Wpisy 4 605 – 4 704
19 października 2007 09:44 → 20 października 2007 19:54, 100 wpisów
Myślę że coś z tego wejdzie:
1,11,16,19,30,33,35,48,74,78
2,13,17,29,31,40,51,62,64,73.
Pozdrawiam.
2,13,17,29,31,40,51,62,64,73.
Pozdrawiam.
He,he Broda -pewnie,że dla mnie też lepiej wypuścić za + jedną kombinację więcej. Ja dziś gram na swoje stałe:2,17,19,40,42,44,53,60,63,67. Oby Tobie,mnie i wszystkim większość "powchodziła". Pozdrawiam
To życze Matycz powodzenia oby było 10/10 ewentualnie nie będziemy płakać jak wpadnie 9/10. Trudno jakos zniesiemy te 9 tysiaczków. :)
Tobie też Broda życzę 10/10 -przecież już Lipnicka dawno śpiewała "Wszystko się może zdarzyć...":) Chyba też jest fanką Lotto:) GOOD LUCK!
Ja mam prawdopodobieństwo 1:9 mln a wczoraj trafiły trzy osoby z prawdopodobieństwem 1:14 mln. Nie oczekuje cudów tylko chcę wynagrodzenie za upór, wytrwałość i wiarę w wygraną. I tak się niebawem stanie.
Tak, wszystko Broda można rozpatrywać pod różnym kątem. Przykładowo trafiając co drugą losowaną kulę w DL masz gwarantowane 16zł, zaś trafiając co drugą losowaną kulę w ML masz gwarantowane 225 000zł. Tylko tam jest tych kul 49, a tu 80. Wszystko jest możliwe. Powodzenia,pa
...aha jeszcze jedno i koniec matyczenia:) -kiedyś miałem takie zdarzenie,że grając na 10/10 wypadło pierwszych 5 kul z moimi liczbami, później niestety ani jedna. Innym razem w pierwszych 15-stu wylosowanych kulach nie było mojej liczby -zaś pięć po kolei wypadło jako ostatnie. Dla bawiących sie w Plusa ta ostatnia możliwość jest lepsza:)
Broda ,matycz jak dla mnie to wy juz powinniscie wygrac te 10\10 za same to siedzenie, liczenie ,mapki ,statystyki trzeba na to wiele czasu poswiecic.Wam sie poprostu juz nalezy wygrana a pójdzie taki kowalski pusci chybił trafił i ma wygraną ale jaka to satyswakcja jak sie samemu wymysli,ułozy i wygra to chyba bardziej cieszy nawet jesli jest to tylko 2zł.Powodzenia wam zycze
...masz trochę racji Elu -nigdy pieniądze w życiu dla mnie nie będą najważniejsze, jednak dobra zabawa też się liczy:) Wszystkiego najlepszego i pozdrawiam
Mario-RCZ kazdy obstawia za ile go stac,nie wolno przesadz tak samo jak wygrasz cos to zaraz nie szalej trza troche odpuscic:)jesli chodzi o mnie to zawsze gram za mniej niz wygram wiec zawsze jestem troche do przodu a naogół codziennie cos trafi bo gram i na meczach wiec ogólnie jest dobrze:)powodzenia
Uważam,żeby być szczęśliwym człowiek potrzebuje miłości,pasji i wiary.Niekoniecznie wielkiej fortuny:) Ta miłość może być miłością np. do gier hazardowych, niekoniecznie do bliźniego:),he,he
...miłość jest jak narkotyk,trzeba zachować umiar, rozsądek, żeby nie stać się jej niewolnikiem. Zawsze to będę powtarzał...
a ja broda dalej nic po wczorajszym losowaniu.dalej na lizaka nie ma.znow plecy.ja pierdole ale mi nie idzie juz chyba 3 miesiac.
