Wpisy 466 162 – 466 261
27 sierpnia 2011 08:36 → 27 sierpnia 2011 11:01, 100 wpisów
andruś czytałam wcześniejsze wpisy...i już wiem o tym ale dzieki za info

u nas dzisiaj aż trzy pary biorą slub z czago dwie znam bo mieszkają blisko mnie a jedna to już nie długo zamieszka w moim bloku

andruś gdzie dobrze typuję???były by lepsze wyniki gdybym mogła typować ok 12 w południe ale jestem w pracy i mój syn tylko wysyła mi kupony ale i to się us.a bo za tydzień juz do szkoły pójdzie
andruś moja kumpela tydzień temu za mąż wychodziła ,dzisiaj kumpel sie żenia a w przyszłym tygodniu kolejna znajoma...normalnie obłęd z tymi slubami
dobrze że nie muszę iść na ślub
dobrze że nie muszę iść na ślub
witam

no krysia hehe troche by Cię szarpneło po kieszeni jak byś na wszytkie musiała iść

andruś u ciebie też tak gorąco i duszno????
ja normalnie wykituję chyba dzisiaj w nocy u nas było 25 stopni

ja normalnie wykituję chyba dzisiaj w nocy u nas było 25 stopni

krysienka w dzien bylo 32 stopnie..w nocy jak wracałam to tez tak gorąco komary mnie tak pocieły
topie sie
topie sieandruś daje sie tyle na ile cię stać i w miarę możliwości...u nas młodzi raczej dają listę i wtedy się kupuje nawet w kilka osób
krysia no tak ale chciałam sie zapytac ile tak srednio daje sie w Twoich stronach
a jeśli ktoś daje to wpierw dowiadują sie ile jest na jedna osobę w restauracji,to wtedy dają tyle plus mała premia

u mnie w tym momencie jest 28 stopni
już sie topię a co będzie za dwie godziny???
już sie topię a co będzie za dwie godziny???andromeda, Gała

Adam - świeżaku, jak myślisz - 500, zwykły gość - to chyba git ?
Ale - kupony - ważniejsze

Adam - świeżaku, jak myślisz - 500, zwykły gość - to chyba git ?
Ale - kupony - ważniejsze

Gała czy 500 zł an wesele to ok?bo ide za tydzien i sie zastanawiałam
Dziś zagram w mm, a liczby pójdą z ulotki reklamowej wciśniętej za szybę samochodu - "full service" - jakiś telefon komórkowy patrzcie patrzcie, warszataty, jak to warszataty się proszą o klienta, a cholercia, ktoś wczoraj pytał o elektryka 
PASKO
super imprezy do rana
powodzenia na nowej drodze

PASKO
super imprezy do rana
powodzenia na nowej drodze

Andro twoje
z kim?
a dlaczego nie tańczysz?
500 to b.dużo możesz dać 400 i bedzie ok

z kim?
a dlaczego nie tańczysz?500 to b.dużo możesz dać 400 i bedzie ok
Pasko wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia
ja jeszcze raz mógłbym przezyć te 2 dni 
ja jeszcze raz mógłbym przezyć te 2 dni 
Gała a z takim jednym

bo mnie dalej boli
Gała a na jakie mam zmienic?

bo mnie dalej boli
Gała a na jakie mam zmienic?

tadzik50
jesteś ? Nie, nie gram na odstępy liczb ...
Jedna, dwie stałe 3/3, a jeśli większa ilość skreśleń / kiedyś też była stała / obecnie - staram sie wybierać kompletnie "z czapki" - np. rejestracje widziane gdzieś po drodze
, choć czasem owszem - taka jedna liczba z największym odstępem...
I, od kilku dni po raz pierwszy, od początku istnienia mm - nie gram systematycznie - odpuszczam z premedytacją losowania...
Obserwatorom z totalizatora - zamiast zapraszać idiotycznych gości - /i CO ONI uwiarygadniają ?/ powinniście p.o.w.t.a.r.z.a.ć wylosowane liczby - ostatnio np. 18-08- tego elementu zabrakło zresztą - NIE PIERWSZY RAZ

jesteś ? Nie, nie gram na odstępy liczb ...
Jedna, dwie stałe 3/3, a jeśli większa ilość skreśleń / kiedyś też była stała / obecnie - staram sie wybierać kompletnie "z czapki" - np. rejestracje widziane gdzieś po drodze
, choć czasem owszem - taka jedna liczba z największym odstępem...I, od kilku dni po raz pierwszy, od początku istnienia mm - nie gram systematycznie - odpuszczam z premedytacją losowania...
Obserwatorom z totalizatora - zamiast zapraszać idiotycznych gości - /i CO ONI uwiarygadniają ?/ powinniście p.o.w.t.a.r.z.a.ć wylosowane liczby - ostatnio np. 18-08- tego elementu zabrakło zresztą - NIE PIERWSZY RAZ

Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Jeszcze powinien być >>maleńki kacyk<< 
Taaa
... 465797 - jak Oni to robią ? 
krisekb

?

