Wpisy 461 373 – 461 472
24 sierpnia 2011 19:58 → 24 sierpnia 2011 20:33, 100 wpisów
andra...... fotka????To Ty?? dziwne... wcześniej inaczej wyglądałaś??!!!
mag.. nie rozumiem...wstawiam swoją fotke doczepiasz sie ze nie jest moja..pare osób widziało ją np na moim nk ale zaufanych..wiec nie nie mam powodu udowadniać Ci
pani androooo
no teraz supciooo foto w profilu , a gdzie jest kolor

no teraz supciooo foto w profilu , a gdzie jest kolor

krzysio ...wybieliłam fotke..zeby w razie czego nie była rozpoznawalna..diabeł nie spi

andromeda....no chyba troszkę za małe
zawsze zostaje jeszcze ogórek szklarniowy
do sałatki oczywiście

zawsze zostaje jeszcze ogórek szklarniowy
do sałatki oczywiście

jasne, nie musisz nic nikomu udowadniać.. tylko pamiętaj!! wcześniejsza fotka prezentowała całkowicie inna OSOBĘ!!!

bic nie jest lepsze od natyralnie chodowanych warzyw
moc naturalnie*
kurna nic*
andromeda..to moje w profilu też było kolorowe i bez niczego,zrobiłam czarno białe i walnęłam na nie pint czy jak ta cholera tam się nazywa i wyszło jakie wyszło i ok

mag...i ta i tamta fotka prezentowała jedną i tą samą osobę...mnie...tam miałam krótsze włosy a tu mam dłuższe..czasem, chodze do fryzjera i obcinam je...i nie wkecaj mi tu głupot
".i nie wkecaj mi tu głupot">>głupoty to Ty wkręcasz..jak zawsze zresztą!!!!
ja kiedy rok temu trafiłem troche 4 razy po 3/3 i 10 zakładów miałem zły , to nic 

mag.. wkręcasz głupoty totalne jak zawsze zreszą..To jest moja fotka!!!!!!!!!
zaraz pokaze foto rok temu zrobione 

Może warto zacząć od tego,ze niewiele osób tutaj pokazało się ... moje foto było i na forum i na profilu - w końcu nikomu nic złego nie zrobiłam ...
madzia...ja tez dałam swoja bo nikomu nic nie zrobiłam,jeszcze nikogo nie zabiłam,ale to jeszcze

.nie mam zamiaru bawić się z Tobą w gierki słowne!!!Zazwyczaj "pustą pakę po cukierkach wyrzucam....WYRZUCAM!!!!!
madziu

madziu

zobacz w profilu foto , 

mag.. mam Cie serdecznie dośc Twoich zagrywek..odczep sie od mojego zdiecia dobrze?
Lila nie nie przeważnie nie oglądam losowań sprawdzam rano w komórce wyniki przed pracą
donra uciekam.... i ide tam

mag.. juz dawno przestało mnie to bawic jak zobaczyłam ze ip Twoje i Klaryk jest takie samo
http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=16&lang=ud
wpis wpis121205 tam widać ze z tego samego ip pisze i mag.. i klarak
wiec wara odemnie!
wpis wpis121205 tam widać ze z tego samego ip pisze i mag.. i klarak
wiec wara odemnie!
juz raz Pasko pisał zebyś mi dała spokój nie pomogło...wkrciłas mnie w jakies wpisy pasko wyjasnił sprawe na moją porozbe pokazał częsc ip i wtedy znalazłam ze pani mag..to klara k
oto dowód sama sie tego doprosiłaś
wpis121205
oto dowód sama sie tego doprosiłaś
wpis121205
mag..

a zdiecie jest i było moje widział je ttczew widził Gała..wiec sruuuu na te swoje szeszele

a zdiecie jest i było moje widział je ttczew widził Gała..wiec sruuuu na te swoje szeszele
hahaha............"pusta paka...!!!tylko tyle...co jeszcze wymyslisz......pisz.......mnie to akurat interesuje.....klonie!!!
to ze to moje zdiecie moze potwirdzic
vento
gała
chippi tczew
mam wymieniac?
vento
gała
chippi tczew
mam wymieniac?
a tak ogółem - pomyślałam sobie,że co niektórzy może nie chcą się pokazać,bo "facjata" nie wyjściowa ...

dajcie dziewczyny spokój,a co ja mam powiedzieć .. biorąc pod uwagę hmmm moja analizę osobowości itp. itd ...

dajcie dziewczyny spokój,a co ja mam powiedzieć .. biorąc pod uwagę hmmm moja analizę osobowości itp. itd ...
tak lila własnie ta
siedziałam cicho bo nie chciałam wojen na czacie
siedziałam cicho bo nie chciałam wojen na czacie
andro...widziałam twoją fotkę wcześniej i to Ty jesteś na tej w profilu,zresztą moje tez widziałaś

wejdz sobie na tą stronke co podałam tam widać po ip to samo ma mag.. to samo klarak bluszcz33
Bitwy i wojny to ty juz stoczyłaś z każdym.... jako klon!!! klony!! powiedz ile ich masz... pusta pako!!!