Spit, nie wiem czy Cię pocieszę: nie ma w tym najmniejszej Twojej winy. Winnym mógłbyś się jedynie czuć grając wielce nierozsądnie. Pozdro
gram rozsądnie.bo jakbym nie grał to ładnie bym umoczył juz gotówki.tak sie ładnie kupon zaczał..no ale coz z tego jak 3 trafne pozniej 1,2,2.koniec tematu.ale gram rozważnie.pozdro paramultimilioner
witam wszystkich moja 8 do niedzieli ,,,,,1 12 80 61 41 64 58 44 ,,,,,tylko tyle PA
Witam pasionatów.Gdyby ktoś potrafił z 20-stki wylosowanej wykluczyć 10 liczb na podstawie serii czasu i około 6 liczb z pozostałych 60-sięciu to mam gotowe zestawy na 64 zakłady.
Tytan przeszłam już wiele wymyślnych programów i jak ty sobie to wyobrażasz że to się da pozdrawiam
64 zakłady x 10 liczb=80L
64 zakłady x 9 liczb=80-8L
64 zakłady x 8 liczb=80-16L
64 zakłady x 7 liczb=80-24L
64 zakłady x 6 liczb=80-32L
64 zakłady x 5 liczb=80-40L
No pewno że sie da.
Nie takie cuda najlepsi typowicze wykonywali na tej Platformie Multipasko.Tytan33
64 zakłady x 9 liczb=80-8L
64 zakłady x 8 liczb=80-16L
64 zakłady x 7 liczb=80-24L
64 zakłady x 6 liczb=80-32L
64 zakłady x 5 liczb=80-40L
No pewno że sie da.
Nie takie cuda najlepsi typowicze wykonywali na tej Platformie Multipasko.Tytan33
Spoko Spit będzie dobrze zobaczysz. Jeżeli teraz jest kicha to znaczy że następne zestawy zaczną wchodzic. Dołek nie może trwac wiecznie. Podam liczby którymi będe grał i licze że coś konkretnego wejdzie. Wynika to z moich analiz i mam nadzieje ze się nie mylę. Nie polecam nimi grac bo jest to w fazie przygotowań i może byc lipa.
5,8,9,18,28,42,56,66,68,80
3,20,22,36,46,58,60,64,66,71
2,13,17,29,31,40,51,62,64,73
Będe je wysyłał przez dwa miesiące i o wynikach poinformuje zainteresowanych. Pozdrawiam i życze szczęścia!
5,8,9,18,28,42,56,66,68,80
3,20,22,36,46,58,60,64,66,71
2,13,17,29,31,40,51,62,64,73
Będe je wysyłał przez dwa miesiące i o wynikach poinformuje zainteresowanych. Pozdrawiam i życze szczęścia!
Dzięki Elu, ja Tobie też życzę powodzenia. Mam nadzieje że kiedys to nastąpi upragnione 10/10.
Tak Broda fajnie,że pani Ela życzy nam 10/10, ale gdyby widziała ostatni wpis Ostatniego...na Placformie:) na pewno także uważałaby,że 10/10 należy Mu się niejako "z urzędu" :):) Zresztą myślę,że Wszystkim bez wyjątku z Placformy Pasko należy się jakaś wielka wymarzona wygrana. Powodzenia.
...tak -za 15 minut znów będziemy wiedzieć, czy dziś, czy jeszcze musimy uzbroić się w cierpliwość...
broda czyli to jest taki wstępny atak?dokładne dopracowanie nastapi za jaki czas mam rozumiec?
Broda fajne zestawy ale na kaczą intuicję 10 tam nie widzę zalecam rozpis na 8-9 skreśleń < OBYM SIĘ MYLIŁ > pozdrawiam
Tak nie jest to jeszcze dokładnie przeanalizowane, dam Ci znac Spit jak bede pewny odniesienia sukcesu.
Tak Kaczor można to rozpisac na 8-9 skreśleń ale ja mam cel jeden 10/10. Powodzenia!
Tak Kaczor można to rozpisac na 8-9 skreśleń ale ja mam cel jeden 10/10. Powodzenia!
