Wpisy 466 145 – 466 244
27 sierpnia 2011 08:07 → 27 sierpnia 2011 10:14, 100 wpisów
ja jakby teraz brał ślub to zażyczyłbym sobie taka piosenkę na weselu
http://www.youtube.com/watch?v=f02rHCQrIHE

http://www.youtube.com/watch?v=f02rHCQrIHE

Andro nie patrz na nr....tylko

ciekawe na jaką Teściową trafi

no to w tym Weselnym nastroju muszę iść do roboty
{{heej}
do zobaczenia}

Miłego Dnia,udanego typowania,dużo kasy

{{heej}do zobaczenia}

Miłego Dnia,udanego typowania,dużo kasy

Użytkownik mirek77335 dodał nowy komentarz w dziale Systemy
andruś jakieś pewniaczki na dzisiaj masz???
bo ja mam ...ale zaćmienie w głowie
bo ja mam ...ale zaćmienie w głowie

andruś czytałam wcześniejsze wpisy...i już wiem o tym ale dzieki za info

u nas dzisiaj aż trzy pary biorą slub z czago dwie znam bo mieszkają blisko mnie a jedna to już nie długo zamieszka w moim bloku

andruś gdzie dobrze typuję???były by lepsze wyniki gdybym mogła typować ok 12 w południe ale jestem w pracy i mój syn tylko wysyła mi kupony ale i to się us.a bo za tydzień juz do szkoły pójdzie
andruś moja kumpela tydzień temu za mąż wychodziła ,dzisiaj kumpel sie żenia a w przyszłym tygodniu kolejna znajoma...normalnie obłęd z tymi slubami
dobrze że nie muszę iść na ślub
dobrze że nie muszę iść na ślub
witam

no krysia hehe troche by Cię szarpneło po kieszeni jak byś na wszytkie musiała iść

andruś u ciebie też tak gorąco i duszno????
ja normalnie wykituję chyba dzisiaj w nocy u nas było 25 stopni

ja normalnie wykituję chyba dzisiaj w nocy u nas było 25 stopni

krysienka w dzien bylo 32 stopnie..w nocy jak wracałam to tez tak gorąco komary mnie tak pocieły
topie sie
topie sieandruś daje sie tyle na ile cię stać i w miarę możliwości...u nas młodzi raczej dają listę i wtedy się kupuje nawet w kilka osób
krysia no tak ale chciałam sie zapytac ile tak srednio daje sie w Twoich stronach
a jeśli ktoś daje to wpierw dowiadują sie ile jest na jedna osobę w restauracji,to wtedy dają tyle plus mała premia

u mnie w tym momencie jest 28 stopni
już sie topię a co będzie za dwie godziny???
już sie topię a co będzie za dwie godziny???andromeda, Gała

Adam - świeżaku, jak myślisz - 500, zwykły gość - to chyba git ?
Ale - kupony - ważniejsze

Adam - świeżaku, jak myślisz - 500, zwykły gość - to chyba git ?
Ale - kupony - ważniejsze

Gała czy 500 zł an wesele to ok?bo ide za tydzien i sie zastanawiałam
Dziś zagram w mm, a liczby pójdą z ulotki reklamowej wciśniętej za szybę samochodu - "full service" - jakiś telefon komórkowy patrzcie patrzcie, warszataty, jak to warszataty się proszą o klienta, a cholercia, ktoś wczoraj pytał o elektryka 
PASKO
super imprezy do rana
powodzenia na nowej drodze

PASKO
super imprezy do rana
powodzenia na nowej drodze

Andro twoje
z kim?
a dlaczego nie tańczysz?
500 to b.dużo możesz dać 400 i bedzie ok

z kim?
a dlaczego nie tańczysz?500 to b.dużo możesz dać 400 i bedzie ok
Pasko wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia
ja jeszcze raz mógłbym przezyć te 2 dni 
ja jeszcze raz mógłbym przezyć te 2 dni 
Gała a z takim jednym

bo mnie dalej boli
Gała a na jakie mam zmienic?

