Wpisy 464 900 – 464 999
26 sierpnia 2011 13:02 → 26 sierpnia 2011 13:43, 100 wpisów
3,6,9,12,15,18,21,24,27,30
może coś takiego

może coś takiego
wlm no to zrozum co jest napisane i daj se siana już bo nikt Cie czytać już nie chce..dziecko w przedszkolu by zrozumiało..koniec już tego bełkotu..który służy do rozwalenia stronki!
profesor1980 a ja mam takie: 45 pewniak 11,16,27,30,41,66,72 a ponadto 3,5, 59,69,75,i 43 

Witajcie Wszyscy. Hej!
Nie zartuje, za 15 minut pisze do Pana Pasko.. .
Nie zartuje, za 15 minut pisze do Pana Pasko.. .
2,4,6,8,10,12,14,16,18,20

andromeda....to coś myśli,że tu same młoty i bezmózgowce i nikt nie zrozumiał co napisał.

Lila..Andro..na poprawe nastroju..

http://www.youtube.com/watch?v=TmqRiBMr_hs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TmqRiBMr_hs&feature=related
tadzik50...ja bym dał...3,5,59,77,49
No to ja sobie cementuj anromedo, tylko musisz znaleźć sobie następnego chętnego do dialogowania przez cały dzień o praniu, wypiekach, rozlanym sosie, mokrej łące i wielu innych bardzo ważnych sprawach, które są dla Ciebie wyzwaniem!
Ulexo, pozdrawiam!
Nie będę nic zaczynać , bo nie mam tyle czasu co stali tu bywalcy!
Ulexo, pozdrawiam!
Nie będę nic zaczynać , bo nie mam tyle czasu co stali tu bywalcy!
lila brak seksu czasem tak działa ze sie ktoś czepia bez powodu

Lila patrz jak namiętnie czyta..hehe każdy tekst pamięta nawet o łoneczce

A ja dziś ide do KFC

wlm.
Cóż, jest inaczej, niż kiedyś, dawniej, inne osoby niż kiedyś piszą, owszem... ale... Ty, ja, każdy ma inną wrażliwość...
skoro Pasko to nie przeszkadza ...
przecież On ma jakieś dane, których Ty, ja nie mamy - widzi licznik, obecność, rotacje - widocznie kierunek w taką stronę jest dla Niego ok
tyle
Cóż, jest inaczej, niż kiedyś, dawniej, inne osoby niż kiedyś piszą, owszem... ale... Ty, ja, każdy ma inną wrażliwość...
skoro Pasko to nie przeszkadza ...
przecież On ma jakieś dane, których Ty, ja nie mamy - widzi licznik, obecność, rotacje - widocznie kierunek w taką stronę jest dla Niego ok
tyle
rozlany sos hehe ja nawet nie pamiętam ze to pisałam o ona-ona tak hahaha ubaw mam po pachy

Liliano z wpisu 464906 - po twoich wypowiedziach widac , że tak właśnie jest ( przynajmniej w odniesieniu do ciebie: toczysz ze mną dyskusję na zasadzie "dziad o gruszce , baba o pietruszce".
wml......spadaj,mam już ciebie dosyć i sam zacząłeś te bzdurne dla mnie wpisy
andromeda...no brak sexu może źle wpływać na mózg,zresztą to widzimy

Andromedo, jak ktoś umie czytać, to czyta ze zrozumieniem. A jak ktoś ma rozbuchane ego, to czyta tylko to co, jemu pasuje i broni swojego wątpliwego honoru.
Nie ty liliano będziesz mi dyktować co mam robić i niewiele mnie obchodzi czego masz dosyć , a czego nie.
Nie ty liliano będziesz mi dyktować co mam robić i niewiele mnie obchodzi czego masz dosyć , a czego nie.
A TY NIE BĘDZIESZ MI DYKTOWAĆ O CZYM MAM PISAĆ A O CZYM NIE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lila....

andro...

wlm. nie Ty to czytasz namiętnie.., i się podpisujesz,,,juz czytałam gdzieś na Pasko ten bełkot..zmilcz wreszcie 

wlm już jesten paskudny nik został zablokowany dam głowe ze to Ty!!!
lila...

wlm. >>> nic Ci to nie da ... mi to tylko szkoda,ze odnośnie bukmacherki tak mało osób się udziela ... 

ulexxa...

Wzajemnie andromedo, a teraz udaj się na studiowanie czata, forum, może coś wytopisz.
Nie zapomnij o słowniku ! ortograficznym!
Andromedo pokaż mi chociaż jedno zdanie, gdzie używam
wulgaryzmów.
Jeżeli mój nick zostanie zablokowany, to chyba dlatego, ze piszę prawdę.
Nie zapomnij o słowniku ! ortograficznym!