Taaa
... 465797 - jak Oni to robią ? 
krisekb

?Użytkownik madzia77 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
wczoraj wieczorem mówiłem o powrocie do losowania z dnia 25,08,2011 z godziny 14 padło z niego 7 szt

Hartge
to w takim razie - niech będzie, że się czepiam- chociaż dwa zestawy gdzie mam trzy liczby pod rząd - mogą chyba
?
krisekb
A ostatnie "wyjęcie" bonusa - to losowanie, w którym powtórzylo się sporo liczb... A statystycznie, to ile "powinno" się powtarzać - 3 - 4 ?
to w takim razie - niech będzie, że się czepiam- chociaż dwa zestawy gdzie mam trzy liczby pod rząd - mogą chyba
?krisekb
A ostatnie "wyjęcie" bonusa - to losowanie, w którym powtórzylo się sporo liczb... A statystycznie, to ile "powinno" się powtarzać - 3 - 4 ?
Robal oczywiście że mogą
ale patrzą na to z drugiej strony takie trzy liczby pod rząd mogły Ci wejsc tak jak to 8,18,28,38 i było by 
ale patrzą na to z drugiej strony takie trzy liczby pod rząd mogły Ci wejsc tak jak to 8,18,28,38 i było by 
Robal zależy od miejsca w którym jesteśmy z grą, są okresy, że liczba powtórek jest stała i oscyluje w granicach 4-6szt maksymalnie, ale są okresy szaleństwa, a w takim jesteśmy teraz, że powtórek jest dużo, ale to nie jest reguła.
Użytkownik Monsiu dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Hartge
Dokładnie
- i wtedy - {wow}} robak {hug}} preziowi ?
Kuzyn, szwagier ? Tu ma ciotkę, tam ma wuja ... ?
krisekb
jakich tam tajemnych, bracie - trza "mnieć" fart i tyle
Nieustające dla Pary Młodej

Dokładnie
- i wtedy - {wow}} robak {hug}} preziowi ?Kuzyn, szwagier ? Tu ma ciotkę, tam ma wuja ... ?

krisekb
jakich tam tajemnych, bracie - trza "mnieć" fart i tyle
Nieustające dla Pary Młodej

to są tylko założenia, teraz udaje się wstrzelać w powtórki, ale w trudnych okresach gry bywa z tym różnie, ale generalnie to wychodzi

nie Robal, fart nie ma z tym nic wspólnego, to jest tylko gra i zapewniam na pewno nie losowa

krisekb
Jak ? Jak są w stanie tym bałaganem zarządzać ? HIPOTETYCZNIE...
Np, Ty - Dostajesz koncesję na prowadzenie takich gier - i co ?Mikroczipy ? Zmieniasz środek ciężkości ?
ONI w lotto i mini - są ustawieni, zabezpieczeni są regulaminem
Ale - zupełnie inaczej jest w multi i keno - ale o tym ostatnim -nie rozmawiajmy - wejdź na ich stronę - i zobacz, jak można kombinować programowo - pięć dziesięć gier i jesteś HIRO
W multi - bez urazy, zobacz - złóżmy wybierasz 15 liczb... Wszystkie kombinacje to 3003 zakłady, prawda ? Trafiasz "12" -i wielce prawdopodobne jest, że przy skracaniu - nie ustawi Ci się prawidłowo, dobrze...
Wejdż w tester - wpisz DOWOLNE DWADZIEŚCIA liczb - i zobacz - nie jest fajnie - to nieżle wykombinowana gra...
Hartge
mini - nawet jeśli czwórka też cieszy
Jak ? Jak są w stanie tym bałaganem zarządzać ? HIPOTETYCZNIE...
Np, Ty - Dostajesz koncesję na prowadzenie takich gier - i co ?Mikroczipy ? Zmieniasz środek ciężkości ?
ONI w lotto i mini - są ustawieni, zabezpieczeni są regulaminem
Ale - zupełnie inaczej jest w multi i keno - ale o tym ostatnim -nie rozmawiajmy - wejdź na ich stronę - i zobacz, jak można kombinować programowo - pięć dziesięć gier i jesteś HIRO