DZISIAJ MNIE PODKUSIŁO ABY PUŚCIĆ 10 / 10 WSZYSTKO JAK LECI I PECH 7/10 ZAMIAST 7/9--- BRODA JAK JUŻ CHCESZ NA 10 TO JESZCZE JE PRZEMIESZAJ
Od jutra zaczynam grac tymi liczbami. Dzisiaj byłaby porażka na maxa.Jutro pewnie będzie lepiej.
Broda niech wejdą 10 no przynajmniej jedna ale ja tam widzę na max 7/10
Weź Kaczor pod uwage że gdybyś grał na 9 skreślen to mogło byc 6/9 a to juz dużo słabiej. Gratulacje wygranej.
TO FAKT ALE PRZY SKREŚLANIU NA MNIEJSZĄ ILOŚĆ LICZB NAWET PRZY TRAFIONEJ 6 JEST WIĘCEJ KASKI
Każdy ma jakąś taktykę i tego się należy konsekwentnie trzymac.Ja uważam ze najlepiej jest grac na 10/10 lub 7/10. Jeżeli sie nie wygra większej wygranej to przynajmniej są częste zwroty.
Gratulki Kaczor, mnie dzisiaj znów weszło 10/10 wpisów i z tego się cieszę:) Jak się nie ma co się kocha to się kocha co się ma:) Pozdrawiam. Broda tu naprawdę potrzebne jest dużo szczęścia i cierpliwości.
BRODA Z TWOJEGO ZESTAWU NA JUTRO WYBRAŁEM PRAWDOPODOBNĄ 7 ,,,,, -30 20 80 64 71 73 42,,, ZASTANAWIAM SIĘ NAD DODANIEM 75 44 11
Matycz głowa do góry czuję że niedługo przyjdzie natchnienie i wygramy no może nie 10/10 ale 9/9
ja konsekwentnie zostane przy tym ustawieniu i zobaczymy jaki będzie bilans dwumiesięcznej gry tymi liczbami.
Jeszcze jedno -może od jutra potypujmy te swoje dłuższe kombinacje na Forum. Dziś proponuje wejść na Forum i przeczytać "Coś na rozluźnienie i poprawę humoru" -ostatni dowcip -agencja towarzyska :)-niezłe, he,he
MATYCZ WEDLE WOLI --- 1 12 80 75 61 64 30 60 76 11 20 21 19 44 55 ---STARCZY
Jestem cierpliwy 11 lat i jak będzie trzeba to poczekam jeszcze 11. Ale wiem ze wygrana jest blisko.
Dzięki Kaczor -zobacz tu w ostatniej pozycji jest FORUM. Tam także można zatypować, później także łatwiej odnaleźć niż w tym mini-chacie.
JA NA SWOJĄ 6 W DL CZEKAM PRZESZŁO 20 LAT I PEWNIE WNUKOM JĄ ZOSTAWIĘ O ILE WCZEŚNIEJ NIE DOPROWADZIMY LOTTO DO BANKRUTACJI :-)
OSTATNIO MAM MASĘ PROBLEMÓW I WPADAM PRZELOTNIE DLATEGO PODAJĘ CZĄSTKĘ W TYPOWANIACH NA RESZTĘ BRAK CZASU
...a to dlatego ja "cząstkowo" wygrywam:) Pozdrawiam i życzę dobrej nocy, jutro większej mocy, pa
:) dziś mój pierwszy raz :)
jestem na plusie z gry a numery jeszcze biorą udział w zabawie :)pozdrawiam graczy
jestem na plusie z gry a numery jeszcze biorą udział w zabawie :)pozdrawiam graczy
jakie jest prawdopodobienstwo trafienia 10 liczb z PLUSEM?? prosze o szybka odpowiedz
predzej UFO wyladuje w polsce jak wygrasz 10 z plusem hahah POZDRAWIAM
Maniek50- w dużym przybliżeniu:
10 z plusem to 1:18 mln,bez plusa 1:9 mln.powodzenia, ktoś musi być pierwszy
10 z plusem to 1:18 mln,bez plusa 1:9 mln.powodzenia, ktoś musi być pierwszy
Bobiku Drogi, Richard Chamberlain, Elthon John czy George Michael to ludzie nadzwyczaj bogaci. Ty,myślę, ze swoją inteligencją,kulturą,tolerancją, chyba jednak pozostaniesz biedny.
