Wpisy 468 355 – 468 454
28 sierpnia 2011 16:56 → 28 sierpnia 2011 17:54, 100 wpisów
mogę na bieżąco informować tylko kogo tu to obchodzi co tez będę jadła i na czym będę sobie fotki walić ....
bardziej interesuje mnie kto co trafił w MM itp. lub jaki mecz obstawił,a nie co żarł na obiad ...
bardziej interesuje mnie kto co trafił w MM itp. lub jaki mecz obstawił,a nie co żarł na obiad ...
ale na szczescie nitk Cie nie słucha...pisze do woli sobie..wspólczuje Ci
a jak mnie ktoś pyta o cos to odpowiadam czy to krysi czy komuś innemu..pisz do woli...
no Gała dawaj opowiedz co (nie)dobrego jadłeś na obiad ... bardzo ważna informacja .... dla Andromedy .... 

witam wszystkich widze ze kazdy juz po obiadku macie jakies cyferki na wieczorne mm
andromeda >>> Ty bez nich tez nie funkcjonujesz więc skoncentruj sie na kolacji ...
i bądz bardziej oryginalna,pisałam juz,a nie dublujesz po Monecie i jego koleżance ...
Gała >>> to nie nerwy tylko znudzenie - Andromedą i jej wywodami co tez jadła itp.
dobra teraz wszyscy jak jeden "meldowanie",co mieli na obiad,bo Andromeda ciekawa ...
i bądz bardziej oryginalna,pisałam juz,a nie dublujesz po Monecie i jego koleżance ... Gała >>> to nie nerwy tylko znudzenie - Andromedą i jej wywodami co tez jadła itp.
dobra teraz wszyscy jak jeden "meldowanie",co mieli na obiad,bo Andromeda ciekawa ...
madzia a rózowe słonie dziś widziałaś..czy jeszcze nie?..nie widzisz ze nikogo tu nie interesujesz?...czy ja czy ktos inny będzie sobie tu pisał co chce..Ty sie juz wypaliłaś papa

andro nie bede pisal co jadlem nie bede denerwowal ludzi tu na czacie
dzieki za numerki jeszcze ktos ma jakies propozycje na wieczorne mm

dzieki za numerki jeszcze ktos ma jakies propozycje na wieczorne mmandromeda >>> fakt ja się wypaliłam,bo moich wpisów było 4140,Ty widać jeszcze nie bo jest ich ponad 90 dziennie ...
tak jak Ci pisał Hefajstos itp. itd ...
tak jak Ci pisał Hefajstos itp. itd ...

