Wpisy 464 745 – 464 844
26 sierpnia 2011 12:12 → 26 sierpnia 2011 12:40, 100 wpisów
Moich wpisów anromedo na tej stronce nie było jâŹz kilka lat.
Na ocenach tez nie.
Ja co mam do powiedzenia , to mówię prosto w oczy, a prawda niektórych boli i łzy wyciska.
Na zasadzie: uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Heeej!
Na ocenach tez nie.
Ja co mam do powiedzenia , to mówię prosto w oczy, a prawda niektórych boli i łzy wyciska.
Na zasadzie: uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Heeej!
madzia77..

amour....

wlm prawda jest taka że nie masz odwagi,,,jestes bez jaj jesli faceet a jak kobieta to tchórz...pokaż twarz wyjdz za klonika
żenada!
żenada!
andromeda....jak przeczytałam kilka wpisów na głos to,aż mój pies pawia puścił 

Kochani Forumowicze szanowny Pan wlm, ma trochę racji, ten czat został stworzony w celu wymiany swoich doświadczeń, odnośnie sposobu gry, sposobu typowań, ogólnie miał pomóc nam wszystkim w skubaniu totalizatora. Niestety ten czat zmierza w zupełnie innym kierunku, rozmowach o niczym i bez celu, wydaje mi się że do takich rozmów służą inne portale, typu kafeteria gdzie można wymienić doświadczenia, odnośnie co na obiad i dlaczego. Dodam tylko, że kilka lat temu było tu zupełnie inaczej, można było nauczyć się mądrych sposobów typowań od doświadczonych graczy. Takie jest moje zdanie na ten temat, jeśli kogoś uraziłem to sorki, nie miałem takowego zamiaru. Jakiś czas temu próbowałem zachęcić, forumowiczów do swojego sposobu gry, ale jakoś, chętnych nie było. Ja teraz cichutko sobie siedzę, spokojnie typuję i trafiam, zupełnie nie udzielając się na forum, a szkoda. I jak to mówią, mądry się zastanowi, a głupi uśmiechnie. Trzymajcie się.

panie krisekb...czy jakoś tam dla Pasko liczy się każdy użytkownik strony nawet piszący o dupie maryni i nic ta pańska litania nie zmieni
Policz swoje kloniki adromedo i nie czepiaj się bezpodstawnie jak nie masz dowodów.
Jakoś nie widzę żeby ktoś tu pokazywał swoją twarz, a jak już pokazuje, to twarz 18-to latki kobieta , która ma lat trzydzieści i kilka.
To tyle, mój dyżur się kończy, a wy dalej przelewajcie swoje czułości w grupie wzajemnej adoracji.
Bye!
Pozdrawiam krisekb! O tym właśnie był mój pierwszy i drugi wpis.
Jakoś nie widzę żeby ktoś tu pokazywał swoją twarz, a jak już pokazuje, to twarz 18-to latki kobieta , która ma lat trzydzieści i kilka.

To tyle, mój dyżur się kończy, a wy dalej przelewajcie swoje czułości w grupie wzajemnej adoracji.
Bye!
Pozdrawiam krisekb! O tym właśnie był mój pierwszy i drugi wpis.
hmmmmm przykładowa rozmowa na chatcie o mm
- Hej jak tam wygrane?
- 4/5
-Super, ja 5/5
- Super
-No
-No
-Ok idę, narazie
-narazie
i do 22.15 cisza........
- Hej jak tam wygrane?
- 4/5
-Super, ja 5/5
- Super
-No
-No
-Ok idę, narazie
-narazie
i do 22.15 cisza........
krisek b a czemu Pan albo inni nie piszą o liczbach..?czy ktoś tu nie podejmuje tematu?jak ktoś pisze o liczbach???????nie każdy milczy jak jest cisza..każdy ma gdzies..a jak widzi sie ze ktoś jest wesoły to kłuje..bo czyjeś szczęście kłuje w oczy ludzi
wlm. no padne zaraz...to jest moja twarz w profilu..czyli jednak miałam racje co do Ciebie!!!!!!!!!!
wlm. I lili też jest zdiecie młodo wygląda...to Cię kłuje w oczy
to juz jasne ...zal Ci co??????
to juz jasne ...zal Ci co??????
zaraz podam swoje typki w dziale typowania panie kriskb ....bo tamten dział do tego służy i jeśli ciekawią pana liczby i typy to proszę tam i zapewniam tam nie ma czatu
krisekb powiem krótko niezawracaj dupy ze tak wygrywasz gdyby tak było to mialbys wyniki 7/10 miałem kilkanasie razy .jeslis taki madry pokaz co potrafisz ,zatypuj i zobaczymy
pozdrawiam
pozdrawiam