bo mnie dalej boli
Gała a na jakie mam zmienic?

tadzik50
jesteś ? Nie, nie gram na odstępy liczb ...
Jedna, dwie stałe 3/3, a jeśli większa ilość skreśleń / kiedyś też była stała / obecnie - staram sie wybierać kompletnie "z czapki" - np. rejestracje widziane gdzieś po drodze
, choć czasem owszem - taka jedna liczba z największym odstępem...
I, od kilku dni po raz pierwszy, od początku istnienia mm - nie gram systematycznie - odpuszczam z premedytacją losowania...
Obserwatorom z totalizatora - zamiast zapraszać idiotycznych gości - /i CO ONI uwiarygadniają ?/ powinniście p.o.w.t.a.r.z.a.ć wylosowane liczby - ostatnio np. 18-08- tego elementu zabrakło zresztą - NIE PIERWSZY RAZ

jesteś ? Nie, nie gram na odstępy liczb ...
Jedna, dwie stałe 3/3, a jeśli większa ilość skreśleń / kiedyś też była stała / obecnie - staram sie wybierać kompletnie "z czapki" - np. rejestracje widziane gdzieś po drodze
, choć czasem owszem - taka jedna liczba z największym odstępem...I, od kilku dni po raz pierwszy, od początku istnienia mm - nie gram systematycznie - odpuszczam z premedytacją losowania...
Obserwatorom z totalizatora - zamiast zapraszać idiotycznych gości - /i CO ONI uwiarygadniają ?/ powinniście p.o.w.t.a.r.z.a.ć wylosowane liczby - ostatnio np. 18-08- tego elementu zabrakło zresztą - NIE PIERWSZY RAZ

Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Jeszcze powinien być >>maleńki kacyk<< 
Taaa
... 465797 - jak Oni to robią ? 
krisekb

?

Taaa
... 465797 - jak Oni to robią ? 
krisekb

?Użytkownik madzia77 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
wczoraj wieczorem mówiłem o powrocie do losowania z dnia 25,08,2011 z godziny 14 padło z niego 7 szt

Hartge
to w takim razie - niech będzie, że się czepiam- chociaż dwa zestawy gdzie mam trzy liczby pod rząd - mogą chyba
?
krisekb
A ostatnie "wyjęcie" bonusa - to losowanie, w którym powtórzylo się sporo liczb... A statystycznie, to ile "powinno" się powtarzać - 3 - 4 ?
to w takim razie - niech będzie, że się czepiam- chociaż dwa zestawy gdzie mam trzy liczby pod rząd - mogą chyba
?krisekb
A ostatnie "wyjęcie" bonusa - to losowanie, w którym powtórzylo się sporo liczb... A statystycznie, to ile "powinno" się powtarzać - 3 - 4 ?
Robal oczywiście że mogą
ale patrzą na to z drugiej strony takie trzy liczby pod rząd mogły Ci wejsc tak jak to 8,18,28,38 i było by 
ale patrzą na to z drugiej strony takie trzy liczby pod rząd mogły Ci wejsc tak jak to 8,18,28,38 i było by 
Robal zależy od miejsca w którym jesteśmy z grą, są okresy, że liczba powtórek jest stała i oscyluje w granicach 4-6szt maksymalnie, ale są okresy szaleństwa, a w takim jesteśmy teraz, że powtórek jest dużo, ale to nie jest reguła.
Użytkownik Monsiu dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Hartge
Dokładnie
- i wtedy - {wow}} robak {hug}} preziowi ?
Kuzyn, szwagier ? Tu ma ciotkę, tam ma wuja ... ?
krisekb
jakich tam tajemnych, bracie - trza "mnieć" fart i tyle
Nieustające dla Pary Młodej

Dokładnie
- i wtedy - {wow}} robak {hug}} preziowi ?Kuzyn, szwagier ? Tu ma ciotkę, tam ma wuja ... ?

krisekb
jakich tam tajemnych, bracie - trza "mnieć" fart i tyle
Nieustające dla Pary Młodej

za 2/4