam to aż mnie do ziemi ciagnie ...
andromeda.....ja nawet portfela nie noszę,kasę mam zawsze pomiętą w kieszeni w spodniach,wygląda jak psu z gardła
a portfele namiętnie gubię.

a portfele namiętnie gubię.

Zresztą trzeba być przyzwyczajonym do noszenia torebek,ja do nich nie przywiązuję wagi
Lila hehe gubisz portfele
trzeba sie gdzies koło Ciebie zakręcić

trzeba sie gdzies koło Ciebie zakręcić

Gała...Ty masz worek a w nim same dobre rzeczy,wiesz co z takiego worka może powstać
np.mały woreczek

np.mały woreczek

Gała >>> nie przywiązuję wagi do torebek .. jedna w zupełności wystarczy
andromeda...torebkę też miałam chyba 3 razy w życiu na ramieniu ale jak szłam np do restauracji to ja wychodziłam a torebka zostawała dlatego nie noszę.

Gała >>> to pomóż koleżance,bo chora ... a tymczasem lecę robić obiad,dzisiaj bedzie na moim stole KRÓLOWAĆ krupniczek ... dla zainteresowanych zrobię fotkę i wkleję w profil ... tymczasem ...
Gała >>> no wiesz a gdzie Ci coś "złośliwego" napisałam? poinformowałam tylko czat co będę gotować i jeść - gdzie tu złośliwość ... ??
Gała >>> no więc własnie,a teraz naprawdę znikam,bo samo sie nie posprzata ani nie ugotuje ... jak będę miała pomysła na podwieczorek ... poinformuję ...
Gała cos o złośliwości do MNIE pisałeś a do reszty?? tez możesz ... masz okazję ...
chyba sobie też krupnik zaserwuję,tylko jest problem,że ja nie lubię krupniku

czyli wnioskuję .. że pozostali lubią krupnik ... a zapomniałam zapytac czy ktos lubi torby w kolorze czerwonym?

zmykam