Andromedo pokaż mi chociaż jedno zdanie, gdzie używam
wulgaryzmów.
Jeżeli mój nick zostanie zablokowany, to chyba dlatego, ze piszę prawdę.
wlm ta to juz widać ze to Ty...paskuda...chcesz kolejnego bana?
pisze prawde pisze prawde...to se pisz w pamiętniku i pokaż go swojemu psychoanalitykowi

4,69,80

andromeda >>> ktoś napisał,że "paskuda" to moje wcielenie ( na podstawie czego? ) mnie zostaw w spokoju koleżanko,bo Cie nie tykam ...
nil...a autko się zepsuło? Był tu kiedys ktoś kto się znał na samochodach ale nie pamiętam kto to był

madzia77 kto tak napisał?jak ja Cie teraz tykam bo nie rozumiem?
Wlm..przykre..ale naprawde..nie masz zadnych..szans..
jako jednostka..chyba ze P.Pasko zablokuje wszystkich..
wowczas..tak..
jako jednostka..chyba ze P.Pasko zablokuje wszystkich..
wowczas..tak..

Krzyś 3355. wymieniłem oleje, filtry 10km. jechałem 90 min.komputer domaga si serwisy - prawdopodobnie chodzi "mu" o reset.
dobra uciekam do wieczora

andromeda >> a ja myślę,że rozumiesz - no chyba nie będziesz urągać swojej inteligencji, jesteś tu bardzo długo,jeżeli nie pamiętasz poczytaj swoje wpisy odnośnie mojej osoby na forum ...
ulexxa >>> tu się z Tobą zgodzę ...
ulexxa >>> tu się z Tobą zgodzę ...
ulexxa >>> mam kilka ip jako moderator - jak myślisz czy problemem byłoby śledzenie w sieci ???
No, zabrakło argumentów , to zaczyna się przenoszenie You Tube na czat...No i piwko zaczyna się lać dla podniesienia animuszu...
Ulexo, siła złego na jednego, ale damy radę!
Jak ktoś napisał : internet łączy, jak zwęszyły zagrożenie , to
siebie wzajemnie popierają, a jeszcze tak niedawno ryczały na siebie
Ulexo, siła złego na jednego, ale damy radę!
Jak ktoś napisał : internet łączy, jak zwęszyły zagrożenie , to
siebie wzajemnie popierają, a jeszcze tak niedawno ryczały na siebie

madzia77 sorry ale mnie nie interesuje ten temat,,odpisałam CI bo uzywałas mojego nika a a ja z Tobą nie miałam i nie będe miec nic wspolnego!
Madzia..nie wiem dokladnie..ale jezeli mowa..o klonach..
ktore powracaja jak..bumerangi..to moze pomogloby ..
ktore powracaja jak..bumerangi..to moze pomogloby ..

to jest stolica LONDYN

andromeda....ja też tak myślałam,ja mam świra ale ten ktoś ma dopiero kota

Andruś. ile ich znasz? tego w Anglii, masz prawko gdyby coś zemną się działo 

krzysio....taaak? No popatrz,nawet nie wiedziałam,ale ze mnie tępa masa

andromeda >>> czytaj co piszę ... ktoś zasugerował,że paskuda to moje wcielenie i doskonale o tym wiesz ... i szukasz czegoś - dlatego Ci napisałam jasno i wyraźnie - nie tykam Ciebie odbij i Ty - chyba mogę Cie o to prosić co??
ulexxa >>> życie ludzi nie zaczyna się i nie kończy na MP.
ulexxa >>> życie ludzi nie zaczyna się i nie kończy na MP.
madzia77 a co mn ie obchodzi kto cos zasugerowal..to Ty mnie przestan tykac dobrze?
mój ojciec z kolegami z samochodem , był w Londynie 2 lata temu

madzia77 wez wyluzuj dobra...ja mam własne zdanie na jakis temat..Ty wez wyluzuj i odbi odemnie
i nie wciągaj mnie w Tą swoją polityke bo ja z TObą nie mam nic wspolnego!
ach..na te smutki..Lila..

http://www.youtube.com/watch?v=lphNorD5tio&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lphNorD5tio&feature=related

kiedys tu była paskuda i siekiera...i siekiera poprosiła paskude zeby weszla na czata ta weszła
ale siekiera nie weszła tylko ja.,,,,jak prawdziwa dziennikarka sporowokowałam rozmowke i weszła owa paskuda i przyznała sie kim jest...zachwoalam prinskriny na pamiątke...

ale siekiera nie weszła tylko ja.,,,,jak prawdziwa dziennikarka sporowokowałam rozmowke i weszła owa paskuda i przyznała sie kim jest...zachwoalam prinskriny na pamiątke...

Krzychu 744. ja byłem kilka razy w tum toku, chcę jechać dzisiaj padł mi komputer pokładowy, w serwisach kolejki jestem umówiony na 17.00
ciekawa byłam..i sie dowiedziałam kim była paskuda...mam prinskriny i wiem kim jest paskuda..wiec wlm wyluzzzuj!!!wiem tytlko ja
kto ma siekiera

kto chciał zabić

kto chciał zabić