andromeda.....co głupiemu po rozumie jak go nie ma
niedługo wmówią nam,że mamy dzieci razem

niedługo wmówią nam,że mamy dzieci razem

Zapewne lilino przeczytałeś mu swoje wpisy z okresów głupawki!
A adromedo, nie masz racji i jej mieć nie będziesz. Każdy sądzi według siebie. Ty niestety też ( a może masz szklana kulę?) jak tak to sprawdź czy gdzieś nie pękła!
A adromedo, nie masz racji i jej mieć nie będziesz. Każdy sądzi według siebie. Ty niestety też ( a może masz szklana kulę?) jak tak to sprawdź czy gdzieś nie pękła!

wlm..klon to ktoś kto atakuje innych
pasko kiedys napisał ze nie klonuje..na czacie!!
a co do pęknięcia to..pecły Ci spodnie w kroku
pasko kiedys napisał ze nie klonuje..na czacie!!
a co do pęknięcia to..pecły Ci spodnie w kroku

wlm.....nie obrażaj mojego psa!! Nie dorastasz mu z mądrością do łapek
Pogoniłby ci kota,oj pogonił.

Pogoniłby ci kota,oj pogonił.Każdy na tej stronie ma swój profil jest bardzo dużo liczb 

jest bardzo duzo zestawów mozna wybierać co dusza zapragnie

jest bardzo duzo zestawów mozna wybierać co dusza zapragnie
8,49,77

Witajcie naa chwile..bo ja w pracy jestem..wiec z doskoku
bede..

Wlm..dla Ciebie na uspokojenie..

http://www.youtube.com/watch?v=0a3XG0gSQ9w
bede..

Wlm..dla Ciebie na uspokojenie..

http://www.youtube.com/watch?v=0a3XG0gSQ9w

Pies, to pies, ale jak słyszy, ze pani sylabizuje, to wreszcie nie wytrzymał i się roześmiał, liliano.
wlm czy masz jeszcze jakiś inny argument...bo nudzisz..a ja lubie wyzwania..wez juz nie pisz do mnie...bo ja lubie prawdziwe wyznania a nie kogoś kto nie ma odwago pokazac twarzy...bez odbioru

wlm dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=OiK2Cs1Ww-E
ciaooo
ciaooo

ja nie wiem jak to jest.Zawsze ktoś ma z czymś kurna problem.Do głowy mi w życiu nie przyszło,żeby napisać na stronie USPOKÓJCIE SIĘ! TO JEST STRONKA O LICZBACH A NIE O DUPIE MARYNI!!,nigdy mi to jakoś nie przeszkadzało,każdy typuje,pisze o liczbach i nie tylko.
Wyzwania? Przecież to nie z mojej strony powstał dialog z Twoim nickiem! Sama zaczęłaś ze mną dyskusje, bo coś cię w moich wpisach zabolało.
wml....ja sylabizuję??Ha ha ha nie rozśmieszaj mnie .Weź odbij od nas bo zaczynasz mnie wkurzać i pewnie zaraz puszczę ja pawia,bo już nie chce mi się czytać tego nad czym tak bardzo długo myślisz.
musisz być bardzo inteligentną osobą,na prawdę.Wszyscy piszą żebyś już skończył się męczyć a ty dalej swoje.A świstak siedzi i zawija w sreberka
wreszcie puściłem .....totka i podałem swoje typy może po takiej przerwie kulki będą łaskawe
Ciekawe co by zrobił Pasko gdyby miał do wyboru nas wszystkich a kilku takich wml?

A co mnie Twoje pawie obchodzą, lilino? Puszczaj je sobie gdzie chcesz i ile razy chcesz.
Chyba, że uważasz tę informacje jako ważną na stronce o lotto.
Chyba, że uważasz tę informacje jako ważną na stronce o lotto.
ja wybiore pewniaki powtórka 1
powodzenia
od 13:45
powodzenia

od 13:45
nok66...najwięcej ma do powiedzenia ten co nigdy nawet typu w typowaniach nie oddał,śmiechu warte

ok idę będę później, papa wszystkim,
Darek papa
lila papa

andromeda

ulexxa

Darek papa

lila papa

andromeda

ulexxa

88 wpisów przez 2 lata
no naprawdę,możesz życzyć sobie czego tylko chcesz,ale to nie koncert życzeń.

no naprawdę,możesz życzyć sobie czego tylko chcesz,ale to nie koncert życzeń.

..a moze ..ta..