Wpisy 461 073 – 461 172
24 sierpnia 2011 15:27 → 24 sierpnia 2011 16:22, 100 wpisów
Nil for give me ale rozmawiasz na czacie ..temat taki wiec zapytałam
Gdzieś w Wenecji na gondoli
jakaś para się....kołysze
zakłucając nocną cisze
Tam na wzgórzu stoją zbóje
mają po kolana.....spodnie
bo są dzisiaj bardzo modne
Ej, posadzili bace na brzegu dunajca
Ej, za pomocą kosy obcieli mu....włosy
Na kamieniu lezy glizda
bo ja bardzo boli.....głowa
bo to strefa atomowa
Tam na wiezy widac trupa
z okna mu wystaje...głowa
a dokladniej jej polowa
jakaś para się....kołysze
zakłucając nocną cisze
Tam na wzgórzu stoją zbóje
mają po kolana.....spodnie
bo są dzisiaj bardzo modne
Ej, posadzili bace na brzegu dunajca
Ej, za pomocą kosy obcieli mu....włosy
Na kamieniu lezy glizda
bo ja bardzo boli.....głowa
bo to strefa atomowa
Tam na wiezy widac trupa
z okna mu wystaje...głowa
a dokladniej jej polowa
nil...studiowałam medycynę i z tego co wiem to przez krew się można zarazić jakimś dziadostwem
dziwne że, w Egipcie czułes się dobrze a po reanimacji kobiety czy tam po czymś,czujesz się tak samo źle jak i ona
dziwne że, w Egipcie czułes się dobrze a po reanimacji kobiety czy tam po czymś,czujesz się tak samo źle jak i ona
Więc sprawa jest prosta, kontakt - nawet gdyby się coś przytrafiło to absolutnie objawy występują za szybko, raczej jest to wina klimatu jak u większości podobnych przypadków bez względu na wiek.
nil...klimatu tez to raczej logiczne ale ty wróciłes do Polski 2 tygodnie temu słoneczko
ja tam byłam tu i ówdzie i co najwyżej przez pierwsze dni chodziłam lekko zaspana ale nic poza tym

Liluś. 13-02-2011 r. na balandze w W-Wie poczułem się źle, trwało to około 30 - 40 min. zbagatelizowałem sprawę.

nil...to wychodzi na to,że już od dłuższego czasu coś jest nie tak,albo stres,albo krążenie,albo może masz arytmię.Powinieneś się dokładnie zbadać

Lila. właśnie i nareszcie chyba wiesz o co chodzi, zobaczę co mi powiedzą w szpitalu.
nil...jeżeli prowadzisz stresowe życie to możesz mdleć z nerwów,tzn może to być na tle nerwowym.Zbadaj się dokłądnie i wszystkiego się dowiesz,zrób tez sobie tak dla samego siebie echo serca

adromeda...wiatraczek jak wiatraczek
gorzej będzie jak mi się co innego przegrzeje

gorzej będzie jak mi się co innego przegrzeje

Lila. wiem mam jeszcze trochę znajomych w tym kardiologów więc to zrobię, co do trybu życia raczej nie, to odpada nie piję raczej nie palę żyłem na luzie pełnym luzie.
kurcze Lila a ja trzymam laptopa na biurku a tak mi tez by zagrzało 

znam Twoje drogi kręte znam krecie korytarze wiem że,ty o mnie myslisz,wiem,że ty o mnie marzysz

Dobra ja umykam i do wieczorka.
nil...dbaj o siebie i nie denerwuj się niczym.Zdrówka życzę z całego

adromeda..do potem
asterka....nie pal!!!!

nil...dbaj o siebie i nie denerwuj się niczym.Zdrówka życzę z całego

adromeda..do potem

asterka....nie pal!!!!