dzięki river1982!! Czyli nie ma co grac nie bede placil na darmozjadow po 5zł za zaklad bo i tak nie wygram
Sorki,ale obruszyłem się wpisem 4668,chociaż kocham kobiety:)Maniek, jeśli będziesz patrzył jedynie na prawdopodobieństwo trafienia -to nie tylko w Plusa nie opłaca się grać. Na wszystko trzeba spojrzeć pod innym kątem -statystyk,map itp. Nie trzeba być aż takim pesymistą. Pozdrawiam
stali gracze mam do was prośbe ile może być zakładów z 20 liczb w multilotka?
Witam wszystkich.Mam pytanie.Czy ktoś z was potrafi zrobić takie coś w excelu.Dwa wiersze o długości 80 kratek.Górny jest ponumerowany od 1 do 80,a dolny gotowy do wklejenia nieposortowanych wyników.Z tym że ta funkcja ma układać nieposortowane liczby według wzoru (1-wsza liczba + 53=2-ga L+53=3-cia L ITD.).Dobrze by było aby ta (zmienna)funkcja układała te 80 L w 10 zakładów po 8 liczb.Może ty Matycz potrafisz.Co?
Nieposortowane liczby losowania według mnie skrywają pewną tajemnice.Chce ją rozwikłać.Podziele sie wynikami jeżeli ktoś dopomoże $:)
Witam wszystkich. czytam od 2-ch tyg. Pisze 1-szy raz , czy jest ktos kto żyje tylko z totolotka? novy07
skromnie mozna ale ja preferuje 1\1 najlepsza opcja oczywiscie po przegranej podwajac stawke bo liczyc na wieksze skreslenia to czsty pic
Tytan33 zobacz jak wpada ostatnia liczba losowana w nastepnym losowaniu na wynikach niesortowanych
Najważniejsze jak sie żyje a nie z czego.Chociaż to też ważne.Napewno jest niejeden człowiek który zarabia na totolotku.Jedni dobrze typują a inni graja systemami stawkowymi.Wolna wola.
Mam pytanie a zarazem prośbe..czy jest ktoś wstanie z Was rozpisać system skrócony gwarantowany z 20 cyfr po 5, tak żeby zajmował on do 60 no 70 zakładów?? chce zagrać na powtórzenia.a nie jestem w stanie go rozpisać..te ze strony są z maksymalnie na 17 cyfr:( jest Ktoś w stanie pomóc?
ja powiem ze 500zl mam skromne ale mam ale gram 1\1 progresja i strat niemam a na wiecej liczb to juz niepisze bo okolo 40tys juz przegralem jak wpadlem w hazard niewarto puszczac za duze pieniadze to tylko moje doswiadczenia
depesz na jaka stawkę musisz zagrać 1/1 aby osiagnąć 500zł? i jak to w praktyce wychodzi z losowaniem jednej?
500zl na miesiac zaczynam od 5zl po przegranej podwajam stawke i tak sobie pykam i efekty sa naprawde a puszczac tam na 9 10 liczb to szczescie juz trzeba miec ja dalem sobie spokoj iagram tylko 1\1 warto
tez mi kolana graja jak 4 5 dni niepada ale ryzykuje i jakos leci ten multi oczywiscie bez WYNALAZKU PLUSA HAHAHA
Jeżeli chodzi o ostatnia liczbe to nasuwa mi sie prosta myśl że ostatni będą pierwszymi.Pewnie w statystyce(?) te plusy są na pirwszym miejscu do wylosowania.Co jak co,ale która liczba chce być pierwsza przed wszystkimi to będzie ostatnia.To jest prosta zasada.Ale niesprawdzałem tego w statystykach.
Witam.
