Wpisy 461 473 – 461 572
24 sierpnia 2011 20:33 → 24 sierpnia 2011 21:04, 100 wpisów
mag.. nie będe z Tobą rozmawiac racje przyznał mi Pasko wiec nie pisz do mnie --bo Ty chora jestes
Użytkownik krykus dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
andromeda...tam jest napisane że klarak ma 80.51.186.... i mag ma też 80.51.186..... to znaczy że to jedna i ta sama osoba?

Wszyscy są chorzy tylko Ty zdrowa.....pewnie odwrotnie!!!Pozdrów Monike, kasie,Dorotke..itd....
o wymyślonej mamie i ojcu nie wspominam..bo jakby byli hahato byś "szorowała" stąd dziecinko....

o wymyślonej mamie i ojcu nie wspominam..bo jakby byli hahato byś "szorowała" stąd dziecinko....

mag.. pare osoób tu napisało ze jestem Monika
zerujesz na informacjach z netu...po co?????
zerujesz na informacjach z netu...po co?????
Zapomniałaś!! jak lilki przypisywałaś inne niki!!!!jak sią nie znasz nie zabieraj głosu na dany temat.... porozmawiaj z informatykiem... "pusta pako"
jaką Dorotke mam pozdrawiac???mame wymysliłam sobie? hehe co Ci sie w głowke stało?
To Ty wkrecałas Darkowi ze ja wpisy jakies robie i sam Pasko mi wtedy rpzyznał racje ze to nie ja..
slavo...jeszcze nie ale mam zamiar,na razie nie mam czasu ale jak kupię to dam fotę w profil

klara..jej nie dorastasz nawet do pięt.....!! zapomniałaś..czy masz zaniki pamięci.. "dupę" Darkowi lili madzi i inny oczerniałaś........
poison
http://www.youtube.com/watch?v=_mej5wS7viw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_mej5wS7viw&feature=related
mag.. skoncz bredzić ja z madzią nigdy nie miałam nic wspolnego
mag..to Ty na moje konto im obrabiasz tyyłek cały czas i Darkowi tez...
CISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Qurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dosyć mącenia i pitolenia!!!!!!!!!!

Qurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dosyć mącenia i pitolenia!!!!!!!!!!

ja pokasowałam wszystko...nigdy z nikim nie rozmawiałam na zaden temat
jak miałam cos do lili to jej mowiłam wprost
nie tak jak ty mag..jako klara k
jak miałam cos do lili to jej mowiłam wprost
nie tak jak ty mag..jako klara k
deki...muszę kilka miesięcy poczekać bo nie wiem czy można go trzymać tak hm..w domu i czy jest potrzebne jakies pozwolenie.Muszę się dowiedziec a nie mam czasu
teraz.... lilki w tyłek wchodzisz...jesteś zepsuta do szpiku kości!!!!!!!no, właśnie nie miałaś ..ale tyłek jej rąbałaś i rąbiesz
jakie konto ..o czym piszesz.. zmyślasz jak zawsze..... 2 razy do ciebie napisałam i tylko O LICZBACH CO TYPUJEMY... Zołzo !!jedna!!

jakie konto ..o czym piszesz.. zmyślasz jak zawsze..... 2 razy do ciebie napisałam i tylko O LICZBACH CO TYPUJEMY... Zołzo !!jedna!!nigdy z nikim nie rozmawiałam na czyjes tematy klaroK to Twoja rola...
mi dupę andromeda rąbała? przecież my nigdy nie miałyśmy kontaktu na priv ... ja jedynie się zjeżyłam gdy pieknaja i robal zakładali,że madzia77=andromeda,o czym pisałam wiele miesięcy wcześniej
mag..?
mag..?
mag.. piszesz bzdury..kłamiesz jak z nut i tyle!!!!!!!!!!!!!!!bo Ci szkoda i tyle
pisał do klary tobie ...bardzo daleko .....pusta pako
hahaha nigdy......!!!!
hahaha nigdy......!!!!mag.. nie życzę sobie wiecej tych tekstów do mnie!!
ja pisałam sobie tylko z Lilą,Gałą,Lestkiem...nikm po za tym szkoda Ci
ja pisałam sobie tylko z Lilą,Gałą,Lestkiem...nikm po za tym szkoda Ci
klara to klara.... nie przypisuj mi osoby której nie znasz pusta pako!!!
"...sobie ona pisał sobie hahahaha ja pisałam sobie "pusta paka"
Dariusz

Dariusz

wiesiu...nie wiem,ten cardinale się juz nie pojawia
chyba że pod innym nikiem
chyba że pod innym nikiem
to jest fakt z jednego ip może korzystać wiele osób jak i jednego kompa ... istnieje coś takiego jak "host" który jest unikalny dla jednego kompa i jest jeszcze coś takiego jak ip wewnętrzne,zewnętrzne ale aby sprawdzić host to juz wyższa szkoła jazdy istnieją też bramki proxy tora (zapora) - a może być też sytuacja,że jedna osoba ma dwie sieci i dwa kompy -dlatego też ... resztę proszę sobie domalować ...
madzi
ale tej "pustej pace" to musisz napisać to..tak wiesz.....na jej poziomie
inaczej nie zrozumie!!!!
ale tej "pustej pace" to musisz napisać to..tak wiesz.....na jej poziomie
inaczej nie zrozumie!!!!haha czekaj klara niedługo przyjedzie to .. wtedy zobaczysz kim jest klara!!! "pusta pako"i co?? zmienisz nik?
mag.. ja nie wiem jak to naprawdę jest,bo wróżką nie jestem ... moja wiedza informatyczna ogranicza się tylko do tego co wyczytałam na necie ...
Nikt raczej nie ma szans udowodnić nikomu,jeżeli nie złapie za rękę ....
Nikt raczej nie ma szans udowodnić nikomu,jeżeli nie złapie za rękę ....
nie będe w jednej grupie z kimś co wypisuje na mnie kłamstwa..jak mam cos do kogos to sie nie czaje..a ona zmysla bzdury
Witam wszystkich ponownie 
Czy komuś słonce przygrzało???
Jaszcze raz witam.

Czy komuś słonce przygrzało???
Jaszcze raz witam.
Lila macie wolne miesce w grupie B
ja nie jestem swięta ale za takie coś to jest paragraf
ja nie jestem swięta ale za takie coś to jest paragraf
No ciekawe... tam jeszcze inne niki mają to ip... aż mnie zmroziło.
bo mi coś do głowy przyszło... 
bo mi coś do głowy przyszło... 
reszta to banał

fajne!