Wpisy 464 645 – 464 744
26 sierpnia 2011 11:31 → 26 sierpnia 2011 12:12, 100 wpisów
Robal...no tak,ja dalej jestem innego zdania.Gdyby to było 5/5 6/6 to owszem ale 3/3 to żaden wyczyn,przynajmniej tak mi się wydaje.
Ty liliano przeczytałaś, to i inni czytają!
Ja większość dnia spędzam z realnymi przyjaciółmi, a ty całymi dniami pokazujesz swoje zalety i urojone wydarzenia na tym czacie.
To kiedy ty masz czas na tych "przyjaciół od zatrzęsienia"?
Ja większość dnia spędzam z realnymi przyjaciółmi, a ty całymi dniami pokazujesz swoje zalety i urojone wydarzenia na tym czacie.
To kiedy ty masz czas na tych "przyjaciół od zatrzęsienia"?
wlm....skoro tak brakuje tobie pisania o liczbach to dlaczego tego nie robisz tylko wklejasz jakieś wpisy sprzed 3 lat?Wtedy 3letnie dziecko ma dziś 6 lat.To co było to było i nie wróci.A jak przeszkadza ci wszystko na tej stronie to może,zacznij ją omijać szerokim łukiem.Na Twoje miejsce wskoczy 10 innych osób.
wlm....przyjaciele siedzą koło mnie czasami i też piszą na tej stronce,mamy wtedy niezły ubaw z takich jak Ty
nooo zeby komuś ugryżć zeby komuś dowalić masakra
..czemu ludzie tacy są

..czemu ludzie tacy są

Ha , ha, ha! Niezły kit tu wciskasz liliano!
Przyjaciele pewnie też bezrobotni??
Przeczytaj mój wpis 464589 i będziesz wiedziała dlaczego nie piszę.
A jakiś kubuś kilka wpisów wyżej chce szybko zostać vipem i nabija licznik! Samo życie...
Stronka o tematyce lotto! Ha, ha, ha!
Przyjaciele pewnie też bezrobotni??
Przeczytaj mój wpis 464589 i będziesz wiedziała dlaczego nie piszę.
A jakiś kubuś kilka wpisów wyżej chce szybko zostać vipem i nabija licznik! Samo życie...
Stronka o tematyce lotto! Ha, ha, ha!
andro ludzie tacy są niestety zawsze tak było jest i będzie, ale cóż
tadzik50 Witaj
tadzik50 Witaj

wlm...ja pracuję,stety
a jak dla mnie to te diamenty może szlag trafić.
I nie pisz do mnie liliano,w ogóle do mnie nie pisz bo sobie nie życzę
Nie chcę mieć nic do czynienia z takimi ludzikami jak Ty.
a jak dla mnie to te diamenty może szlag trafić.
I nie pisz do mnie liliano,w ogóle do mnie nie pisz bo sobie nie życzę
Nie chcę mieć nic do czynienia z takimi ludzikami jak Ty.lila
trójek w skali kraju bywa różnie 60 - 150 , to trafienie, to wcale nie jest takie NIC...
a bywają ludzie, podobno - tak mi przynajmniej napisała pewna osoba - którzy w życiu nie wysłali na jedno losowanie więcej niż trzy zakłady - ze względu na koszt... To dla takich trafienie 3/3 to chyba coś super ? Pamiętasz hipopotana - cieszyłby się , nie ? Ale - fakt - może chciała mieć ze mnie ubaw, tak bywa...
trójek w skali kraju bywa różnie 60 - 150 , to trafienie, to wcale nie jest takie NIC...
a bywają ludzie, podobno - tak mi przynajmniej napisała pewna osoba - którzy w życiu nie wysłali na jedno losowanie więcej niż trzy zakłady - ze względu na koszt... To dla takich trafienie 3/3 to chyba coś super ? Pamiętasz hipopotana - cieszyłby się , nie ? Ale - fakt - może chciała mieć ze mnie ubaw, tak bywa...
A Ty Dariusz nie mógłbyś lili powiedzieć tego np.przez telefon , skoro jesteście tak blisko?
Tak masz rację lila bo to szkice klienta proponuję zatem
z cytrynką a ja skoczę może po coś na obiad
Czy wszyscy muszą czytać o waszym obiadku i cytrynce?
Zamiast szukać wad u innych przyjrzyj się swoim...
Heeej!
Tak masz rację lila bo to szkice klienta proponuję zatem
z cytrynką a ja skoczę może po coś na obiadCzy wszyscy muszą czytać o waszym obiadku i cytrynce?
Zamiast szukać wad u innych przyjrzyj się swoim...
Heeej!
Ludzikiem to Ty jesteś liliano, skoro nie rozumiesz co się pisze
i po co się pisze. Każdy kto chciałby zrozumieć, to by zrozumiał.
Dariusz, to ty masz problem, słowo to zaczyna sie na e-, a kończy na -izm.
Przeczytaj lilino swoje wartościowe wpisy, które na pewno nie są wypocinami
A jest ich tu od g..ma!
i po co się pisze. Każdy kto chciałby zrozumieć, to by zrozumiał.
Dariusz, to ty masz problem, słowo to zaczyna sie na e-, a kończy na -izm.
Przeczytaj lilino swoje wartościowe wpisy, które na pewno nie są wypocinami
A jest ich tu od g..ma!wlm...nie chce mi się z tobą klikać,szkoda mi moich zacnych paluszków
wlm...wszystko zrozumiałam ale jakoś nie specjalnie mnie to wzrusza,jak masz problem to napisz do przyjaciólki.
Wzajemnie lilino, bo lubię pisać ( i nie szkoda mi paluszków)
ale z ludźmi, którzy rozumieją co się do nich mówi.
A teraz idź umyć następną podłogę, powieś pranie i czekaj na cytrynkę i obiadek.
Tylko ty pewnie myjesz podłoge jedną ręką, a drugą wklepujesz sobie swoje głupawkowate teksty, bo przecież cała Polska musi wiedzieć , ze liliana dostała następnej głupawki.
ale z ludźmi, którzy rozumieją co się do nich mówi.
A teraz idź umyć następną podłogę, powieś pranie i czekaj na cytrynkę i obiadek.
Tylko ty pewnie myjesz podłoge jedną ręką, a drugą wklepujesz sobie swoje głupawkowate teksty, bo przecież cała Polska musi wiedzieć , ze liliana dostała następnej głupawki.
andro to dojdą do Ciebie na pewno po południu spokojnie ale do tego czasu pranie wyschnie

