Wpisy 462 696 – 462 795
25 sierpnia 2011 12:39 → 25 sierpnia 2011 13:18, 100 wpisów
Jano...5,14,17,26,27,32,33,38,42,49,54,55
To są moje liczby 2,3,7,8,13,14,21,26,27,31,32,33,41,42,50,55,57,61,63,69,71,77

a to drug zestaw 1,4,5,12,18,30,40,42,49,54,55,62,64,72,79,80
andro...kup sobie 

lodzika na patyku

lila.. ty tu pracujesz, że ciągle tu jesteś kiedy by się nie weszło?
davidof...a Ty książkę piszesz? Opuść 2 strony i pisz dalej.Nie wnikaj

profesorze...inni maja balonika na druciku a ja mam lodzika na patyku

Motyli drewnianych koników bujanch

davidof...nie tylko ja tu jestem jak się wejdzie więc odbij bo się zaraz mogę wqurwić
lila...pojedz ostro

davidof.....i co z tego? Masz z tym jakiś problem? Chcesz o tym porozmawiać?
wiesz ja bym sie cieszyl gdyby to byly wypowiedzi o lotto ale zazwyczaj widze, ze sa to wypowiedzi o lodach i pokrewne
davidof...jak na razie Twoich wpisów o lotto też nie widzę,więc w czym masz problem.Nie umoralniaj mnie bo nie potrzebnie się tylko wysilasz ,jak cos się nie podoba to już Twój problem,nie mój
No k**** następny przyszedl nerwy psuć

ale ty tu jestes vipem wiec chyab powinnas dawac przyklad, a nie nowy user
profesor.....jak się pisze o lotto a zresztą co mnie lotto,jak się pisze o mm to nie widzi ale jak się pisze o lodach to widzi,weź mu kup jednego bo tez ma chyba ochotę na loda

davidof....vipów to tu jest od zatrzęsienia,a Ty się mnie przyczepiłeś.
Lila takiego z polewą

davidof...a gdzie Ty byłes jak Cie milion razy wywoływałam i pytałam o liczby he? W lodziarni lody robiłeś??
davidof >>> nie będziemy niegrzeczni .. wobec Ciebie - jeżeli chcesz "klasyczny przypadek" i ma to Ci pomóc w psychologii to bierz mnie ... 

davidof...a jak patrzę na twoje wpisy to mi szkoda Ciebie i nie pisz ciebie bo ciebie wiesz....
K***** i weż tu bądz spokojny
andromeda...dzięki
ale dobry ten lodzik mmmm.......... a jaka pyszna polewa
waniliowa mmmmmm......................
ale dobry ten lodzik mmmm.......... a jaka pyszna polewa
waniliowa mmmmmm......................lila >>> ja tak tylko grzecznościowo .. żeby chłopak odrzucony się nie poczuł ... 

Witam wszystkich tu obecnych

Lila,Andro, Wiesiek, Madzia
,Profesor,Davidof,Jano ...i wszyscy których nie zauwazyłem.

Lila,Andro, Wiesiek, Madzia
,Profesor,Davidof,Jano ...i wszyscy których nie zauwazyłem.saltosky...

no i nie ma "naszego" davidof - a 
saltosky >>> witam i uciekam ... trafnych

saltosky >>> witam i uciekam ... trafnych

andromeda - odpowiadam, kolega pokazal mi ten czat jako ciekawy przypadek ludzi wchłoniętych przez internet
co ciekawe wszystko sie zgadza, bo ja piszę spokojnym tonem, a reszta tak jakby ich zabolało - typowy objaw
co ciekawe wszystko sie zgadza, bo ja piszę spokojnym tonem, a reszta tak jakby ich zabolało - typowy objawdavidof >>> polecam "Psychologię internetu" faktem jest,ze coraz więcej ludzi - zamienia świat realny na wirtualny ... ale czy można to brać pod uwagę jako "przypadki" hmmm nie chcę się wymądrzać .. ale chyba nie .. bo jeżeli traktowane by to było w ramach "problemu" to okazałoby się,że bardzo duży & społeczeństwa ma problem ... i potrzebuje pomocy
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam wszystkich tu obecny 

Gdybym popełnił gafę proszę o zrozumienie.

Gdybym popełnił gafę proszę o zrozumienie.
dlaczego uwazasz to za "przyczepienie sie"? po prostu utkwilas mi w pamieci jako samozwancza przywodczyni "stada" tego czatu
Witam 
dzięki Lila za cyferki ,wczoraj nie zdążyłem podziękować Ci
, spróbuj coś zapodać po 14 ok?

dzięki Lila za cyferki ,wczoraj nie zdążyłem podziękować Ci
, spróbuj coś zapodać po 14 ok?hejka
na świadectwie z psychologi mam ......nie to żebym sie chwalił.....ale celujący......tak jakos wyszło....
na świadectwie z psychologi mam ......nie to żebym sie chwalił.....ale celujący......tak jakos wyszło....
davidof a ja Ci odpowidam ze to ty jesteś zwykłym przypadkiem z inernetu,...ktróry by zaistnieć musi wprowadzić zament i tyle...nie potrafisz w życiu realnym odregowac stresu i szukasz szczęscia w niecie
davidof....ja przywódczyni stada?
Udało ci się mnie rozbawić do łez buahahahaha
Udało ci się mnie rozbawić do łez buahahahaharozbawilas mnie andromeda
to ja mam tysiace postow i zaczynam dzien i koncze dzien od czata czy Wy? pozdrawiam, już nie wroce, powiodzenia w zyciu 
to ja mam tysiace postow i zaczynam dzien i koncze dzien od czata czy Wy? pozdrawiam, już nie wroce, powiodzenia w zyciu 
davidof,
co ci takiego pokazywal kolega
Oj, koledzy

Co Wam przeszkadza, jak ludzie coś tam sobie piszą ?
Pasko
uwolnij ip
co ci takiego pokazywal kolega

Oj, koledzy

Co Wam przeszkadza, jak ludzie coś tam sobie piszą ?
Pasko
uwolnij ip