madzia77 coż sama sobie jestes winna temu jak Cie ludzie traktują..ja Ci bardzo wspólczuje......
chcąc zaistnieć musisz zaczepić kogoś..inaczej sie nie przebijesz...weś już nie pisz do mnie dzieczyno
mnie traktują ... ostatni tydzień .. mag.. w ... coś tam wcześniej inni... mnie? proszę Cie kto mnie i jak traktuje kobieto ...
no Ty żeby zaistnieć to musisz o tym co na obiad jadłaś ... i na czym foto robiłaś no i obowiązkowo je wkleić aby inni mogli podziwiać piękną Andromedę hihi .. aby mogli ja zauważyć ... DNO
no Ty żeby zaistnieć to musisz o tym co na obiad jadłaś ... i na czym foto robiłaś no i obowiązkowo je wkleić aby inni mogli podziwiać piękną Andromedę hihi .. aby mogli ja zauważyć ... DNO
madzia77 czy paskuda..To Ty klonwałas i czepiałas sie mnie i innych osób..wiec Twoja wyliczanka jest bez sensu....
pociesz sie kobieto,ze jeszcze trochę i na tym czacie zostaniesz Ty i Tobie podobni - czyli garstka ludzi .. inni którzy mają cokolwiek ciekawego do powiedzenia odchodzą ...
madzia77 dziś sie czepiasz mnie kiedy indziej dantev ile jescze osób skrzywdzisz i potem sie dziwisz ze Cie do psychatry wywyłają....sama sobie na to zapracowałaś!
boisz sie wymienic???a może zaloguj sie na paskuda i powiedz co czujesz...upsss paskuda ma bana nie poszalejesz dziewczyno
moja wyliczanka jest bez sensu? hihi proszę Cię jesteś tak niekumata,że az mi Cie szkoda - kilka miłych osób stworzyło dla Ciebie klona "kusego" gdzie dostałam hasło na gg żeby Cie pognębić ... ale jak pisałam wisisz mi,jedynie Twoje bez sensu teksty sa dobijające ... i jeszcze jedno gdybym nie ja to kusy by Cie zgnebił tutaj,za co mi sie na końcu oberwało niekumaty człowieczku ...
madzia77 daj se juz spokój mnie to nie obchodzi kapujesz??????????
ja osobiscie do Pasko napisałam zeby zablokował kusego...a Pasko odrazu zareagował..nie wysilaj sie juz
ale jak kusy pisał to się wkurzałaś .. co? i interesowało Cie to ... o i nawet do Pasko pisałaś a czy zastanowiłaś się dlaczego powstał "kusy" własnie dla Ciebie ... jeżeli nie to Ci napiszę,bo dobijasz nie tylko mnie swoimi głupimi nic nie wnoszącymi postami ...
Pod moja osobę został "zrobiony" nick,ale nie tak podły i wulgarny jak "kusy" dla Ciebie ...
Pod moja osobę został "zrobiony" nick,ale nie tak podły i wulgarny jak "kusy" dla Ciebie ...
madzia77 wroc do tematu swoich wibratorow i tego jakiej muzy słuchasz..albo kto Cie skrzywdził te teksty są naprawde interesujace...tez mnie nie obchodzi co piszesz za wszystkicmi klonami stoisz Ty!
z miłą chęcią Andromeda,bo Ty i tak nic nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze ... 

za wszystkicmi klonami stoisz Ty! - mania prześladowcza schizofrenia paranoidalna .. czas na tabletkę ... 

u mnie awaria lottomatu dobrze że o 14 zagrałem jeden zakład na 2 losowania
uważaj jak będziesz otwierać lodówkę,żebym Ci z niej nie wyskoczyła przypadkiem ... 

No nasz kochany Pasko napisał tu publicznie ze nie posiadam klonow żadnych na pewno madziu czytałaś

Napisał tu na forum ze nie klonuje ..Sam Pasko to napisał..ze nie mam klonów! i nie klonuje...Sam szef mnie obronił

i ten ktos przekazał mi - przy okazji KŁAMIESZ, a Pasko sie nie podpieraj,bo on widzi tylko IP a nie klona przy kompie ...
że "Andromeda" to Twój nie pierwszy nick - widzisz tabletki brak pamieć zawodzi ... znudziłaś mnie już ...niech ktoś inny się użera ...
nie większe jak Ty z siebie ...
nie większe jak Ty z siebie ...
* większą
a teraz pisz sobie dalej o tym co jadłaś kiedy wstałaś itp. itd. fascynujące ...
a teraz pisz sobie dalej o tym co jadłaś kiedy wstałaś itp. itd. fascynujące ...
dla kogos takiego jak Ty wystarczy madzia77
szkoda zachodu aby zmieniać nicka pod Ciebie ...
szkoda zachodu aby zmieniać nicka pod Ciebie ...madzia77 ach dziękuje za wyrozumiałość...naprawdę jesteś cudowna

ktoś coś CI mówił gdzies..a wymyslaj se te bzdury ile chcesz.....nikt Ci nie wierzy juz nikt se la vi

madzia77 nie wierze w ani jedną bzdurę którą sobie wymyślasz--to tyle-bez odbioru!
a ja w to,że jadłaś obiad - niemożliwością jest 90 postów dziennie i normalne życie w realnym świecie ... 

madzia77 został mi jeszcze kotlet z obiadu zrobić Ci foto i wkleić w profil

ja jak ja - ale co jakiś czas zjawi się ktoś kto Cie będzie ... jak burą ... tutaj jechał,bo jesteś pusta ...

NA 22:15