wlm bo ja zagladam po to zeby zerknąć na jakieś liczby, poczytać snów i niejednokrotnie z tego skorzystałem hehe
wlm...co ty się tak mnie czepiłeś co? Psa nie masz kumpli szukasz? Nie masz nikogo bliższego w rodzinie?Sprzątać nie muszę,jak chcesz to mogę cię zatrudnić u siebie jako sprzątacza jak ci się nudzi,chociaż nie,musiałabym wtedy zwolnić swoja Panią od sprzątania a tego bym nie chciała bo to dusza nie człowiek.
Robaczek, a czemu to ja mam wyluzować, przecież mogę napisać co myślę o nowych porządkach?
Tadzik, a zaglądam tu i tam, nie wolno mi?
Liliana może, Ty możesz , to i ja wtrącę swoje 5 groszy.
Heeej!
Tadzik, a zaglądam tu i tam, nie wolno mi?
Liliana może, Ty możesz , to i ja wtrącę swoje 5 groszy.
Heeej!
andro spokojnie to tylko burza błyśnie huknie i po burzy znowu zaświeci słońce
kurcze powinno sie tu wprowadzić logowanie zeby w tym samym czasie na jednym kompie nie mogło być kilka osób może to utrudniło by to zadymiarzą akcje
A tobie nie,liliano? No to chyba nie jesteś "ludzie".
Andromedo, ucuna kobito, pisze się: zadymiarzom, a nie zadymiarzą.
Andromedo, ucuna kobito, pisze się: zadymiarzom, a nie zadymiarzą.
andromeda...fajną wiosnę mieliśmy tego lata,więc tyle stopni działa na zwoje mózgowe

tadzik50
w skali kraju 4/6 nie było aż tak potężnej ilości - mniej więcej, w co siódmej kolekturze było AŻ po jednej czwórce
w skali kraju 4/6 nie było aż tak potężnej ilości - mniej więcej, w co siódmej kolekturze było AŻ po jednej czwórce
lila >>> codziennie ktoś się przypina do Ciebie ... kiedyś,kiedyś Pasko mi zasugerował abym była mniej aktywna - dostosowałam się ale ... i tak zawsze znalazł się ktoś kto się przypiął do mnie ... więc??
wlm taaa sie pisze tak ojej nie wiedziałam..to Ciebie tak drażnią moje błedy
madzia....dlaczego mam być mniej aktywna? Niech spada ode mnie dziadostwo,co to ja jestem,nalepka na dropsach czy co??
Robal 36 to znaczy że moja maszyna była łaskawa dla klientów hehe
andromeda....wiesz jak to jest,jak jest miło na czacie i jest spokój to wtedy co niektórych zaczyna to drażnić.
Z mojej strony nataszo zostało już wszystko napisane, a czy zrozumiane, to nie mogę powiedzieć.
Widzisz, lilianie już pizgnęło!
Jak pisał tu wczoraj jeden z użytkowników: pisze się , daje się przykłady, a "silna grupa " reaguje złością i agresją.
Nie umieją konstruktywnie myśleć, tylko bronia swojego mizernego poletka.
Bo im tak jest dobrze, co tam lotto.
Andromedo, jaka szkołę ty kończyłaś, może lepiej weź sie za studiowanie słownika ortograficznego zamiast całymi dniami klikać o ***ołach?
Heeej!
Widzisz, lilianie już pizgnęło!

Jak pisał tu wczoraj jeden z użytkowników: pisze się , daje się przykłady, a "silna grupa " reaguje złością i agresją.
Nie umieją konstruktywnie myśleć, tylko bronia swojego mizernego poletka.
Bo im tak jest dobrze, co tam lotto.
Andromedo, jaka szkołę ty kończyłaś, może lepiej weź sie za studiowanie słownika ortograficznego zamiast całymi dniami klikać o ***ołach?
Heeej!
wiem..tak jak moje zdiecie ostatnio...masakra raz Ciebie raz mnie
lila >>> nie chodzi o to byś była mniej aktywna ... mi to obojętne ... sugerowałam tylko,że obojętnie ile będziesz miała wpisów i o czym byś nie pisała - zawsze znajdzie się ktoś komu coś się nie spodoba ...
wlm to Ty tworzysz te wpisy na ocenny stronki??ze mnie zamknąć trzeba?..ale Cie kłuje w oczy i będę Cię kłuć z rozkoszą

tadzik50
możliwe, czemu nie ... Widziałem taki punkt - okolice Włocławka - taki skromniutki wiejski sklepik, a trafionych, że
{{wow} 
możliwe, czemu nie ... Widziałem taki punkt - okolice Włocławka - taki skromniutki wiejski sklepik, a trafionych, że
{{wow} 
Dzień dobry witam wszystkich 

Lila...

żartowałam było źle,poruszałam temat polityki,Totalizatora też źle - a na końcu zostałam zdiagnozowana ... lila >>> ja Cię nie oceniam ani nie atakuję ...
andro...

Darek 

lila