Wpisy 462 796 – 462 895
25 sierpnia 2011 13:18 → 25 sierpnia 2011 13:55, 100 wpisów
davidof....a co cię to kurna obchodzi kto ile ma wpisów!!!!!1Bez odbioru
Robalu, jeszcze napisze to - ip to dane osobowe, jego przekazanie osobom trzecim jest karalne, pozdrawiam
Wstępne badania wykazały coś bardzo paskudnego
do przeszczepu, podkreśla to wstępne badania.
do przeszczepu, podkreśla to wstępne badania.27....

davidof bo my tu sie lubimy spotykać wszyscy razem...bo mieszkamy za daleko od siebie zeby sie codziennie spotykac w tym samym miejscu czaisz baze...

davidof
- "część" - to się przyjęło i to ma więcej sensu
niż takie strzały zza węgła
- "część" - to się przyjęło i to ma więcej sensu
niż takie strzały zza węgła
Powiększona lewa komora serca, ściana komory wygląda jak podeszwa kilku letniego wojskowego buta
davidof bo my tu sie lubimy spotykać wszyscy razem...bo mieszkamy za daleko od siebie zeby sie codziennie spotykac w tym samym miejscu czaisz baze...
Andro zapomniałas dodać...."bejbi" (pisownia własciwa do żartu)

Andro zapomniałas dodać...."bejbi" (pisownia własciwa do żartu)
lila
z oczkami "w porzo"
to był dziś pierwszy wpis
dla p.r.a.w.i.e wszystkich

z oczkami "w porzo"
to był dziś pierwszy wpis

dla p.r.a.w.i.e wszystkich

Nil powiekszona lewa komora serca swiadczy o wysiłku fizycznym....szczególnie ludzie którzy uprawiaja jakies spory wysiłkowe maja ta przypadłośc
kosmaty
"4" doszedł
- jakaś sieć tele ?
Daj nazwę - będą mieli reklamę
"4" doszedł

- jakaś sieć tele ?Daj nazwę - będą mieli reklamę

Stary nie wiem ile masz lat ale to nie jest nic z czym nie mozna zyc...dieta, mniejsza masa ciała, unormowane cisnienie,, spoko luzik. Dasz rade

Fizycznie nigdy nie pracowałem, trenowałem owszem i to bez opamiętania nagły "zastój" przerwanie treningów i praca siedząca prezesa zrobił swoje.
i sam sobie odpowiedziałes...teraz stary musisz troche sie poruszac, obniżyć cisnienie.(mineralna nie gazowana fajnie obniza cisnnienie), skoro trenowales to fizjologiczna rzecza jest ze przerosła Ci troche komora serducha
Witam ciepło czt i pozdrawiam Was miło życząc wysokich wygranych o 14.
mineralka nie gazowana tak z 1,5 litra dziennie. rozrzedza łozysko żylne a przez to serducho nie tłoczy tak mocno, schudnac sie da a serce jest jedno.
anzu...

darek..

witam wszystkich
27,33,77

Przepraszam ale muszę jechać w teren po przerwie takze umykam .Spokojnego popołudnia

multi multi...

to ten z PiS-u...."przeszkolony" a teraz książkę "psychologiczną" pisze....co to qrwa jest książka psychologiczna??
8,14,27,33,77

ostatnio ktoś wygrał w sąsiedniej miejscowości laptopa w loteriadzie
38,57,66

saltosky nie mam żalu że to nie ja wygrałem tylko piszę że wygrana padła koło mojej miejscowości 

ósemka na 14:00 -7,18,26,33,42,55,72,80-

Liluś. do diaska
nie czytałaś moich wpisów, ciekaw jestem twojej opinii
nie czytałaś moich wpisów, ciekaw jestem twojej opiniirobal 36 a pierwszy to kiedy był
profesor

saltosky

lila

androo

saltosky

lila

androo

losowanie zaraz

krzysio744...

Krzysio....witaj
posłuchałem twojej rady z gumkami...i jest OK..

trzeba kupowac...oj trzeba

posłuchałem twojej rady z gumkami...i jest OK..

trzeba kupowac...oj trzeba

ja tak samo brak wygranych choć zarejestrowanych kodów loteriady było chyba z 200