W multi - bez urazy, zobacz - złóżmy wybierasz 15 liczb... Wszystkie kombinacje to 3003 zakłady, prawda ? Trafiasz "12" -i wielce prawdopodobne jest, że przy skracaniu - nie ustawi Ci się prawidłowo, dobrze...
Wejdż w tester - wpisz DOWOLNE DWADZIEŚCIA liczb - i zobacz - nie jest fajnie - to nieżle wykombinowana gra...
Hartge
mini - nawet jeśli czwórka też cieszy

Wędrowca netowy
jesteś ?
Kiedy zmienili zestaw do mini ? na początku tygodnia ?
Nieustanne Pary Młodej Po Raz Pierwszy

jesteś ?
Kiedy zmienili zestaw do mini ? na początku tygodnia ?
Nieustanne Pary Młodej Po Raz Pierwszy

Dociekliwi
Tylko, w testerze - nie kopiować wczorajszych dwudziestu i nie sprawdzać - bo wszystkie - pokaże, że wczoraj padły ...
Ale, już gorzej będzie we wcześniejszych losowaniach

No i niezmiennie

Tylko, w testerze - nie kopiować wczorajszych dwudziestu i nie sprawdzać - bo wszystkie - pokaże, że wczoraj padły ...
Ale, już gorzej będzie we wcześniejszych losowaniach

No i niezmiennie

W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 211 000
Ja nie mam pojęcia , jak tym zarządzają i nawet mało mnie to obchodzi, nie patrzę na ilość kombinacji
korzystając z odpowiednich narzędzi, cyfry do gry daje się wyłapać
Resumując na przykładzie: jeśli kopiesz ziemniaki i wykopujesz je z ziemi gołymi rękami, to kiepsko Ci idzie, lecz jeśli weźmiesz motykę praca i efekty Twojej pracy są już zupełnie inne
korzystając z odpowiednich narzędzi, cyfry do gry daje się wyłapać
Resumując na przykładzie: jeśli kopiesz ziemniaki i wykopujesz je z ziemi gołymi rękami, to kiepsko Ci idzie, lecz jeśli weźmiesz motykę praca i efekty Twojej pracy są już zupełnie inne

krisekb
Chcesz mi powiedzieć, że jesteś s.t.a.l.e zarobiony /na plusie - ale/i - nie jednorazowym strzałem/ na totku ?
Na ile skreśleń grasz ?
Chcesz mi powiedzieć, że jesteś s.t.a.l.e zarobiony /na plusie - ale/i - nie jednorazowym strzałem/ na totku ?
Na ile skreśleń grasz ?
reasumując ja nie jestem cudotwórcą, nie mam złotego środka, na MM, ale mam narzędzia, które pomagają mi namierzać właściwe cyferki do gry
A dowodów na to że gra nie jest losowa, mam setki, mógłbym Ci je kiedyś pokazać, ale to nie miejsce na taka rozmowę.
A dowodów na to że gra nie jest losowa, mam setki, mógłbym Ci je kiedyś pokazać, ale to nie miejsce na taka rozmowę.ostatnie losowania nie narzekam, są lepsze okresy i gorsze, czyli gra łatwa i trudniejsza, ale da się z tego żyć na całkiem przyzwoitym poziomie, nie trafiam co losowanie, bo nie ma takiego jeszcze co by to potrafił, ale nie narzekam.
Reasumując gra ma swoje zasady, jeśli je poznasz, zrozumiesz i umiesz zastosować gra wygląda zupełnie inaczej.
krisekb
22-06 - 7/10 - to jest 140 zeta...
Dziś jest 27-08, czyli sześćdziesiąt dni później..
po 10 zeta dziennie = sześćset
krisekb
- nie ma takiej opcji jeden strzał i git - w to uwierzę
Poza zarządem i częścią pracowników - na stałe, na plusie, nie ma nikogo
bez urazy
22-06 - 7/10 - to jest 140 zeta...
Dziś jest 27-08, czyli sześćdziesiąt dni później..
po 10 zeta dziennie = sześćset
krisekb
- nie ma takiej opcji jeden strzał i git - w to uwierzę
Poza zarządem i częścią pracowników - na stałe, na plusie, nie ma nikogo
bez urazy
nie chwalę się publicznie ze swoich osiągnięć, są osoby na tym forum, z którymi współpracuję, ucząc ich zasad i pokazując swoje narzędzia, zresztą jedną znasz, ale mniejsza o to. Przestałem się udzielać na tym forum z jednego powodu, jak tylko poruszyłem jakiś temat, byłem zasypywany prośbami o cyfry, zestawy do gier, a to tak nie działa, ja mogę pomóc zrozumieć, pokazać narzędzia. nie musisz mi wierzyć, tylko mówię że są sposoby żeby wygrywać regularnie