6.19.29.37.47.56.69.76.77.plus
oraz;
2.8.
12.18.
32.38.
62.68.
72.78.-do każdego-1.-
Pozdrawiam.
6.19.29.37.47.56.69.76.77.plus
oraz;
2.8.
12.18.
32.38.
62.68.
72.78.-do każdego-1.-
Pozdrawiam.
depesz ja gram na parkę ale jak narazie stawki które wygrywam to 30zł w miesiącu jest to ok.250zł dobre i to ale właśnie myślę o 1/1 lub na powtórzenia poprzedniego losowania na 5,ale to już duża kasa:(
Stworzyłem system stawkowy, dwa zakłady 7-mio liczbowe na 11 liczb.Opiera sie na trafieniu 5-ciu liczb z 11-nastu.Sidemka jest płatna od trzech trafień.
gram w toto ponad 30 lat.nie regularnie nie nałogowo.więcej włożyłem niż wygrałem.czy jest szansa by z totka mieć 1500-2000 miesięcznie
koszt gry na 10-siąty dzień to dopiero 940 zł.
Wystarczy raz w miesiącu trafić 6/7 z 11 liczb,a wypłata jest.Nawet niezła.Przypominam że 6/7 to 200 zeta.Razy stawka.
novy o7 ja grając od roku systemem na parkę progresywnie jestem na zero..bo ból jest w tym że gdy przez pierwsze pół roku grałem rozsądnie byłem ok 3tyś do przodu tak później apetyt rośnie i traci się zdrowy rozsądek..moim zdaniem jest taka mozliwośc osiągania kwot o których piszesz ale to wymaga duuzo cierpliwości i jeszcze więcej zdrowego rozsądku!!!
Jeżeli masz np:około 10 000 zł. to nic tylko zacierać ręce,przy systemie np:do 30 dnia na parke liczb.
Tytan z chęcią pomógłbym Ci, ale opierając się na statystykach zakładamy,że wszystkie 80 liczb ML "wypadnie" w ciągu od 4 do kilkudziesięciu losowań. Jakże mamy mieć pewność, że ze statystyk "wyliczymy" liczbę Plus, skoro w historii naszego ML zdarzyło się, że maksymalna przerwa w wystąpieniu jednej liczby wynosiła 52 dni czyli prawie 2 miesiące? Zdarzają się niestety też grupy liczb na które musimy długo czekać. Dlatego nawet przy typowaniu pewniaka możemy mieć pecha, a co dopiero przy "obliczaniu" liczby Plus. Póki co musimy niestety zdać się w dużym stopniu także na swoją intuicję, czyli szczęście, czego wszystkim życzę, a przede wszystkim rozsądku w grze.Pozdrawiam.
novy o7 wygrywając małymi stawkami uzbieraj sobie większą kwotę,zobaczysz co i jak w praktyce wychodzi w grze progresją (chyba że masz coś już ) to zacznij grać progresywnie na parkę większymi stawkami od samego początku i wtedy możesz pomyśleć o ok.1tyś co miesiąc..ale pamiętaj że w kolekturze będziesz codziennie..później już będziesz "piątki" przybijał z właścicielką:)
tritrio27 czytam mapy systemy i nic z tego nie wynika.Finansuję TS,
...tak novy07 -teoretycznie jest szansa,że możesz mieć dochód 1500-2000zł miesięcznie -ale chyba najbardziej o takim systemie są przekonani ludzie, którzy sami zarabiają na jego sprzedaży. Jeśli ktoś poda mi taki system, będę mu dożywotnio oddawał 500zł:) Pozdrawiam
No to ci go podam ale dopiero za niecałą godzine bo musze go rozpisać.
Dzięki Tytan, tylko dyskretnie,żeby się wszyscy się dowiedzieli, bo rzucą pracę i za jakiś czas nie będę miał np.pieczywa na śniadanie, bo piekarz ten system odkryje jako bardziej opłacalny od swojej ciężkiej pracy:) A na wkład do "systemu" już na pewno ma:)