Wpisy 468 455 – 468 554
28 sierpnia 2011 17:55 → 28 sierpnia 2011 18:49, 100 wpisów
wszystkie te epitety które na mnie kreslisz teraz to Twoje kompleksy i brak dowartościowania...kobieto..kompromitujesz sie
dla Ciebie to wszyscy klony,kto Cie nie wychwala pod niebiosa tylko kilka słów krytyki napisze ...
nie muszę - zjawia się inni na których działasz jak i na mnie,a kilku juz było ...
nie muszę - zjawia się inni na których działasz jak i na mnie,a kilku juz było ...
tak madzia Twoje klony wiem vel paskuda to Ty...od poczadku Twojego istnienia tak było i tak juz zostanie
ja niedowartościowana? hehe tylko to nie ja eksponuje sie na zdjęciach ... i zastanawiam się czy dobrze wyglądam ... licząc,ze jakis "wesoły" sie skusi ...
Gala mi tez nie..ze jedna osoba potrafi tak do wszystkich być zawistna
żal mi Cię madzia..nienawiść to jest serca Trwoga gdy nie czuje nic odwaga aby z tym jakoś życ
zawistna - a co Ty masz takiego czego mogłabym Ci pustaku zazdrościć ... czy innym ... ???
do wszystkich? do jakich wszystkich,mów za siebie - jedynie przykro mi sie zrobiło,ze byłam podejrzewana,ze Ty to mój klon przez robala,pieknąja ... bo może i do mądrych nie należę ale Ty mnie bijesz na łeb i daj temu Gale spokój,szukasz sprzymierzeńca - zobacz nie ma chętnych aby "biedna Andromedę " obronić ... hehe
a mi Ciebie nie jest żal
"Czemuś biednyś- boś głupi,czemu żeś głupi? boś biedny" ...

do wszystkich? do jakich wszystkich,mów za siebie - jedynie przykro mi sie zrobiło,ze byłam podejrzewana,ze Ty to mój klon przez robala,pieknąja ... bo może i do mądrych nie należę ale Ty mnie bijesz na łeb i daj temu Gale spokój,szukasz sprzymierzeńca - zobacz nie ma chętnych aby "biedna Andromedę " obronić ... hehe
a mi Ciebie nie jest żal
"Czemuś biednyś- boś głupi,czemu żeś głupi? boś biedny" ...

oo prosze nik paskuda zawsze używał tego powiedzonka pustaku...jak sie łądnie madzia77 podpisujesz

paskuda zawsze tak pisała cytuje pustaku... podpisałaś sie obiema rękami

jak cos jeszcze to pisz -przynajmniej nie bedzie o tym co jadłas czy ....
Gała >>> nic się nie martw,Andromeda się "otrzepie" i dalej będzie wszystkich informować co zjadła,co lubi a czego nie ... kwestia czasu ...
madzia ja sie nie martwie,ja sie ciesze z życia i tym co mam
tylko przykro patrzeć co wyprawiacie,a takie fajnie dziewczyny z Was.
tylko przykro patrzeć co wyprawiacie,a takie fajnie dziewczyny z Was.Gała
zerkałeś na MU - Arsenal ? jest 80 min 6:2...
http://www.fanhouse.co.uk/2011/08/28/live-premier-league-text-commentary-manchester-united-v-arsenal/?icid=maing-grid7%7Cuk%7Cdl8%7Csec1_lnk3%7C75732
zerkałeś na MU - Arsenal ? jest 80 min 6:2...
http://www.fanhouse.co.uk/2011/08/28/live-premier-league-text-commentary-manchester-united-v-arsenal/?icid=maing-grid7%7Cuk%7Cdl8%7Csec1_lnk3%7C75732
Gała daj spokój zdemaskowałam ją dla tego sie czepia ..od tak dla zabawy
Gała>>> i tak trzymaj,każdy z nas "tutaj" dał gafę ... ale bez przesady ... i jeszcze gnoić wszystkich za kilka słów krytyki - ja krytykę w swoja stronę przyjęłam z pokorą i zrozumiałam ...
Andro już spokojnie
Robal nie zerkałem miałem wieczorkiem zobaczyć wyniki na tg,ale 6-2 ładnie miałem oglądać ten mecz a włączyłem Ruch-Jaga
Robal nie zerkałem miałem wieczorkiem zobaczyć wyniki na tg,ale 6-2 ładnie miałem oglądać ten mecz a włączyłem Ruch-Jaga
Andra nigdy pierwsza nie atakuje 
widać Andra ma krótka pamięć ...

widać Andra ma krótka pamięć ...