nikt mnie nie zapytał, po za jedna osobą, no dobra o co chodzi jak to robisz, z czego korzystasz, tylko nie wierzę, daj cyfry. Przykre to jest, no ale cóż.....
@ krisekb
Nie ma żadnych sposobów, by wygrywać regularnie. Tak ci się tylko wydaje, ponieważ MM jest tak skonstruowana, że prawdopodobieństwa trafienia mniej licznych zestawów liczb są względnie duże. To jest gra codzienna! Właśnie dlatego została tak a nie inaczej skonstruowana, by CODZIENNIE chciało w nią grać dużo ludzi. Gdyby pojawiło się najmniejsze odstępstwo od losowości (na niekorzyść TS, bo co innego na korzyść TS), TS natychmiast zrobiłby wszystko, by je usunąć.
W swoim profilu masz skan kuponu sprzed 2 miesięcy, kiedy to trafiłeś siódemkę i szóstkę, zakupując trzy kupony. Szansę na siódemkę miałeś 1:200, na szóstkę 1:30. Od tego momentu odbyło się już ok. 120 losowań. Co przez ten czas wygrałeś?
Nie ma żadnych sposobów, by wygrywać regularnie. Tak ci się tylko wydaje, ponieważ MM jest tak skonstruowana, że prawdopodobieństwa trafienia mniej licznych zestawów liczb są względnie duże. To jest gra codzienna! Właśnie dlatego została tak a nie inaczej skonstruowana, by CODZIENNIE chciało w nią grać dużo ludzi. Gdyby pojawiło się najmniejsze odstępstwo od losowości (na niekorzyść TS, bo co innego na korzyść TS), TS natychmiast zrobiłby wszystko, by je usunąć.
W swoim profilu masz skan kuponu sprzed 2 miesięcy, kiedy to trafiłeś siódemkę i szóstkę, zakupując trzy kupony. Szansę na siódemkę miałeś 1:200, na szóstkę 1:30. Od tego momentu odbyło się już ok. 120 losowań. Co przez ten czas wygrałeś?
> Nie ma żadnych sposobów, by wygrywać regularnie.
Poprawka: wygrywać regularnie znaczne kwoty, czyli by uczynić sobie z tej gry stałe źródło utrzymania.
Poprawka: wygrywać regularnie znaczne kwoty, czyli by uczynić sobie z tej gry stałe źródło utrzymania.
Osobę, którą znam proszę o kontakt
proponuję popokazywać sobie swoje narzędzia
a poważnie
ricardos - jesteś ?
Powtórzyło się ? Nachapałeś się już wystarczająco ? Czy nadal męczysz ten materac ?
Kilka osób wspominało o niezłych wygranych w mini - i jak powtórzyliście ?
Taaa, ta tajemnicza osoba - Osobo męczysz Teesa nadal ?
Ta oszołamiająca wygrana nie styka ?
krisekb
To są gry niech będzie, że w jakimś specjalknym znaczeniu słowa "pseudolosowe", że mogą w wyniki zaingerować ... I otóż - gdyby zorientowali się, że ktoś doszedł do jakichś słusznych , celnych mogących zaszkodzić rentowności TEJ gry wniosków, a z jakiegoś powodu śledzą takie sprawy -zatrudniają matematyków itd - zmienili by to i uniemożliwili
tymczasem
nieustające

proponuję popokazywać sobie swoje narzędzia
a poważnie
ricardos - jesteś ?
Powtórzyło się ? Nachapałeś się już wystarczająco ? Czy nadal męczysz ten materac ?
Kilka osób wspominało o niezłych wygranych w mini - i jak powtórzyliście ?
Taaa, ta tajemnicza osoba - Osobo męczysz Teesa nadal ?
Ta oszołamiająca wygrana nie styka ?
krisekb
To są gry niech będzie, że w jakimś specjalknym znaczeniu słowa "pseudolosowe", że mogą w wyniki zaingerować ... I otóż - gdyby zorientowali się, że ktoś doszedł do jakichś słusznych , celnych mogących zaszkodzić rentowności TEJ gry wniosków, a z jakiegoś powodu śledzą takie sprawy -zatrudniają matematyków itd - zmienili by to i uniemożliwili
tymczasem
nieustające

to spoko jak git
za 2/4